icon

Zoznamka pre zrelú ženu

Dnes o 05:59

Ahojte, som žena, 45r, single aktuálne už necelý rok. Skúšam sa zoznámiť s nejakým mužom online, lebo v realite to žiaľ nejde, nejako sa nestretávam so single mužmi v mojom veku - chápte 48+. Skúšala som pokec, tam je to 0 bodov. Skúšam FB zoznamku, je to to isté. Skúšam badoo, zatiaľ nič, občas sme si vymenili tri - štyri správy. Napísal mi 59r muž, že som pekná alebo pre neho mladá, v mojom veku som sa nad tým zasmiala. Pri tom mne jeho vek nevadil, práve naopak. Na tinder neviem, nemám k tomu vzťah, ale nechám si poradiť. Elitade pre mňa nemá zmysel, som z východu Slovenska. Nie som na vzťahy na diaľku. Len mi poraďte kam.. lebo zatiaľ je to strašna slabota, výber 0 bodov.

betulinka1
Dnes o 08:01

@anonym_autor moj otec bol hadam na vsetkych zoznamkach ako bol vdovec. Hladal a hladal a nasiel. Ale tak mal 58 rokov a pisali mu aj 30 rocne. Mladsie boli ako ja 🤣🤣🤣. To sa aj on smial, ze dalsiu dceru nechce. Max. tych 10 rokov mladšiu hladal. Napisal, chcel sa stretnut, stretol sa, nesadla mu, hladal dalej….. a takto si nasiel. Ma uz priatelku 9 rokov. Kamoska bola sama, zacala chodit na rozne akcie. Zacala tancovat latino, super partiu si tam nasla a asi po roku aj muza. Ale viem, ze chodila aj na nejake turistiky organizovane, dovolenky organizovane pre skupiny. Chodilo tam vela singl ludi. Ona zase nechcela zoznamky.

unbeholfen
Dnes o 08:01

Ak sa mi podarí, tento týždeň sa dozviem, tak možno v Šuranoch budem mať rande s 52 ročnou. Takže ta zrelá žena sa zoznámila v Nových Zámkoch.

enmery
Dnes o 08:04
@anonym_autor

@enmery nepíšem, keď je niekto pre mňa príliš starý, príliš mladý. A keď mu napíšem, nezačínam vetou, že si príliš mladá pre mňa, nechcem ťa, ale musel som, lebo si pekná. Wtf?

@anonym_autor 🤦‍♀️Ty budeš ešte dlho sama...

unbeholfen
Dnes o 08:07
@enmery

@anonym_autor 🤦‍♀️Ty budeš ešte dlho sama...

@enmery Keby bývala bližššie tak ju bereme na bál pre osamelých.

enmery
Dnes o 08:07
@unbeholfen

@enmery Keby bývala bližššie tak ju bereme na bál pre osamelých.

@unbeholfen Máš oblek?

unbeholfen
Dnes o 08:08
@enmery

@unbeholfen Máš oblek?

@enmery mám a minule vieš čo sa stalo, keď som dal fotku z bálu tak sevrin povedal že prečo som oblečený ako na kare. Majo tam chodí v rifliach a mikine, stále po ňom idú ženy. To je o charizme nie o oblečení.

anonym_3c5772
Dnes o 08:21
@anonym_autor

@anonym_3c5772 ani ja na pokeci nemám fotku a tiež som komunikovala s ľuďmi, čo nemajú fotku. Ale ja tam taká jednoduchšia kategória mužov. Aspoň ja mám ten pocit, ak sú ok, tak potom sú zadaní. Veľa mladých mužov mi píše.

@anonym_autor to je asi všade tak, napíše ti 10 mužov a z toho jeden či dvaja maximálne sú schopní na komunikáciu, to isté aj u žien. A nemyslím si, že iné sociálne siete sú nejaké veľmi odlišné. Proste musíš mať šťastie, komu dáš šancu zarozpravať sa s tebou. Držím prsty, nech sa podarí 🙂

ivicatolic
Dnes o 08:25

@anonym_autor tebe jeho vek nevadí, chápem tvoj názor, jemu však tvoj vadí..... Teda nevadí -bol by šťastný mať takú mladú pri sebe/oproti jeho veku/ ..... on tým chcel povedať vlastne toľko, že by ti už fyzicky nestačil - vieš čo myslím...🙂👍

tato_
Dnes o 08:28
@unbeholfen

Ak sa mi podarí, tento týždeň sa dozviem, tak možno v Šuranoch budem mať rande s 52 ročnou. Takže ta zrelá žena sa zoznámila v Nových Zámkoch.

@unbeholfen drzim ti palce

enmery
Dnes o 08:30
@unbeholfen

@enmery mám a minule vieš čo sa stalo, keď som dal fotku z bálu tak sevrin povedal že prečo som oblečený ako na kare. Majo tam chodí v rifliach a mikine, stále po ňom idú ženy. To je o charizme nie o oblečení.

@unbeholfen Ale veď @sevrin je tým pádom tvoj fanúšik, vždy si ťa všimne😉

anonym_908a6f
Dnes o 08:38

@anonym_autor inteligentny chlap uz zenu ma.

anonym_cb6ba6
Dnes o 08:40
@anonym_908a6f

@anonym_908a6f prave naopak, inteligentny sa zeny zbavi cim skor a ma milenky🙂

montecristo
Dnes o 08:40
@anonym_908a6f

@anonym_908a6f rovnako sa da povedať o žene inteligentná ma muža

andrejka2424
Dnes o 08:58
@anonym_0cbc9e

Na zoznamke ide o vzhlad. Pozeram z nudy fotky a vsetky prepac za vyraz tucne pinkam prec v stotine sekundy. Lajkujem pekne a mladsie ale tie mna neriesia. Mna lajkuju iba starsie. A takto dokola. Opis sa normalne bez hanby ako vypadas. Podla toho ti poviem sance

@anonym_0cbc9e Veď to ale vypovedá o tebe, keď ti lajknú iba tie, čo nevyhovujú tebe. Znamená to, že máš neprimerané požiadavky a sám nemáš nič také v sebe a nie si ani natoĺko sympoš, aby ti písali také, o aké by si zakopol.

unbeholfen
Dnes o 09:28
@andrejka2424

@anonym_0cbc9e Veď to ale vypovedá o tebe, keď ti lajknú iba tie, čo nevyhovujú tebe. Znamená to, že máš neprimerané požiadavky a sám nemáš nič také v sebe a nie si ani natoĺko sympoš, aby ti písali také, o aké by si zakopol.

@andrejka2424 nazdar andy, teba som už dlho nevidel… Ja som mal ísť na Štefanskú zábavu aj na hokej a ochorel som. Tam chodia tri také ženy čo sa mi páčia.

andrejka2424
Dnes o 09:49
@unbeholfen

@andrejka2424 nazdar andy, teba som už dlho nevidel… Ja som mal ísť na Štefanskú zábavu aj na hokej a ochorel som. Tam chodia tri také ženy čo sa mi páčia.

@unbeholfen Ahoj ,super 😃

anonym_0cbc9e
Dnes o 10:09
@andrejka2424

@andrejka2424 neboj neprezivam to iba pozriem fotky nic nehladam nasilu

andrejka2424
Dnes o 10:21
@anonym_0cbc9e

@andrejka2424 neboj neprezivam to iba pozriem fotky nic nehladam nasilu

@anonym_0cbc9e Tak je všetko v poriadku. Súdila som to podĺa seba. Keď som sa kedysi zoznamovala, nechcela som žiadneho playboya príťažlivého, ktorý by o mňa ani bicykel neoprel, prípadne ma pri prvej príležitosti vymenil za lepšiu. Chcela som obyč.chlapa seberovného.Na kilogramy som nehĺadela, lebo aj chlap s pár kilami navyše môže mať dobrý charakter.

anonym_06a6a5
Dnes o 12:24

@anonym_autor nepis vek to vela chlapov odradi, ze stara zena fuj. A investuj do seba, do vzhladu zial je to alfa omega, sympatie vzdy budu na prvom mieste. Mne sa tieto rady osvedcili a je to na tebe ako sa zariadis.

anonym_0cbc9e
Dnes o 12:43
@andrejka2424

@anonym_0cbc9e Tak je všetko v poriadku. Súdila som to podĺa seba. Keď som sa kedysi zoznamovala, nechcela som žiadneho playboya príťažlivého, ktorý by o mňa ani bicykel neoprel, prípadne ma pri prvej príležitosti vymenil za lepšiu. Chcela som obyč.chlapa seberovného.Na kilogramy som nehĺadela, lebo aj chlap s pár kilami navyše môže mať dobrý charakter.

@andrejka2424 ja nikoho neodsudzujem ale nadvaha sa mi hnusi.

autor
Dnes o 13:00
@anonym_908a6f

@anonym_908a6f ja sa nejde vydávať, ani si nikoho nejdem nasťahovať k sebe, ani sa nejdem sťahovať ku niekomu ja. Hľadám partnera, priateľa, nie manžela.

autor
Dnes o 13:01
@anonym_0cbc9e

@andrejka2424 ja nikoho neodsudzujem ale nadvaha sa mi hnusi.

@anonym_0cbc9e čo je nadváha podľa teba? Koľko kg má mať bežná 172 cm žena?

anonym_8a096d
Dnes o 13:19

fuj pokec tam su len chudaci, skus badoo

anonym_0cbc9e
Dnes o 13:21
@anonym_autor

@anonym_0cbc9e čo je nadváha podľa teba? Koľko kg má mať bežná 172 cm žena?

@anonym_autor pozri nikoho neodsudzujem kazda moze mat dobre srdiecko byt mila laskava ale nehnevaj sa ked vidim tucnu mne to vadi. ale mozeme sa rozpravat byt kamosi ale ani bunka vzrusenia nic.

autor
Dnes o 13:23
@anonym_0cbc9e

@anonym_autor pozri nikoho neodsudzujem kazda moze mat dobre srdiecko byt mila laskava ale nehnevaj sa ked vidim tucnu mne to vadi. ale mozeme sa rozpravat byt kamosi ale ani bunka vzrusenia nic.

@anonym_0cbc9e ešte raz, čo znamená tučná žena? Lebo ja nemám rada chudých mužov. Na druhej strane, ak by mal 175 cm a 120 kg, tiež nič moc, ale pri výške 185 -190 cm, by pre mňa mal chlap 95 kg. Mám rada statných chlapov.

andrejka2424
Dnes o 13:29
@anonym_autor

@anonym_0cbc9e ešte raz, čo znamená tučná žena? Lebo ja nemám rada chudých mužov. Na druhej strane, ak by mal 175 cm a 120 kg, tiež nič moc, ale pri výške 185 -190 cm, by pre mňa mal chlap 95 kg. Mám rada statných chlapov.

@anonym_autor Veď vieš ako je to. Svaly vážia viac než tuk. Preto môže byť svalnatý a vyzerať lepšie a štíhlejšie ako chlap ,ktorý váži rovnako, ale je mľandravý a má na sebe iba tuk. Váha nie je dobrý ukazovateľ. Žena 70 kg a väčšie prsia, širšie boky bude vyzerať lepšie ako žena 70 kg , ktorá má nepekné tvary , ide všetko do brucha, alebo hornej časti tela , alebo iba do stehien a zadku a pôsobí asymetricky. Môj mal trochu nadváhu, keď sme sa spoznali, ale potom začal športovať , cvičiť a vyzerá lepšie ako pred 12 rokmi. Nie ani váhou ,ale postavou.

enmery
Dnes o 13:32
@andrejka2424

@anonym_autor Veď vieš ako je to. Svaly vážia viac než tuk. Preto môže byť svalnatý a vyzerať lepšie a štíhlejšie ako chlap ,ktorý váži rovnako, ale je mľandravý a má na sebe iba tuk. Váha nie je dobrý ukazovateľ. Žena 70 kg a väčšie prsia, širšie boky bude vyzerať lepšie ako žena 70 kg , ktorá má nepekné tvary , ide všetko do brucha, alebo hornej časti tela , alebo iba do stehien a zadku a pôsobí asymetricky. Môj mal trochu nadváhu, keď sme sa spoznali, ale potom začal športovať , cvičiť a vyzerá lepšie ako pred 12 rokmi. Nie ani váhou ,ale postavou.

@andrejka2424 1 kg železa nie je viac ako 1 kg pierok. Rozdiel u svalu a tuku je v centimetroch. 1 kg svalu nie je viac ako 1 kg tuku. V centimetroch je rozdiel ale už badateľný.

andrejka2424
Dnes o 13:33
@enmery

@andrejka2424 1 kg železa nie je viac ako 1 kg pierok. Rozdiel u svalu a tuku je v centimetroch. 1 kg svalu nie je viac ako 1 kg tuku. V centimetroch je rozdiel ale už badateľný.

@enmery Máš pravdu, zle som sa vyjadrila.

autor
Dnes o 13:38
@andrejka2424

@andrejka2424 mne vôbec nevadí, keď má chlap trošku nadváhu, je mi to práve sympatické - teda bruško mierne môže mať. Ja všeobecne nemám rada tých vymakaných chlapov z posilky. Mám rada normálneho muža, z mäsa a kostí, chlapa ako hora. Dôležité je, aby sme si rozumeli a aby mal v hlave, v srdci a v živote upratané.

andrejka2424
Dnes o 13:45
@anonym_autor

@andrejka2424 mne vôbec nevadí, keď má chlap trošku nadváhu, je mi to práve sympatické - teda bruško mierne môže mať. Ja všeobecne nemám rada tých vymakaných chlapov z posilky. Mám rada normálneho muža, z mäsa a kostí, chlapa ako hora. Dôležité je, aby sme si rozumeli a aby mal v hlave, v srdci a v živote upratané.

@anonym_autor Mám to rovnako, bežným športovaním nevyzerá chlap ako svalnáč z posilky . Nešportuje kvôli postave, ale preto, že ho to baví. Len tá váha naozaj niekedy neodráža vzhľad. Často tu píšu hľadači, ktorí preferujú štíhlosť a sťažujú sa na slabú ponuku . Ak sú však pupkáči, alebo vychrtlíci - čo sa ani mne osobne nepáči , tak sa nečudujem že so svojimi nárokmi ostávajú sami.