Babylove ovocná kapsička čerešňa & banán v jablkách, 4 x 100 g

babylove ovocná kapsička čerešňa & banán v jablkách, 4 x 100 g je chutná kapsička vhodná pre vaše dieťa už od jedného roka. Obsahuje 100 % ovocie s jablkovým, banánovým a čerešňovým pyré v bio kvalite z ekologického poľnohospodárstva. Je ideálna ako pochúťka na desiatu, olovrant, sladký dezert po hlavnom jedle alebo na cesty. Je bez pridaného cukru (obsahuje prírodné cukry), mlieka, mliečnych zložiek a zahusťovadiel. V praktickom 4-balení pre celú rodinu.

#test_dm59

Kde kúpim babylove ovocnú kapsičku čerešňa & banán v jablkách, 4 x 100 g?

Hodnotenia a skúsenosti s babylove ovocnou kapsičkou čerešňa & banán v jablkách, 4 x 100 g

Máš skúsenosť s babylove ovocnou kapsičkou čerešňa & banán v jablkách, 4 x 100 g?

Skvelé kapsičky, ktoré náš drobec miluje

Tieto kapsičky náš drobec miluje. Sú chutné, plne vitamínov s dobrým zložením. Nie sú riedke, ale majú dobrú hustotu aby to len tak nevytieklo samé z obalu. Je to skvelé riešenie pre malých hladošov a ich malé rúčky.
  • Zloženie
  • Balenie
  • Veľkosť
  • Hustota

Ovocne kapsicky su chutne a zdrave

Ovocne kapsicky v praktickom baleni. Su chutne a zdrave. Su bez pridaneho cukru co fakt potesi kazdeho maleho maskrtnika.
  • Prakticke balenie
  • Chut
  • Bez pridaneho cukru
  • Cena

Chutné kapsičky, ktoré sa u nás využívajú hlavne ako praktická desiata mimo domu.

Krabička so 4 kapsičkami, ktoré sa u nás využívajú hlavne ako praktická desiata mimo domu. Tieto konkrétne majú fajn zloženie, aj konzistenciu. Príchuť by som asi ja osobne cielene nevybrala, preto som rada, že sa k nám aj tak dostala, lebo je pre mňa prekvapivo naozaj chutná 😁 Hlavný ochutnávač bol tiež spokojný.
  • Zloženie
  • Konzistencia
  • Chuť

Chutná zdravá desiata

Kapsičky sme dostali vrámci balíka testovania produktov DM a keďže sú až od jedného roka, naša 7 mesačná dcéra sa ešte testovania nezúčastnila a tak sme ich vyskúšali my s manželom. A čuduj sa svete, len sa po nich zaprášilo. Kombinácia ovocia je naozaj veľmi chutná a ako bonus je zloženie, bez pridaných cukrov.
  • chuť
  • bez pridaných cukrov
  • veselý obal, ktorý upúta detskú pozornosť
  • praktické balenie

Kapsičky sú chutné, plné ovocia, v bio kvalite.

Kapsičky sú chutné, plné ovocia, v bio kvalite. Majú veľkosť presne do detských ručičiek. Kapsičky sú vhodné na cestu ako rýchla maškrta, dieťa sa osvieži, zasýti a nezašpiní. Netreba lyžičku ani tanierik ani zohrievať. Je to ideálne na von a cesty. My sme si na kapsičky veľmi zvykli a tieto deťom veľmi chutili aj malým aj veľkým .
  • Skvelá chuť
  • Správa hustota
  • Správna veľkosť
  • Bio kvalita

Majú skvelú chuť, zloženie aj cenu

Ovocné kapsičky sú chutné. Ako pre malé, tak pre staršie deti. Vždy po ruke, super zloženie a výborná chuť.

Chutné, zmizli rýchlosťou blesku

Ovocné kapsičky všetkého druhu idú u nás už roky a ešte stále ich obľubujú aj naši už teraz školáci.
Tieto konkrétne boli chutné, lebo zmizli rýchlosťou blesku😄
  • Chuť
  • Kvalitné zloženie
  • Praktické balenie
  • Žiadne

Skvelá chuť a ešte lepšie zloženie

Bio ovocné kapsičky majú u nás obrovský úspech. Dcérke veľmi chutia a ja mám dobrý pocit zo zloženia aj kvality. Navyše sa pri nich na chvíľku pekne zabaví, takže sú u nás stálicou najmä keď sme mimo domu. Škoda, že nie sú vo väčšom balení. Tiež oceňujem farebný obal, ktorý deti hneď zaujme.
  • Zloženie a bio kvalita
  • Hustota
  • Skvelé na cesty
  • Príchuť

Plná chuť ovocia

Toto sa so rúk bojím dať 😅 dala som a skončilo to ako som si myslela. Deti celé od výživy aj so stoličkou a mamou 🤣
Aleee, super na vytláčanie priamo na lyžičku, niesu také riedke ako ostatne. Chuť je plná ovocia, že je cítiť to čo tam má byť nie umeliny 😋
Na raňajky padli veru hneď 2, pre každého jedna 😋 a trošku sa ušlo aj mne, kedže dvojičky nevedia ešte hovoriť, nech mamka vie napísať.
  • Hustota výživy
  • Nerozteká sa
  • Chuť ovocia
  • Pokiaľ dieťa nechytí do ruky, ostane všetko čisté

Majú dobré zloženie bez zbytočne pridaného cukru

Kapsicky sú super, majú dobré zloženie bez zbytočne pridaného cukru, v bio kvalite, padnú do malých ručičiek a sú veľmi chutné 😊 kupujeme stále.
  • Super chuť
  • Zloženie top