Mivolis Kolagén v prášku, 200 g
Mivolis Kolagén v prášku, 200 g - objavte výhody kolagénového prášku – 100 % čistého kolagénového hydrolyzátu. Prémiový kolagén je bez chuti a zápachu, čo umožňuje jeho jednoduché pridanie do akéhokoľvek nápoja alebo jedla. Je
testovaný na najvyššiu kvalitu a neobsahuje žiadne pridané cukry ani prísady, takže sa dá ľahko začleniť do každodenného života. Kolagén je pre naše telo veľmi významná bielkovina. Ako štruktúrovaná bielkovina zaisťuje pružnosť pokožky a väziva a je súčasťou kostí, chrupaviek, väzov a šliach. Doprajte svojmu telu to najlepšie a podporte svoje zdravie a krásu s práškovým kolagénom značky Mivolis.
Kde kúpim Mivolis Kolagén v prášku, 200 g?
Hodnotenia a skúsenosti s Mivolis Kolagénom v prášku, 200 g
Máš skúsenosť s Mivolis Kolagénom v prášku, 200 g?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Kolagén pre zdravé kĺby
Kolagén v prášku
Dlho som si chcela kúpiť nejaký kolagén, no veľa som počúvala, že chutia hrozne. Kvôli tomu som nevedela, aký si mám kúpiť. Preto som veľmi rada, že som mohla vyskúšať tento. Je bez chuti, takže ho dávam do vody, čaju, džúsu. Zatiaľ nevidím výsledky, užívam ho krátko.
- Dobre rozpustný
- Bez chuti
- Bez zápachu
Mivolis Kolagén
Trochu som sa obávala, ako bude chutiť, keďže som doteraz kolagén neužívala a ani nikdy neochutnala. Ale je neutrálny, čo ho predurčuje na pridávanie do čohokoľvek – do džúsov, ovsenej kaše, dokonca je na obale uvedené aj do čaju, či kávy, čo ma naozaj prekvapilo. Keďže rada skúšam nové chute, chcela som ho ochutnať v čistej vode a do dnešného dňa ho tak aj užívam. Určite ho však vyskúšam aj v káve, či v ovsenej kaši.
Účinok zatiaľ nepociťujem, ale verím, že pri dlhodobejšom užívaní sa určite dostaví.
Je v praktickom vrecúšku.
Po zamiešaní vo vode zostala voda mierne zamútená, no po chvíľočke sa úplne vyčistila.
Je v praktickom vrecúšku.
- - neutrálna chuť
- - jemná textúra
- - mohlo byť väčšie balenie - pri užívaní 1 polievkovej lyžice sa rýchlo minie
Kolagén v prášku
Musím sa priznať, že takáto forma kolagénu mi nevyhovuje. Aj keď je neutrálny chuťovo, neviem sa zbaviť pocitu, že pijem niečo primiešané do svojho obľúbeného nápoja. Kedysi som testovala tento kolagén v ampulkách a tie boli zasa sladké, tak v tomto je tento práškový určite lepší.
Čo sa týka účinnosti, to sa za krátku dobu porovnať nedá, ale na moje boľavé kríže určite čosi pomôže. 👍🏻
- Bez chuti a zápachu
- Prášková forma
Kolagén pre telo
Nakoľko všade z internetu na nás vyskakuje kolagén, toto testovanie ma veľmi potešilo.
Od určitého veku už všetci asi pociťujeme problémy s kĺbmi a keď máte za sebou operáciu zápästia, je pre Vás kolagén záchrana!
Musím vyzdvihnúť, že naozaj je bez chuti a ani chuť nápoja nezmení ✔️. Testovala som ho aj samotný iba vo vode a aj v čaji, ale tam sa mi horšie rozpustil.
Určite budem testovať aj naďalej a sledovať pružnosť pokožky a bolesti kĺbov 😊.
Určite budem testovať aj naďalej a sledovať pružnosť pokožky a bolesti kĺbov 😊.
(5 fotiek)
- Bez chuti a vône
- Nezmení chuť nápoja
- Celkom dobre rozpustný vo vode
- Neobsahuje pridané cukry ani prísady
- V čaji sa mi nechcelo dobre rozpustiť
- Zle sa mi otvorilo balenie, keďže je trhacie, ale to je možno iba moja nešikovnosť
- Účinok možno zhodnotiť po dlhšom užívaní
Dôležitá pomoc nášmu telu
Mivolis kolagén v prášku
Mivolis kolagén v prášku je môj prvý kolagén, ktorý skúšam. Užívam ho len pár dní, takže zatiaľ nevidím žiadnu zmenu.
Čo však môžem zhodnotiť je, že sa dobre rozpustí vo vode. Ja som si ho dávala do čistej vody a nijak neovplyvnil jej chuť a ani nemal žiadny výrazný zápach.
Balenie sa dá dobre znovu uzatvárať.
Balenie sa dá dobre znovu uzatvárať.
- Dobre rozpustný
- Bez zápachu
- Neovplyvňuje chuť nápoja
- Dodáva pokožke a väzivám pružnosť
Výborný výživový doplnok na podporu pokožky, vlasov, nechtov, kostí a chrupaviek.
Hoci ho používam krátko, Mivolis Kolagén v prášku ma naozaj prekvapil svojou všestrannou použiteľnosťou.
Jeho najväčšou výhodou je, že je úplne neutrálny. Nemá žiadnu farbu, chuť ani zápach, vďaka čomu ho bez problémov pridám do akéhokoľvek nápoja – či už je to ranná káva, obľúbené smoothie, čaj alebo jogurt. Už teraz cítim prvé pozitívne zmeny: pomáha zvyšovať hydratáciu a elasticitu pokožky a verím, že dlhodobé užívanie prinesie úžitok aj mojím kĺbom a celému pohybovému aparátu. Mivolis Kolagén v prášku je skutočne neviditeľný, ale vysoko efektívny pomocník pre krásu zvnútra. Tento kolagén som si rýchlo obľúbila a určite ho budem používať aj naďalej.
- Neobsahuje žiaden pridaný cukor, farbivá, aromatické látky, lepok ani laktózu.
- Je skvelou voľbou aj pre ľudí s rôznymi diétnymi obmedzeniami a intoleranciami.
- Zaručená vstrebateľnosť
- Zvyšuje hydratáciu a elasticitu pokožky a slúži ako stavebný materiál pre spojivové tkanivá.
- Výborná cena vs kvalita
Kolagén
Kolagén používam zatiaľ len pár dní, takže výsledky ešte neviem posúdiť. Uvidím, aké budú po využití celého balenia – možno sa k recenzii ešte vrátim. 😊
Musím povedať, že väčšinu kolagénov nezvládam piť, pretože mi všetky nepríjemne voňajú alebo smrdia. Tento si môžem pridať do čaju, kávy a aj do sladkej vody – ale aj tak ho tam stále cítim. Mal by byť bez chuti a bez zápachu, no pre mňa tam niečo cítiť je, čo považujem za menšie mínus.
Napriek tomu sa premôžem, vyskúšam ho a verím, že tento kolagén doberiem až do úplného konca.
1 človek považuje za užitočné
Kolagén
Kolagén je super na kĺby
Tento kolagén som testovala priamo v teréne pri výstupe na Veľký Rozsutec 😊. Už dlhší čas mám problém s kolenom (pri námahe pociťujem ostré pichanie), ale napriek tomu mám výsledky od lekára v norme. Som veľmi rada, že som ho mohla užívať v predstihu pred náročnou túrou. Po návrate domov som mala parádnu svalovicu, ale stav kolena sa nezhoršil, hoci som mu dala poriadne zabrať. Prešiel ďalší týždeň a môžem povedať, že koleno ma vôbec nebolí. Určite mu ostanem verná aj naďalej 😊.
- - Kolagén je získaný ako hydrolyzát kolagénu z hovädzieho dobytka chovaného na pastvinách vo Švajčiarsku
- - je naozaj účinný
- - je bez chuti, možno ho pridať do čohokoľvek