Vlhčené obrúsky WaterWipes
Originálne vlhčené obrúsky WaterWipes Bio prinášajú 100% prírodnú starostlivosť absolútne bez chémie - pre tú najjemnejšiu starostlivosť o pokožku vášho bábätka, a to aj predčasniatka či bábätka trpiaceho ekzémami.

WaterWipes Bio sú najčistejšie vlhčené obrúsky na svete
Obsahujú iba dve prírodné ingrediencie - 99,9% sterilnej vody (čistenej patentovanou technológiou) a kvapku ovocného extraktu z grapefruitu, ktorý na pokožku pôsobí ako jemný kondicionér, pomáha udržiavať jej celistvosť a zmierňuje akékoľvek zápalové reakcie na pokožke. WaterWipes Bio pokožku zároveň hydratujú aj čistia.
WaterWipes Bio vlhčené obrúsky (1 bal./60 ks) sú:
- BIO – bez plastov a 100 % biologicky odbúrateľné vďaka viskóze vyrobenej kompletne z rastlinných vlákien.
- Hodvábne jemné a čisté – bez obsahu plastov, alkoholu, mydla, parfémov a bez použitia chemických konzervantov (neexistujú nijaké iné utierky, ktoré by neobsahovali aspoň jeden-dva konzervanty), čím znižujú riziko vysušenia pokožky a potenciálny rozvoj kontaktnej dermatitídy.
Sú šetrné k bábätku aj k prírode. Je vedecky dokázané, že sú čistejšie ako prevarená voda a vata, keďže rozbitím na mikročiastočky je voda vo WaterWipes Bio utierkach čistejšia, ako bežná prevarená voda.
Obrúsky sú vhodné pre citlivú pokožku novorodencov, ekzematickú pokožku, i pre tú najjemnejšiu pokožku predčasne narodených detí. Vďaka odborníkom a klinickým štúdiám*, ktoré to potvrdzujú sú preferované mnohými novorodeneckými jednotkami intenzívnej starostlivosti.

Menšia záťaž pre životné prostredie
Nový obal obsahuje o 7 % menej obalovej fólie, teda o 7 % menej záťaže na životné prostredie. Rodičia si už nemusia vyberať medzi tým, čo je najlepšie pre pokožku dieťaťa, a tým, čo je lepšie pre našu planétu. Obrúsky sa biologicky rozložia do 12 týždňov, sú vyrobené z udržateľných zdrojov za použitia 100 % zelenej energie.
Prečítajte si, ako dopadlo testovanie na Modrom koníku:
*Price AD, Lythgoe J, Ackers-Johnson J, Cook PA, Clarke-Cornwell A, MacVane Phipps F. The BaSICS (Baby Skin Integrity Comparison Survey) Study: a prospective experimental study using maternal observation to report the effect of baby wipes on the incidence of irritant diaper dermatitis from birth to eight weeks of age. Pediatrics & Neonatology 2020. doi:10.1016/j.perneo.2020.10.003.
Hodnotenia a skúsenosti s vlhčenými obrúskami WaterWipes
WaterWhipes
- Vlhké
- Zhoršila sa kvalita obrúskov
Príjemné prekvapenie! :-)
- zloženie
- vlhosť
- vegan produkt & rozložiteľné v kompostéri, wau
- Naozaj, že nič, jedine ak, tak hmotnosť, ktorá je naozaj oproti iným značkám fakt o dosť tažšia (ale muž mi hovorí, že trenujem biceps pri prebaľovaní :D)
Water wipes
- Neparfumovane
- Vodové
- Zle sa vyťahujú
Nepríjemné sklamanie
- Sú dostatočne vlhké a pevné
- Alergická reakcia
- Zle sa vyťahujú
Obrúsky waterwipes
Najlepšie vlhčené obrúsky ❤️
WaterWipes sú riadne vlhčené, preto miniem oveľa menej kusov a sú veľmi jemné na dotyk, tak nemám pocit, že by som malej drela zadoček a veľmi rada ich používam aj ja na odličovanie. Navyše, veľmi dobre sa vyberajú, nie ako pri iných, že som naraz vybrala aj 5. 🙈 A majú veľmi dobrý uzáver.
- Obsahujú až 99.9 % vody
- Určené aj pre predčasniatka
- Sú naozaj riadne vlhčené
- Jemné na dotyk
- Dobre sa vyberajú
- Dobrý uzáver
Najlepšie vlhčené obrúsky na trhu
- dostatočne vlhké
- pevné, ale jemné, dostatočne hrubé, netrhajú sa
- bez vône
- nepenia
- aj na citlivú pokožku novorodencov
- ekologické a bio
- niekedy sa ťažšie vyberajú z balenia
- vyššia cena
Waterwipes - bez strachu z alergií
- dostatočne vlhké
- bez chémie
- jemné a zároveň dostatočne hrubé, aby sa netrhali
- cena
- nepraktické vyberanie (čisto subjektívny názor)
Zaujímavá skúsenosť
- Bez parfémov
- Bez mydla
- Bez chem. konzervantov
- Jemné...
- Drahé. To je asi jediný dôvod, prečo ich používame iba pri intímnej hygiene a ďalšie kupujeme na ruky atď. Pri malých deťoch je spotreba vlhčených obrúskov ozaj veľká.
Redakcia Modrého koníka odporúča najčistejšie vlhčené obrúsky na svete
Obsahujú iba dve prírodné ingrediencie - 99,9 % sterilnej vody a kvapku ovocného extraktu z grapefruitových jadierok. Neobsahujú žiadne chemické konzervanty, alkohol, mydlo a parfémy.
Obrúsky sú skutočne dostatočne mokré. Naozaj sú schopné plnohodnotne nahradiť vodu na výlete či stanovačke.
Môžete nimi bez obáv umyť nielen detský zadoček, ale aj detské rúčky či ústočká zalepené od nanuku... Sú kvalitné, hrubé, pevné, netrhajú sa, a tak ich stačí použiť menej. Otváranie je praktické a dostatočne pevné, bez problémov to zvládne aj váš drobec, s ešte nie tak vycibrenou jemnou motorikou. Vreckovky nevyschnú a zostanú vlhké až do posledného kúsku. Pred otvorením je dobré obrúsky skladovať „dole hlavou“, aby pri otvorení boli aj najvrchnejšie obrúsky rovnako mokré ako tie spodné.
Počas testovania sa nevyskytli u žiadneho dieťatka kožné reakcie. WaterWipes Bio sú vhodné pre každé dieťa a skutočne ich za našu redakciu môžeme s čistým svedomím odporučiť.
- bez chemikálií
- bez konzervantov, alkoholu, mydla a parfému
- len 2 zložky
- klinicky testované
- vhodné na citlivú pokožku
- dostatočne mokré
- kvalitné, hrubé, pevné, netrhajú sa, a tak ich stačí použiť menej
- praktické a pevné otváranie
- biologicky odbúrateľné
- vyššia cena
- nezoženiete ich v každej drogérii
Používam
- Prírodné
- Čisté
- Dostatočne vlhké
- Cena, ale oplatí sa
Bez obrúskov ani na krok
- Super navlhčené
Spokojnosť s obruskami
Waterwipes
- Kvalita
- Zdravie
- Čistota
Najlepšie
Malý tip: Kupujem ich v krabici veľa kusov, a je dobre ich skladovať otváraním dolu, pri otvorení je voda rovnomerne od hora dole, keď som ich mala dlhšie opačne, na vrchu boli suchšie a na spodku už plávali vo vode.
- Bez chuti (nie sú horké, ak vonku utriem deťom ústa, ruky)
- Pevné
- Dostatočne veľké
- Dostatočne vlhké
- Vyšša cena, ale nie je likvidačná :)
Sú naj
- Žiadna chémia
Spokojnosť
Doporučiť ich môžem aj na dočistenie tváre po Make-upe, alebo len tak.
- - dobre znášané pokožkou
- - bez problematických reakcií pokožky
- - neutrálna vôňa
- - možnosť použiť aj na dočistenie pleti pre dospelých
- - vyššia cena (dajú sa kúpiť sem tam v nejakej akcii)
WaterWipes 99,9 %
Najlepšie 👌
- Prírodné
- Super pre citlivú pokožku
- Dosť vlhké
- Dobré uzatváranie balenia (neschnú)
- Bio
Obľúbené utierky
TOPKA
- Vlhkosť
- Jemnosť
- Dostať ich len v niektorých obchodoch
Naozaj 99.9% vody
- skutočne 99.9% vody, myslím že aj 200%
- jemné k detskej pokožke, nedráždia ju
Vlhčené obrúsky
- Vysoká cena
Naj obrúsky
- Bez chémie
- Trochu vyššia cena oproti ostatným bežným značkám
Extra mokré, netrhavé, NEparfumované.
Skúsenosť s Waterwipes
Waterwipes sú skvelé, vôbec ju nedráždia a ja som naozaj rada, že v dnešnej dobe môžem s kľudným svedomím použiť vlhčené pri jej očiste a viem, že jej neublížia.
- jemné
- nedráždivé
Najlepšie utierky ktoré poznám
Su vyborne
- Dostatočne navlhčené
- Šetrné aj k prírode
- Kúpou väčšieho balenia sa cena na kus trosku zníži
- Drahšie
Waterwipes - naj
- Bez parfumu.
- Dostatočne mokré.
- Nedráždia ani atopickú pokožku.
Škoda, že tu neboli skôr... Sú drahšie, ale stoja za to!
Sú veľmi mokré (úplne neporovnateľne s čímkoľvek, čo sme mali, a to sme mali aj všetky možné Pure a Sensitive) - aj preto sa odporúča (nájdete aj na obale) ich skladovať otočené "dole hlavou" pred otvorením - fakt je úúúplne mokrá každá utierka. Aj sa super vyťahujú (systém uztvárania je taký pevnejší, čo je dobre), aj sa netrhajú, a ešte sú aj v prírode rozložiteľné (takže ak sa utriem v lese, do pár týždňov sa aj odhodená na zemi rozloží, na rozdiel od bežných, ktoré sú plastové a v prírode ostanú).
Za mňa max spokojnosť - ak im mám niečo vytknúť, tak akurát, že nie sú dostupné v každom jednom obchode - a to, že nie sú ani náhodou najlacnejšie. Ale aj to stojí za to - použijem ich menej, keďže jedna tým, ako je mokrá a netrhavá, utrie v podstate celý (aj okakaný) zadok.
- pevné
- v prírode sa rozložia
- extrémne mokré
- dobre sa vyťahujú
- ľahko sa efektívne sa s nimi manipuluje
- miniem menej utierok na jednu zakakanú prdelku (obvykle stačí jedna, max. dve)
- multifunkčné (na utieranie prdelky, tváre, tela, super na výlety, a dokonca aj na odlíčenie)
- kvalitné
- vhodné aj pre predčasniatka a ekzematikov, čo ja, alergička, (a moje deti detto) s bežne podráždenou kožou oceňujem
- nie sú dostupné v každom bežnom obchode, často treba skôr objednať online
- cena za balenie je vyššia (dostupnosť väčších balení = lepšia cena za kus je ale fajn, hlavne tie 9ks a 12ks)