Oilatum® krém na začervenanú pokožku s prírodným ovseným a jojobovým olejom, s oxidom zinočnatým poskytuje ochranu a starostlivosť o podráždenú a začervenanú pokožku. Pôsobí ako ošetrujúci ochranný film, ktorý chráni pred vlhkosťou a tvorbou rán, pričom upokojuje mierne začervenania kože. Zloženie krému je vhodné na citlivú pokožku a neobsahuje parfumy, farbivá, konzervačné látky, parafíny, silikóny a PEG emulgátory. Vegánsky výrobok, vhodný od narodenia.
VIDEO: Má vaše dieťa citlivú pokožku? Oilatum je ideálna voľba pre každodennú starostlivosť!
Vlastnosti a benefity:
Oxid zinočnatý vytvára ochrannú bariéru proti vlhkosti, pôsobí protizápalovo a podporuje hojenie rán.
Ovsený olej má hydratačné a upokojujúce účinky, pomáha udržiavať zdravý mikrobióm pokožky.
Jojobový olej podporuje regeneráciu pokožky a upokojuje podráždenie.
Pantenolzmierňuje začervenanie a podporuje obnovu pokožky.
Vitamín E je silný antioxidant, chráni bunky a pomáha regenerovať pokožku.
Bisabolol (z rumančeka) má protizápalový účinok, hydratačné vlastnosti a chráni citlivú pokožku.
Chráni pred zapareninami, vhodný aj pre inkontinenciou namáhanú pokožku a rôzne podráždenia.
Neobsahuje parfumy, farbivá, konzervačné látky, parafíny ani silikóny.
Krém sa mi osvedcil nielen na prebalovanie, ale aj na potnicky, alebo zacervenane miesta, napriklad pod fladikmi, pazuskami a podobne. Zabera velmi rychlo, je naozaj ucinny Dobre sa rozotiera.
Krém používame cez deň alebo po kúpaní, na červené miesta pri atopickom ekzéme a potničkách. Výsledky sú viditeľné, pokožka nie je výrazne začervenalá. Krém je hustejší, dobre sa teda vstrebe do pokožky a dieťa sa neškriabe, čo iný krém zatiaľ nedokázal. Kúpime znova.
Krém používala naša 7 mes. Krém má príjemnú konzistenciu, nezanecháva mastný film a má praktickú veľkosť. Dcérke idú momentálne zuby, takže mala trošku redšie stolice a z toho vzniknutú podráždenú kožu. Krémik pokožku upokojil hneď, ale liečenie zapareniny trvalo dlhšie. Krém zanechával biely povlak. Dcéra niekedy pri aplikácii krému začala plakať, mala som pocit ako keby ju ten krém štípal, dráždil alebo spôsoboval dráždenie, no trvalo to iba chvíľku. Naopak začervenania na krku vyliečil hneď :)
Veľkosť balenia
Nie je mastný
Dobrá konzistencia
Fajn zloženie
Malé zapareninky vyliečil rýchlo
Vyliečenie zaparenín v plienkovej oblasti trvalo dlhšie
Krém zanechaval biely povlak
Dcérka niekedy pri aplikácii krému začala plakať, ako keby ju ten krém štipal ( podľa môjho pozorovania)
Vyhovuje mi dobrá konzistencia - nebol mastný. V čase testovania menší syn nemal problém so začervenaním pokožky, ale pokračujeme v testovaní i naďalej.
Tento vegánsky výrobok vďaka svojmu zloženiu vyliečil mojej dcérke začervenania a dermatitídu, ktorú mala po liečbe ATB. Krém je hustý, dobre sa rozotiera a pokožku nezaťažuje. Kúpili sme už druhé balenie :)
V oblasti plienok sa občas objaví podráždenie, ktorého sa potrebujem čím skôr zbaviť, aby bolo bábätko spokojné. Trochu som sa obávala skúsiť nový produkt, pretože už mám overený recept na tento bábätkovský problém. Ale moje obavy boli zbytočné a ja už som dokonca presedlala na tento krém. Môžem len odporučiť, veľmi rýchlo pomáha, upokojuje pokožku a dobre sa vstrebáva.
Tento krémik nám veľmi sadol, rýchlo si poradil aj so začervenaním a pomohol tak s plienkovou dermatitídou. Oceňujem jeho výborné zloženie šetrné k pokožke bábätka a jemnú vôňu.
Ďalší produkt z rady Oilatum, ktorý je na prírodnej báze bez aróm a farbív. Syn občas máva jemné zapareniny, no po použití tohto krému, mu do druhého dňa zmizli. Pomohol nám aj na suchú pokožku. Je upokojujúci a hydratuje. Spokojné dieťa = spokojný rodič. Krém odporúčam a naďalej používam.
Krém má dobrú konzistenciu, pekne premastí. Nie je príliš mastný, dobre sa vpíja do pokožky. Synovi pomohol aj na atopický ekzém, dcére na zaparený zadok. A veľké plus je, že mne pomohol sa extrémne suché ruky 😃. Budem ho určite používať aj naďalej.
S krémom som bola veľmi spokojná. Najskôr sme používali len obyčajné krémiky, no po tých sa nám pokožka začervenala a nepomáhal na vyliečenie ani sudokrem. Odvtedy sme používali výhradne len bepanthen, ktorý nam to vyliečil. No po vyskúšaní oilatum sme prešli už len na tento krém a jednoznačne odporúčam. Pokožka sa vôbec nezačervenala a všetci sme spokojní (bábo aj ja). Dokonca keď sme boli cez víkend odcestovaní a používala som iný cestovný krém, hneď sa pokožka začervenala. Po dvoch dňoch doma bola ale pokožka opäť super s týmto krémom.
Testovala som na synovi 7m pri prebaľovaniach. Krémik je jemný a nemala som s ním problém. Neviem posúdiť, či by vyliečil začervenanie, keďže v období testovania syn takýto problém nemal. Budeme testovať ďalej.
Krém sa dobre rozotiera aj keď je hustejší. Oceňujem, že nemá žiadnu vôňu. Výhoda je aj to, že ide dobre umyť, takže som spokojná. Veľké balenie je tiež super.
Veľmi sme spokojní a určite zostaneme už len pri tomto kréme. Veľmi dobre sa rozotiera, pretože nie je hutný. Ľahko sa aj umýva a nezanecháva biele škvrny. Je bez parfumacie a vhodný na citlivú pokožku. Za nás veľmi dobre.
Páči sa mi jemná textúra krému. Väčšina týchto krémov na plienkovú oblasť je hutných a zle sa zmývajú. Tento je jemný, pekne sa rozotrie. Ako prevencia je výborný, no už vzniknuté podráždenie tak rýchlo nezahojí.