LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá Európy
Ukážte predškolákom európsku divočinu! Malí milovníci prírody sa pri stavaní a hraní zoznámia s európskymi zvieratami a ich prirodzeným prostredím. Povzbuďte detský záujem o zvieraciu ríšu so stavebnicou Divoké zvieratá Európy (10979) od LEGO® DUPLO®.
Všestranná hračka inšpiruje k neobmedzenému, tvorivému hraniu s množstvom zvierat, vrátane medveďa, líšky, divého prasaťa a ďalších. Postavte si kúsok prírody! Spoznajte prirodzený domov divých zvierat Európy, kde hľadajú potravu a úkryt medzi stromami a v jaskyni.
Táto tvorivá hračka so zvieratami predstavuje skvelý spôsob, ako v deťoch rozvíjať kreativitu, sebadôveru a komunikačné schopnosti. Všestranný model prináša množstvo zábavy, ale zároveň podporuje rozvoj dôležitých zručností u detí. Stavebnica je vhodná pre deti od 2 rokov. Dáva rodičom príležitosť hrať sa a rozvíjať sa spoločne s malými staviteľmi. Objavujte prírodu po boku vášho malého prieskumníka. Uveďte malých milovníkov zvierat do sveta divočiny a európskych biotopov.

Výuková stavebnica obsahuje 11 rôznych zvierat v prirodzených prostrediach. Tešiť sa možno na figúrky 2 dospelých jeleňov a ich mláďaťa, medveďa, líšky, divého prasaťa, vtáčika, králika, kačky a 2 veveričiek. Nechýbajú jaskyne a stromy, kde zvieratá nájdu úkryt a potravu. Súčasťou stavebnice LEGO DUPLO Divoké zvieratá Európy je 3D herná podložka s motívom lesa, ktorá vykúzli trojrozmernú plochu na hranie a inšpiruje k nápaditému sebavyjadreniu. Počas nekonečných dobrodružstiev budú malí prieskumníci zároveň rozvíjať svoje zručnosti a dozvedať sa nové veci o rozkošných zvieratách.
Všetky stavebnice LEGO DUPLO boli odborníkmi navrhnuté tak, aby obsahovali zábavné príbehy, pestré farby, rozmanité postavy a celý rad detailov, ktoré vášmu dieťaťu pomôžu urobiť VEĽKÝ prvý krok na cestu životom.
Stavebnice Divoké zvieratá Európy (10979) od LEGO DUPLO prináša predškolákom veľa možností tvorivého hrania a rozvoja zručností v prostredí európskej divočiny.
Herná podložka meria cez 25 cm na výšku, 46 cm na šírku a 23 cm do hĺbky. Rozkvitnutý strom meria cez 21 cm na výšku.
Dieliky LEGO DUPLO spĺňajú prísne odborové štandardy, takže si môžete byť istí, že je pre malé rúčky ľahké kocky uchopiť, umiestniť a rozpojiť – a je to tak už od roku 1969. Kocky a dieliky LEGO DUPLO sú testované - púšťané na zem, zahrievame, drvené, krútené a analyzovýne, pre zabezpečenie, že spĺňajú striktné globálne bezpečnostné štandardy.
Hodnotenia a skúsenosti s LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá Európy
Zábava na dlhý čas
Sada má krásne zvieratká a páči sa mi aj kulisa, ktorá je súčasťou sady.
U nás jednoducho TOP
- podporuje kreativitu
- skladaním rozvíja motoriku
- farebnosť
- vhodné aj pre menšie detičky
- zábava na dlhý čas
Testovanie Lego Divoké zvieratká
Lego je jednoducho super, zvieratká 🐻🐹🐿 krásne farebné, jedna fantázia 😍.
- - Farebnosť ....dieťa sa učí farby hrou
- - Kreativita
- - Podpora logického myslenia
- - Lego proste myslí na všetko, nie len aby deti upútali, ale aj niečo naučili
Divočina u nás doma
Ja som milovník biológie, zvierat a všetkého, čo je pre deti s touto tématikou. A tak keď som uvidela krabicu a na nej zobrazené všetky tie zvieratká, tešila som sa ako malá. Presne takéto niečo nám do našej zbierky lega chýbalo.
Máme bágre, autá, koňov, či opice a zvieratá z džungle. Ale chýbali mi naše zvieratá z lesa.
Chlapci sa hneď vrhli na krabicu a veľmi sa tešili.
Starší si hneď sadol k návodu a s mojou menšou pomocou sme všetko pekne zložili. Mladšieho, len 1,5 ročného zaujali zvieratká, všetky si ich obzeral a kým sme postavili les, hral sa s nimi.
Veľmi dlho sa vydržali s lesom hrať. Ukladali zvieratká, vymýšľali kto, kde, s kým býva.
No ale prišiel problém.
Na druhý den ráno syn prvýkrát plakal, že on nejde do škôlky. Boli sme v šoku, čo sa deje.
On nechce ísť do škôlky, lebo sa chce hrať s novým legom 😀.
Každý jeden deň, keď príde zo škôlky, vyťahuje toto lego. Už si ho postaví sám podľa návodu a niektoré veci aj z hlavy a začína kombinovať s kockami, ktoré sme už doma mali. A tak každý den vznikne nový les a nové príbehy.
Rozvíja si jemnú motoriku, logiku, trpezlivosť, spontánnosť a kreativitu.
Toto lego je pre nás úplný favorit medzi hračkami.
- Jasný a zrozumiteľný návod, pochopil aj 3,5 ročný syn
- Zvieratká majú veľa detailov, vyzerajú realisticky
- Medzi zvieratami sú rôzne druhy, z rôznych biotopov
- Lego má aj hraciu plochu-pozadie, ktoré som videla v legu prvýkrát a veľmi si ho deti obľúbili
- Legu niečo vytknúť? To je hriech!!!
Najkrajšíe lego
- Dieťa sa učí aké zvieratká žijú v lese, vo vode, v stromčeku
- Lego sa dá kombinovať aj s ďalším, čo doma máme. Stavali sme domček k lesíku
- Chýba mi tam komplet celá rodinka zvierat, nielen jeleňa
- Bolo by super mať aj kufrík
Divoké zvieratá u nás doma 🐻🐤🐿️🦆🦊
Primárne je určené pre menšie detičky, ale keď sme ho vytiahli, vrhli sa naň všetci chalani 😅.
Najstarší rýchlo otváral, keďže tí menší nevedeli vydržať.
Najmenší Matúško hneď začal skúmať zvieratká, napodobňovať ich zvuky a dával ich plávať do vodičky na papierovej kulise. Starší medzitým stavali stromy, vysvetľovali malému kde aké zvieratká patria, on to rýchlo pochopil, a parádne sa všetci zabavili.
Zaujali ich najmä domčeky na stromoch, premiestňovali do nich zvieratká, vtáčik lietal zo stromu na strom, "pil" vodičku. Matúš krásne napodobňuje zvuky zvieratiek, učí sa hrou, trénuje jemnú motoriku, pamäť, aj reč.
Je to veľmi známe, ale je to jednoducho fakt, že LEGO je top hra pre celú rodinu.
- Veľké kocky
- Ľahká manipulácia pre malinké deti
- Veľmi milé prevedenie zvieratiek
- Otváracie sa dvierka na domčekoch v stromoch
- Učenie hrou
- Podpora predstavivosti
- Trénovanie jemnej motoriky
- Pre rôzne vekové kategórie
- Jediné, čo by mohlo byť iné, je kulisa. Síce je krásna, ale papierová. A to u malých detí asi dlho nevydrží 🤔
S čím sa hrám, to aj zažívam... 🏕🦊🐗🐇🐿🐻🐾🌲
Maximálne odporúčam toto lego pre detičky, ktoré majú v obľube prírodu, les, prechádzky a zvieratká. Naša malá má 14 mesiacov a prehrá sa hodiny. Premiestňuje zvieratká do brlôžkov, vtáčik prilieta a odlieta z hniezda, prekladá kvetinky.
- ♡Stret s prírodou pomocou hračky - možnosť vyrozprávania príbehov, informácii o prostredí v ktorom žijú zvieratká, aj o nich samotných
- ♡Krásne zvieratká
- ♡Hniezdo a dutiny stromov
- ♡Krásne kvetinky
- ♡Hracia papierová kulisa lesa
- ♡Prijemná farebnosť
- ●Škoda toho, že len jelenia rodinka je komplet. Mohli by mať všetky zvieratká svoju rodinku.
- Medveď, líška,divoké prasiatko
Lego duplo
- Veľké kocky, ktoré do seba ľahko zapadnú
- Zrozumiteľne návody aj pre malé deti
- Krásne veľké figúrky, ktoré sa dajú použiť aj pri inej hre
- Žiadne nie sú.
Super najlepšia hracka pre nás
- Môžem nechať deti(mladšie 1r. a staršie 4.r)osamote a nemusím sa báť že niečo prehltne alebo si ublíži
- Berieme so sebou aj na rôzne predĺžené víkendy či už k babke alebo na chaty
- Deti ma častokrát nepotrebujú k hre a krásne sa s duplom zahrajú same
- Figúrky a zvieratká sú veľmi milé
- Kocky krásne farebné
- Ak pridu nejaké detičky k nám na návštevu,ako prvé obdivujú lego duplo
- Ocko chcel zo syna veľkého chlapca a kúpil Harry Potter Rokfortsky hrad 🤦🏻♀️🤣 zial neuspel u syna,ten si ďalej skladá zvieratká a farmu, atd .. Hrad ma rozoskladany mamka
- Ako prvá hracka po ktorej siahne až pride domov zo školky
- nemôžem nič vytknúť 😍
Lego je náš priateľ do necasu
Lego duplo
Lego duplo môžem odppručiť každému rodičovi, ktorý nad ním rozmýšla. Topka
- Farebnosť
Super zábava
Vdaka za lego duplo
- Farebne, edukacne, realie
Duplo a 2 ročný chlapec
Lego je nadčasová hra nielen pre deti
Náš dvojročný Oliver lego zbožňuje. Asi by som povedala, že je to jediná hra pri ktorej viem že sa rád zabaví aj sám. Lego Duplo pre najmenších máme , rád stavia kocky na seba a robí raketu 🙂. Najradšej má rád hru na farmu, kde postavíme spoločne stodolu a hrá sa s koníkmi.
Prajem vám príjemný lego deň 🙂
P.s. niekedy sa zazeriem do hry aj ja, že zabudnem na to koľko mi je rokov. Perfektný relax.
- Perfektný úchop
- Pekné, jasné farby
- Nie
Hodnotenie Lego Duplo
- Zabaví deti skoro v každom veku
- Veľkosť
- Možnosť prepájať rôzne sety čiže si môžu obmienať stále hru napríkla vláči s písmenkam, spojiť so zvieratkami...
- Niektoré vačšie legá sú cenovo náročnejšie
Lego duplo = uspech aj u starsich deti
- Farba
- Velkost
- Rozmanitost kociek
- Nic
Lego zbožňujeme
- Farba
- Sú pevné s porovananym lacných napodobenin
- Nič
Lego nielen pre najmenších
- - kreativita
- - rozvoj motoriky
- - vekové rozdelenie
- - farebnosť
- - zábava na dlhý čas
- - niekedy sa rozpočtuje ťažšie, ale objavili sme na to takú vecičku
Generačná rodinná hračka
- Skladné
- Ľahko sa skladá aj malým deťom
- Kreatívne sety
- Ľahko čistitelne
- Sady vhodné do vody
- Rozvíja kreativitu
- Rozvíja motoriku
- Zabaví aj dospelých
- Nové návody v elektronickej podobe, keď si lego skladajú deti tak chcú papierovu formu navodu.
Lego Duplo
- Farebnosť
- Kvalitný materiál
- Žiadne
Lego duplo
Aj keď dieťa vyrastie stále sa rado k tejto ,,hračke,, vráti.
- Farebnosť, krásne figúrky, tvorivosť
- Cena
Hodnotenie Lego Duplo
- Ľahká manipulácia
- Krásny dizajn
- Viac možností ako sa hrať
- Pekné farby
- Vyššia cena
Lego, hracka mnohych podob
- Podporuje kreativitu a predstavivost
- Kvalita
- Nizsia dostupnosť pre vyssiu cenu
Lego Duplo - kreativita, fantázia a zábava v jednom
- Jemná aj hrubá Motorika
- Predstavivosť
- Kreativita
- Bezpečnosť
- Odolnosť
Teraz u nás najviac fici duplo ,stavanie príbehy, prehra sa maly a rovnako aj mama😁
Lego na rôzne spôsoby 👍
Lego Duplo u nás doma proste milujeme 😍 😉
- Rozvijanie fantázie,tvorivosti, trpezlivosti
- Málo kociek v baleniach
Lego
Veľmi rada sa hrá s väčšími figúrkami a hlavne so zvieratkami. Do testovania som sa ešte nikdy nezapojila, ale keďže ide o lego duplo ani chvíľu som neváhala
- Nerozbitné, farby sú pestré
- Málo kusov v krabici
Lego duplo recenzia
- Nerozbitelnost, veľké časti ktoré dieťa neprehltne
- Malo kociek v baleni
- Super na jemnu motoriku
- Žiadne
Lego duplo je top!
- Lahke skladanie,super su zvieratka
- podla mna nedostatky nema
Naj hracka
Milujeme lego
Tak sme s manželom rozmýšľali že jej kúpime Duplo pod stromček aby aj ona mala svoje a toto vyzerá skvelo, miluje zvieratká takže by sa jej určite páčilo 🥰 ďakujeme za tip.
- Rozvíjanie jemnej motoriky u detí
- Asi žiadne, aspoň o nich neviem.
Pomôcka analytocko - syntetického a kritického myslenia
- LEGO DUPLO - zábava, rozvoj zručností, podpora kreativity, myslenia na technickej platforme.
- Áno možno tá trochu vyššia cena, ale za kvalitu si človek musí priplatiť....
Lego Duplo
Zábava
Topka, pre chalanov aj dievčatá
- Cena