Vanilkový puding v prášku dmBio

Lahodný vanilkový puding v prášku, 3 x 35g od dmBio je chutný studený i teplý, čistý alebo s ovocím. Pravá vanilka Bourbon a štipka himalájskej soli dodávajú pudingu jemne aromatickú vôňu. Rýchlo pripravený puding je ideálny pre všetkých, ktorí majú chuť na sladké a ktorí ocenia skutočný pôžitok. Vanilkový puding v prášku od dmBio je skutočnou dobrotou na voľné chvíle!

Kde kúpim vanilkový puding v prášku dmBio

Hodnotenia a skúsenosti s vanilkovým pudingom v prášku dmBio

Máš skúsenosť s vanilkovým pudingom v prášku dmBio?
gujami  11. dec 2022

Puding

Na tento puding som sa veľmi tešila, pretože som chcela vedieť, či sa mi dobre rozpustí a či bude mať nielen krásnu vôňu, ale najmä aká bude jeho chuť. Nakoniec s ním pracovala dcérka a ako sama zhodnotila, je úžasný po každej stránke a nie je nič, čo by sa mu dalo vytknúť 🙂.
  • Ľahko sa rozpustil v mlieku
  • Krásna vôňa
  • Úžasná chuť
aaalenkak  11. dec 2022

Aj do pečenia úžasný

Musím napísať znova... Včera som piekla linecké, v recepte su 3 zlaté klasy, mala som len dva, teda že obetujem tento puding - jedno balenie.
Výsledok je fantastický a celý byt vonia vanilkou, linecke su chutovo jemne, úžasné, voňavé.
Už ich budem piecť iba takto ❤️.
Ďakujem DM!
wudz  10. dec 2022

Výborná vyváženosť vanilky

Okrem pudingov bez varenia, ktoré používam do plniek na torty, pudingy vôbec nekupujem. Vôbec, vôbec. Ja si vždy namiešam kukuričný škrob, trstinový cukor a vanilku/kakao. Musím ale uznať, to množstvo vanilky je fenomenálne. Ja nikdy netrafím, raz dám priveľa, raz primálo. Tu je to presne akurát. Pudingy som minula na pudingáče z lístkového cesta, na jogurtový puding a aj ako krém na dukátové buchtičky. A neuveríte, už som si bola kúpiť ďalšie trojbalenie 😅. Nie že by som odteraz prestala robiť môj puding mix, veď povedzme si na rovinu, tento puding je presne ten kukuričný škrob a vanilka, len v menšom a drahšom obale, ale ako pomôcka pre lenivú gazdinku, aby som nemusela vyťahovať váhu, je toto riešenie ideálne.
  • Výborný pomer vanilky v balení
  • Vyššia cena
mystisch  7. dec 2022

Perfektná vanilková chuť. A nie len na puding

Práve dokončený vanilkový vaječný vianočný likér, nenormálna chuť! Toto si v obchode nekúpite, toto si musíte urobiť samé...

Uvarte puding
6 žĺtkov vymixujte s 6pl práškového cukru, nevypínajte mixér a pridávajte postupne salko, vychladnutý puding, 0,5 l rumu. Skladujte v chladnicke.

Tento puding s nami ostane a už sa neminie, nesmie!
  • Fanstastická chuť vanilky
  • Lahodný
jordynka  7. dec 2022

Nová chuť pudingu

Bio vanilkový puding sme ochutnali prvýkrát. Chuť sa nám zdá, oproti ostatným pudingom, menej výrazná a tak trochu ako keby "múčna". Tým, že je to "bio", nemá ani takú výraznú žltú farbu. Taktiež vôňa je slabšia.
  • - ak je ozaj bio, tak zaručene zdravšia verzia bez farbív
  • - farba je menej výrazná, než sme zvyknutí na bežné, "žlté" pudingy, tak predpokladám, že obsahuje menej umelých farbív (alebo žiadne)
  • - jemná, vláčna štruktúra
  • - chuť nám pripadala trochu múčna
  • - nevýrazná vôňa
oxiba  5. dec 2022

Vanilkový puding bio

Puding je náš klasický rýchly dezert - ovocie, piškóty, puding a šľahačka. Najobľúbenejší puding môjho mladšieho syna je práve vanilkový. Naša rodina mu dáva 3,5 hviezdičky z 5.
  • Bio
  • Prírodná vanilka
  • Atraktívne balenie
  • Keďže nie je prifarbovaný, možno ho použiť i do pečenia - cheesecake, či sušienky - prevonia ich a nezmení farbu
  • Farba - keďže pudingový prášok obsahuje len kukuričný škrob, mletý vanilkový lusk a soľ - farba nie je tak vizuálne atraktívna ako pri iných značkách
  • Pomerne veľké kusy mletej vanilky
xxyy  4. dec 2022

Fantastický vanilkový puding

Zo všetkých testovaných DM výrobkov, tento puding má u mňa najviac bodov. Najlepší vanilkový puding, aký som doteraz vyskúšala. Tá jemná a lahodná výrazná chuť je návyková. Je naozaj fantastický ako teplý, tak aj po vychladnutí. Kto sa rád zdravo stravuje, odporúčam ho mať v zásobe.
Puding varím veľmi často, ale iba čokoládový, pretože iné príchute sú veľmi umelé a nechutia mi. Pri tomto pudingu sa nenechajte zmiasť jeho farbou, nie je žltý, ale jemne sivý pretože neobsahuje žiadne umelé látky, ani farbivá. Prírodnú vanilku vidno priamo aj po uvarení pudingu.
Robila som ho na niekoľko spôsobov. Vynikajúco chutil uvarený s kokosovým mliekom bez cukru. Osobne mám rada jemné chute potravín a zbytočne nepridávam cukor. Táto kombinácia ma dojala. Vhodné pre všetkých vegánov :)
Vyskúšala som ho uvariť vo väčšom množstve mlieka, aby bolo pudingu viac, potom som primiešala chia semienka. Do pohárov som dala na spodok čokoládu, zaliala som to horúcim pudingom a ozdobila ovocím s orieškami. Vznikol geniálny dezert.
  • prírodné zloženie
  • jemná bielo-sivá farba
  • bez umelých prídavných látok
  • lahodná chuť
  • vynikajúci aj po vychladnutí
  • obsahuje originál vanilku, ktorú je vidieť aj voľným okom
danielaj  3. dec 2022

Vanilkové pokušenie

V našej rodine je vanilkový puding najobľúbenejší. O to viac ma potešilo, že mám možnosť vyskúšať bio puding s pravou vanilkou. Prekvapila ma jeho farba, ktorá svedčí o tom, že nemá žiadne umelé farbivá. Chuť bola úžasná, cítila som výraznú chuť vanilky. Puding som použila aj ako základ do tvarohovo-smotanových pohárov s banánmi, dostali úplne inú chuť ako s obyčajným vanilkovým pudingom.
  • Výrazná vanilková chuť
  • Jemná textúra
  • Prírodná farba
24seli  29. nov 2022

Lahodný prírodný puding

Puding sa u nás nerobí často, ale keď už, tak určite vanilkový. Bola som veľmi milo prekvapená z farby pudingu, ktorá vôbec nebola žltá, čo len svedčí o tom, že neobsahuje žiadne umeliny a farbivá. Chuťovo je veľmi príjemne cítiť vanilku a len sa tak po nom zaprášilo. #dmBio
  • Bez umelých prísad
  • Jemná príjemná chuť
  • Veľmi ľahké rozmiešanie
  • Pravá vanilka
aaalenkak  28. nov 2022

Pudingová maniačka

Ako úplná pudingová maniačka si dovolím povedať, že mám za sebou veľa značiek a chutí pudingov, takže moje očakávania boli pochopiteľne veľké.
Puding má skvelú chuť za studena, ale aj teplý, zloženie sa mi tiež pozdáva a myslím že mu nie je čo vytknúť. Ale tá chuť! SUPER vanilková chuť aj vôňa, žiadne umeliny. Toto chcem mať doma v zásobe ❤️.
  • Vôňa
  • Chuť
  • Hustota
  • Zloženie
muckom  27. nov 2022

Super puding

Vanilkový puding je u nás najobľúbenejší puding zo všetkých, takže sme mali určité očakávania. A musíme ( celá rodina ) skonštatovať, že puding z dm drogerie markt bol fantastický. Prekonal naše očakávania. Len sa za ním "zaprášilo" tak rýchlo sme ho zjedli. Určite mu ostaneme verní.
  • fantastická hustota
  • krásna farba
  • výborná vôňa
  • obsahuje originál vanilku ( vidieť ju voľným okom a aj chuťovo )
  • vyborný aj po vychladnutí
7u7icka  7. nov 2022

Moj oblubeny puding

Puding casto nevarievam, ale tento mam v zasobe doma vzdy.. Varim z neho ci uz ako puding do pohara s piskotami a ovocim, alebo vyuzivam do pecenia..
  • ma skvele zlozenie (iba skrob a prirodna vanilka), ziadne umeliny
  • super konzistencia
  • vyborna chut