icon

Zoznamka pre zrelú ženu

15. jan 2026

Ahojte, som žena, 45r, single aktuálne už necelý rok. Skúšam sa zoznámiť s nejakým mužom online, lebo v realite to žiaľ nejde, nejako sa nestretávam so single mužmi v mojom veku - chápte 48+. Skúšala som pokec, tam je to 0 bodov. Skúšam FB zoznamku, je to to isté. Skúšam badoo, zatiaľ nič, občas sme si vymenili tri - štyri správy. Napísal mi 59r muž, že som pekná alebo pre neho mladá, v mojom veku som sa nad tým zasmiala. Pri tom mne jeho vek nevadil, práve naopak. Na tinder neviem, nemám k tomu vzťah, ale nechám si poradiť. Elitade pre mňa nemá zmysel, som z východu Slovenska. Nie som na vzťahy na diaľku. Len mi poraďte kam.. lebo zatiaľ je to strašna slabota, výber 0 bodov.

anonym_47d7f9
17. jan 2026

Skús Blinder.Zoznamka na slepo .Podľa nastavených preferencií ti vyberie partnera ale nevidíte sa pokiaľ si neposlete foto

unbeholfen
18. jan 2026

@anonym_autor poď snami na hokej do Třinca 25.1. alebo poď s nami 24.1. do Nových Zámkov na zábavu, alebo 1.2. na hokej do Zvolena, bude derby s Banskou Bystricou. Budeme fandiť a nadávat na Bystricu že sú pažravci. Vo Zvolene robia velmi dobrý kebab. Kamaráti poznajú predavačku, tak nám dava extra porcie.

anonym_efe672
18. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_0cbc9e čo je nadváha podľa teba? Koľko kg má mať bežná 172 cm žena?

@anonym_autor nadváha je pre každého niečo iné, keď sa to len napíše. Mám 40 rokov rovnakú výšku ako ty a mám 75 kg. Kopec ľudí by z tohto faktu povedalo, že nech so sebou niečo robím. Reálne vyzerám lepšie ako 60kg a mladšie baby 🤷 výzor je beztak najslabšia stránka ľudí, v čase rozpustná

anos18
18. jan 2026
@unbeholfen

@anonym_autor poď snami na hokej do Třinca 25.1. alebo poď s nami 24.1. do Nových Zámkov na zábavu, alebo 1.2. na hokej do Zvolena, bude derby s Banskou Bystricou. Budeme fandiť a nadávat na Bystricu že sú pažravci. Vo Zvolene robia velmi dobrý kebab. Kamaráti poznajú predavačku, tak nám dava extra porcie.

@unbeholfen kde je zábava v NZ 24.1.?

unbeholfen
18. jan 2026
@anos18

@unbeholfen kde je zábava v NZ 24.1.?

@anos18 v CK Nábrežie. Matica Slovenská. Jožo mi to hovoril. Ak je to sobota, tak dátum sedí.

unbeholfen
18. jan 2026

@anonym_autor a tí kamaráti sú aj odomňa starší ak ti vadí že som o rok mladší. A Jožo vie aj dobre srandovať.

enmery
18. jan 2026
@unbeholfen

@anonym_autor a tí kamaráti sú aj odomňa starší ak ti vadí že som o rok mladší. A Jožo vie aj dobre srandovať.

@unbeholfen Nemá záujem...nechaj ju na pokoji.

oliva276
18. jan 2026

@unbeholfen ako dopadla zábava v Šuranoch?

unbeholfen
18. jan 2026
@enmery

@unbeholfen Nemá záujem...nechaj ju na pokoji.

@enmery keď je taká prieberčivá nech sa nediví že je sama.

unbeholfen
18. jan 2026
@oliva276

@unbeholfen ako dopadla zábava v Šuranoch?

@oliva276 to mi nevyšlo. Dúfam že dalšia výjde. Budúci víkend mám strašne nabitý. A ešte štvrtok mám Bratislavu. Randení mám dosť. Len keby ma tí ženy sceli už konečne. A né celý život sa zoznamujem, randím, a nič z teho.

unbeholfen
18. jan 2026

V sobotu mám Nové Zámky, ale tam ešte ženská špekuluje, tak uvidí sa. V nedelu mám Zvolen. Aj keď pôvodne idem na hokej ale už mám dohodnuté aj rande s jednou zvolenčankou nech mám aj rande keď tam idem. Štvrtok mám tú Bratislavu.

enmery
18. jan 2026
@unbeholfen

@enmery keď je taká prieberčivá nech sa nediví že je sama.

@unbeholfen Ty sa nediv, že si sám...otravuješ každú, myslíš, ze žena hľadá polobezdomovca so zlými stravovacími návykmi?

unbeholfen
18. jan 2026
@enmery

@unbeholfen Ty sa nediv, že si sám...otravuješ každú, myslíš, ze žena hľadá polobezdomovca so zlými stravovacími návykmi?

@enmery to “otravuješ každú” by som preformuloval na “aktívne sa zoznamujem” 😏

enmery
18. jan 2026
@unbeholfen

@enmery to “otravuješ každú” by som preformuloval na “aktívne sa zoznamujem” 😏

enmery
18. jan 2026
@enmery

@enmery Jednu balís a zároveň zadreš, že už máš rande vo Zvolene..
Co by si ich tam obe zoznámil?...viem, že si autista, ale ako sa učíme my poznať vás svete, účte sa aj vy náš, inak neprežije.

unbeholfen
18. jan 2026

Zvolenčaka je zrelá žena, a Šurančanka tiež. Obe sú staršie odomňa. Ale keď kolega môže mať staršiu, tak môžem aj ja.

unbeholfen
18. jan 2026
@enmery

@enmery Jednu balís a zároveň zadreš, že už máš rande vo Zvolene..
Co by si ich tam obe zoznámil?...viem, že si autista, ale ako sa učíme my poznať vás svete, účte sa aj vy náš, inak neprežije.

@enmery mám rande s tromi presnejšie, v rámci budúceho týždňa. S každou iný deň a navzájom sa nepoznajú.

enmery
18. jan 2026
@unbeholfen

@enmery mám rande s tromi presnejšie, v rámci budúceho týždňa. S každou iný deň a navzájom sa nepoznajú.

unbeholfen
18. jan 2026

Ja to volám aktívne hľadanie lásky.

unbeholfen
19. jan 2026

Ludia, Budapešť je možno opäť v hre! 48 ročná (teda zrelá žena) a že rada vykecáva, že rada je ale nerada varí. Celá ja. Tak som jej napísal že máme veľa spoločného. Uvidíme či sa zoznámime. To by sedláci kukali že mám ženskú z hlavného mesta.

anonym_a269fc
19. jan 2026
@unbeholfen

Ludia, Budapešť je možno opäť v hre! 48 ročná (teda zrelá žena) a že rada vykecáva, že rada je ale nerada varí. Celá ja. Tak som jej napísal že máme veľa spoločného. Uvidíme či sa zoznámime. To by sedláci kukali že mám ženskú z hlavného mesta.

@unbeholfen a kto vám potom bude obom variť ? 😂

anonym_5ac304
19. jan 2026
@anonym_a269fc

@anonym_a269fc Suchá ,kúpená strava za vrátené plechovky a šrot tipujem.

unbeholfen
19. jan 2026
@anonym_a269fc

@anonym_a269fc jaaaj na toto som zabudol. Ja som to bral len tak ze je taká ako ja. Ale nenapadlo ma že tým pádom nemá kto variť! Takže ona potrebuje niekoho kto vie variť tým pádom. Inák naposledy keď som bol v Budapešti, tak kebab tam bol lacnejší ako v Galante.

unbeholfen
19. jan 2026

Inák ďalšia zrelá 47r žena hneď zo susedného mesta. Celkom sme si začali písat. Držte palce nech ju prehovorím aj na rande.

unbeholfen
19. jan 2026
@anonym_5ac304

@anonym_a269fc Suchá ,kúpená strava za vrátené plechovky a šrot tipujem.

@anonym_5ac304 kým mám peniaze tak sú neobmedzené možnosti. Dnes mám volno, ale ajtak som na cestách. Momentálne v Bratislave a popíjam horúcu čokoládu na stanici kým mi pojde spoj do Dunajskej Stredy. Proste cestujem, kupujem veci cez inzerát, zoznamujem sa so ženami. Treba žiť ten život.

anonym_53f5ec
19. jan 2026
@unbeholfen

@anonym_5ac304 kým mám peniaze tak sú neobmedzené možnosti. Dnes mám volno, ale ajtak som na cestách. Momentálne v Bratislave a popíjam horúcu čokoládu na stanici kým mi pojde spoj do Dunajskej Stredy. Proste cestujem, kupujem veci cez inzerát, zoznamujem sa so ženami. Treba žiť ten život.

@unbeholfen nespamuj zbytočne ďalšiu tému. Nikoho nazaujima s kým a kde sa máš stretnúť.

unbeholfen
19. jan 2026
@anonym_53f5ec

@unbeholfen nespamuj zbytočne ďalšiu tému. Nikoho nazaujima s kým a kde sa máš stretnúť.

@anonym_53f5ec randím so zrelými ženami a nespamujem.

unbeholfen
19. jan 2026

Inák zosypal sa mi takmer celý hárem. 3 ženy zo 4 ma odmietli. Už len jedna zostala, s tou mam tento týždeň rande tak uvidíme.

andrejka2424
20. jan 2026
@unbeholfen

Inák zosypal sa mi takmer celý hárem. 3 ženy zo 4 ma odmietli. Už len jedna zostala, s tou mam tento týždeň rande tak uvidíme.

@unbeholfen Zlatko, nerandíš s nikým a áno, naozaj spamuješ. Ako si to vyššie písal:Že treba žiť ten život? Tak ho ži a nepíš dookola ako verklík o rande, ktoré sa neuskutoční. Ak sa ťa nikto nepýta na tie neexistujúce rande, je tu možnosť, že je to tvoje súkromie, ktoré nikoho nezaujíma.A ver,že nezaujíma. Túto tému si nezaložil , nebola o tebe, ale spamuješ ju .

unbeholfen
21. jan 2026

Dobre tak nebudem zavadziať tu, ale tak poďte do mojej témy, lebo to je už katastrófa čo semňú hentá robí.

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ked-dvaja-chcu-rovnaku-zenu/?page=6#comment-89954629