Sundance rukavica na nanášanie samoopaľovacieho prípravku, 1 ks

sundance rukavica na nanášanie samoopaľovacieho prípravku, 1 ks je určená pre jednoduché a rovnomerné nanášanie samoopaľovacích prípravkov a predstavuje perfektnú pomôcku pre váš krásny opálený vzhľad. Rukavica je určená na telo i tvár a navyše je aj ekologická – určená na opakované použitie. Perie sa do 30°C a je vyrobená zo 70 % polyesteru a 30 % polyuretánu (s vrstvou TPU).

Kde kúpim sundance rukavicu na nanášanie samoopaľovacieho prípravku, 1 ks?

#test_dm56

Hodnotenia a skúsenosti so sundance rukavicou na nanášanie samoopaľovacieho prípravku, 1 ks

Máš skúsenosť so sundance rukavicou na nanášanie samoopaľovacieho prípravku, 1 ks?
lucia286  7. júl 2025 Overená recenzia

Jemná rukavica

Rukavicu spolu s prípravkami hodnotím pozitívne. Je veľmi príjemná na dotyk a praktická na nanášanie. Určite ju využijem na jeseň, keď sa opálenie trošku stratí.
Na rovnomerné nanášanie je úplne ideálna.
  • Jemná
  • Praktická
  • Rovnomerné nanášanie
kesis  3. júl 2025 Overená recenzia

Super nápad, ktorý si šetrím na jeseň

Musím povedať, že nápad s rukavicou je výborný. Mäkký materiál, pohodlné nanášanie a hlavne žiadne zašpinené ruky. Určite ho plánujem využiť na jeseň, keď opálenie začne miznúť a človek si chce trochu pomôcť.
Takže za mňa hodnotím super, aj keď zatiaľ nevyskúšané.
mravenek  3. júl 2025 Overená recenzia

Rukavička pomocníčka

Samoopaľovacie krémy a ja nejdeme dokopy :). Som od prírody tmavšia a preto ich nevyužívam. Túto rukavičku som však podobne ako iné žienky počas testovania použila na nanášanie krému po opaľovaní. Vyhla som sa tak mastným rukám.
  • príjemný materiál
  • prateľná
  • skvelý pomocník, ktorý vás zbaví mastných rúk
  • nepresakuje
aluska2999  1. júl 2025 Overená recenzia

Rukavica na aplikáciu samoopaľovacích produktov

Jemná rukavica s ktorou je nanášanie úplne pohodlné a jednoduché
  • Jemný materiál
  • Na viacero použití
  • Prateľné
sofia2013  30. jún 2025 Overená recenzia

Rukavička

Rukavička je super na nanášanie opaľovacieho, ale aj samopaľovacieho krému. Je príjemná na dotyk. Ľahko sa udržuje.
  • Čisté ruky
  • Príjemná na dotyk
  • Pranie v práčke
barbora237  30. jún 2025 Overená recenzia

Jemný pomocník aj pri nespálenej pokožke

Keďže nepoužívame v domácnosti samoopaľovací krém a nechcelo sa mi cez leto experimentovať, rukavičku sme využili na nanášanie opaľovacích krémov a aj krémov po opaľovaní. Deti si to užili a jasali od radosti. Oceňujeme aj ekologické prevedenie. 🤗👌
  • Viacnásobné použitie
  • Ekologickosť
  • Materiál
janulabj  29. jún 2025 Overená recenzia

Sundance rukavica

Skvelý pomocník na nanášanie prípravku bez pocitu mastných rúk, či fľakov a nerovnosti po samoopaľovacom kréme.
  • Hebučká, príjemná na dotyk
  • Dá sa vyprať
  • Dobre sa s ňou nanáša
lujzamisko  28. jún 2025 Overená recenzia

Rukavička

Ľahko sa s ňou rozotiera samoopaľovací krém. Je jemná na pokožku.
  • Jemná
vevuska1990  25. jún 2025 Overená recenzia

Rukavička

Je to super produkt, ľahko sa s ňou aplikuje samoopaľovací krém aj krém po opaľovaní. Jednoducho ju dáte oprať a znova je ako nová. Nepresakuje, takže sa nemusíte báť, že by ste mali špinavé alebo mastné ruky.
Ja som s ňou veľmi spokojná, odporúčam každému.
  • Nepresakuje produkt
  • Ľahko sa s ňou manipuluje
  • Dá sa oprať
lucinka563  22. jún 2025 Overená recenzia

Super rukavicka

Super rukavicka, perfektne sa s ňou nanáša prípravok po opaľovaní, ten sme skúšali, tak je to naša rukavicka na prípravok po opaľovaní.. príjemný materiál..
tinka1661  20. jún 2025 Overená recenzia

Rukavička

Keď som videla rukavičku na nanášanie samoopalovacieho krému, nastal trosku šok. ,, Čo teraz, ved ja nepoužívam samoopalovacie krémy "
Ale s čím by som sa ja nepobila 😊
Natierala som si snou krem po opaľovaní, keďže ja sa milujem krémovať, ale neznášam pocit mastných dlaní 😁
A super, spokojná! Určite to budem takto využívať, natiera sa s ňou telo úžasné, nepresakuje, pokryje väčšiu časť tela ako ruka, takže je to rýchlejšie. Za mňa ozaj super pomocník
  • Nepresakuje
  • Rýchlejšie natieranie