Fisher-Price Ťahací telefón

Povedz „ahoj“ do tohto úžasného nového ťahacieho telefónu od Fisher Price. Klasický ťahací telefón má teraz modernejší dizajn, je ale rovnako tak zábavný a roztomilý! Veselú tvár s očami, ktoré sa pohybujú hore a dole – keď ho vaše dieťatko zaťahá, točiaci sa číselník a zábavné vyzváňacie zvuky zaručene vykúzlia úsmev na každej tvári!

Slúchadlo je káblom pripojené k telefónu, takže sa nemôže nikam zatúlať.

Táto hračka podporuje skoršie rozvíjanie detí, ktoré tak môžu získať množstvo výhod!
Farebný číselník zoznamuje deti zábavnou formou s počtami od 1 do 9 a pomáha precvičovať ich jemnú motoriku. Vstávanie a ťahanie telefónu zas pomáha rozvoju hrubej motoriky.
Jasné farby a zvuky hračky stimulujú zmysly detí.
Vhodné pre deti od 1 roka.

Kde kúpim ťahací telefón od Fisher-Price?

Hodnotenia a skúsenosti s Fisher-Price Ťahacím telefónom

Máš skúsenosť s Fisher-Price Ťahacím telefónom?
sendyle  18. dec 2022  Fisher-Price Ťahací telefón

Kamarat na ihrisko aj do postele 🤣

Moja mala ked toto dostala tak sa z toho tesila, ze aj stym spavala a to hovorim bez srandy. Musel nas telefon sprevadzat pri vsetkom pri papani, kuoani, hrani, vyletoch a nakoniec aj snou spinkal. Semtam ju chyti nostalgia a vyberie si to a par dni ma znova take ako kedysi. 🙂 U nas vsetkymi 10timi odporucam 👍

Konečne sa hrá sama 🤗

Od kedy kupil moj brat mojej dcerke ,ine nerobi ako to taha po dome za snurocku,dava si sluchadko k uchu a vytaca si cisielka.....vie sa stym pekne vyhrat
  • Jednoduchost
  • Vyhratie
  • Trošku krátka šnúrka

Telefón (ťahací)

Synček sa s ním hrá, naučil sa pomocou neho ako sa má používať ozajstný telefón, vyvoláva babke, hovorí haló, haló
rea13  18. dec 2022  Fisher-Price Ťahací telefón

Fisher telefón

Túto hračku dostal náš synček na Vianoce, keď mal 2 roky. Hračka sa mu na prvý pohľad zapáčila, Všade ju za sebou ťahal a skúšal vytáčať čísla na telefóne.
  • 1. Zaujímavá hračka
  • 2. Ťahanie za šnúrku
  • 3. Zvuky pri vytáčaní čísel
  • 4. Blikajúce očká
  • 1. Krátka šnúrka
katus97  19. okt 2022  Fisher-Price Ťahací telefón

Spokojnosť

Veľká spokojnosť s touto hračkou.
Malý sa s nou zahrá, telefonuje, vodí ho za sebou.
  • Ľahká umyvatelnost
  • Otočné očká
blen  19. okt 2022  Fisher-Price Ťahací telefón

Spokojnosť

Je to pekná a dobrá hračka (veľa vydrží) 😇. Deti sa tešia z nej. Škoda že nemá zvuk. A má krátku šnúrku.
  • Povrch sa dobre umýva
  • Zabaví aj staršie deti
  • Krátka šnúrka
  • Možno keby ešte aj vyzváňal bolo by to lepšie

Super hračka

Máme síce starší model, ale stále super. Moji chlapci to rád ťahali hore-dole po celom dome 🙂 a samozrejme sme aj telefonovali babke, dedkovi 💕😁 teraz sú už na to veľký, e pre malé deti super zábava.
  • Milý design
  • Klasika v modernejšej podobe
  • 2 v 1
  • Trošku krátka šnúrka na ťahanie

Dobrá

Veľmi milá hračka, dcérka so synčekom sa s ňou dodnes hrajú, napriek tomu, že dcérka má 5 rokov, vie sa s ním stále hrať. Buď ju využívajú ako hračku na ťahanie alebo telefonujú s ním ☺️ Dve hračky v jednom.
rossen  26. máj 2022  Fisher-Price Ťahací telefón

Telefón Fisher price

Náš malý nás rád napodobňuje keď telefonujeme tak táto hračka je jedna z najobľúbenejších. Krásne farebná, za mňa bod že ľahko umývateľná,šnúrka je trocha kratšia,
  • Super na jemnú motoriku.
  • Zmurkajuce očká
  • Ľahko umývateľný
  • Drnčanie
  • Mala šnúrka

Telefon

Dcérke sa začal páčiť telefón po dlhšej dobe. Momentálne lieta po dome keď ho zbada
  • Farebný,
  • Telefón na tahanie
  • Rapotanie,
  • Pohyblivé ocka
  • Krátka šnúrka na tahanie
  • Krátka šnúrka na sluchatku
tenderka  25. máj 2022  Fisher-Price Ťahací telefón

Obľúbená hračka

Syn ťahá telefón za sebou ako sme my kedysi ťahali kačičku. Baví ho, že telefón pri ťahaní rapká a klipká očami. Tiež skúša vytáčať čísla
  • rapká pri pohybe
  • klipká očami
  • vytáčacie koliesko tiež drnčí pri vytáčaní
  • krátký kábel od slúchatka
nininka123  25. máj 2022  Fisher-Price Ťahací telefón

Zábavný

Spokojnosť nadmieru. Synčeka veľmi baví :)
  • - farebný
  • - umývateľný
  • - zvuky
  • - ťahací
  • - nič

Veľmi milá, farebná hračka

Kúpena bola pre dcérku, ktorá sa s ňou veľmi rada hrá i keď má už 3 roky
  • Farebná
  • Ľahko sa s ňou manipuluje
  • Umyvateľná
  • zatiaľ žiadne
wawusha  22. apr 2022  Fisher-Price Ťahací telefón

Stále baví

Prvý telefón nášho malého. A stále ho baví.
  • Umývateľny
  • Vynikajúci na jemnú motoriku
  • Nerozbitný
  • Pozor na šnúrku na ťahanie, hrozí omotanie okolo dieťaťa pri manipulácii bez dozoru.

Haló kto je tam?

Myslím, že tento milý telefónik od Fisher-Price nikdy nestratí svoje čaro, je to úžastná hračka pre maličké deti, ktoré su zvedavé. Vždy bol a vždy bude veľmi atraktívny, vrelo odporúčam všetkymi desiatimi👍🏻👍🏻👍🏻
  • Jednoduchý
  • Ľahký
  • Pestrý
  • Neviem

Krásny 🙂

Našu dcérku zaujal na prvý pohľad a to už nebola bábätko, každopádne sme z obchodu neodišli bez neho.Na tejto hračke sa jej páči číselník, možnosť ťahať, slúchadlo, farebnosť, zvuky.Je to určite jedna z najhranejších hračiek u.nás 🙂
  • Farebnosť
  • Je ľahučký
  • Zaujímavý pre deti
  • Číselník sa ľahko používa aj detskými prštekmi
  • Dá sa ťahať
  • Číselník sa časom častým používaním pretočil a už nefunguje na 100%,no vo funkčnom stave vydržal ozaj dlho.
janka565  21. apr 2022  Fisher-Price Ťahací telefón

Super

Ťahací telefón je u nás jedna z najobľúbenejších hračiek. Určite odporúčam kúpu.
lufinka83  20. apr 2022  Fisher-Price Ťahací telefón

Tahaci telefon

Tahaci telefon je u nas top hracky. Maly sa snim prehraje aj pol dna. Za mna super.
jana  20. apr 2022  Fisher-Price Ťahací telefón

Hracka telefon

Telefon dostal syn ked zacal chodit pred takmer 10 rokmi. Myslim, ze to bola jeho prva hracka na tahanie. Momentalne sa s nim hrava nasa coskoro trojrocna dcera a stale sa ho nevie vzdat. Je to jedna z hraciek, ktore sme si nechali, ze sa raz zidu a urobili sme dobre.
  • kratka snurka

Veľmi milá hračka 😊

Hrával sa s ním môj starší syn a teraz ho dostal aj drobec. Za mňa pekná farebná hračka, ktorá deti zaujme..
  • Pekne spracovaná
  • Veselé farby
  • Zvuky
  • Prijala by som dlhsiu šnúru na ťahanie

Telefón

Krásny, farebný, ľahký zaujímavé zvuky
  • Krátky kábel
visi1006  31. mar 2022  Fisher-Price Ťahací telefón

Za mňa môžem len odporučiť.

6 ročná dcéra sa s ním ešte stále hrá. Využíva ho keď sa hrá na doktorku a pacientov a treba volať o pomoc ci radu.
mslt  24. mar 2022  Fisher-Price Ťahací telefón

Ťahací telefón Fisher Price

Tento telefón sme dostali do daru. Dcéru hneď zaujalo farebné prevedenie a roztomilá tvár. Môžem povedať, že tak ako sa s sním vyhrala staršia, tak sa sním zabaví aj mladšia dcéra. Je to vďačná hračka a svoje postrehy (+; - ) som zhrnula nižšie v bodoch.
  • - vyzváňacie zvuky
  • - milé farebné prevedenie
  • - pohyblivé očká
  • - farebný otáčavý číselník
  • - hračka vhodná aj pre mladšie deti ako 12 mesiacov
  • - šnúrka na telefóne by mohla byť dlhšia, inak žiadne nedostatky
veroxy  15. mar 2022  Fisher-Price Ťahací telefón

Velmi vdacna hracka

Dieta sa s hrackou velmi dlho zabavi.
Spokojnost.
melipe  11. mar 2022  Fisher-Price Ťahací telefón

Perfektná hračka

Telefon sme používali na motoriku i ako autíčko
  • rozvýjajúca motoriku
zuzulet  28. jan 2022  Fisher-Price Ťahací telefón

Veľká spokojnosť

Neter (1rok) bola z vianočného darčeka nadšená, telefón vydáva zvuky, žmurká a môže si ho ťahať za sebou, čo je veľká zábava.
Odporúčam:slight_smile:
  • telefón má pekný dizajn
  • očká žmurkajú
  • vydáva zvuk