Zoznamka pre zrelú ženu
Ahojte, som žena, 45r, single aktuálne už necelý rok. Skúšam sa zoznámiť s nejakým mužom online, lebo v realite to žiaľ nejde, nejako sa nestretávam so single mužmi v mojom veku - chápte 48+. Skúšala som pokec, tam je to 0 bodov. Skúšam FB zoznamku, je to to isté. Skúšam badoo, zatiaľ nič, občas sme si vymenili tri - štyri správy. Napísal mi 59r muž, že som pekná alebo pre neho mladá, v mojom veku som sa nad tým zasmiala. Pri tom mne jeho vek nevadil, práve naopak. Na tinder neviem, nemám k tomu vzťah, ale nechám si poradiť. Elitade pre mňa nemá zmysel, som z východu Slovenska. Nie som na vzťahy na diaľku. Len mi poraďte kam.. lebo zatiaľ je to strašna slabota, výber 0 bodov.
@anonym_0cbc9e ešte raz, čo znamená tučná žena? Lebo ja nemám rada chudých mužov. Na druhej strane, ak by mal 175 cm a 120 kg, tiež nič moc, ale pri výške 185 -190 cm, by pre mňa mal chlap 95 kg. Mám rada statných chlapov.
@anonym_autor maj rada co chces chuda je chuda tam cisla netreba tucna je tucna to je cele kazdy ma rad ine
@anonym_0cbc9e ešte raz, čo znamená tučná žena? Lebo ja nemám rada chudých mužov. Na druhej strane, ak by mal 175 cm a 120 kg, tiež nič moc, ale pri výške 185 -190 cm, by pre mňa mal chlap 95 kg. Mám rada statných chlapov.
@anonym_autor takže výška takmer sedí len tá váha ma byradila z hry 183cm/116kg 😢
@anonym_autor takže výška takmer sedí len tá váha ma byradila z hry 183cm/116kg 😢
@unbeholfen teba by nie váha vyradila z hry.
@unbeholfen teba by nie váha vyradila z hry.
@anonym_autor Ale čo by ma vyradilo? To ma zaujíma nech viem na čom mám popracovať. 😏
Veď si sympatická podla písania, môžme skúsit si popísať, na tom nič zlé nieje. Odkial si? V lete budem mať aj ja 45.
@anonym_autor Ale čo by ma vyradilo? To ma zaujíma nech viem na čom mám popracovať. 😏
Veď si sympatická podla písania, môžme skúsit si popísať, na tom nič zlé nieje. Odkial si? V lete budem mať aj ja 45.
@unbeholfen trošku sebarflexie a čítanie s porozumením.
@unbeholfen trošku sebarflexie a čítanie s porozumením.
@anonym_autor jaká sebareflexia akože v čom? Čo je zlé na tom že si užívam život, že sa zoznamujem, že chodím na hokej a plesy s kamošmi? Veď sa chcem aj ja zoznámiť. Na tom nič nieje. A prečo by sme si nemohli pokecať aj my? Veď nič zlé nerobím. Veď sme skoro rovesníci.
@andrejka2424 no a väčšina z nich je, buď sú nízki, alebo vysokí a chudí alebo nízki a tuční. Ale chýba taký zdravý stred. Ja mám 172 cm a potrebujem k sebe dobrý pomer výška/váha.
@anonym_autor
Moja vyska 192 aj vaha 98 splna podmienky , ale vek nesplna 65, ale som milionar takze by si bola skoro bohata vdova.
PS: ked som donedavna chodieval na prve rande vzdy som zo srandy doniesol diamantovy prsten, zaujmave vzdy to zabralo.
@anonym_autor
Moja vyska 192 aj vaha 98 splna podmienky , ale vek nesplna 65, ale som milionar takze by si bola skoro bohata vdova.
PS: ked som donedavna chodieval na prve rande vzdy som zo srandy doniesol diamantovy prsten, zaujmave vzdy to zabralo.
@anonym_4c062b Skrátka sa rád pochváliš, ale si znechutený , že všetky sú zlatokopky? Prečo nie si šťastne zadaný, keď prsteň vždy zabral?
@anonym_autor
@anonym_4c062b peniaze mám svoje, a úplne mi stačia.
@anonym_4c062b Skrátka sa rád pochváliš, ale si znechutený , že všetky sú zlatokopky? Prečo nie si šťastne zadaný, keď prsteň vždy zabral?
@anonym_5ac304
Zlatokopky nie su problem, skor som stastie na zeny ktore si ma mylili s psychologickou poradnou ktora bude pocuvat a riesit ich skrachovane vztahy.
@anonym_4c062b peniaze mám svoje, a úplne mi stačia.
@anonym_autor
Skoda mam aj dom pri mori nema tam kdo ist so mnou.
@anonym_autor
Skoda mam aj dom pri mori nema tam kdo ist so mnou.
@anonym_4bd669 to uz dnes nie je ziadna vymozenost, my mame apartman v Maspalomas, pocas covidu sme boli tam.
@anonym_5ac304
Zlatokopky nie su problem, skor som stastie na zeny ktore si ma mylili s psychologickou poradnou ktora bude pocuvat a riesit ich skrachovane vztahy.
@anonym_4bd669 Ty a ak môžem byť tak drzá, neprišlo ti kus sedlácke ukazovať na prvom rande prsteň s diamantom? Ja by som ti napr.aj na zirkón pritakala a uverila,že je to diamant.Neviem,či sú bežne ženy také expertky na šperky.To ho nosíš na prste, či si sa len vždy potreboval pochváliť, aký si bohatý? Ja by som si asi nič dobré o tebe nemyslela, keby si sa takto prezentoval.Ale čože ja viem,keď nie som ''milionář''.
@anonym_4bd669 Ty a ak môžem byť tak drzá, neprišlo ti kus sedlácke ukazovať na prvom rande prsteň s diamantom? Ja by som ti napr.aj na zirkón pritakala a uverila,že je to diamant.Neviem,či sú bežne ženy také expertky na šperky.To ho nosíš na prste, či si sa len vždy potreboval pochváliť, aký si bohatý? Ja by som si asi nič dobré o tebe nemyslela, keby si sa takto prezentoval.Ale čože ja viem,keď nie som ''milionář''.
@anonym_5ac304
Ja som ich neukazoval ja som ich daroval.ja nenosim nic.
@anonym_4c062b Aha, jasné. Že mi to hneď nenapadlo.💎👍
@anonym_4bd669 to uz dnes nie je ziadna vymozenost, my mame apartman v Maspalomas, pocas covidu sme boli tam.
@anonym_autor
Mas pravdu aj tak by som tam hned nemohol ist, minuly rok som tam ani nebol, tak som ho prenajal.
Dávnejšie som si písala s jedným mužom na zoznamke , písali sme si dlho a rozumeli sme si veľmi , dohodli sme sa že si pošleme fotky a aj sme si to vymenili . A on mi napísal Fuj aká si škaredá , keby som to vedel ani slovo s tebou nenapíšem . Dva týždne som z toho ani nejedla, preplakala som celé noci , neskutočne ma to ranilo. Pritom on nebol žiadne terno , starší pupkaty chlap. Som štíhla tmavovláska 40+, normálna priemerná žena. Potom som sa zoznámila na turistike s jedným mužom pre ktorého som najkrajšia na svete a sme spolu 5 rokov.
@anonym_autor
Mas pravdu aj tak by som tam hned nemohol ist, minuly rok som tam ani nebol, tak som ho prenajal.
@anonym_4c062b A potom si sa zobudil a ruka v slipoch.🙂
Dávnejšie som si písala s jedným mužom na zoznamke , písali sme si dlho a rozumeli sme si veľmi , dohodli sme sa že si pošleme fotky a aj sme si to vymenili . A on mi napísal Fuj aká si škaredá , keby som to vedel ani slovo s tebou nenapíšem . Dva týždne som z toho ani nejedla, preplakala som celé noci , neskutočne ma to ranilo. Pritom on nebol žiadne terno , starší pupkaty chlap. Som štíhla tmavovláska 40+, normálna priemerná žena. Potom som sa zoznámila na turistike s jedným mužom pre ktorého som najkrajšia na svete a sme spolu 5 rokov.
@anonym_4cc962 Rýdzi charakter. Buď vďačná za jeho otvorenosť -ušetril ti veľa slz a času. Pri takom hoväde nebude nikdy žiadna žena šťastná, ani tá, čo nebude podľa jeho mierky fuj.
@anonym_4c062b A potom si sa zobudil a ruka v slipoch.🙂
@anonym_5ac304
Sorry, mylis sa len boxerky Boss
@anonym_5ac304
Sorry, mylis sa len boxerky Boss
@anonym_4c062b Tvoje fantázie sú zlaté. Nech sa ti naďalej darí s diamantovými prsteňmi na prvom rande a snáď ešte nejaké stihneš rozdať. Na svoj apartmán pri mori nabudúce tak ľahkovážne nepozývaj. To, že ho prenajímaš si aj vo svojom požehnanom veku snáď zvládneš zapamätať. 😉
Ty máš 45 rokov a fakt by si chcela 59 ročného chlapa? Načo by ti bol taký dedo?
@anonym_4c062b Tvoje fantázie sú zlaté. Nech sa ti naďalej darí s diamantovými prsteňmi na prvom rande a snáď ešte nejaké stihneš rozdať. Na svoj apartmán pri mori nabudúce tak ľahkovážne nepozývaj. To, že ho prenajímaš si aj vo svojom požehnanom veku snáď zvládneš zapamätať. 😉
@anonym_5ac304
Neplet ma ja tam nemam apartman, ja tam mam dom a su tam rusi.
Ty máš 45 rokov a fakt by si chcela 59 ročného chlapa? Načo by ti bol taký dedo?
@marci9 pre mna to nie je dedo. Vzdy som mala partnerov o 10-14 rokov starsich, cize pokial nema 70, je to pre mna mladuch.
@anonym_5ac304
Neplet ma ja tam nemam apartman, ja tam mam dom a su tam rusi.
@anonym_4bd669 Sorry dedo, rusi? Fú, celé zle.😂
@marci9 pre mna to nie je dedo. Vzdy som mala partnerov o 10-14 rokov starsich, cize pokial nema 70, je to pre mna mladuch.
@anonym_autor aha takže preto kolegyni nevadí že chalan ktorého má rada je 13r mladší… Niekomu to vôbec nevadí.
@enmery pozri snazim sa dat triezvy pohlad necakam ze ma stat o mna. Mam rad ked sa veci hovoria ako realne su bez motania motuzov. Rozumies tomu? Pravda niekedy boli ale otvara oci
@anonym_0cbc9e ja by som ťa tiež pinkla preč, neznášam malých a poloplesatych, ktorí si myslia že sú majstri sveta. A ešte malý penis do toho a bude pindat že je žena frigidna, aj keď nie je, len ho necíti..
@anonym_0cbc9e ja by som ťa tiež pinkla preč, neznášam malých a poloplesatych, ktorí si myslia že sú majstri sveta. A ešte malý penis do toho a bude pindat že je žena frigidna, aj keď nie je, len ho necíti..
@anonym_154383 nebudem ani jedno z toho ale to nie je podstatne. Kazdy si sam urci tvoje hranice. Radsej budem sam ako s tucnou a ona najde stastie inde.

@anonym_autor Mám to rovnako, bežným športovaním nevyzerá chlap ako svalnáč z posilky . Nešportuje kvôli postave, ale preto, že ho to baví. Len tá váha naozaj niekedy neodráža vzhľad. Často tu píšu hľadači, ktorí preferujú štíhlosť a sťažujú sa na slabú ponuku . Ak sú však pupkáči, alebo vychrtlíci - čo sa ani mne osobne nepáči , tak sa nečudujem že so svojimi nárokmi ostávajú sami.
@andrejka2424 no a väčšina z nich je, buď sú nízki, alebo vysokí a chudí alebo nízki a tuční. Ale chýba taký zdravý stred. Ja mám 172 cm a potrebujem k sebe dobrý pomer výška/váha.