Babylove sensitive detský púder, 100 g

11 skúseností

babylove sensitive detský púder, 100 g je navrhnutý špeciálne pre citlivú pokožku vášho bábätka. Obsahuje prírodné zložky ako kukuričný škrob, extrakt z nechtíka a bio jojobový olej, ktoré poskytujú ochranu a výživu. Bez parfumov, ideálny pre jemnú a citlivú pokožku. Je 100 % vegánsky a dermatologicky testovaný, čo zaručuje bezpečnosť a kvalitu.

#test_dm52

Kde kúpim babylove sensitive detský púder, 100 g?

Hodnotenia a skúsenosti s babylove sensitive detským púderom, 100 g

Máš skúsenosť s babylove sensitive detským púderom, 100 g?

Púder bez zbytočných chemikálií

Skvele sa osvedčil v oblasti plienok a záhybov, ale aj napríklad pod pazuchami.
Je jemný a výborne absorbuje vlhkosť. Má veľmi príjemnú vôňu, ktorá vydrží.
  • Vôňa
  • Výťažok z nechtíka
  • Šetrné zloženie
  • Všestranné použitie

Fajn :)

Napriek tomu, že mám tretie dieťatko, som prvýkrát vyskúšala takýto púder. Super skúsenosť, aj keď trošku mi vadilo, že to fúklo aj všade okolo a pri neopatrnom zaobchádzaní ho bolo veľa na jednom mieste 😁.
  • Jemný
  • Praktické malé balenie
  • Veľké dierky, vysypalo sa veľa naraz
  • Treba opatrne zaobchádzať, inak je to všade

Púder

Púder používame pri prebaľovaní po kúpeli, keď má dieťa zaparenú riťku. Ľahko sa vstrebáva, nedráždi a do rána je po probléme.
  • Jemná vôňa
  • Konzistencia
  • Balenie

Spokojnosť

Púder som pri svojich prvých dvoch deťoch vôbec nevyužívala, no toto testovanie ma príjemne prekvapilo. Krásne sa vpíja do pokožky, pohlcuje mastnotu aj vlhkosť. Zabráni vzniku zaparenín v problémových oblastiach - dcérke krásne vysušil červené záhyby na krku. Akurát je treba s fľašou opatrne narábať a preklápať ju pomaly, inak to skončí bohatým zasypaním dieťatka 🤣🤣
Tento produkt veľmi rada zaradím k našim denným pomocníkom.
  • Vstrebávanie
  • Pomer ceny a kvality
  • Veľkosť balenia
  • Ľahké a bezproblémové použitie

Púder

Púder používame každý deň. Malému sa nerobia červené miesta ani zapareniny. Krásne mu vysuší zadoček. Odporúčam.
  • Cena
  • Obal

Púder

Púder od babylove sme skúšali prvý krát a prekvapila nás tá príjemná jemná vôňa. S jednou vecou sme však mali problém a to otvoriť ho. Inak mu nemám čo vytknúť.
  • - krásna vôňa
  • - dostupná cena
  • - praktické balenie na cesty
  • - bol problém otvoriť ho

Recenzia

Veľký pomocník pre starostlivosť o bábätko :)
  • cena
  • vôna

Sensitive detský púder

Dobrý produkt. Pekne vonia a bábätko nemá zapareniny.
  • Jemná čistá vôňa
  • Cena

😊

Nikdy predtým sme púdre nepoužívali, ale tento musím odporučiť. Syn sa potí menej a pomáha nám aj na zaparené záhyby na telíčku a pod pazuškami 😊.
  • Cenovo dostupný
  • Malé balenie

Púder veľmi dobrá vec

Púder využívame vždy keď ho potrebujeme a presne túto značku máme doma do zásoby 😊. Je praktický, nie je veľký, zobrať si ho môžem všade. Je cenovo dostupný.
  • Praktický
  • Cenovo dostupný

Spokojnosť

Púder používame radi. Je účinný a vždy pomôže kedže syn sa potí