Mivolis Bonbóny na uvoľnenie dýchania s mätou piepornou, 75 g

11 skúseností

Mivolis Bonbóny na uvoľnenie dýchania, 75 g s mätou piepornou a mentolom chutia osviežujúco a postarajú sa o dlhotrvajúci svieži dych. Pomôžu navodiť pocit voľného dýchania.

Kde kúpim Mivolis Bonbóny na uvoľnenie dýchania s mätou piepornou, 75 g?

#test_dm58

Hodnotenia a skúsenosti s Mivolis Bonbónmi na uvoľnenie dýchania s mätou piepornou, 75 g

Máš skúsenosť s Mivolis Bonbónmi na uvoľnenie dýchania s mätou piepornou, 75 g?

Bonbóny na uvoľnenie dýchania

Tieto bonbóny som si dávala počas ochorenia dýchacích ciest a pomohli mi. Dýchalo sa mi lepšie, ale pre mňa sú naozaj veľmi silné.
  • Uvoľnia dýchacie cesty
  • Svieži dych
  • Veľmi silné mentolové
  • Štípu
lucia646  12. okt 2025 Overená recenzia

Mätové cukríky na uvoľnenie dýchania

Pre mňa boli tieto cukríky veľmi silné, štipľavé, ale keby som bola chorá a bolelo by ma hrdlo, určite by boli fajn.
  • určite pomôžu na uvoľnenie dýchania
  • silná až štipľavá chuť
mirka48  12. okt 2025 Overená recenzia

Bonbóny mentolové

Ak máte upchatý nos určite odporúčam. Na môj vkus veľmi mentolové a štipľavé. Priateľ ale veľmi pochvaľuje, jemu také cukríky vyhovujú. Takže jemu sa určite kupovať budú.
  • Uvoľňuje dýchanie
  • Veľmi mentolové
jordynka  11. okt 2025 Overená recenzia

Mivolis cukríky s mätou

Mám rada mentolové cukríky, sú mojou záchranou pri kašli. A ten môj veru je poriadny, keď sa objaví! No táto chuť ma neoslovila, za mňa je zvláštne mentolový, presne tento druh mentolu nemám rada ani pri žuvačkách, či ústnych vodách. Dcére však vyhovovali, tvrdí, že sú chutné a jemné, nie tak štipľavé. Avšak verím, že ak by som ich pri dýchaní a kašli potrebovala, určite by som po nich siahla a splnili by svoj účel, pretože pri tom urputnom kašli, ktorý mávam, mi naozaj zaberá niečo mentolové.
  • - na osvieženie dychu fajn
  • - jemnejšia chuť
  • - nie sú štipľavé
  • - pekná farba cukríkov

Prevetrajú Vás

Tak tieto bonbóny určite odporúčam ak máte upchatý nos a dutiny, pretože prevetrajú vám asi všetko 🙈. Uvoľnia dýchanie a budete sa cítiť ako znovuzrodená s voľným nosom.
Vhodné do kabelky, do auta, len tak na stôl. Použitie: pri nádche, pre svieži dych po aromatickom obede, len tak ✔️
Vhodné pre ľudí, ktorý majú radi extra mentolové cukríky, žuvačky. Tí ich určite ocenia, ja ich oceňujem pri chorobe a aj v aute pred meetingami s klientami.
  • Uvoľnia dýchacie cesty
  • Svieži dych
  • Praktické do misky na stôl, do auta, kabelky
  • Veľmi mentolové, až štipľavé
sidney427  9. okt 2025 Overená recenzia

Mivolis bonbóny

Bonbóny majú výraznú mentolovú chuť a sú veľmi osviežujúce. Účinok na uvoľnenie dýchania bol silný.
Ja nie som veľmi na cukríky, ale manžel má presne takéto rád a veľmi si pochvaľoval a budem mu ich určite kupovať.
  • Uvoľňujú dýchanie
  • Dlhotrvajúci účinok
  • Pre mňa osobne až veľmi výrazná mentolová chuť
misiakz  8. okt 2025 Overená recenzia

Mega svieži dych

Tieto cukríky majú dlhotrvajúci osviežujúci efekt. Chuť je mentolová, trochu štipľavá.
  • svieži dych, mentolová chuť
  • pre mňa veľmi štipľavé
petra7797  8. okt 2025 Overená recenzia

Bonbóny

Lepšie bonbóny na uľahčenie dýchania som ešte nemala a to som vyskúšala viacero. Akurát počas testovania sme boli chorí, čiže to mám vyskúšané. Naozaj mi pomohli. Lepšie sa mi dýchalo, kým som ich cumľala, takže za mňa úplne top výrobok. Kúpila som ešte ďalšie balenia .👌👌
  • Mentolová chuť
  • Výborná cena
norikk  5. okt 2025 Overená recenzia

Dlhotrvajúca sviežosť

Dlho trvalo, kým sa celé rozpustili v ústach a ešte dlhšie trval mentolový pocit, ktorý som si uvedomila po cca hodine, keď som chcela jesť polievku. Cukrík ešte stále účinkoval😅. Takže toľko k nemu. 👍🏻👍🏻🌬️
  • Dlhotrvajúci pocit sviežosti v ústach
  • Mentolová chuť
mims_28  1. okt 2025 Overená recenzia

Cukríky

Ja osobne veľa cukríkov nepojem. Ale tieto sú top. Majú výraznú chuť mäty a sú príjemne mentolové. Pochutnali si aj moje deti. Dokonca aj 2,5ročná nemala problém 😀. Za mňa odporúčam.
sima6  24. sep 2025 Overená recenzia

Cukríky

Ako veľká milovníčka mentolových cukríkov musím povedať, že tieto sú naozaj výborné. Mentol je v nich intenzívny a cítiť ho hneď od prvého momentu – doslova vám prečistí všetky dutiny. Nie sú však pre každého, pretože kto nemá rád výraznú mentolovú chuť, ten si ich pravdepodobne neobľúbi. Pre mňa osobne sú ale chutné a presne podľa mojich predstáv. Navyše aj zloženie mi vyhovuje, takže určite ich zaradím medzi svoje obľúbené.