Mivolis Šumivé tablety Immun Fit pomaranč, 80 g

10 skúseností

Mivolis Šumivé tablety Immun Fit pomaranč, 80 g sú výživový doplnok s vitamínmi, minerálnymi látkami a so sladidlami. Vitamín C prispieva k správnej funkcii imunitného systému. Pomáha pri nádche, nachladnutí, chráni organizmus pred oxidačným poškodením. Vitamíny C, D3, B12, selén a zinok prispievajú k správnemu fungovaniu imunitného systému. Nápoj skvele chutí vychladený a vďaka príchuti pomaranča je veľmi osviežujúci najmä v letnom období.

Kde kúpim Mivolis Šumivé tablety Immun Fit pomaranč, 80 g?

#test_dm58

Hodnotenia a skúsenosti s Mivolis Šumivými tabletami Immun Fit pomaranč, 80 g

Máš skúsenosť s Mivolis Šumivými tabletami Immun Fit pomaranč, 80 g?

Šumivé tablety Immun Fit

Chuť je príjemná pomarančová. Obsahuje vitamíny D3, B12, vitamín C, zinok a selén. Či pomáha na imunitu netuším, keďže na test bol krátky čas.
Jediné čo by som vytkla, sú umelé sladidlá. Preto 1* dole.
  • Chuť
  • Obsah vitamínov
  • Umelé sladidlá
lucia646  12. okt 2025 Overená recenzia

Šumivý vitamín pre zdravie

Tieto šumivé tabletky ma veľmi milo prekvapili, nakoľko som u podobných produktov zvyknutá na nie veľmi príjemnú chuť. Tu bola chuť naopak veľmi príjemná. Určite si kúpime aj ďalšie balenie.
  • príjemná chuť
  • praktické balenie
jordynka  11. okt 2025 Overená recenzia

Immun Fit

Šumivé tablety s príchuťou pomaranča. Tento produkt ma tiež príjemne prekvapil. Som zvyknutá, že pri šumivých výživových doplnkoch na pohári zostane povlak z týchto doplnkov, pri tomto nie. Má veľmi príjemnú chuť aj vôňu, bez liekového pachu.
  • - príjemná chuť bez tabletkovej alebo liekovej príchute
  • - celkom rýchlo sa rozpustí a na pohári nezanechá povlak (a ak hej, tak len veľmi veľmi málo)
  • - nepostrehla som, možno len to, že by sa hodilo, keby bol tento doplnok aj v iných príchutiach.

Šumák každé ráno

Šumák plný vitamínov na každé ráno ✔️.
Je to výborná alternatíva pre ľudí, ktorý majú problém s tabletkami, napr. ja 🙈.
Každé ráno dáte jednu tabletku do pohára a doplní Vám vitamíny, nakopne do dňa a môžete vyraziť medzi ľudí, nakoľko počas jesene z každej strany počujete kýchajúcich ľudí a deti v kolektívoch.
Taktiež jeho výhoda je, že pomáha aj pri chorobách, jednoducho sa dávkuje a má príjemnú pomarančovú chuť. Za mňa áno 👌🏻.
  • Jedna šumivá tableta denne
  • Príjemná pomarančová chuť
  • Ochraňuje imunitu
  • Dodáva vitamíny
  • Rýchlo rozpustné
norikk  10. okt 2025 Overená recenzia

Šumivé vitamíny

Keď okolo vás chodia deti, ktoré si prešli školským kolektívom, je dobré siahnuť po nejakých vitamínoch, na podporu imunity, navyše keď je vonku sychravo a málo slnka. Takouto možnosťou ako podporiť imunitu sú aj tieto šumivé tablety. Chuť je klasika, pomarančová, rýchlo sa rozpustia vo vode.
  • Vitamíny
  • Bez cukru
  • Umelé sladidlá, ale nie je ich veľmi cítiť
petra7797  8. okt 2025 Overená recenzia

Tablety

Tieto šumáky sú úplne top. Rýchlo sa rozpustia a tá chuť je za mňa najlepšia. Nemala som rada šumivé tablety pretože čudne chutili, ale tieto naozaj chutia dobre a cena je vynikajúca. A veľké plus je aj to, že ich môže užívať aj moja 4ročná dcéra. Veľmi jej chutili❤️.
  • Rýchlosť rozpustenia
  • Vhodné pre deti od 18+
ivon88  6. okt 2025 Overená recenzia

Pomarančová šumivá bomba

Mala som tú česť vyskúšať tieto úžasné šumivé tablety od Mivolis a môžem ich s radosťou len odporučiť. Je to šumivá bomba plná vitamínov na podporu imunity a bez pridaného cukru. Rýchlo sa rozpúšťajú. Ďalšie plus je aj pre tých, čo nemajú radi šumivé veci ako ja. Môžem povedať, že som to vypila bez akéhokoľvek problému, práveže mi to chutilo.
  • Výborná chuť
  • Rýchlo sa rozpúšťajú
  • Bez pridaného cukru
radliv  5. okt 2025 Overená recenzia

Pomarančové šumivé tablety 🍊

Výživový doplnok plný vitamínov (C, D3, B12, selén, zinok) a minerálnych látok v šumivej tablete. Nápoj chutí osviežujúco zarábaný aj na studeno. Vhodný od veku 18+.
  • Ľahká príprava
  • Praktické balenie
  • Zmes vitamínov
  • Pomarančová chuť
  • Bez laktózy
  • Vegetariánsky

Keď zdravie spojíte s bublinkami

Predstav si, že tvoj imunitný systém je ako obrnený rytier. Ale občas potrebuje palec hore – niečo, čo mu povie: „Hej, drž sa, ja tu budem dozerať!“ A práve tu prichádzajú tieto šumivé tablety: malé oranžové guľôčky, ktoré sľubujú, že zašumíš, zamiešaš, vypiješ – a rytier sa posilní vitamínmi.
(5 fotiek)
  • Je vegetariánsky a bez laktózy.
  • Osviežujúci nápojový zážitok – nie len suché prehĺtanie tabletky.
  • Fajn pomarančová príchuť – aspoň necítiš, že papáš dávku vitamínov bez emócií.
  • Nezanecháva šmuhy po vypití na poháriku.
  • Denná dávka: 1 tableta denne – neprekračuj tú hranicu, lebo naše vnútorné pH sa nepodarí mať každý deň šťavnaté.
  • Výhodná cena.
  • Sladidlá sú tu prítomné – pre tých, čo sa sladidlám radšej vyhýbajú, môže byť mínusom.
muckom  30. sep 2025 Overená recenzia

Podpora normálnej funkcie imunitného systému vďaka obsahu vybraných vitamínov a minerálov.

Tieto šumivé vitamíny Mivolis Immun Fit ma prekvapili nielen výbornou, nie presladenou pomarančovou chuťou, ale aj tým, že po rozpustení nezanechávajú žiadne stopy ani usadeniny na pohári.
Ich hlavným benefitom je podpora normálnej funkcie imunitného systému vďaka kľúčovej kombinácii živín, ktoré sú dôležité najmä v chladnom období. Zloženie je silné: Vitamín C znižuje únavu, Vitamín D3 je dôležitý pre kosti a imunitu, Vitamín B12 podporuje energiu a imunitu, zatiaľ čo Zinok a Selén chránia bunky pred oxidačným stresom, pričom nezaťažuje tráviaci systém. Sú sladené sladidlami, takže neobsahujú pridaný cukor.
Tento produkt rozhodne odporúčam každému, kto hľadá chutný a efektívny spôsob, ako posilniť svoju imunitu.
  • Rýchle vstrebávanie a jednoduché užívanie: Vďaka šumivej forme sa tablety rýchlo rozpúšťajú v pohári vody, čo uľahčuje ich konzumáciu a zaručuje rýchle vstrebávanie účinných látok.
  • Nezaťažuje tráviaci systém: Prípravok je šetrný k žalúdku a nespôsobuje ťažkosti.
  • Ideálne zloženie na imunitu: Obsahuje výbornú kombináciu vitamínov a minerálov (vrátane Vitamínu C, D3, B12, zinku a selénu), ktoré sú kľúčové pre posilnenie imunity, najmä v chladnom období.
  • Chutné a čisté: Má osviežujúcu pomarančovú príchuť a nezanecháva stopy ani usadeniny na pohári.
  • Bez cukru: Tablety sú sladené sladidlami, čo ocenia ľudia, ktorí sa vyhýbajú pridanému cukru.