icon

Zoznamka pre zrelú ženu

Dnes o 05:59

Ahojte, som žena, 45r, single aktuálne už necelý rok. Skúšam sa zoznámiť s nejakým mužom online, lebo v realite to žiaľ nejde, nejako sa nestretávam so single mužmi v mojom veku - chápte 48+. Skúšala som pokec, tam je to 0 bodov. Skúšam FB zoznamku, je to to isté. Skúšam badoo, zatiaľ nič, občas sme si vymenili tri - štyri správy. Napísal mi 59r muž, že som pekná alebo pre neho mladá, v mojom veku som sa nad tým zasmiala. Pri tom mne jeho vek nevadil, práve naopak. Na tinder neviem, nemám k tomu vzťah, ale nechám si poradiť. Elitade pre mňa nemá zmysel, som z východu Slovenska. Nie som na vzťahy na diaľku. Len mi poraďte kam.. lebo zatiaľ je to strašna slabota, výber 0 bodov.

Strana
z3
anonym_b80d39
Dnes o 06:28

tu su muzi 45+ red flags , musis ist inde

jblheart
Dnes o 06:34

To akože tam na východe naozaj nestretneš v prvej krčme/bare/hospode/pohostinstve kopu športovo orientovaných chlapov zrelých ako víno ? Majstrov v každom remesle ? Naplnených po okraj životnými skúsenosťami čo dokážu inteligentne porozprávať o všetkom od stavania drevených latrín po vývoj umelej inteligencie až po vznik vesmíru ? Neverím.

anonym_c908e1
Odpoveď bola odstránená
tato_
Dnes o 06:44
@anonym_b80d39

@anonym_b80d39

sticker
anonym_637bc4
Dnes o 06:53

@anonym_autor mám 59r a moja partnerka 45r, zoznámili sme sa na zájazde. Bol som sám, ona s kamarátkou. Vtedy som mal 48r a ona 34r teda sme spolu už 11 rokov.

anonym_0cbc9e
Dnes o 07:00

Na zoznamke ide o vzhlad. Pozeram z nudy fotky a vsetky prepac za vyraz tucne pinkam prec v stotine sekundy. Lajkujem pekne a mladsie ale tie mna neriesia. Mna lajkuju iba starsie. A takto dokola. Opis sa normalne bez hanby ako vypadas. Podla toho ti poviem sance

enmery
Dnes o 07:05
@anonym_0cbc9e

Na zoznamke ide o vzhlad. Pozeram z nudy fotky a vsetky prepac za vyraz tucne pinkam prec v stotine sekundy. Lajkujem pekne a mladsie ale tie mna neriesia. Mna lajkuju iba starsie. A takto dokola. Opis sa normalne bez hanby ako vypadas. Podla toho ti poviem sance

@anonym_0cbc9e Som si priam ako istá, že o taký kus, akým si ty, autorka fakt nestojí😉

autor
Dnes o 07:07
@anonym_b80d39

@anonym_b80d39 muži sú červené vlajky?

autor
Dnes o 07:08
@jblheart

To akože tam na východe naozaj nestretneš v prvej krčme/bare/hospode/pohostinstve kopu športovo orientovaných chlapov zrelých ako víno ? Majstrov v každom remesle ? Naplnených po okraj životnými skúsenosťami čo dokážu inteligentne porozprávať o všetkom od stavania drevených latrín po vývoj umelej inteligencie až po vznik vesmíru ? Neverím.

@jblheart pozerám na teba, ta ty si ťahal ešte káčera po pieskovisku, keď ja som končila VŠ. Neviem, či tvoje vyjadrenie má nejakú relevanciu.

enmery
Dnes o 07:09
@jblheart

@jblheart Bežné normálna zena hľadá muža v "šenku".

anonym_9a6d5a
Dnes o 07:09

@anonym_autor no veď tomu 59 možno stačilo dať nejakú minimálnu pozitívnu odozvu a boli by ste aspoň popísali, zistili niečo o sebe. Slušný muž si možno netrúfal, považoval vekový rozdiel za priveľký a pod.

anonym_0cbc9e
Dnes o 07:10
@enmery

@anonym_0cbc9e Som si priam ako istá, že o taký kus, akým si ty, autorka fakt nestojí😉

@enmery pozri snazim sa dat triezvy pohlad necakam ze ma stat o mna. Mam rad ked sa veci hovoria ako realne su bez motania motuzov. Rozumies tomu? Pravda niekedy boli ale otvara oci

anonym_8a5dc3
Dnes o 07:11

@anonym_autor skus tie osobne stretka na daj do googlu - laskatu
@anonym_autor

autor
@anonym_9a6d5a

@anonym_autor no veď tomu 59 možno stačilo dať nejakú minimálnu pozitívnu odozvu a boli by ste aspoň popísali, zistili niečo o sebe. Slušný muž si možno netrúfal, považoval vekový rozdiel za priveľký a pod.

@anonym_9a6d5a odpísala som mu, že v poriadku, nič od neho nechcem, veď ja som ho ani neoslovila. A on že musel, lebo som pekná.. tak som to stopla. Ak 59r chlap ide iba povrchu, tak u mňa nič.

autor
@anonym_8a5dc3

@anonym_autor skus tie osobne stretka na daj do googlu - laskatu
@anonym_autor

@anonym_8a5dc3 nie dakujem, tam urcite nepojdem.

enmery
Dnes o 07:14
@anonym_0cbc9e

@enmery pozri snazim sa dat triezvy pohlad necakam ze ma stat o mna. Mam rad ked sa veci hovoria ako realne su bez motania motuzov. Rozumies tomu? Pravda niekedy boli ale otvara oci

@anonym_0cbc9e Ved teba tam nikto nechce, nie mňa...tak popracuj na svojom vyzore a nevypisuj na mamickovskom fóre.

arek00
Dnes o 07:19

Raz som tu dal moj inzerat na zoznamenie aj s mojou fotkou a bol som milo prekvapeny, kolko zien sa ozvalo. Mas tolko co aj ja... je kopec volnych zien aj chlapov, len si treba pockat.

anonym_0cbc9e
Dnes o 07:19
@enmery

@anonym_0cbc9e Ved teba tam nikto nechce, nie mňa...tak popracuj na svojom vyzore a nevypisuj na mamickovskom fóre.

@enmery nebud mudra viac ako si. Ja z toho dramu nerobim. Fotky pozeram raz za cas z nudy a zoznamky su stejne plne ludi co vzdy cakaju viac ako ponukaju.

anonym_3c5772
Dnes o 07:21

Ja na pokeci nemám fotku a píšem ženám, ktoré nemajú, nech spoznám ich osobnosť a potom fotku ale áno, všade na internete to je slabé

autor
Dnes o 07:33
@anonym_3c5772

Ja na pokeci nemám fotku a píšem ženám, ktoré nemajú, nech spoznám ich osobnosť a potom fotku ale áno, všade na internete to je slabé

@anonym_3c5772 ani ja na pokeci nemám fotku a tiež som komunikovala s ľuďmi, čo nemajú fotku. Ale ja tam taká jednoduchšia kategória mužov. Aspoň ja mám ten pocit, ak sú ok, tak potom sú zadaní. Veľa mladých mužov mi píše.

jblheart
Dnes o 07:37
@anonym_autor

@jblheart pozerám na teba, ta ty si ťahal ešte káčera po pieskovisku, keď ja som končila VŠ. Neviem, či tvoje vyjadrenie má nejakú relevanciu.

@anonym_autor To si zrejme povedal aj ten 59 ročný o tebe a preto to nevyšlo.. nemal ťa za relevantnú. 😄

autor
Dnes o 07:42
@jblheart

@anonym_autor To si zrejme povedal aj ten 59 ročný o tebe a preto to nevyšlo.. nemal ťa za relevantnú. 😄

@jblheart tak prečo mi napísal 🙂 Keď nemusel. Veď keď som pre neho mladá, skipne profil a ide ďalej. Nechápem, že budem žene písať, keď nemám záujem. Na čo?

enmery
Dnes o 07:49
@anonym_autor

@jblheart tak prečo mi napísal 🙂 Keď nemusel. Veď keď som pre neho mladá, skipne profil a ide ďalej. Nechápem, že budem žene písať, keď nemám záujem. Na čo?

@anonym_autor Ale on záujem mal. Dúfal, že tebe nebude vadiť vek a chytíš sa. To Ti nedocvaklo?

zuzubb007
Dnes o 07:50
@enmery

@anonym_autor Ale on záujem mal. Dúfal, že tebe nebude vadiť vek a chytíš sa. To Ti nedocvaklo?

@enmery presne vystihnuté, nikdo nepíše len tak, vždy je tam ale

autor
Dnes o 07:52
@enmery

@enmery lenže ja už som nemala záujem, ešte po prvej možno na 50% áno, ale po druhej záujem nemám a neodpovedala som.

enmery
Dnes o 07:53
@anonym_autor

@enmery lenže ja už som nemala záujem, ešte po prvej možno na 50% áno, ale po druhej záujem nemám a neodpovedala som.

@anonym_autor Ale on to nemohol vediet, keby to neskúsil. Skúsil a už vie. Netuším, čomu nerozumieš🤣

autor
Dnes o 07:54
@enmery

@anonym_autor Ale on to nemohol vediet, keby to neskúsil. Skúsil a už vie. Netuším, čomu nerozumieš🤣

@enmery nepíšem, keď je niekto pre mňa príliš starý, príliš mladý. A keď mu napíšem, nezačínam vetou, že si príliš mladá pre mňa, nechcem ťa, ale musel som, lebo si pekná. Wtf?

anonym_6a507d
Dnes o 07:55

Ako zreli 40tnici pred 50tkou sme sa s partnerom zoznamili cez koronu na Badoo. Bola to velka nahoda, on slobodny po dlhorocnom vztahu, ziadny internetovy lovec, ja osamela. Hned sme mali stretko a sekli so zoznamkou. On sa chcel odtial odhlasit, taky bol znechuteny. Netusim ako to funguje dnes, ale da sa.. treba byt trpezlivy. Drzim palce. Inak ja som aktivna, sama chodim na bike a turistiku a nikdy nic, nikto podobne na tom ako ja.

montecristo
Dnes o 07:59

@anonym_autor som muž po 45r.Rovnako sa pokúšam nájsť partnerku a nestrácam nadej že i cez sklamania sa da nájsť dobra duša s ktorou si nájdeme spoločné porozumenie. Veľa som zažil v osobnom živote ale aj na zoznámkach.Som ale zapadne SVK.Drzim palce a pekný deň prajem

unbeholfen
Dnes o 07:59

@anonym_autor ja som iba o rok mladší, ale východ je východ. Ta sluchaš dzifče pre mňa dzalekoooo.

Strana
z3