Jessa nature tampóny, 16 ks
Jessa nature tampóny, 16 ks – hygienické potreby s povrchom zo 100 % bavlny a inovatívnou technológiou poskytujú komfort a pohodlie pri nosení, spoľahlivo chránia pred únikom tekutiny. Inovatívna technológia zabezpečuje jednoduché zavádzanie a vyberanie. Tampóny nie sú bielené, neobsahujú farbivá a parfumy.
Kde kúpim Jessa nature tampóny, 16 ks
Hodnotenia a skúsenosti s Jessa nature tampónmi, 16 ks
Máš skúsenosť s Jessa nature tampónmi, 16 ks?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Jessa nature tampóny
Nature tampóny
Vyhovujú mojim potrebám
Na tampóny mám vysoké nároky, pretože ich používam ako istotu na noc pri najsilnejšej ms, aby som sa plnohodnotnejšie vyspala. Priznám sa, že som mala obavy, ako obstoja, ale musím uznať, že sú porovnateľné s tými, čo som používala doteraz. Dokonca sú tenšie a vydržali toľko, čo ich konkurencia. Aj cenovo sú porovnateľné. Oceňujem tiež dostatočne dlhú a pevnú šnúrku a tiež povrch z bavlny. Aj balenie je dostatočne veľké. Za mňa áno :-)
- dostatočná nasiakavosť
- bavlnený povrch
- dlhá a pevná šnúrka
- porovnateľná cena a kvalita s konkurenciou
Výborný pomer cena / kvalita
Menštruačné tampóny
Diskrétne tampóny
Tampóny veľmi nepoužívam, keďže som mala s nimi negatívne skúsenosti. Týmto som dala ale šancu.
Ako prvé po otvorení krabičky ma príjemne prekvapilo balenie. Za mňa diskrétnejšie, ekologickejšie a aj praktickejšie ako obaly z plastu. Ďaľšie plus sa týka priloženého letáku, ktorý obsahuje informácie ohľadne “ Syndrómu toxického šoku “ ( STS ).
Hygienické tampóny sú zo 100% bavlny a počas ich používania som nezaznamenala žiadne nepríjemnosti ani nepohodlie.
- - diskrétne balenie
- - príbalový leták obsahuje informáciu ohľadne STS
Tampony
Tampóny
Tampóny som moc nepoužívala ale tieto som po vyskúšani zaradila do svojho nákupného zoznamu nakoľko má oslovili a sú príjemné .Vôbec som necítila že niečo mám v sebe a bola som veľmi prekvapena že sú samostatne balené .Takže nikto nebude vedieť čo mám v kabelke ktorú náhodou vysype moje dieťa niekde v obchode 🤣
- Samostatne balené
- Sú jemné