Ženy na zoznamkách sú skutočne katastrofa...
Ahojte, som muž a nedávno ste mi tu radili, že mám skúsiť zoznamku. Len by ma teraz zaujímalo, či tie ženy, ktoré mi to radili, vôbec vedia, čo sa na tých zoznamkách reálne nachádza. Lebo podľa mňa asi nie. Skúste mi len tak pre predstavu napísať, akú máte predstavu o ženách na zoznamke vo veku 30 až 40 rokov. Aké podľa vás sú, čo tam hľadajú a prečo tam sú? Lebo ja mám skôr dojem, že vaša predstava je dosť iná a nesprávna
Tak ma zaujíma, čo si pod tým vlastne predstavujete vy. Skúste vašu predstavu opisu ženy, jej vzhľadu , povahy a množstva detí a iných závazkov , ktoré tam podla vás sú najviac.
@morpheuss no daj - vysku, vahu, vzhlad, financne pomery 🙂 Posudime ...
@anonym_db725b vysvetlíš mi prosím ťa ako výška, váha a vzhľad súvisí s tým, čo som napísal?
A svoje finančné pomery nemám potrebu tu riešiť... poviem ti len toľko, že som na tom lepšie ako si myslíš, že na tom som...
tak nebud na zoznamke, oslov na ulici taku, co sa ti hned zapaci, ale na to asi nemas odvahu, co?
@anonym_db725b ja neplánujem mať deti. Ak by som ich chcela, mám ich dávno. Chcem len normálne kľudne žiť svoj život, cestovať, pracovať, baviť sa, určiť sa, a keď bude niekto kto tú cestu alebo čas cesty bude zdieľať so mnou, budem rada.
@anonym_b112dc Nič v zlom, ale moja životná skúsenosť že všetky ženy ktoré som stretol alebo poznal a sa vyjadrovali, že nechcú mať deti boli....no ako slušne napísať, problémové, divné alebo rovno ****. Lebo každá, opakujem KAŽDÁ normálna žena proste chce dieťa. Neriešim či ho má alebo nemá, ale to že by ho chcela a cíti to.
Tak ja som na zoznamke. 35 rokov, slobodná, pracujúca, bývajúca vo svojom bez hypo, mobilná, VŠ, vcelku rozhľadená. Mala som za sebou dlhý 8r vzťah, ktorý som ja ukončila. Mám dlhé svetlohnedé vlasy, 171 cm, 60 kg, rada sa bavím, mám rada cestovanie, cvičím, zaujímam sa o kultúru, o spoločenské dianie. Na zoznamke ma zaujme asi jeden z 20tich mužov. Podľa výzoru. Po pár riadkoch a písaní zistím hneď, či to má zmysel. Väčšinou nemá. Teraz si píšem s mužom okolo 48r. S ním mi to dáva zmysel a vidím tam určité spoločné veci. Stretla som sa s jedným mužom. Po stretnutí som mu napísala, že za mňa skôr nie. A že mu želám veľa šťastia do budúcnosti.
@anonym_b112dc Paci sa ti fyzicky jeden z 20, to je 5 zo 100, cize 5%. Z toho mi logicky vychadza, ze chces fesaka s dobrou postavou. A to je len prvotny filter, potom riesis podla tvojich slov schopnost inteligentne konverzovat plus spolocne zaujmy. Teraz otazka : preco by taky mal byt taky muz na zoznamke z ineho dovodu, nez zo zbierania desiatok zarezov ?
Preco by k tebe vekovo primerany nemal davno stastne manzelstvo a dve deti s nejakou fesandou ?
tak nebud na zoznamke, oslov na ulici taku, co sa ti hned zapaci, ale na to asi nemas odvahu, co?
@anonym_1a2bf7 Toto oslovovanie na ulici máte odkial? Z 19-steho storočia? To tak vôbec nefunguje, lebo to normálnu ženú akurát tak zaskoči alebo sa aj zľakne, kedže na ulicu sa evidentne nejde zoznamovať.
Vy to beriete tak, že sa tam prihlásite, lebo si myslíte, že keď je tam kopa chlapov, budete si z čoho vyberať a nakoniec nájdete toho pravého. Ale pre nás chlapov ste tam len jedna fotografia ženy za druhou. A keď si k tomu prečítame váš vlastný opis, sú tam často napísané také hlúposti, že vám ako prvý napíše iba niekto, kto je na tom už naozaj zle.
Ked ti zeny na zoznamke tak vadia, je tomu lahka pomoc. Nechod na nu. 🤷 Hladaj inde, alebo zostan sam.
@anonym_b112dc Nič v zlom, ale moja životná skúsenosť že všetky ženy ktoré som stretol alebo poznal a sa vyjadrovali, že nechcú mať deti boli....no ako slušne napísať, problémové, divné alebo rovno ****. Lebo každá, opakujem KAŽDÁ normálna žena proste chce dieťa. Neriešim či ho má alebo nemá, ale to že by ho chcela a cíti to.
@anonym_679488 to je pekna blbost
@anonym_b112dc Paci sa ti fyzicky jeden z 20, to je 5 zo 100, cize 5%. Z toho mi logicky vychadza, ze chces fesaka s dobrou postavou. A to je len prvotny filter, potom riesis podla tvojich slov schopnost inteligentne konverzovat plus spolocne zaujmy. Teraz otazka : preco by taky mal byt taky muz na zoznamke z ineho dovodu, nez zo zbierania desiatok zarezov ?
Preco by k tebe vekovo primerany nemal davno stastne manzelstvo a dve deti s nejakou fesandou ?
@patrike nie, musí tam byť z mojej strany sympatia už na fotke. A vôbec nezáleží, či má plešinu, bruško, dlhé, alebo krátke vlasy. Musí tam byť niečo, čo ma zaujme. Potom idem do profilu a čítam. A tam musí byť tiež niečo, čo ma zaujme. A ak sa to tam stretne, tak je to ten match - ale z mojej strany. Nemusí byť z jeho. Štatisticky sú to naozaj 5 ľudia zo 100. Po prvých vetách ostanú možno dvaja, možno jeden. Ale ja to beriem skôr ako zábavu. Ak z toho niečo vyjde, tak vyjde. Ak nevyjde, nič sa nedeje. Netikajú mi biologické hodiny.
@anonym_autor ja som na zoznamke tiez.. a to mam okolo seba vela muzov, ktori o mna zaujem maju.. lenze ja nemam zaujem o nich.. Asi tak, ako by som nemala pravdepodobne ani zaujem o teba. Som pekna zena.. a mam v sebe nieco, co ludi pritahuje. Mozno prave preto som presytena zaujmom a nikto mi nie je dost dobry. Vlastne ani chlapa nepotrebujem, na tie tradicne “veci” dieta uz mam.. konecne odrastlo..dalsie nechcem, maximum casu, penazi a pozornosti venujem prave jemu. Mam svoj vlastny byt v centre BA, 170 cm a 51kg, atleticku postavu, huste zdrave vlasy po lopatky, pekny biely chrup, dobru pracu.. VS vzdelanie. Zarobim 3k na nic nemam pozicku ani hypoteku. Som vyrovnana, mam rada zivot v harmonii. A od muza ocakavam, ze bude schopnejsi ako ja.. zvacsa to vsak tak nie je.
Tak, mňa oslovili aj chlapi na ulici, ktorých som klasifikovala ako podivínov a nevedela som ktorým smerom od nich rýchlejšie utiecť. Pointa je, že ľudí, ktorí sa ti nepáčia / nesadnú je vo svete výrazne viac. Tá nezamestnaná s dvomi deťmi chodí aj von a aj tam ju môžeš stretnúť.
Čo mi skôr nejde do hlavy je, že ma nejaký cudzí človek online nahnevá, lebo ja chcem vhodného partnera a on si dovolí nebyť vhodný partner. Tak vyleziem na takéto virtuálne pódium a otvorím kauzu a sťažujem sa náhodným, cudzím ľudom že ja chcem partnera a som urazená že existuje niekto obézny, škaredý alebo single rodič kto si tiež hľadá partnera. Jak si to vôbec dovoľujú? Ja som si chcela prelistovať katalóg, ukázať prštekom a bum, hotovo: žijeme šťastne až do konca.
Stretnem idiota, pomyslím si "uf....." a idem ďalej, nie? :D Ak je to fakt bizár a zábavná storka, tak možno poteším kamaráta/kamarátku a ďalej neriešim.
Ahoj, bola som chvilku na zoznamke. Moj nazor: nie je tam ziadny normalny muz okolo 40r. Pre mna boli ti muzi nudni, bez davky flirtovania, citila som sa ako na vysluchu a ked aj bolo nejake *iskrenie* , tak neprislo pozvanie na kavu, chceli iba pisat.. pripadne po prvom odmietnuti , stratili chut na dalsie pozvanie. Takze som to rychlo vzdala. A nemyslim si, ze som nejaky odpad , ako tu niektori pisete. Som rozvedena, dve deti, zivot relativne ok, praca , ktora ma naplna, vela cestujem, mam vlastne byvanie. Nehladam zivitela rodiny, len niekoho o koho sa da opriet.
Tak, mňa oslovili aj chlapi na ulici, ktorých som klasifikovala ako podivínov a nevedela som ktorým smerom od nich rýchlejšie utiecť. Pointa je, že ľudí, ktorí sa ti nepáčia / nesadnú je vo svete výrazne viac. Tá nezamestnaná s dvomi deťmi chodí aj von a aj tam ju môžeš stretnúť.
Čo mi skôr nejde do hlavy je, že ma nejaký cudzí človek online nahnevá, lebo ja chcem vhodného partnera a on si dovolí nebyť vhodný partner. Tak vyleziem na takéto virtuálne pódium a otvorím kauzu a sťažujem sa náhodným, cudzím ľudom že ja chcem partnera a som urazená že existuje niekto obézny, škaredý alebo single rodič kto si tiež hľadá partnera. Jak si to vôbec dovoľujú? Ja som si chcela prelistovať katalóg, ukázať prštekom a bum, hotovo: žijeme šťastne až do konca.
Stretnem idiota, pomyslím si "uf....." a idem ďalej, nie? :D Ak je to fakt bizár a zábavná storka, tak možno poteším kamaráta/kamarátku a ďalej neriešim.
@refly presne tak, ja by som ani nemusela viac písať si s autorom, ( ak by som bola na zoznamke, čo ale nie som ) ani ho vidieť, aby som vedela, že takýto človek nemá miesto v mojom živote. Ofučaný, bez rozhľadu, tiež veľa empatie nepoberal, vzhľadom na jeho výroky o ženách na zoznamkách a jeho očakávania sú úplne mimo realitu, skôr na smiech. Pomyselným klincom do rakvy je otváranie takejto témy tu na MK. Záver: čudák, bez zmyslu pre realitu.
@anonym_1a2bf7 Toto oslovovanie na ulici máte odkial? Z 19-steho storočia? To tak vôbec nefunguje, lebo to normálnu ženú akurát tak zaskoči alebo sa aj zľakne, kedže na ulicu sa evidentne nejde zoznamovať.
@anonym_679488 Tebe sa to asi ešte nestalo, však?…Keď si nyslíš, že to ženu zaskočí…
V jednej diskusii som čítal, že na zoznamku idú iba ženy, ktoré už nik nechce. No a mám dojem že je to pravda.
@anonym_autor tak celkovo na zoznamkach sú ľudia ktorých nikto nechce alebo majú problém s komunikáciou a je jedno či muž alebo žena.
Ja som síce na zoznamke nebola ale pamätám si že pred viac ako 20 rokmi čo bolo na pokeci, každý chlap si myslel aký je geroj .
@anonym_autor tak celkovo na zoznamkach sú ľudia ktorých nikto nechce alebo majú problém s komunikáciou a je jedno či muž alebo žena.
Ja som síce na zoznamke nebola ale pamätám si že pred viac ako 20 rokmi čo bolo na pokeci, každý chlap si myslel aký je geroj .
@sense netreba prehanat, ze vsetci. Ked by si ty teraz bola sama a niekoho chcela, nemas cas, ani prilezitost strevata novych ludi. Pojdes teda na zoznamku a zaradis sa tiez medzi ludi ktorých nikto nechce alebo majú problém s komunikáciou? Ide len o to, ze velka cast tych ludi tam nevie, preco su tam a ani ako to funguje.
Ahoj, bola som chvilku na zoznamke. Moj nazor: nie je tam ziadny normalny muz okolo 40r. Pre mna boli ti muzi nudni, bez davky flirtovania, citila som sa ako na vysluchu a ked aj bolo nejake *iskrenie* , tak neprislo pozvanie na kavu, chceli iba pisat.. pripadne po prvom odmietnuti , stratili chut na dalsie pozvanie. Takze som to rychlo vzdala. A nemyslim si, ze som nejaky odpad , ako tu niektori pisete. Som rozvedena, dve deti, zivot relativne ok, praca , ktora ma naplna, vela cestujem, mam vlastne byvanie. Nehladam zivitela rodiny, len niekoho o koho sa da opriet.
@anonym_d9f2d1 Preco by ta nieto mal pozyvat znova, ak raz odmietnes ? Bud chces alebo nechces. Pred rokmi som to robil presne tak, po par spravach navrh na stretnutie, ak odmietla / krutila sa, podakoval som a koniec komunikacie.
@anonym_d9f2d1 Preco by ta nieto mal pozyvat znova, ak raz odmietnes ? Bud chces alebo nechces. Pred rokmi som to robil presne tak, po par spravach navrh na stretnutie, ak odmietla / krutila sa, podakoval som a koniec komunikacie.
@patrike cakala som takuto reakciu. Problem je to, ze muzi niekedy nevedia odhadnut , kedy pozvat zenu na kavu. Ked sa mi to zda priskoro/ neviem este vela veci o nom/ , tak jednoducho odmietnem s tym, ze nechajme to nabuduce..a dalsie pozvanie uz nepride 🤣🤣🤣
@patrike cakala som takuto reakciu. Problem je to, ze muzi niekedy nevedia odhadnut , kedy pozvat zenu na kavu. Ked sa mi to zda priskoro/ neviem este vela veci o nom/ , tak jednoducho odmietnem s tym, ze nechajme to nabuduce..a dalsie pozvanie uz nepride 🤣🤣🤣
@anonym_d9f2d1 Nechapem, co chces vediet o niekom pri pisani cez zoznamku ? Zakladne veci su jasne po par spravach. Za mna je taky pristup spekulantsky a nevidel som nikdy dovod vyplnat personalne dotazniky.
@anonym_679488 to je pekna blbost
@anonym_12b38d Nie je.
@anonym_d9f2d1 Nechapem, co chces vediet o niekom pri pisani cez zoznamku ? Zakladne veci su jasne po par spravach. Za mna je taky pristup spekulantsky a nevidel som nikdy dovod vyplnat personalne dotazniky.
@anonym_d9f2d1 som sice zena, nikdy som nebola na zoznamke, ale suhlasim s
@patrike . Ak by niekto odmietol pozvanie, ani ja by som sa viac neunuvala. Ak by ho chcel neskor, teda pockat, nemala by som problem. Dotycny by to ale hadam vedel odkomunikovat. Nema 5 rokov. Ani ja by som na zoznamke necakala, ze ma bude dobyjat 2 mesiace cez pismenka. Nemam uz 20 a nemam cas si s niekym mesiace pisat. Tiez som typ, ktory po prvych sympatiach cez spravy, chce radsej vidiet cloveka nazivo a nestracat cas.
@anonym_autor to je vec názoru/pohladu. Ku mne by sa asi žiaden muž nehodil😂🙈 ale to, čo vyzadujem, to aj ponúkam….. (rozumej, stará, študentka)😂 tak, ruku na srdce, študoval by si po 40ke?😂
@sense netreba prehanat, ze vsetci. Ked by si ty teraz bola sama a niekoho chcela, nemas cas, ani prilezitost strevata novych ludi. Pojdes teda na zoznamku a zaradis sa tiez medzi ludi ktorých nikto nechce alebo majú problém s komunikáciou? Ide len o to, ze velka cast tych ludi tam nevie, preco su tam a ani ako to funguje.
@anonym_db725b tak pardon väčšina. A keby nemam cas nepotrebujem vztah a prilezitosti su len ich treba vyuzit. Ale mas pravdu ak budem sediet Doma, nebudem nikam chodit, nebudem mat hobby, nebudem komunikovat s ludmi tak ano neodstane mi nic Ine, len zoznamka. A potom sa bude cudovat, čo za cuda Tam chodia, ako tu autor. Alebo jedna moja kolegyna, ktora sa zobudila v 50 že by aj niekoho chcela ale poziadaviek ma tolko, že neviem ci vobec existuje clovek, ktory by ich dokazal splnit
@anonym_679488 ja som tak bola oslovena, a cuduj sa svete sme spolu stale
@refly presne tak, ja by som ani nemusela viac písať si s autorom, ( ak by som bola na zoznamke, čo ale nie som ) ani ho vidieť, aby som vedela, že takýto človek nemá miesto v mojom živote. Ofučaný, bez rozhľadu, tiež veľa empatie nepoberal, vzhľadom na jeho výroky o ženách na zoznamkách a jeho očakávania sú úplne mimo realitu, skôr na smiech. Pomyselným klincom do rakvy je otváranie takejto témy tu na MK. Záver: čudák, bez zmyslu pre realitu.
@anonym_84f669 mňa celkom odrovnal hneď v popise témy. "Hádajte čo sa mne nepáči". Chcieť od úplne cudzích ľudí, ktorých nezaujímajú boliestky anonyma online aby dávali úsilie, energiu, viedli konverzáciu a prejavovali záujem, kým on sedká na pomyselnom tróne a vlastne iba čaká súhlas a sociálnu validáciu. On ani nepredložil tému na rozhovor. Toto je len taký test a čaká že sa teraz celý modrý kôň pretrhne aby sme investovali do toho energiu a tipovali. Chce byť stredobodom konverzácie, do ktorej sám nechce nič vložiť.
Všimla som si už viac krát takýto vzorec správania, hlavne u chlapov online. Trošku sa pozabudli že nie sú hlavný charakter v živote náhodných ľudí. A možno že kameň úrazu v hľadaní partnerky je práve to, že sú mizerný komunikačný partner. Pre mňa asi jeden z najväčších red flagov, btw.
@anonym_db725b Ja som bola niekoľkokrát sama a ani mi nenapadlo sa na nejakej zoznamke registrovať…Veď to je hrozné, ponižujúce, trápne byť na zoznamke…
@anonym_d9f2d1 som sice zena, nikdy som nebola na zoznamke, ale suhlasim s
@patrike . Ak by niekto odmietol pozvanie, ani ja by som sa viac neunuvala. Ak by ho chcel neskor, teda pockat, nemala by som problem. Dotycny by to ale hadam vedel odkomunikovat. Nema 5 rokov. Ani ja by som na zoznamke necakala, ze ma bude dobyjat 2 mesiace cez pismenka. Nemam uz 20 a nemam cas si s niekym mesiace pisat. Tiez som typ, ktory po prvych sympatiach cez spravy, chce radsej vidiet cloveka nazivo a nestracat cas.
@katkazatka Vselico sa stava, mal som aj, volajme ju "telefonistka". Po prvom stretnuti sama telefonovala, aj hodinu, az bol problem sa jej zbavit, ked som mal povinnosti. Stretnut sa znova bol mega problem a a trvalo to dalsi mesiac. Samozrejme z toho nic nebolo.
@anonym_db725b Ja som bola niekoľkokrát sama a ani mi nenapadlo sa na nejakej zoznamke registrovať…Veď to je hrozné, ponižujúce, trápne byť na zoznamke…
@nikoletta1712 lenze ty si relativne mlada, stihla, nevyzeras zle. Co ma robit stara, skareda a tucna? A ked ma deti, ani nema kedy behat po podnikoch, drinkoch, kamaratkach. Ja mam tiez rada, ked ma oslovia na ulici. A to mam dost rokov. Atraktivny clovek sa zoznami skoro hocikde. Ostatni musia skusat. Mozno ked budes starsia, aj ty vyuzijes sluzbu zoznamky.

@anonym_db725b ja neplánujem mať deti. Ak by som ich chcela, mám ich dávno. Chcem len normálne kľudne žiť svoj život, cestovať, pracovať, baviť sa, určiť sa, a keď bude niekto kto tú cestu alebo čas cesty bude zdieľať so mnou, budem rada.
@anonym_b112dc to vážne odfiltruješ 95 percent mužov kvôli tomu ako vyzerajú na fotke? neber to v zlom, ale to budeš mať asi extrémne ťažké si niekoho nájsť... lebo keď tak počítam... lovíš mužov vo veku 35-50 rokov... z toho 95 percent odfiltruješ kvôli výzoru. Zostane ti 5 percent mužov... a z tých vyberáš takých, čo sa ti vyrovnajú kariérou a inteligenciou... to je jedno percento všetkých mužov, ktorí sú vo veku 35-50 rokov, sú pekní a relatívne úspešní... a o to jedno percento súťažíš so ženami vo veku od 18 rokov.. a poviem ti.. úspešný muž nepotrebuje mať po boku úspešnú ženu, čiže súperíš so študentkami, atď, atď... ale možno som mimo. A prečo si sa vlastne rozišla s tým 8ročným?