Jessa umývacia emulzia na intímnu hygienu, 300 ml
Jessa umývacia emulzia na intímnu hygienu je decentne parfumovaná a vďaka pH hodnote sa citlivo stará o intímne partie. Emulzia bola špeciálne navrhnutá na denné použitie. Zloženie s výťažkom z rumančeka kamilkového a s kyselinou mliečnou šetrne čistí a pomáha vyrovnávať prirodzené pH v intímnej oblasti. Pokožku zanecháva jemnú a osvieženú.
Kde kúpim Jessa umývaciu emulziu na intímnu hygienu, 300 ml
Hodnotenia a skúsenosti s Jessa umývacou emulziou na intímnu hygienu, 300 ml
Máš skúsenosť s Jessa umývacou emulziou na intímnu hygienu, 300 ml?
Jessa umývacia emulzia
Čo mne osobne vadí pri sprchovaní je, ak nemám sprcháč s pumpičkou a presne aj tu mi to veľmi chýbalo. Veď viete, len stlačím a umývam sa. Ale inák som bola spokojná aj s vôňou, ktorá bola jemnučká a penivosť bola tak akurát. Svoj účel určite splní.
- Jemná vôňa
- Penivosť tak akurát
- Mne osobne chýbala pumpička
Emulzia na intímnu hygienu
Škoda, že je bez dávkovacej pumpičky, čo je menej praktické. Privítala by som balenie s pumpou. Má príjemnú vôňu aj konzistenciu. Určite odporúčam vyskúšať.
- Vôňa
- Cena
- Chýba pumpička
Skvelá
Emulzia je fajn, nie je je čo vytknúť. Za mňa skvelý produkt.
Nenápadný, ale voňavý pocit čistoty
Na prvý pohľad táto číra bezfarebná emulzia pôsobí obyčajne. Avšak prekvapila ma svojou nevtieravou vôňou a tým, ako dobre pení. Čo považujem za negatívum je, že je bez dávkovacej pumpičky, čo je menej praktické. Privítala by som do budúcna balenie s pumpou, do ktorého by sa dalo opätovne dolievať emulziu. Určite odporúčam vyskúšať .
- Lacnejšia cena ako u konkurencie
- Vôňa
- Penivosť
- Balenie bez dávkovacej pumpičky
Emulzia na intímnu hygienu
Veľmi osviežujúca a pre citlivú pokožku
Umývacia emulzia na intímnu hygienu
Svieži pocit všade
Jessa umývacia emulzia na intímnu hygienu
Jessa umývacia emulzia
Jessa, umývacia emulzia
Prijemny
Keďže ja mám dosť citlivú pokožku, vyskúšala som a ostala som verná, nedráždi, nie je silno parfumované. Za mňa odporúčam
- Nedráždi pokožku
- jemná vôňa
Intimny sprcháč
Vhodné na každodenné používanie
Emulzia sa osvedčila, zanecháva príjemný a komfortný pocit a nevysušuje. Tam dole som dosť citlivá, ale našťastie som žiadnu alergickú reakciu nezaznamenala. Páči sa mi, že je číra. Veľkosť akurát, len dákovanie by mohlo byť cez pumpičku.
- príjemná vôňa
- bez alergickej reakcie
- nevysušuje
- číra s extraktom z kamilky a kys. mliečnou
- pumpička na dávkovanie