Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
Hodnotenia

Britax B-Motion 4 Plus

8.9
10
Úžasný
recenziu napísala lundus28.1.2021
Úžasný kočík. Veľké kolesá odolné proti prepichnutiu, veľký košík pod kočíkom, hlboká strieška až do úplného prekrytia, polohovanie nozičiek a chrbátik do úplného ľahu, zmestí sa doň aj moja 5-ročná dcéra, dostatočne dlhý a široký, super skladateľný, polohovanie rúčky, odnímateľné madlo, 5 bodové zapínanie, jednoduchá údržba
7
Funkčný, no nie je to žiadna výhra
recenziu napísala simonecka14526.10.2020
  • Priestranný
  • Bezúdržbové kolesá
  • Možnosť farebne meniť striešky
  • Ťažký
  • Skladanie jednou rukou je síce praktické, ale priemerná žena si musí pomôcť druhou kvôli váhe
  • Polohovanie na šnúrky a nie úplný sed
Za tú cenu ok. Funkčný, no nie je to žiadna výhra... za mňa jediné plus je asi priestrannosť...
10
Pre mňa a môjho syna dokonalý
recenziu napísala jankapredavymeni26.10.2020
  • polohovanie chrbátika
  • polohovanie nôh
  • dlhá strieška
  • nakúkacie okienko
  • úložný priestor
  • jednoduché skladanie/rozkladanie
  • 5bodové zapínanie
  • vhodný aj pre vysokých rodicov
  • žiadne
Pre mňa a môjho syna dokonalý kočiar. Je v ňom od jeho 5m vzhľadom na to, že vanička z 3kombi nám už bola malá a vajičko sme aj tak vymenili za bezpečnejší produkt 🙂
Dlhá strieška, nakúkacie okienko, polohovanie chrbátika aj nôh, uložný priestor, vhodný aj pre vysokých, jednoduché skladanie/rozkladanie, 5bodové zapínanie - veru ja osobne nemám výhrady.
10
Je pevný a dlhý - čo je fajn, lebo dieťatko má pohodlie, keď spí, a nevisia mu z neho nohy
recenziu napísala baska_zet22.10.2020
  • Veľká strieška
  • Veľa farebných možností
  • Dlhá časť pri ležaní (110 cm)
  • Polohovanie nožičiek
  • Ľahká manipulácia
  • Ľahké skladanie
  • Ťažšia konštrukcia
  • Ťažko sa dáva z ľahu do sedu
Kočík je krásny, má perfektnú predĺženú striešku, je pevný a dlhý - čo je fajn, lebo dieťatko má pohodlie, keď spí, a nevisia mu z neho nohy. Ľahko sa ovláda, ešte ľahšie sa skladá. Čo je mínus, že je jeden z ťažších kočíkov (čo ale pri vození nie je cítiť) a dáva sa ťažšie z ľahu do sedu. Dávam 10 bodov, lepší kočík sme nemali.
7
7 dávam preto, lebo predné kolieska sú malé a točia sa do všetkých strán, čo nefunguje dobre, keď treba ísť cez prah
recenziu napísala bakuvi14.7.2020
  • Rôzne farebné variácie
  • Zdá sa byť pevný
  • Nevyzerá lacno, ale je cenovo dostupnejší než veľa iných
  • Predné kolieska nefungujú dobre, keď treba ísť cez prah
  • Je ťažký
Známku 7 dávam preto, lebo predné kolieska sú malé a točia sa do všetkých strán, čo nefunguje dobre, keď treba ísť cez prah. Väčšinou teda otočím kočík a cúvam. Nie je to veľmi praktické.
9
Priestranný, veľmi ľahko ovládateľný
recenziu napísala srnka1913.7.2020
  • priestranný
  • veľmi ľahko ovládateľný
  • zvláda poľné cestičky, trávu
  • ľahký
  • občas chýbalo otočenie do protismeru
Priestranný, veľmi ľahko ovládateľný. Zvláda poľné cestičky a trávy. Je ľahký.
7
Je to taký neohrabaný "kamión"- pozor nie tank ani traktor, tie sú dobré v teréne, tento kočík sa terénne iba tvári
recenziu napísala baja1527.4.2020
  • Veľké vnútorné rozmery
  • Veľká strecha s vetraním
  • Polohovanie nožičiek
  • Vysoká nosnosť
  • Možnosť zmeny farby (kúpou farebného setu)
  • Vysoká váha
  • Veľké rozmery (aj po zložení)
  • Horšia obsluha - manévrovanie, skladanie
  • Tvrdé odpruženie
  • Ovládanie polohovanie je dosť nepraktické
Nakoľko som bola spokojnou majiteľkou klasického B-Motion (ne-plus), myslela som si, že tento už bude snáď dokonalý kočík, ale nie je...

Čo sa týka pohodlia dieťatka, je to určite krok vpred. Má polohovanie nožičiek, strieška je plná a ešte dlhšia ako bola na staršom modele, a vnútorná dĺžka tiež narástla (akurát trošku sa ubralo na šírke).

Horšie je to s pohodlím rodiča, tu prišlo sklamanie. Kočík narástol nie len vnútri, ale aj vonku - a je to cítiť. O dosť horšie sa s ním manévruje a skladanie je tiež náročnejšie (kočík pribral aj na váhe). Je to taký neohrabaný "kamión"- pozor nie tank ani traktor, tie sú dobré v teréne, tento kočík sa terénne iba tvári. Totiž, aj v tejto oblasti zaostáva za starším modelom - odpruženie je tvrdšie (asi kvôli vyššej nosnosti) a celkový dojem tvrdosti ešte zhoršujú nenafukovacie kolesá, ktoré sú síce bez rizika defektu, ale nafukovacie lepšie pohlcovali nerovnosti. Drnčí a nadskakuje už aj na hrubom asfalte.

Zvyšok nejaké zásadné zmeny nepostihli, je to skoro rovnaké ako na ne-pluskovom modele B-Motion. Nedoriešili cinkanie zipsov, ktoré ma vytáčalo už pri starom modeli, a polohovanie sa ovláda tiež rovnako kostrbato.

Má šancu osloviť rodičov, ktorý plánujú voziť v kočíku aj väčšie dieťa, kľudne do 4-5 rokov, práve vďaka vysokej nosnosti a veľkorysým vnútorným rozmerom. Párkrát som v ňom mala staršiu dcérku (necelé 4roky) a v pohode sa vyspala, dokonca mala ešte miesto navyše, a pri vyššom zaťažení už aj trochu cítiť odpruženie.

Takže ak sa chystáte vymeniť B-Motion za B-Motion Plus, určite si ho najprv poriadne vyskúšajte, pretože je to úplne iný kočík, aspoň na mňa tak pôsobí.
8
Super mohutný kočík pre väčšie detičky
recenziu napísala janula170225.3.2020
  • Veľký
  • Priestranný
  • Vysoká nosnosť
  • Veľká váha
  • Veľký aj po zložení
  • Nie je otočný v oboch smeroch
Super mohutný kočík pre väčšie detičky, polohovanie nožiciek - veľká výhoda.
9
Spokojnosť
recenziu napísala hlavula2.2.2020
  • Priestranný
  • Pevný
  • Stabilný
  • Vhodný do terénu
  • Dlhá strieška
  • Je trosku ťažší
  • V kufri zaberie viac miesta
Spokojnosť so športovou časťou aj vaničkou.
5
Po dobrých recenziách mne ale vôbec nevyhovoval
recenziu napísala sendulka12328.1.2020
  • Priestrannosť
  • Neprepichnuteľné pneumatiky
  • Ľahko skladateľný
  • Tažký
  • Zlé ťažisko
  • Tažko sa s ním vychádza na obrubník
  • Krátka vanička (štvormesačná s fusakom sa nezmestila)
Kocik som kúpila ako trojkombináciu - po dobrých recenziách mne ale vôbec nevyhovoval. Vanička krátka, zlé ťažisko kočíka... vôbec nie je vhodný na terén ako sa uvádza.
8
Asi najlepsi, co sa da v tejto cenovej kategorii a poziadavkou na skladnost kupit
recenziu napísala aceris28.10.2019
  • Skladnost
  • Jednoduche zlozenie jednou rukou
  • Vaha kocika (v pohode som odniesla po schodoch v jednej ruke kocik a v druhej 12kg dieta)
  • Dlzka lahu
  • Strieska
  • Velky nakupny kosik
  • Zvlada aj narocny teren
  • Nie je kolmy sed
  • Rucka na kociku - hned pri prvom zlozeni sa mi doskriabala plastova cast v strede rucky. Zaroven rucka mierne vrzga/puka
  • Madlo pre dieta je zle vymyslene - pri castom skladani najviac casu zaberie prave nasadenie madla...
  • Tazisko...nie kazdemu vyhovuje. V mojom pripade musim obcas pouzit skutocne vela sily na nadvihnutie kocika na zadne kolesa (napr. pri vystupe na obrubnik)
Celkovo hodnotim kocik pozititvne. Kocik je asi najlepsi, co sa da v tejto cenovej kategorii a poziadavkou na skladnost kupit. Je skutocne lahko a rychlo skladatelny, s dobrymi rozmermi. Nedostatocna kolmost sedenia sa da ciastocne vyriesit pasikom ci opaskom alebo plienkou.
10
Skvelý a veľmi kvalitný
recenziu napísala katie3825.8.2019
  • ľahko ovládateľný
  • skladný
  • vhodný takmer do každého terénu
  • polohovateľnosť do úplného ľahu
  • vyššia hmotnosť kočíka
Skvelý a veľmi kvalitný kočík za prijateľnú cenu.
9
Kúpila by som ho znova
recenziu napísala 1tulinka5.8.2019
  • Priestranný
  • Pevný
  • Ľahko ovládateľný
  • Jednoduché zloženie
  • Veľký úložný priestor
  • Strieška sa nedá dať úplne dolu
  • Ťažší
Veľká spokojnosť, kúpila by som ho znova.
5
Je obrovský, ťažký a ťažko ovládateľný
recenziu napísala nica1233.8.2019
Kocik som sa rozhodla kúpiť kvôli dobrým recenziam na nete a odporúčaniam kamošiek, ktoré kočík majú. Mne ale vôbec nesadol.

1. Je obrovský. Môj syn sa v ňom úplne stratil (8m). Na spanie ale bol fajn.
2. Strašne ťažký a ťažko ovládateľný. Všade síce píšu, že sa ovláda ľahko, ale podľa mňa nie. Vymenila som za Britax Go Next a som nadmieru spokojná.
3. Nedá sa otáčať proti smeru jazdy. Mne to dosť vadilo, pretože vonku sme často, niekedy aj 5 hodín a nepáčilo sa mi, že cely čas neuvidím malého.
10
Je úplne 🔝
recenziu napísala m_im_a28.7.2019
Ľutujem, že som ho nekúpila skôr 🙂 Je úplne 🔝
10
Terén zvláda bez akýchkolvek problémov
recenziu napísala havrilka1.7.2019
  • Manipulácia, najmä po teréne
  • Skladnosť
  • Dĺžka
  • Krytie pred slnkom
  • Priestrannosť
  • Polohovanie (po centimetri)
  • Váha (ale tá je aká je kvôli úžasným, plne gumeným kolesám)
Pre mňa úplne dokonalý športiak. Terén zvláda bez akýchkolvek problémov. Je úžasne dlhý. Šikovne sa rozkladá a skladá. Jediné, čo je také, ze nie každá to zvládne je to, že je ťažký kvôli kolieskam, ktoré sú plne gumené. Samotný kočík nie je ťažký.
9
Kúpila by som znova
recenziu napísala paulinaprokopova4.6.2019
  • Super ovládanie
  • Polohovateľná opierka na nohy
  • Extra dlhá strieška
  • Rýchle zloženie
  • Elegantný dizajn
  • Skladá sa smerom von - trošku nepraktické
  • Trochu ťažký
Spokojnosť - kúpila by som znova.
9
Výborný pomer cena vs. kvalita
recenziu napísala lorein28.4.2019
  • Pomer cena-kvalita
  • Skladanie
  • Sklopenie do úplného ľahu
  • Extra dlhá strieška
  • Látkový priezor na strieške
  • Vanička
  • Predné kolesá
Výborný pomer cena vs. kvalita. Jednoduché skladanie. Športovú časť je možné sklopiť do úplného ľahu + môžte zdvihnúť aj opierku na nohy. Extra dlhá strieška + látková sieťka sú výborné na leto / na rozdiel napr. od plastových priezorov.

Vanička by mohla byť o niečo väčšia. Predné kolesá by tiež mohli byť o niečo väčšie, ale dokúpili sme si extra terénne. Inak aj s originálnymi sa dá pekne prejsť napr. po poľnej ceste, avšak mokrý hlbší sneh už robil problém. Príliš tesná pláštenka do dažďa k hlbokej vaničke - potrhala sa nám.
10
Veľmi veľké sedenie, skvelé pre staršie deti
recenziu napísala didazh13.4.2019
Kupovala som ho aj s vaničkou. Športiak sme začali používať až od roka, kedže je to veľmi veľké sedenie. Je ale skvelé pre staršie deti, isto ho ešte dlho využijem 🙂
9
Odporucam tento kocik vsetkymi desiatimi
recenziu napísala klaudinka712.3.2019
  • Predlzena strieska
  • Priestranny nakupny kosik
  • Gelove kolieska
  • Pevna konstrukcia
  • Polohovanie noziciek
  • Velka sedacia/lezacia cast
  • Jednoduche skladanie
  • Chyba priamy sed
  • Chyba medzinozny pas na madle
Trvalo dlho, nez som vybrala idealny kocik pre dcerku. Tento jediny splnal poziadavky - pevna konstrukcia, vysoka nosnost, velka sedacia/lezacia cast, predlzena strieska, kolieska vhodne do terenu - na jamy a strk, jednoduche skladanie. Najvacsia vyhoda je, ze novy Britax ma kolieska (nieco ako) gelove, ktore sme mali aj na trojkombinácii a su to naj naj naj kolieska. Zvladnu vsetko, akykolvek teren a nedostanu nikdy defekt 🙏 A je to jediny kocik, ktory sa pozdava aj manzelovi a vravi, ze lepsie som naozaj vybrat nemohla 😁🤭 Vyskusali sme ho uz aj v prirode a dcerka v nom uz aj pospala - toooolko miesta 👌 (dcerka ma 18m, 15kg, cca 90cm).

Jedine take mensie minus je, ze sa neda dat do priameho sedu a chyba medzinozny pas na madle. Ale to som vyriesila jednoducho - dcerka je priputana len okolo bruska, cize nema pasy navlecena cez ramienka. Tym padom sa moze naklanat a nehrozi, ze vypadne alebo sa zosmykne pod madlom 😉

Odporucam tento kocik vsetkymi desiatimi 🤩
10
Je ťažší, ale inak perfektný
recenziu napísala nelka14097.3.2019
  • Vyššia váha
Veľký, priestranný, pohodlný. Super sa s ním manipuluje. Nevýhodou je, že je ťažší. Ale inak je perfektný.
9
Ideálny kočiar do terénu, aj pre staršie/dlhšie deti
recenziu napísala ivonluk8.2.2019
  • Dĺžka
  • Kolesá
  • Nadstaviteľná rúčka
  • Veľký košík
  • Polohovanie nôh
  • Dlhá strieška
  • Skvelý do každého terénu
  • Ľahká manipulácia
  • Ľahké skladanie
  • Nešťastne riešené polohovanie chrbta
Mám len športovú verziu, ale som s ňou maximálne spokojná. Ideálny kočiar do terénu, aj pre staršie/dlhšie deti.
10
Najlepsi kocik do mesta
recenziu napísala scales17.1.2019
Najlepsi kocik do mesta. Velky nakupny kosik, vyborne riesena strieska a je vhodny az do 3 rokov vdaka jeho velkosti... Sice je narocnejsi na prepravu autom, ale to sa da vyriesit nejakou buginou, ktoru mame v aute v kufri stale.
9
Proste ideálny kočík
recenziu napísala romantato18.11.2018
Praktický kočík pre každého. Ľahko skladateľný, ľahko ovládateľný... proste ideálny kočík 😃
9
Priestranný s veľkou strieškou
recenziu napísala moncitka14.11.2018
Priestranný pre dieťa, strieška super veľká.
9
Pre dieťa parádny
recenziu napísala adriankako8811.11.2018
  • Priestrannosť
  • Strecha
  • Nánožník
  • Ovládateľnosť
  • Kolieska
Pre dieťa parádny, len lepší podvozok by mohol mať.
9
Nevymenila by som ho
recenziu napísala h_miroslava244.11.2018
  • Priestrannosť
  • Stabilita
  • Pevná konštrukcia
  • Veľký košík
  • Strieška
  • Kvalita/cena
  • Kolmý sed - ale aj to som si vyriešila popruhom
Perfektný kočík. Priestranný, pevný. Výborne riešená strieška - nie je šanca, aby dietatu svietilo. Veľký priestranný košík pod kočíkom. Je trosku ťažší ako Petite&Mars Street či Valco Snap... ale aj stabilnejší. Za mňa TOP kočík. Ešte keby sa dal dať v protismere jazdy a vyriešili šikmý sed, tak by to bol jednoznačne najlepší kočík, ktorý by spĺňal všetko, čo som hľadala, keďže sa na neho dá dokúpiť aj vanička.

Nevymenila by som ho. Čaká na druhé dieťa 😁
9
Chýba mi na ňom akurát kolmý sed
recenziu napísala sgerezdesova10.10.2018
Kočík je super, akurát mi na ňom chýba kolmý sed...
8
Veľký priestor je skvelý
recenziu napísala silviettadanko9.10.2018
Kočík je fajn aj do terénu či na vel'mi zlý chodník. Nepáči sa mi na ňom opierka chrbátika - že tam nie je doriešené kolmé sedenie. Výborná strieška a polohovanie nôh. Veľký priestor je skvelý.
9
Kočík do každého počasia a terénu
recenziu napísala arawis28.9.2018
  • Skladnosť
  • Dĺžka
  • Konštrukcia
  • Kolesá
  • Veľká strieška
  • Chýba kolmé sedenie
  • Zadná časť je zo sieťoviny a zadné odopínateľné vrecko tam neprilieha úplne (len tri male plôšky so suchým zipsom na pripnutie)
Kočík sme kúpili z nutnosti, keďže máme malého dlháňa, a ešte cez deň spáva v kočíku 😉. Milo ma prekvapil ľahkým zložením, super konštrukciou, jednoduchým sklápaním striešky, výškou akurát pre mňa (184cm). Trochu ma sklamalo, že materiál nie je tak hrubý a podšitý ako na vaničke, ale malý sa tam vyspal aj pri teplote do desať stupňov a zima mu nebola 🙂. Je to kočík do každého počasia, zvládne schody, hrboľatú cestu, nákup v potravinách a vozím malého aj po stavbe 😃. Vysokí rodičia s vysokými deťmi kúpu neoľutujú 🙂.
10
Najlepší, aký som mala
recenziu napísala 5veva5559.9.2018
  • Rýchle skladanie
  • Ľahká manipulácia
  • Dcérka je v ňom spokojná
  • Polohovanie
  • Trosku ťažší, ale už som si zvykla
Zatiaľ najlepší, aký som mala 🙂
9
Najlepší kočík, aký som mala
recenziu napísala vevuskaa20.8.2018
  • Priestranný
  • Skladný
  • Moderný
  • Trosku ťažký
Najlepší kočík, aký som mala.
10
Za mna 100%
recenziu napísala peha16064.8.2018
  • lahky
  • priestranny
  • jednoducha manipulacia
  • vhodny do terenu
  • spratny
  • skladanie jednou rukou
  • nenasli sme 😅
S kocikom sme boli velmi spokojni. Prvykrat sme ho vzali do Tatier a dali mu neplanovane riadne zabrat, kedze sme z cesty zle odbocili a narazili na krkolomny teren. Kazdy iny kocik sme odvtedy porovnavali s Britaxom. Na kazdom sme nasli nieco, co nam v porovnani s nasim prvym kocikom chybalo (kratka strieska, malo miesta pre babatko, neforemne ovladanie...). Britax ma vsetko, co mamicka potrebuje, ak v nom chce vozit dietatko dlhsie - vela, vela miesta na pohodlne sedenie aj poobedny spanok pre dietatko; polohovatelne madlo, co som ja, nizka, velmi ocenila; predlzenu striesku, aby dietatku ani v lete nesvietilo slniecko; nafukovacie kolieska do akehokolvek terenu; priestranny kosik, do ktoreho som vzdy vmestila nakup 👍 Za mna 100%. Vraciame sa k nemu znova. Vymenili sme len nasu krasnu blue lagoon za farebnu verziu pre dievcatko 😉
9
Som spokojná
recenziu napísala majca158116.7.2018
Som spokojná. Jediné, čo mi vadí, je polohovanie chrbátika, ale dá sa to vyriešiť. Sme šikovné, tak niečo došijeme a bude to top kočík 😊😘
10
Parádny do terénu i do mesta
recenziu napísala fukasova9.7.2018
  • Krásna veľká strecha
  • Super kolesá, pri ktorých nedostanem defekt
  • Vysoký, dlhý, proste pohodlný pre dieťatko aj mamičku 😊
  • Iba to, že sa nedá otáčať do oboch smerov
Super kočík. Som veľmi spokojná ja, aj synček, a dokonca aj manžel 😉 Parádny do terénu i do mesta. Rýchlo sa skladá, ložná plocha je dlhá, takže je vhodný aj pre väčšie a staršie dieťatko. Je vysoký, čo je super pre nás vyšších rodičov.
9
Sme spokojní
recenziu napísala monika201855.7.2018
Máme verziu 2018 vo farbe Olive Green. Je veľký, priestranný, ľahko sa skladá, dobre sa v ňom malému spinká. Obávala som sa, či malému nebude vadiť byť otočený v smere jazdy, ale našťastie vôbec. Sme spokojní 👍🏻
9
Som vcelku spokojna
recenziu napísala mirrina28.5.2018
  • Pohodlny a dobre zlozitelny do auta
  • Sikovny v terene
  • Nevrzga
  • Plne kolesa
  • Vyborne odpruzeny
  • Strecha je velka (ochrana v lete i v zlom pocasi)
  • Nie je vhodny do snehu
  • Predne kolesa male
  • Nie je k tomu original sietka proti hmyzu
  • Trocha tazsi
Vyborny sportovy kocik, som vcelku spokojna.
9
Keby bol aj v protismere, bol by 100%
recenziu napísala andulka16105.5.2018
Keby bol aj v smere aj v protismere, bol by 100%.
10
Toto je moj vitaz
recenziu napísala zuzana358817.4.2018
  • Je dokonaly :)
  • Velky kosik
  • Velka strieska
  • Az do lahu
  • Aj pre velke deti
  • Lahka manipulacia
  • Skvele komorkove kolieska
  • Zvlada kazdy teren
  • Chyba kolme sedenie (da sa vyriesit)
  • Velky, resp. dost dlhy do mhd (na mhd mam muscu)
  • Horsie sa mi pracuje s polohovanim, ale nevyuzivam to
  • Mozno niekomu by chybala moznost protismeru
Tak toto je moj vitaz, najlepsi kocik aky som mala. Zacnem nedostatkami, lebo ich je malo: chyba kolme sedenie (to sa da vyriesit obycajnym popruhom na kufor napr z ikea, ale malemu to zatial vobec nevadi) a je trochu viac vacsi, ale to je aj vyhoda (podla toho, ako sa na to pozriete).

Inak je pomerne lahky, super sa ovlada jednou rukou, ma velky nakupny kosik, pekny dizajn, lahko sa sklada, velka taska na osobne veci a mnamky 🙂 Skvele kolieska, fakt najlepsie na trhu, lepsie nenajdete - neda sa na nich dostat defekt, a su ako nafukovacie. Zvlada uplne kazdy teren, sneh, kopce, prirodu... V predlzenej strieske je okienko na sledovanie dietata. Lahka konstrukcia. Som spokojna a kupila by som ho znova, kupu tohto kocika nebudete lutovat.
10
Skvelý
recenziu napísala dadinka7516.4.2018
  • Priestranný
  • Ľahká manipulacia
  • Rychle zloženie
  • Trocha ťažší
  • Polohovanie nozičiek začalo padať pri väčšej záťaži v zime
Skvelý ☺
10
Najlepší športový kočík
recenziu napísala playka16.4.2018
Najlepší športový kočík.
10
Pre nas najlepsi
recenziu napísala terezka16319.4.2018
Pre nas najlepsi kocik.
9
Nemenila by som
recenziu napísala jakubik4.4.2018
Super, nemenila by som.
9
Hlavne priestranný
recenziu napísala lenkasvitanova3.4.2018
  • Nízka váha
  • Ľahko ovladateľný
  • Priestranný
  • Veľká možnosť farebných variácií
  • Sem tam padlo polohovanie nôh (ročník 2016)
Veľmi dobrý kočiar. Ľahko ovládateľný, prejde po každom teréne. Je super. Hlavne priestranný - kľudne sa vyspí aj staršie dieťa ak treba.
9
Nie je možný priamy sed
recenziu napísala werdor2.4.2018
Nie je možný priamy sed...
10
Náš naj kočík
recenziu napísala evvelynka29.3.2018
Top kočík, vyspí sa aj skoro 3 ročné dieťa. Po zložení sa vojde aj do kufra menšieho auta. Veľká strieška (v lete chráni pred slnkom, v zime pred vetrom), gélové neprepichnuteľné kolesá, veľký nákupný košík... a veľa ďaľšieho. Náš naj kočík.
10
Nemenila by som teda za nic
recenziu napísala 8radushka823.3.2018
Za mna skvely kocik. Nemenila by som teda za nic 😉 Kolesa super, lahko sa sklada, maly ma vela miesta, strecha je super dlha a v lete na neho nepecie... Mozem len odporucit!
9
Perfektný hlavne pre väčšie detičky
recenziu napísala sasenkas3313.3.2018
  • Veľká strieška
  • Skladanie v celku
  • Skladanie jednou rukou
  • Dlhá chrbtová opierka
  • Úplný lah
  • Skladanie jednou rukou
  • Polohovanie nožičiek
  • Dlhá ložná plocha
  • Bezúdržbové kolesá
  • Chýbajúci kolmý sed
Kočík úplne perfektný, hlavne pre väčšie detičky. No keďže je pre väčšie detičky, treba rátať s tým, že je trošku väčší a ťažší, keďže má aj perfektné bezudržbové kolesá. Jediná malá chybička je chýbajúci kolmý sed, ale to sa dá doriešiť dvomi šnúrkami a je to.
6
Uz by som si ho nekupila
recenziu napísala vikinko2047.3.2018
  • Lahko skladaci
  • Farebne prevedenie - zlty TOP
  • Velka strieska
  • Vlastnost nafukovacich kolies
  • Dlhy super nanoznik
  • Dieta sedi v pololahu
  • Zly pristup do kosika, ked dieta spi
  • Kocik skor na teplejsie obdobie, zda sa mi tenka strieska
  • Po skladani kolecka zaspinia striesku
Dobre vyzerajuci kocik. Lahko ovladatelny, aj ked nie som zastanca otocnych koliesok - robia si co chcu. Super vlastnost nafukovacich koliesok - ziadne dofukovanie a defekt. Velka strieska, lahke skladanie. Uz by som si ho nekupila.
10
Odporucam kazdemu
recenziu napísala porkiac4.3.2018
  • Velky
  • Dlhy
  • Priestranny
  • Super strieska
  • Polohovanie noziciek
  • Polohovanie rucky
  • Perfektne kolieska
  • Tazky
Super kocik, odporucam kazdemu 🙂
9
Pán kočík
recenziu napísala lelec4.3.2018
  • Veľká strecha
  • Kolesá sa nedajú prepichovať, správajú sa ako nafukovanie
  • Priestranný veľký kočík
  • Ľahko sa skladá, nie je až taký ťažký
  • Má polohovanie nôh a vetranie v streche v zadnej časti ak dieťa spí cez leto v kočíku
  • Odpružené kolesá do každého terénu, zvládne hocičo
  • Veľký košík, veľká kapsa na zips v streche je tiež len plus
  • Doplnky ku kočíku ako pláštenka a nanožník sa musia dokupovať zvlášť
Tento kočík je pán kočík, jednoznačne. Je super ovládateľný, odpružený do každého terénu, priestranný aj pre dieťa do 5 rokov. Je veľký, ale prejde aj cez 60tky dvere, čiže nemá kolesá moc ďaleko od seba. Pri chôdzi nezakopávate do žiadnej tyče pod nohami.
7
Ak kúpite dobrý kus, tak je to parádny kočík
recenziu napísala ajka1313.3.2018
  • Veľmi priestranný
  • Polohovateľné rodičovské madlo
  • Dlhá strieška
  • Bezúdržbové kolesá
  • Trochu ťažší
  • Nedostatočné odpruženie, tvrdší kočík
  • Problém s polohovaním nožičiek u niektorých kusoch
Kočík by bol úplne super, len som vymákla dva chybné kusy po sebe, padalo na nich polohovanie nožičiek. Tento problém riešilo viacero maminiek... Ak kúpite dobrý kus, tak parádny kočík. Možno pre niekoho trošku ťažší, okolo 10 kg... Ale je priestranný aj pre väčšie deti.