Balea balzam na pery Intensiv, 4,8 g

Balea balzam na pery Intensiv, 4,8 g ponúka intenzívnu starostlivosť pre suché a popraskané pery. Zloženie s arganovým olejom a bambuckým maslom poskytuje perám výživu a zjemňuje ich. Balzam vytvára na perách jemný ochranný film, ktorý ich chráni pred vysúšaním a nepriaznivými vplyvmi prostredia. Produkt je dermatologicky testovaný.

Kde kúpim Balea balzam na pery Intensiv, 4,8 g?

#test_dm54

Hodnotenia a skúsenosti s Balea balzamom na pery Intensiv, 4,8 g

Máš skúsenosť s Balea balzamom na pery Intensiv, 4,8 g?
paralela  13. máj 2025 Overená recenzia

Sadol mi

Ide o klasický balzam s príjemným tónovaním. Mne sadol konzistenciou, vôňou aj zafarbením. Pery príjemne ošetrí, necítim, že sú zlepené.
  • príjemný pocit
  • príjemná farba
andabubua  11. máj 2025 Overená recenzia

Balea balzam na pery

Príjemný balzam, ktorý hydratuje, jemne tónuje a nezanecháva pery zbytočne mastné.
  • Hydratuje
  • Jemne tónuje
andel7766  11. máj 2025 Overená recenzia

Balzam na pery

Tento balzam je pre mňa jedno veľké sklamanie. Od konzistencie až po vôňu. Dokonca má zanechať jemný shimmer na perách, no nič z toho, čo tento balzam sľubuje, nespĺňa. Je veľmi hutný a nezanecháva žiadne zafarbenie. Pery ma dokonca po nanesení balzamu štípu a mám veľmi nepríjemný pocit na perách. Vôňa pripomína doslova plastelínu. Za mňa neodporúčam tento balzam, jediné pozitívum je obal.
  • Obal
  • Vôňa plastelíny
  • Veľmi hutný
  • Štípe na perách
  • Žiadny shimmer efekt, bez zafarbenia
2 ľudia považujú za užitočné

Balzam na pery Balea Shiny Blossom

Na prvý pohľad zaujme svojím roztomilým obalom a kvetinovým dizajnom. Je jemne tónovací. Po nanesení zanecháva pery hydratované a dodáva im prirodzený lesk s nádychom ružovej farby. Ideálny na bežný deň, aj bez zrkadla.
  • hydratuje
  • jemne tónuje
  • príjemná vôňa
  • nelepí

Fajn namiesto rúžu

Nepoužívam žiadne rúže ani lesky, nemám to na ústach rada. Na tomto balzame sa mi páči, že hydratuje a zároveň pery rovno tónuje, má takú tmavšiu nude farbu.
  • príjemný nenápadný odtieň, ktorý môže nahradiť rúž
  • pery sú hydratované
aeowyn22  5. máj 2025 Overená recenzia

Balzam na pery Balea Shiny Blossom

Tento balzam je hutnejší konzistenciou, ale mne moje pery zhydratoval a na perách je príjemný.
  • - hydratačný
  • - príjemný
  • - pekná vôňa
asshanti  5. máj 2025 Overená recenzia

Každodenná starostlivosť o pery

Balea balzam na pery Intensiv by nemal chýbať v každodennej starostlivosti o pery, ktoré sú suché a málo vyživené, popraskané. Zloženie s arganovým olejom a bambuckým maslom poskytuje perám výživu a zjemňuje ich. Balzam vytvára na perách jemný ochranný film, ktorý ich chráni pred vysúšaním a nepriaznivými vplyvmi prostredia. Produkt je dermatologicky testovaný.
  • Okamžitá úľava suchým perám
  • Super cena, dostupný pre každého
  • Dosť hutný a bez vône

💄 Pery ako maľované

Balzam na pery je pre mňa must have. Tento Balea mi vyhovuje po všetkých stránkach. Je tuhší, takže sa zbytocne z neho neho neuvoľňuje viac ako je potrebné. Navyše je bez výraznej vône či príchute. Za mna veľmi fajn.
  • bez výraznej vône
  • tuhý
  • pomer cena-kvalita
  • vláčne pery bez lepkavého pocitu
bubatelka  20. apr 2025 Overená recenzia

Žiaden lesk

Balzam bol pre mňa sklamaním. Vôňa nie je moc pre mňa. Lesk podľa mňa po nanesení nie je žiadny. Ani sa mi nezdá, že by farbil pery. Pre mňa je dosť tuhý a na perách som ho cítila len chvíľu.
  • Nie príliš príjemná vôňa
  • Žiaden lesk na perách