Babylove Mama Bio ovsené sušienky s chia semienkami, 125 g

babylove Mama Bio ovsené sušienky s chia semienkami, 125 glahodné sušienky vyrobené z vybraných bio ingrediencií, ako sú bio ovsené vločky, bio celozrnná ovsená múka a bio chia semienka. Tieto sušienky sú bohaté na vlákninu a predstavujú ideálny snack pre budúce a dojčiace mamičky. Neobsahujú pridaný cukor ani umelé konzervanty.

Kde kúpim babylove Mama Bio ovsené sušienky s chia semienkami, 125 g?

#test_dm53

#test_dm59

Hodnotenia a skúsenosti s babylove Mama Bio ovsenými sušienkami s chia semienkami, 125 g

Máš skúsenosť s babylove Mama Bio ovsenými sušienkami s chia semienkami, 125 g?

Dobré na niečo malé pod zub

Susienky su v celku chutne. Tym ze neobsahuju cukor a niesu moc sladke moze ich konzumovat aj mamicka co ma cukrovku. Su male,trochu suche ale zdrace. Ja by som mozno skor prijala keby boli mensie a bolo ich viac.
  • Nie su sladke
  • Chutne
  • Suche
  • Male balenie
1 človek považuje za užitočné

Výborne chrumkavé sušienky, ako prvá pomoc proti hladu

Výborne chrumkavé sušienky. Prvý krát som ich mala v pôrodnici, odvtedy kupujem stále.
Sú výborné, vôbec nie sú presladené a majú super zloženie.
Mám ich vždy po ruke, či už pri dlhých prechádzkach kočíkom či ku kávičke. A keď sa mi v taške náhodou podrvia pridám si ich do jogurtu. :)
  • Zdravé
  • Výborné zloženie
  • Nie sú presladené

Chutné a zdravé - oceňujem kvalitu aj zloženie.

Produkt mi veľmi chutil (len som ochutnala, keďže som celiatička viac som si nemohla dať ) oceňujem jeho kvalitu aj zloženie. Určite by som však uvítala aj bezlepkovú verziu, aby si to tiež mohli vychutnať aj ľudia s intoleranciou na lepok.
  • Výživné
  • Vhodné ako desiata
  • BIO
  • Obsahujú lepok
123andrea  12. feb 2026 Overená recenzia

Sušienky sú chutné, zdravé, vhodné pre deti.

Sušienky sú chutné, zdravé, vhodné pre deti. Sú malinké, vhodné aj pre malú detskú ručičku. Chutili aj nášmu 8 mesačnému aj 3 ročnému a chutili aj mne. Nie sú presladené a pritom si chutné. Je to príjemné malé balenie , ľahko sa schová do kabelky alebo do vrecka na kočíku. Rada ich beriem deťom do auta , mám ich vždy po ruke.
  • Šikovné balenie
  • Malý tvar aj pre menšie deti
  • Pekne padnú do rúčky
  • Dobre zloženie
mirka925  11. feb 2026 Overená recenzia

Sušienky, ktoré pohladia dušu a zaplnia brucho

Ovsené sušienky od Babylove ma veľmi milo prekvapili. Ja osobne nemám veľmi rada presladené ovsené keksíky. Tieto sú však za mňa akurát sládké a vôbec nie suché. Veľkou výhodou je aj ich zloženie a obsah železa. Toho mám aj bežne málo a po pôrode ani nehovoriac. Preto je super nájsť niečo, čo železo prirodzene doplní a chutí skvele.

Určite ich odporúčam, sú super ako malý snack alebo niečo sladké po jedle. Balenie je akurát, za mňa a je super aj na cesty.
  • - Výborná chuť
  • - Akurát sladké
  • - Dobrá veľkosť jednotlivých sušienok akurát na jeden hryz
monny222  9. feb 2026 Overená recenzia

Odporúčam ako zdravý snack.

Som prekvapená zložením, sú akurát sladké, je v nich veľa chia semienok (takže všetky medzi zubami 😄).
Odporúčam ako zdravý snack.
  • Šikovné malé balenie
  • Veľa sušienok v balení
  • Zdravšia varianta sladkého
1 človek považuje za užitočné

Skrátka sú veľmi dobré

Na prvý moment mi prišli kúsok menej sladké, čo som aj predpokladala, keďže majú zdravé zloženie.
Ale! Hneď po prvom išiel druhý a potom ďalší, skrátka sú veľmi dobré 🤗
  • Super aj na cesty
  • Zdravé
  • Žiadne

Zaujímavé keksíky s príjemnou chuťou

Počas kojenia som zháňala nejakú sušienku, ktorú by som mohla zjesť. Ako prvorodička so sklonom k HIT som sa bála každej potraviny, tak výber bol náročný 😁
Som typ človeka ktorý musí stále niečo chrustať a taktiež aj sladkosti musia mať v sebe nejakú chrumku, lebo “čo chrumká, to chutí” ☺️
Nenazvala by som tieto keksíky úplne sladkosť, za čo sa ani nevydávajú,.. ale v tom obdobi by mi určite pomohli 😊
  • Super veľkosť
  • Príjemná chuť
  • Možno by som viac ocenila ak by boli trošku sladšie
len_nig  29. jan 2026 Overená recenzia

Perfektné zloženie, rčite si ich budem kupovať opakovane

Sušienky ma veľmi prekvapili, chuttia fakt super, perfektné zloženie, určite si ich budem kupovať opakovane 😊 aj obal je veľmi milý
  • Trocha vyššia cena
tinka1661  26. jan 2026 Overená recenzia

Zdravé, bez éčok čo každá mama, ktorá nestíha ocení

Velmi ma potesil balik od dm 🥰 a aj tieto keksíky.. super ranajky co maminka ocení. Zdravé, bez éčok čo každá mama, ktorá nestíha ocení 🙏
Čítala som, že niesu moc sladké ale za mna sú sladké dosť, tak akurát k čaju. Je pravda že sú male a cestovanie nemusia prežiť v celku, ale za mna je to isto vec, ktorú si ešte pojdem kúpit. Kedze pri 4roch detoch nestíham niekedy ani jest, toto sú minimálne super raňajky
  • Velkost balenia
  • Bez ecok a arom
  • Prijemne sladke
  • Keksiky su mensie
linduska_  26. jan 2026 Overená recenzia

Perfektný snack k poobednej káve

Tieto sušienky sú ako stvorené pre mňa, chutné, nepresladené, výživné. Vychutnala som si ich pri poobednej káve a po chvíli som sa zastavila, až ich na jeden šup nezjem všetky.😆 Ako stvorené pre kojacu mamu, ktorá dbá na výživu počas dojčenia.
  • vysoký obsah železa a vlákniny
  • chuť
  • bez pridaných farbív, aróm a konzervačných látok
  • nepresladený snack

Tieto ma paradoxne dostali

Datľová tyčinka ma neoslnila. No sušienky práve naopak. Vzala som ich do práce.
Naozaj sú skvelé, nepresladené. Majú vyhovujúce zloženie, veľkosť, naozaj som si šla kúpiť ďalšie ;).
  • Chuť
  • Veľkosť balenia
jajamalka  6. apr 2025 Overená recenzia

Chutný nepresladený snack

Ako vidno z fotky, tieto keksíky išli so mnou rovno do pôrodnice. :-)
Oceňujem zloženie, pretože pri dojčení nechcete riešiť čo nemôžete jesť a tu sa dá spoľahnúť na výrobcu, ktorý to postráži za vás.
  • zloženie vhodné pre nastávajúce a dojčiace mamy
  • nepresladené
  • príjemne chrumkavé
  • keksíky sú krehké, takže pri neopatrnej manipulácii môže byť časť z nich polámaná
  • keksíky by mohli byť väčšie

Sušienky s chia

Od týchto keksíkov som čakala viac. Osobne mi čisté nechutili, zdali sa mi suché. Naopak výhodou je, že nie sú také sladké a uhasili môj pocit po sladkom.
Výborne sa mi hodili do jogurtu.
  • Málo sladké
  • Suché
juliana23  3. apr 2025 Overená recenzia

Bio ovsené sušienky

Chuťovo mi prišli jemne sladké. Ovsené vločky mám veľmi rada a kombináciu s chia semienkami som skúsila prvý krát, prišli mi také suchšie. V kombinácii s Babylove smoothie ale vynikajúce.
  • Balenie s obsahom 125g
  • Vysoký obsah vlákniny
  • Obsah železa
  • Bez aróm
  • Suché
betuszz  31. mar 2025 Overená recenzia

Sušienky

Prekvapila ma chuť, nečakala som, že budú také sladké, ale fajn, oceňujem aj zloženie s vitamínmi, za mňa je to super snack.
  • Sladká chuť
  • Chrumkavé
  • Bohaté na železo, vlákninu
  • Malé balenie
majus2323  31. mar 2025 Overená recenzia

Sušienky

Tieto sušienky boli fajn. Majú dobré zloženie a ja oceňujem, že sú zdrojom železa. Neboli príliš sladké ani fádne. Na mlsanie alebo rýchly snack sú ideálne.
  • Vhodné ako rýchly snack
jana543  28. mar 2025 Overená recenzia

Sušienky

Sušienky som ochutnala prvý krát.
Majú príjemnú chuť, nie sú zbytočne presladené. Jediné mínus pre mňa je cena, za také malé balenie mi príde vysoká. 🙂 Inak nemám čo vytknúť.
  • Chuť
ivon88  26. mar 2025 Overená recenzia

Sušienky od Babylove

Tieto sušienky som mala prvý raz a môžem ich len odporučiť. Najskôr som si myslela, že sú tvrdé, ale práve naopak, sú veľmi jemné. Chuťovo sú výborné, hneď ich museli všetci ochutnať a mali len pozitívne reakcie. Sušienky sa hneď zjedli. Takže viem, že keď pôjdem najbližšie do Dm, opäť ich kúpim.
  • Vynikajúca chuť