Balea telové mlieko Vitamin C, 200 ml
Balea telové mlieko Vitamin C je vhodné pre každodennú starostlivosť o pokožku, ktorú revitalizuje, hydratuje a krásne rozžiari. Vďaka účinnej kombinácii vitamínu C a E sa zachytávajú voľné radikály a podporuje sa prirodzená ochrana vašej pokožky. Niacínamid, známy pre svoj vyrovnávajúci účinok a vyživujúci olej z marhuľových jadier rozjasňujú pokožku tela a podporujú jednotný vzhľad jej štruktúry.
Kde kúpim Balea telové mlieko Vitamin C, 200 ml ?
Hodnotenia a skúsenosti s Balea telovým mliekom Vitamin C, 200 ml
Máš skúsenosť s Balea telovým mliekom Vitamin C, 200 ml?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Telové mlieko pokožku zvláčnilo a rozjasnilo
Telové mlieko s vitamínom C
Na prvý pohľad hneď príjemne prekvapil obal, pretože je praktická a tenký. Vôňa tiež milo prekvapila. Nanáša sa dobre, aj keď sa dlhšie vstrebáva, čo ale neberiem ako nedostatok. Je hydratačný a pomarančovú vôňu na tele je cítiť dlho.
- Praktický
- Hydratačný
- Príjemná vôňa
- Vegan
- S vitamínom C
- Dlhšie sa vstrebáva
Telové mlieko
V prvom rade ma veľmi príjemne prekvapila vôňa tohto telového mlieka a aj to, že vonia aj po nanesení na pokožku. Ťažšie sa rozotiera, treba ho dlhšie a pracnejšie vtierať do pokožky aby nezanechalo biely filter, ale potom pekne pokožku hydratuje.
- - vôňa
- - hydratácia
- - zloženie
- - ťažšie sa rozotiera
Telové mlieko Balea
Voňavé mliečko
Telové mlieko
Toto telové mlieko je príjemnej sladkastej až citrusovej vône. Po nanesení na pokožku neostáva pokožka mastná, ale je hebká. Jediné, čo mi prekáža, ale to je taký môj subjektívny problém, že mám radšej mlieka, ktoré sa hneď vpijú a netreba ich do pokožky vmasírovať, aby nezanechávali biele fľaky.
- Krásna vôňa
- Príjemná pokožka po nanesení
- Treba ho pracne votrieť do pokožky aby sa vpil
Telové mlieko s vitamínom C
Vitamín C
Vitamín C
Toto telové mlieko som vyskúšala a ostala som príjemne prekvapená. Vôňa je nádherná. Ja síce neznášam telové mlieka, atď., ale toto ma prekvapilo, že nie je až také mastné ako iné mlieka. Dávam ho aj 16m dcérke keď sme dlhšie na slnku :-). Po sprchovaní je tento produkt jedna topka.
- nemastí
- vôňa
- dostupná cena
Telové mlieko s vitamínom c
Skvelé telové mlieko
Za mňa top produkt, Je rýchlo vstrebateľný, nie je mastný, čo je veľmi dobre, pretože nemám rada, keď ostávam mastná. Veľmi mi pomohol, keďže teraz je čas kúpania sa v bazénoch alebo v mori a vždy som mala som strašne vysušenú pokožku. Týždeň som sa natierala a pokožka bola jemná na dotyk, ako keby som sa dotýkala bábätka. Určite si ho naďalej budem kupovať. Je to najlepšie telové mlieko za výbornú cenu
- Skvelá cena
- Rýchlo sa vpije do pokožky
- Nie je mastný