Balea Očný roll-on Aqua, 15 ml
Balea AQUA očný roll-on (15 ml) obsahuje cenný extrakt z rias a očnému okoliu poskytuje dlhodobú hydratáciu. Masážna gulička príjemne ochladzuje a stimuluje mikrocirkuláciu očného okolia. Ľahká textúra sa rýchlo vstrebáva a nemastí. Ošetrujúce zloženie s extraktom z rias hydratuje, osviežuje a redukuje hĺbkové vrásky. Provitamín B5 pomáha pri upokojení pokožky. Vitamín E podporuje ochranu pokožky pred vplyvmi životného prostredia, ktoré spôsobuje UV žiarenie. Pomáha zmierniť opuchy očí, upokojuje a chráni pokožku pred vplyvmi prostredia.
Kde kúpim Balea Očný roll-on Aqua, 15 ml?
Hodnotenia a skúsenosti s Balea Očným roll-onom Aqua, 15 ml
Máš skúsenosť s Balea Očným roll-onom Aqua, 15 ml?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Aqua
Odpuchnutie okolia
Toto je jeden fantastický produk. Postará sa o očné okolie, absolútne ho nedráždi, keďže je neparfumovaný. Gélik je príjemný a perfektne oživí vašu skin care rutinu. Doporučujem ho mať pre lepší efekt v chladničke. Výsledok je úžasný.
- Roll on aplikácia
- Bez parfumacie
- Nedráždi
- Hydratuje, vyživuje očné okolie, napomáha aby očné okolie vyzeralo mlado a sviežo
Geniálny bojovník proti očným vráskam
Keďže veľa času trávim pozeraním do PC monitora, moje oči sú unavené a viečka nevyzerajú fresh. Očnému okoliu tento zázrak s masážnym guličkovým aplikátorom poskytuje dlhodobú hydratáciu. Masážna gulička príjemne ochladzuje a stimuluje prekrvenie okolia očí. Ľahká textúra sa rýchlo vstrebala. Ošetrujúce osvieženie pre moje oči a super to redukuje hĺbkové vrásky.
- Výborne vymyslený systém nanášania
- Rýchlo sa vstrebe
- Malé balenie
Skvelý parťák
Balea Očný Roll-on Aqua je neoddeliteľnou súčasťou mojej rutiny už dlhšie. Produkt ponúka osviežujúci pocit a intenzívnu hydratáciu, ktorú moje očné okolie doslova žiada.
Jeho chladivý efekt je vždy vítaný, obzvlášť po dlhom dni. Vďaka prírodným extraktom a vitamínom poskytuje dlhotrvajúcu hydratáciu. Je ideálny na použitie kedykoľvek počas dňa.
Pre mňa je tento produkt skutočným zázrakom, ktorý dokáže zázračne prebudiť a osviežiť moje oči.
- Hydratácia
- Nedráždi
- Dlho vydrží
- Cena
1 človek považuje za užitočné
Vitamíny pre moju jemnú pokožku
Takéto niečo som doteraz nemala. Príjemná vecička, ktorá ma potešila. Keďže na materskej dovolenke sa takmer nelíčim, môžem očný roll-on použiť viac krát denne. Po použití gulôčka ihneď osviežila pokôžku, má chladivý efekt. Krém sa rýchlo vstrebal a nezostáva v okolí očí žiadny zlý pocit. Cez sviatky sme spali u babky a roll-on cestoval so mnou. (Viď foto)
- Nezostáva lepkavý pocit
- Rýchlo sa vstrebe
- Chladivý efekt
- Super zloženie
- Vegan
Očný roll-on Aqua
Za mňa super produkt, príjemne chladí a hydratuje. Nie je mastný a rýchlo sa vstrebáva. Pokožka okolo očí je pružnejšia, hydratovaná. Balenie je super aj na cesty. Hocikedy sa dá použiť.
- nie je mastný
- rýchlo sa vstrebáva
- balenie vhodné na cesty
- dá sa použiť hocikedy a hocikde
- bez alkoholu, bez farbív, bez nanočastíc, bez parabénov, bez parafínov/minerálnych olejov, bez parfumu
- pH-neutrálne k pokožke
- vegan
- vhodné predovšetkým na tvár
- hydratuje, osviežuje a redukuje jemné vrásky
- s osviežujúcim extraktom z rias, mandľovým olejom, vitamínom E, pantenolom, slnečnicovým olejom a kyselinou hyalurónovou
- s chladiacou masážnou guľôčkou - aktivuje mikrocirkuláciu a vyhladzuje drobné línie
- malé balenie
Štípanie
Ráno začína sviežim pohľadom 🩵
O tento malý modrý zázrak sme sa s dcérkou "bili" každé ráno 😀. Keď som ho prvýkrát použila, mala som nutkanie si ho aplikovať viac krát počas dňa, no akonáhle som si ho chcela vziať z poličky v kúpeľni, zistila som, že z nej zmizol. A samozrejme som ho našla na dcérkinom nočnom stolíku 😁. Takže za mňa tento produkt hodnotím ako to pravé pre tých, ktorí trávia pri počítači toľko hodín ako ja a ráno potrebujú rýchlu pomoc. Ten chladivý dotyk pod viečka je niečo ako ranná šálka kávy a ja kávu teda milujem 😍.
- Chladivý
- Osviežujúci
- Priaznivá cena
Šikovná guľôčka čo dokáže malé zázraky
Balea AQUA očný roll-on obsahuje cenný extrakt z rias a tým poskytuje dlhodobú hydratáciu namáhanému očnému okoliu. Aplikátorom je masážna gulička, ktorá skvele ochladzuje unavenú pokožku a stimuluje mikrocirkuláciu očného okolia. Určite lepší spôsob ako rozotierať krém prstami. Rýchlo sa vstrebáva a nemastí. Provitamín B5 pomáha pri upokojení pokožky. Vitamín E podporuje ochranu pokožky pred vplyvmi životného prostredia, ktoré spôsobuje UV žiarenie. Za mňa super produkt!
- Perfektný typ aplikátora
- Príjemná textúra, ktorá nemastí
- Dlhodobá hydratácia
Malý wellness pre unavené oči
Očný roll-on využívam najmä v práci, keď sú moje oči unavené a opuchnuté po pridlhom pozeraní do monitora. Roll-on ich osvieži, premasíruje a svojim zložením mi dlhodobo pomáha pri prevencii proti vráskam v okolí očí.
- Osvieži
- Zbaví oči opuchov
- Vyživuje jemnú pokožku okolo očí a chráni pred vznikom vrások
- Malé balenie nevydrží dlho