Trend !t up očné tiene, 1,5 g

11 skúseností

trend !t up očné tiene sú ideálnou voľbou pre výrazné líčenie. Vďaka klikaciemu systému je možné rôzne odtiene skombinovať do osobnej paletky. Vysoko pigmentovaná matná formula sa ľahko nanáša. Intenzitu farby je možné podľa potreby prispôsobovať tak, aby vzniklo decentné alebo výrazné líčenie.

#test_dm61

Kde kúpim trend !t up očné tiene, 1,5 g?

Hodnotenia a skúsenosti s trend !t up očnými tieňmi, 1,5 g

Máš skúsenosť s trend !t up očnými tieňmi, 1,5 g?

Tiene, ktoré musí mať v základnej výbave každá žena

Takéto nude tiene sú jednoducho mast have. Aj keď sa vôbec nechcem malovať, tak s takýmito tieňmi si vždy aspoň trošku prejdem viečka. Krásne to zamaskuje jemne presvitajúce žilky a oko vyzerá úplne inak. Sú skvelé na denné líčenie. Páči sa mi puzzle systém, keď si dokúpim ďalšie odtiene, tak si ich môžem pekne spojiť.
  • krásna farba
  • dobré krytie

Tiene na každodenné nosenie, ktoré sú úplne „must have“ do každej kozmetickej taštičky.

Tiene naozaj na každý deň. Skvele sa rozotierajú, majú praktické malé balenie a nemám im čo vytknúť. Sú krásne prirodzené, funkčné a ideálne na rýchle denné líčenie.
  • ľahká a jednoduchá aplikácia
  • dobre sa rozotierajú
  • prirodzené
  • praktické cestovné balenie
  • vhodné na každodenné nosenie

Tieň, ktorý vezmem všade so sebou

Krásny matny tieň, ktorý viem kombinovať s ďalšími, nemusím nosiť celú veľkú paletu, keď ju nepotrebujem (napr. teraz na chate bolo toto TOP). Super sa nanáša, keď som chcela výraznejšie, stačí viac vrstiev, ak decentne, jedna stačí. Za mňa tieň, ktorý môžem mať všade so sebou.
  • skladateľnosť rôznych farieb
  • od jemnej po výraznú farbu
  • matný efekt
  • nude štýl

Krásne tiene :)

Mám rada presne tento typ tieňov. Je veľmi prirodzený a preto je vhodný aj na každodenné líčenie. Zároveň sa dá dobre nakombinovať aj s inými tieňmi.
Nanášal sa veľmi dobre, nie je drobivý , vydržal celý deň :)
Za mňa super!
  • -krásny prirodzený odtieň
  • -vhodný na každý deň,ale aj na výraznejšie líčenie
  • -nanášal sa dobre
  • -nedrobí sa
  • -vydržal dlho
1 človek považuje za užitočné

Velmi dobry produkt

Ocne tiene mam v odtieni 040, jemna, prirodzena farba na kazdodenne nosenie. Prekvapila ma vydrz aj pigmentacia. Vydrzali cely pracovny den az do odlicenia.
  • Krasna farba
  • Dobra pigmetacia
  • Skvela vydrz

Jemne upravený, fresh look

Úprimne? Tento telový odtieň ma celkom prekvapil. Čakala som klasický „meh“ efekt, ale na pleti vyzeral fakt prirodzene a pekne ju zjednotil bez toho, aby pôsobila ťažko alebo neprirodzene. Páčilo sa mi, že výsledok nevyzeral ako maska a pleť mala taký jemne upravený, fresh look. Nie je to úplne produkt typu „wow, bez neho neviem žiť“, ale na bežný deň a rýchle líčenie ma príjemne prekvapil. Odtieň mi síce nesadol úplne na 100 %, ale viem si predstaviť, že pri správnom tóne môže vyzerať na pleti naozaj veľmi pekne.
  • prirodzený efekt na pleti
  • ľahký pocit, nezaťažuje
  • jednoduché nanášanie
  • vhodný na rýchly everyday look
  • pleť vyzerá sviežejšie
  • Musíš si dobre trafiť odtieň, aby sadol úplne perfektne

Neutrálny tieň pre každy tip pleti

Tieň bol super. Ako blondínka si ťažko hľadám nejaké jemné tiene, aby neboli na mne až moc silné. Tento tieň má krásnu farbu viac do studena, čo mi vyhovuje. Podľa mňa je ale tak neutrálny, že pôjde aj teplým typom. Tieň sa skoro vôbec netrúsi, takže je veľmi málo potom poopadávaného pod okom. Trošku slabšia pigmentácia za mňa. Musím ho viackrát nanášať, keď chcem trošku výraznejší efekt. U mňa si však vyslúžil miesto v každodennej kozmetike. 😉
  • krásna farba
  • málo sa trúsi
  • neutrálna farba pre všetkých
  • malé cestovné balenie

Krásny jemný tieň na každodenné líčenie s veľmi peknou farbou a jednoduchým nanášaním.

Tieň má veľmi pekný jemný odtieň, ktorý sa dobre nanáša aj rozmazáva. Na viečku pôsobí prirodzene a elegantne, takže je ideálny na bežné denné líčenie. Pigmentácia je za mňa naozaj dobrá a tieň sa počas dňa nezlieva do záhybov. Úprimne ale nie som úplný fanúšik mono očných tieňov, pretože mi to príde trochu nepraktické – pri líčení vždy používam aspoň dva tiene, aby makeup pôsobil viac kompletne a mal väčšiu hĺbku. Tento odtieň je však super ako doplnkový tieň alebo na rýchle jemné líčenie.
  • Krásny jemný odtieň
  • Dobrá pigmentácia
  • Jednoduché nanášanie
  • Nezlieva sa do záhybov
  • Vhodný na denné líčenie
  • Mono tieň je za mňa menej praktický
  • Na výraznejší look treba kombinovať s ďalšími tieňmi

Odporúčam - farba sa ľahko nanáša, pekne rozotiera a dá sa vrstviť podľa intenzity.

Tiene ma príjemne prekvapili. Testovala som jeden matný odtieň a veľmi dobre sa s ním pracovalo. Farba sa ľahko nanáša, pekne rozotiera a dá sa vrstviť podľa intenzity. Na očiach pôsobí prirodzene, nepôsobí prášivo a pri použití bázy vydržal počas väčšiny dňa bez výrazného zlievania. Oceňujem aj praktické malé balenie, ktoré sa zmestí do kabelky, vhodné aj na cesty, keď si nechcem toho veľa baliť. Za mňa veľmi dobrá voľba na každodenné líčenie.
  • ľahké nanášanie
  • praktické balenie
  • pekný matný odtieň
  • prirodzený vzhľad

Krásna jemná farba zjemní oči

Veľmi príjemná pudrová farba, ktorá som prekvapená, veľmi dlho vydrží. Hodím len do kabelky, keď sa mi po celom dni alebo večer už leskne viečko len pretrem s prstom tuto farbu a top!

Je to kvalitné, zá pár korún a oplatí sa určite aj iné farby.
  • Krásna jemná farba
  • Dlho vydrží
  • Jednoducho sa nanáša

Super tiene, ktoré sa ti zmesia aj do vačku

Tieto očné tiene ma veľmi potešili, hlavne kvôli svojej jemnej, matnej textúre a pekne zladeným odtieňom v paletke.

Farby sú sýte, no nie príliš výrazné, takže sa dajú krásne vrstviť a vytvoriť jemný aj výraznejší look podľa nálady. Nanášajú sa hladko, dobre sa rozotierajú a pri správnej báze vydržia na očiach väčšinu dňa bez šmúh či opadávania.

Paletka je praktická na cestovanie aj do kabelky, farby sa dajú kombinovať, čo je skvelé pre rýchle denné líčenie aj večerné upravenie. Oceňujem aj, že matné odtiene nepôsobia prášivo, aj keď nosím jemný make-up, tie tiene dodajú oku jemnú hĺbku a definíciu.

Za tú cenu ide podľa mňa o veľmi dobrú voľbu pre každodenné líčenie aj experimentovanie s farbami.
  • ľahké nanášanie
  • balenie do kabelky/ruksaku