Stavebnica LEGO® 4+ Gabinin kúzelný domček (10788)

    2 skúsenosti

Gabinin kúzelný domček LEGO® 4+ (10788) je až po strop plný aktivít a zábavy pre deti od 4 rokov. Potešte fanúšika tohto seriálu od štúdia DreamWorks Animation vlastným hračkárskym domčekom s 8 miestnosťami.

VIDEO: Rozvíjajte jemnú motoriku zábavou!

Množstvo zaujímavostí na každom poschodí

Gabinin kúzelný domček má 8 farebných izieb plných aktivít prepojených posuvným výťahom. Deti môžu napríklad upiecť koláč v kuchyni, hrať sa na šmykľavke v hernej miestnosti, pustiť sa do kreatívneho projektu vo výtvarnom ateliéri, hrať na klavíri v hudobnej miestnosti, užiť si relaxačný kúpeľ vo vani, zdriemnuť si v spálni alebo sa vybrať na párty na rotujúcom tanečnom parkete na streche. Deti zažijú dobrodružstvá so 4 obľúbenými postavičkami zo seriálu: Gabi, Pandou Ťapkou, Koláčikom a Rybomačkou. K dispozícii je aj obrázkový návod a aplikácia LEGO Builder zasa ponúka intuitívne nástroje na zväčšovanie a otáčanie modelov. Vďaka veľkej štartovacej kocke sa zábavné stavanie môže hneď začať.

Stavebnica LEGO® 4+ Gabinin kúzelný domček (10788)

Kde kúpim stavebnicu LEGO® 4+ Gabinin kúzelný domček (10788)?

#test_lego4

Najnovšie články

Hodnotenia a skúsenosti so stavebnicou LEGO® 4+ Gabinin kúzelný domček (10788)

Máš skúsenosť so stavebnicou LEGO® 4+ Gabinin kúzelný domček (10788)?
Podeľ sa o ňu a pomôž tak ostatným mamičkám.
Napíš svoju skúsenosť
Najnovšie hodnotenia
andabubua  26. nov 2023 Overená recenzia

Stavebnica LEGO® 4+ Gabinin kúzelný domček

Našim dievčatám (5 a 9 rokov) som nepovedala, že budú testovať staevbnicu LEGO 4+, až keď nás vybrali. Nevedeli sa dočkať chvíle, kedy k nám domček dorazí a hneď sme sa pustili do stavania. Mladšia dcérka si najskôr zoradila všetky vrecúška. Sú očíslované a presne tak sú k nim očíslované aj jednotlivé knižôčky s postupom. Tieto postupy stavania, alebo plány, sú veľmi pekne robené. 4+ dieťa, tak ako uvádza výrobca, dokáže postup krásne pochopiť a pracovať samostatne. Na ľavej strane je ruka s jednotlivými časťami stavebnice, ktoré si má dieťa pripraviť. Na pravej strane postup, kam tieto časti stavebnice umiestniť. Najskôr sme si tento postup vysvetlili, chvíľu sme s dcérou pracovali spolu, potom už krásne pracovala sama. Presne vedela, čo má robiť. Pridala sa k nám aj staršia 9 ročná dcéra, aj tú to veľmi bavilo. Táto pomohla mladšej sestre dať jednotlivé miestnosti do kopy a spojiť ich výťahom. Vrelo odporúčam aj ako darček. U nás sa s touto stavebnicou vedia vyhrať obidve dcéry 5 ročná aj 9 ročná.
(8 fotiek)
  • Ľahko pochopiteľný manuál pre malé dieťa
  • Pekná hračka
  • Kreatívne využitie
melani19  20. nov 2023 Overená recenzia

Hodnotenie Gabinin kúzelný domček LEGO® 4+

Dostali sme šancu testovať Gabinin kúzelný domček LEGO® 4+
Nepovedala som o tom mojej dcérke, tak keď volal kuriér a priniesla som balík. Nakoľko akurát bola chorá, nebola v škôlke, tak okamžite dobehla, čo tam je v krabici. Spoločne sme otvorili a jej oči zažiarli. Tak, ihneď ako mladšia dcérka zaspala, sme to otvorili.
Všetky izbičky, aj domček bolo zvlášť pekne pobalené a počíslované. Dostali sme k tomu, aj letáky( knižky) počíslované.
Dala som dcérke za úlohu, dať ich do radu podľa čísla a každý deň postupne ich bude skladať.
Prvý sáčok sme otvorili spoločne, aby sme vedeli ako začať. Potom dcérka vyhľadala 1-ku knižku. Musím pochváliť nápad, ako je to tam pekne znázornené, ktoré kúsky si má dať do ruky ( je tam znázornené ruky, a na nich presne kúsky, ktoré treba). Ďalšia strana, je ako tie kúsky zložiť a potom, kam ich dať. Pre 4+ ročníky ideálne riešenie. Moja 4 ročná dcérka, to celé zvládla za dva dní, lebo nevedela dlhšie vydržať. Po raňajkách sa do toho spustila aj druhý deň, až na večer to mala celé hotové.
Nemám čo vytknúť, nakoľko sme boli obe spokojné. Ona to celé zvládla sama a tým pádom , bola na seba hrdá. Ja tiež. Nemusela som jej pomáhať, len pri konci, keď sme spájali domček s výťahom. Ktorá mimochodom tiež sa dá posúvať hore dole. A chválim aj, že pridali z menších kúskov ( poháre, kvetinky atď. do zásoby aj)
Moja menšia dcérka 2,5 ročná, tiež bola nadšená, a hrali sa spolu. Jasne tak malej, ešte neodporúčam skladať, jedine ak chcete od znova :D to moja staršia nechce.
Ďakujeme za túto možnosť, odporúčame a sme spokojné.

Pridávam pár fotiek
(21 fotiek)
  • počíslované sáčky aj knižky
  • pekne znázornené obrázky, ktoré kúsky pridať do ruky
  • pekne znázornené kúsky, ako ich zložiť
  • perfektné pre 4+ deti
  • som maximálne spokojná a odporúčam
2 ľudia považujú za užitočné