Láska necestuj tým vlakom....

    Veru Habera vedel, o čom hovorí... Ale zas, keď už tak už... A tak som si z toho spravila koníček. Cesta vlakom s dvoma deťmi. Ou jé... Odporúčam 😅 Objavíte nové zákutia svojho mozgu, kam sa dá ešte ukryť pred úplným zblaznením. Dobre no, trošku preháňam, nie je to vooobec také zlé. Dokonca, keď už sedíme vo vlaku, tak je to vyslovene sranda. Ale je lepšie, ak nemáme veľa svedkov (nielen jehovových, vierovyznanie je druhoradé. Dôležitejšie je, či majú spolucestujúci deti. Tí totiž majú vačšie pochopenie. Väčšinou.), lebo nie každý chápe náš (čierny) humor.

    Ale trening robí majstra... Kým minule som ešte nechala barák ako po výbuchu, tentoraz som rano hodila cvičenie, šupla sprchu, dala umyť riad, pred odchodom dokonca zapla Hectora (-roboticky vysavač). Ale možno je to len tým, že sme sa trepali na o dve hodiny neskorší vlak ako minule 😅 Každopádne, neviem, ako som mohla žiť bez kupovania lístkov na vlak cez mobil! 🙈 Státie v rade na bratislavskej hlavnej stanici mi ale zostane v sladkých spomienkach. Teda ani nie tak sladkých ako spomienkach.

    Ale keď máte akekoľvek otázky ohľadom cesty vlakom s detmi do 5 rokov, viete, kde ma nájdete 😎😉 Niekto ďalší nejaké zažitky? Inak, chceli by ste aj článok na blog? 🙃