SauBär pena do kúpeľa, 500 ml
SauBär pena do kúpeľa, 500 ml vytvára bohatú, jemnú a mäkkú penu a jej fantastická ovocná vôňa prenesie deti do sveta plného dobrodružstiev.
Jemné zloženie s rastlinnými umývacími látkami a hydratačným ošetrujúcim lipidom čistí citlivú detskú pokožku obzvlášť jemne a je prispôsobené jej potrebám. Obsahuje 98 % ingrediencií prírodného pôvodu.
Kde kúpim SauBär penu do kúpeľa, 500 ml?
Hodnotenia a skúsenosti so SauBär penou do kúpeľa, 500 ml
TOP pena do kúpeľa
Pena je jednoducho radosť pre všetky deti
Oceňujem prírodné zloženie, vhodné a šetrné k detskej pokožke. Pena pení poriadne a zostane vo vani až do konca kúpeľa. Vonia ako čerstvé ovocie. 😊
Deti milujú penu a jednoznačne zabavila. Synovi sa páči aj veľké balenie, ktoré napovedá, že pena sa hneď neminie a čaká ho aj na další kúpeľ. ☺️
- Vhodné zloženie
- Veľké balenie
- Príjemná vôňa
- Poriadna penivosť
Bublinky
Vaňa plná peny 🛁🌸
Penová párty vo vani
Pena
Top detská pena do kúpeľa
Táto pena je skvelá voľba - má jemné zloženie, krásne vonia a výborne pení. Obsahuje 98 % zložiek prírodného pôvodu, čo oceňujem pri detskej kozmetike. Deti ju milujú, kúpanie s ňou je zábava! Navyše ide o veľké balenie za výhodnú cenu.
- Jemné zloženie vhodné pre deti (98 % prírodného pôvodu)
- Krásna ovocná vôňa
- Bohatá a dlhotrvajúca pena
- Veľké balenie – skvelý pomer cena/množstvo
- Deti ju zbožňujú
Veľa bubliniek 😊
Príjemná pena pre maximálnu radosť
Moja rodinka bola vždy penovo pozitívna a preto sme ju hneď museli vyskúšať 😅.
Pena má veľmi príjemnú vôňu, produkuje optimálne množstvo bubliniek a deti si ju vychutnávali s patričnou dávkou smiechu a radosti. Oceňujeme aj milú obalovú grafiku, keďže v dnešnom svete vieme, že obal zaujme ako prvý. Určite sme ju nemali prvý a posledný krát.
- Množstvo bubliniek
- Neštípe v očiach
- Žiadna alergická reakcia
- Príjemná aróma
- Vhodná konzistencia
Radosť z kúpania
Ahojte, chcela by som sa podeliť o pozitívnu skúsenosť so SauBär penou do kúpeľa. 🛁
Mojej dcérke sa veľmi páčila. Pena bola fakt hustá, objemná a krásne držala tvar, takže sa s ňou mohla dlho hrať. 😊
Plusom je aj príjemná vôňa, nie príliš silná, ale veľmi pekná a upokojujúca. Pokožka ostala po kúpeli jemná, nevysušená, čo oceňujem hlavne pri detskej citlivej koži.
Určite odporúčam, kúpime znova. Skvelý produkt za rozumnú cenu. 🎉
Určite odporúčam, kúpime znova. Skvelý produkt za rozumnú cenu. 🎉
- Hustá pena čo držala tvar
- Príjemná vôňa
- Necháva detskú pokožku jemnú
Čarovné balenie aj obsah
Penu do kúpeľa pravidelne kupujem, pretože deti milujú čarovné balenie, ale ja oceňujem jemné zloženie peny.
Často sa s penou prikrývajú celí, dokonca aj oči a ani raz sa nám nestalo, že by štípala, alebo že by mali začervenanú pokožku.
Je jemná a šetrná na kontakt s detskou pokožkou.
Je jemná a šetrná na kontakt s detskou pokožkou.
- Krásne balenie
- Jemné zloženie
- Nedá sa kúpiť náhradná náplň