Sundance opaľovacie pleťové sérum, OF 50+, 50 ml
sundance opaľovacie pleťové sérum, OF 50+, 50 ml je neparfumované pleťové sérum, ktoré chráni pokožku pred UVA a UVB žiarením a zároveň posilňuje jej bariéru. Zloženie obohatené o glycerín, alantoín, RonaCare® AP a vitamín E pomáha chrániť pokožku pred vplyvmi prostredia, ktoré oslabujú kožnú bariéru. Má ochranný účinok ihneď po aplikácii, rýchlo sa vstrebáva, pohodlne sa nosí po celý deň a je vhodné pre všetky tóny pleti, dokonca aj ako podklad pod make-up. Sérum má vegánske zloženie a dermatologicky potvrdenú znášanlivosť pokožky.
Kde kúpim sundance opaľovacie pleťové sérum, OF 50+, 50 ml?
Hodnotenia a skúsenosti so sundance opaľovacím pleťovým sérom, OF 50+, 50 ml
Máš skúsenosť so sundance opaľovacím pleťovým sérom, OF 50+, 50 ml?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
U mna zabodoval
Používam denne. dobre sa vstrebava, citim lahkost na pleti, ziadne preplacanie ani mastnota, trosku spociatku pocit lepkavosti, no dobre sa vstrebava a ten pocit prejde. Je fajn aj pod make up. U mna stalica od teraz.
Super serum na leto
Vyzivne, nie je mastne, paci sa mi ze ma spf, nelesknem sa po nom. Dobre sa vstrebava, plet je primna a hydratovana
Ideálne sérum
Na používanie pod makeup je úplne ideálne. Ja ho skôr využívam pre problematickú pleť, keďže mám sklon k akné. Svojim ľahkým zložením a rýchlym vstrebávaním je vhodný na uponáhľané ráno.
Nezanecháva lesklú pleť.
Nezanecháva lesklú pleť.
- Vhodný pre takmer všetky typy pleti
- Ľahký
- Nezanecháva lesklú pleť
- Dobre sa v strebáva
- Na problematickú pleť radšej iný produkt ;)
Super ochrana
Ideál na moju pleť
Ľahká ochrana na každý deň
Toto sérum je ľahké, rýchlo sa vstrebáva a páčilo sa mi, že je vhodné aj pod make-up.
Áno, je trošku lepkavé, ale nehodnotím to negatívne, každá pleť je iná a na moju reagovalo takto, no vôbec mi to nevadilo.
Keď už sa namaľujem, siaham práve po tomto. Nemám po ňom pocit ťažkej pleti, čo som sa paradoxne pri opaľovacích krémoch na tvár vždy mala.
Jediné, čo mi úplne nesadlo, bola vôňa. Neviem ju ani špecifikovať, nie je prenikavá ani silná, jednoducho len taká zvláštna pre mňa.
Ale celkovo? Veľmi fajn produkt s vysokou ochranou, ktorý si viem predstaviť používať celé leto.
- Ľahké
- Vhodné pod make-up
- Vôňa
Výborná ochrana pre vašu tvár
Sérum
Výborné pleťové sérum
Ako 46‑ročná žena s citlivou a často dehydrovanou pleťou, oceňujem každý produkt, ktorý dokáže spojiť dôkladnú ochranu pred slnkom s podporou hydratácie a obnovou kožnej bariéry. Sérum SUNDANCE PROTECT+ OF 50+ tieto nároky spĺňa na výbornú. Na pokožku pôsobí veľmi dobre, zanecháva ju jemnú, chránenú a bez pocitu mastnoty.
- ideálny formát do kabelky
- SPF 50+ zabezpečuje vyššiu ochranu pred UVA a UVB žiarením
- regeneruje pleť
Dobrý podklad pod make-up
Sérum veľmi nepoužívam, pretože mám citlivú zmiešanú pleť a zle znášam alkohol, parfumy a rôzne druhy zloženia. Toto sérum ani jedno z tohto neobsahuje. UV sérum sa relatívne rýchlo vstrebáva a moja pleť je vyživená, aj keď mierne lepkavá, ale nie mastná. Napriek pomerne citeľnému lesku je sérum perfektné ako podklad pod make-up. Nerozmazáva sa a nezanecháva mastný pocit ani po hodinách. Som nadšená! Neodporúčam blízky kontakt s očami, pretože mierne štípe.
- Konzistencia.
- Dá sa použiť ako podkladová báza.
- Je dobrý aj na citlivú pokožku.
- Pocit sviežej pokožky.
- Keď si ho nanesiem blízko očí, štípe.
Ďalší do zbierka
Keď som otvorila balík a uvidela sérum 😍 veľká radosť. Mam svokru pracujúcu z kozmetikou a teda viem, ale dôležité je starať sa o svoju pleť a doma mám 3 séra, ktoré každodenne používam, žiaľ ani jedno nemá OF. Takže voľba jasná, ráno toto na večer moje 😊
Som mama 4 detí, sama s nimi keďže tatina máme v zahraničí a tým pádom je všetko na mne. Keď som vedela že má čaká práca tak som sa natierala aj 2x denne. Tvár ochráni perfektne, ostane rozžiarená, hydratovaná.
Jedine mínus ze teda v očiach štípe 🙈
O pleť sa treba starať, v mojom prípade pri 4roch deťoch 🤣 nech nevyzerám ako taká mrkva suchá je to ozaj nutnosť a pri našich teplotách v lete 🌞☀️ o to viac ! Ja sa starám už 2 roky poctivo a teda stojí to za tie prachy aj čas! 💜
Už sa veru tak nehanbím za moje foto bez omietky 😁
Ale rozhodne je to ďalšia vec, ktorá u mňa bude každé leto v taštičke. Dala som si ho aj pod make up a držalo všetko perfektne ako malo 🙏
Jedine mínus ze teda v očiach štípe 🙈
Už sa veru tak nehanbím za moje foto bez omietky 😁
- Dobre sa vstrebáva
- Ľahko sa natierala
- Ochranný faktor
- Nesteka dole z tváre keď je vonku teplo
- Aj pri kontakte z vodou drží
- Super aj pod make up
- Štipká pri kontakte s očkami 👀