Sundance transparentný sprej na opaľovanie Sport OF 50

11 skúseností

Transparentný sprej na opaľovanie sundanceSPORT OF 50 obsahuje UVA a UVB filtre a poskytuje spoľahlivú SUNDANCE vysokú ochranu pred spálením. Ideálny pre spoľahlivú ochranu pred slnkom počas športových aktivít. Obsahuje SymDeo-technológiu, ktorá účinne pôsobí proti vzniku telesnému pachu. Extra vodoodolný, odolný voči potu. S chladiacim účinkom, je možné nastriekať z každej pozície a je vhodný aj pre pokožku hlavy. Užívajte si športové aktivity na slnku s vysokou ochranou pred spálením so značkou sundance.

Kde kúpim sundance transparentný sprej na opaľovanie Sport OF 50

#test_dm56

Hodnotenia a skúsenosti so sundance transparentným sprejom na opaľovanie Sport OF 50

Máš skúsenosť so sundance transparentným sprejom na opaľovanie Sport OF 50?
paralela  6. aug 2025 Overená recenzia

Najlepsi

Páci sa mi, ze je transparentny, nezanechava biele flaky, nanasa sa rovnomerne, nie je clovek cely mastny. Trosku nevyhoda je, ze pri striekani chladi a co deti uplne nedavali :-D O to lepsie, zostal mne a oni mal detsky krem.

Najlepší opalovaci krem

Neznasam natierat deti :-D alebo niekoho, preto tento sprej milujem, krasne sa nanesie, pokryje cele telo, rovnomerne. Ja si pokojne streknem aj na tvar. je proste super. ucinne chrani pred slnieckom
janulabj  5. júl 2025 Overená recenzia

Na jednotku

Skvelý pomocník na našej dovolenke, ale aj syn si ho bráva na futbal. Aplikácia je rýchla a je príjemný na telo. Poskytuje dokonalú ochranu. Určite ho budem kupovať opakovane, veľmi sa nám osvedčil
  • Chráni veľmi dobre
  • Rýchla aplikácia
  • Príjemný po nanesení na pokožku
kesis  3. júl 2025 Overená recenzia

Toto je produkt, ktorý by som odporučila všetkými desiatimi.

Transparentný sprej, ktorý sa len nastrieka a netreba ho rozotierať. No proste ideál, keď máte doma deti, chaos, pohyb a slnko nad hlavou.
Použitie je rýchle, praktické, nič nelepí, nezanecháva biely film a zároveň chránite pokožku na maximum. Za mňa to bol jeden z najlepších produktov, ktoré sme toto leto používali.
Samozrejme, každý by si mal vyberať pre seba a svoju rodinu len to najlepšie, hlavne keď ide o ochranu pokožky, najmä v lete.
Ale ja môžem s čistým svedomím povedať, že produkty Sundance sú za mňa skvelé.
Praktické, dostupné a hlavne účinné. A to je to, čo hľadám.
  • balenie
  • forma v spreji
  • nemusí sa rozotierať
  • dostupnosť
  • cena
mravenek  2. júl 2025 Overená recenzia

Ochrana v spreji

Na dovolenke sme ho my, rodičia, minuli za chvíľku.
Pre mňa ideálne nanášanie aj keď je treba dávať pozor, aby ste ho nanášali rovnomerne. Prípadne aj jemne rozotreli. Výhodou je, že jemne chladí :)
  • ľahká textúra
  • dobrá ochrana
  • jednoduché nanášanie
  • jemne chladivý
  • vegan
sofia2013  30. jún 2025 Overená recenzia

Super sprej

Stačí nastriekať, je to super aplikácia na letné behanie po vonku.
Každému odporúčam, nezašpiníte si ruky roztieraním.
  • Ľahká aplikácia
barbora237  30. jún 2025 Overená recenzia

Skvelý parťák na výlety

Milujeme krémy a oleje, ktoré sa aplikujú striekaním. A preto si tento produkt u nás našiel miesto. Určite odporúčame. 👌
  • Rýchla aplikácia
  • Vegan
  • 50 SPF
  • Objem
  • Nie je mastný
  • Žiadne kožné reakcie ani na detskej pokožke
igiana  26. jún 2025 Overená recenzia

Ideálny pre aktívnych ľudí

Sprej mal možnosť otestovať manžel priamo pri mori v Chorvátsku na intenzívnom slnku. Manžel neznáša natieranie, úplne ideálny pre neho - perfektné otváranie jedným otočením, nastriekal sa za pár sekúnd ráno na terase, rozotieranie nebolo potrebné. Ani po intenzívnom pobyte na slnku v člne ho nespálilo. Jediné mínus bolo, že sa cítil po nastriekaní mastný.
  • Super uzáver
  • Jednoduchá a rýchla aplikácia
  • Spoľahlivá ochrana
  • Chladiaci efekt
  • Zo začiatku pocit mastnoty
vevuska1990  25. jún 2025 Overená recenzia

Opaľovací sprej

Hľadala som niečo, čo mi pomôže ochrániť pokožku pred slnkom a musím povedať, že tento sprej je úžasný. Nepotila som sa, nebol mastný, po aplikácii nie je potrebné rozotieranie a jemne chladí. Určite na dovolenku kúpim ďalšie balenie.
Odporúčam každému vyskúšať, určite neoľutujete
  • Nie je potrebné rozotrieť
  • Má chladivý efekt
  • Vysoká ochrana aj pri športe
xxxxxnnnnn  23. jún 2025 Overená recenzia

🏅 Sprej odporúčam každej mame

Som mama troch detí, ktorá hľadá spoľahlivú ochranu pred slnkom – najmä počas rodinných výletov, letných dní na ihrisku, či športových aktivít. Na prvý pohľad ma zaujalo, že sprej je transparentný, takže po aplikácii nezanecháva mastný alebo biely film. Navyše sa sprej dá aplikovať otočením v rôznom uhle – skvelý benefit napríklad na chrbát alebo detskú pokožku bez potreby rozotrenia v rukách. Redukuje telesný zápach a je odolný voči poteniu.
  • sprej má chladivý efekt
  • je vegan
  • rýchla a jednoduchá aplikácia
  • veľkorysé balenie 200 ml
  • vysoká ochrana počas športových aktivít
lucia286  22. jún 2025 Overená recenzia

Ideálny parťák do tašky pre aktívnych ľudí

Ja teda osobne aktívna až tak nie som, ale keďže mám deti, ktoré sú celé dni vonku, tak tento sprej používam každý deň.
Syn je futbalista, čiže o celodennom pobyte na ihrisku aj v čase najväčšieho tepla nemusím hovoriť. Keďže sa zúčastňujeme celá rodina, chrániť sa musíme všetci a tento sprej je pre mňa úplne ideálny.
Nemusím nič roztierať (teda nemám mastné ruky), len nastriekať, zamerať sa na citlivé oblasti a hor sa pokračovať na zápas. A ako vidieť na fotkách, dcéra trávi čas na slnku, takže my tento sprej využívame naozaj na 100%
Toto je určite vec, ktorá v mojej letnej výbave nebude už chýbať.
  • Ľahko sa aplikuje (nie je vôbec potrebné roztierať, rovnomerne sa rozptýli)
  • Ľahučký a neviditeľný