gwenni
16. júl 2011

Toto je moja smutná cesta za dieťatkom :

 Ivana

Anjelik Max

Vytrhli mi srdce z hrude, pošliapali po ňom a povedali, že musím žiť ….takto by som asi jednou vetou opísala svoj osud.

Začalo sa to všetko pred ôsmimi rokmi, keď sme sa s manželom rozhodli, že chceme byť šťastní, ale v trojici. Prvý rok bol veľmi ťažký, lebo každý sa vypytoval, kedy už bude bábätko a či ešte stale nič... No a stále nebolo nič, nedarilo sa, a tak som začala chodiť po základných vyšetreniach, nasledovala laparoskopia s výsledkom - jeden vajíčkovod priechodný, druhý priechodný pod tlakom.

Asi pol roka po laparoskopii a za pomoci hormonálnych liekov sa nám podarilo otehotnieť, naša radosť bola neskutočná a ani vo sne by nám nenapadlo, že by sa niečo mohlo stať…no stalo sa, skončila som v nemocnici s podozrením na mimomaternicové tehotenstvo. Nasledovala ďalšia laparoskopia, no našťastie mimomaternicové to nebolo, a tak mi zostali oba vajcovody.

Cca ďalší polrok prešiel a zase sa nám za pomoci liekov podarilo znovu otehotnieť, taká som bola šťastná, verila som, že tentokrát to už musí výjsť, že sa nemôže nič stať, veď všetko je v poriadku a ja nemôžem predsa dvakrát o svoje dieťatko prísť. No bohužiaľ som začala zase špiniť a keď som prišla na pohotovosť, tak mi povedali, že tam už nič nie je.

A tak sme absolvovali všetky možné vyšetrenia, a všetko bolo v podstate v poriadku, len toxoplazmóza a chlamýdie boli pozitívne, a tak som sa pol roka liečila na infekčnom, lebo nie a nie sa ich zbaviť. No a do toho ešte prišli zlé výsledky z preventívnej prehliadky a musela som absolvovať konizáciu krčka maternice. Dobre, zvládla som aj toto, veď čo by som neurobila pre dosiahnutie svojho šťastného konca. Ale ten aj napriek všetkému už nejako nechcel prísť, až mi nakoniec moja pani doktorka povedala, že už pre mňa urobila všetko, čo bolo v jej silách a odporučila nám CAR.

A tak sme sa po 4 rokoch márnej snahy rozhodli pre návštevu CAR, kde nás ubezpečili, že je všetko v poriadku a takých prípadov ako sme my majú kopec a nevidia dôvod, prečo by sme nemohli mať dieťatko. Inseminácia sa nám samozrejme nevydarila, a tak sme sa pustili do IVF, kde sme mali šťastie a podarilo sa nám 13 krásnych embrijok. Boli sme z toho takí šťastní a zároveň sme mali aj obavy, že čo budeme s toľkými embrijkami robiť?

Prvý ET sa nám nepodaril, a tak sme sa hneď pustili do ďalšieho KET, a to nám už milá pani konečne zavolala tú skvelú správu, že som tehotná. Dojatá som volala manželovi, že budeme mať konečne dieťatko… a nasledoval zase šok, zase som začala špiniť a to, čo som verila, že sa už nikdy nestane, stalo sa po tretíkrát.

Po čase som sa zotavila a pustila sa do ďalšieho KET, ktoré bolo neúspešné, tak nasledovalo ďalšie, a to bolo vďaka Bohu úspešné. Nasledovala zase tá veľká radosť, ktorá aj vždy predtým… Verila som každému jednému tehotenstvu a tak isto aj tomuto, že sa už nemôže nič stať, a ono aj napriek ubezpečovaniu lekárov, že všetko je v poriadku, som tentokrát zase potratila, ale strata bola dvojnásobná, pretože jeden deň som potratila jedno a druhý deň druhé... Takže totálne vyčerpaná a zúfalá…nechcelo sa mi už viac žiť, myslela som, že som už na pokraji svojich síl , veď 5 potratov, to sa už predsa nedá zvládnuť. Ale ja som sa rozhodla, že to zvládnem, že nech potratím aj 10-krát , ale raz určite nie, raz sa to musí podariť!!!

A tak nás čakalo znovu neúspešne KET  a potom to konečne vyšlo, už som tomu ani neverila, lebo nám už ostalo len posledné embrijko, a predsa mi znovu tá milá pani z centra natešená volala, že som tehotná, a že mám užívať všetky lieky, čo mi predpísal pán doktor a teší sa o týždeň na kontrolu. A tak som poctivo užívala Utrogestan, Duphaston, kyselinu listovú, Prednison a aj som si poctivo každý deň pichala Fraxiparín… a predstavte si, že som na tú kontrolu po týždni prišla, a prišla som aj o dva týžde…a aj na všetky ostatné, ktoré ma čakali do konca tehotenstva.

Bola som taka šťastná, bolo to najkrajšie a najšťastnejšie obdobie v mojom živote, stále som mala pocit, že by som mohla byť tehotná večne, maličký bol úžasný a každý deň som mu to hovorila, tak krásne kopkal a štikútkal, nevadilo mi ani tŕpnutie nôh, ani to, že som sa nevyspala a dokonca ani nenajedla, lebo mi zistili tehotenskú cukrovku, takže mi zakázali jesť všetko, čo mi do vtedy chutilo…nsladkosti to síce neboli, ale jogurty, jogurtové nápoje a ovocie, to bolo moje.

A tak sme to dobojovali do 39. tt a nevedeli sme sa už s manželom dočkať toho nášho chlapčiatka, zrazu prišiel ten vysnívaný deň, naplánovali mi sekciu, kvôli syndrómu dutej žily a keď malinkého vybrali von a ukázali mi ho, tak som bola taká šťastná, že som to dokázala, nevedela som sa ho dočkať, kedy mi ho konečne donesú, kedy ho konečne budem môcť objať… pripadalo mi to ako celá večnosť, keď nebol pri mne, chcela som ho mať stale pri sebe, a tak som sa už na druhý deň po sekcii hrabala na nohy, aby mi už konečne nechali moje milované dieťatko pri mne. Nevedeli sme sa ho s manželom nabažiť, bol taký nádherný a náš, a taký spokojný… to bol ozajstný vrchol nášho šťastia.

A nasledoval úplný pád na to najhlbšie dno, museli sme ísť na rtg bruška, lebo mali podozrenie, že sa mu smolka zasekla v brušku a nevedia, či nebude treba urobiť klystír, alebo chirurgický zákrok, aby mu tú smolku dostali z bruška von. Bola som úplne hotová, keď nám naše krásne chlapčiatko odvážala záchranka do BB …tak veľmi som sa o neho bála!

Večer nám volali, že sa nemusíme báť, že jeho stav je stabilizovaný, že to nie je take vážne, ako mysleli, že chirurgický zákrok nie je nutný a že mu dostanú hovienko von z bruška a my ideme potom domov. Na druhý deň ma puslili z našej nemocnice k nemu do BB ako doprovod a keď sme prišli tam a natešení išli pozrieť naše chlapčiatko, tak nám pani doktorka povedala skôr, než nás k nemu pustila, že jeho stav je veľmi vážny, že ho museli uviesť do umelého spánku, že má nejakú silnú infekciu a oni nevedia akú, a že mu dávajú preventívne 5 druhov antibiotík, aby podchytili viac možností, ale že mu nedávajú veľkú nádej!!!  

Môj svet sa začal rúcať, ale ja som aj napriek veľkej bolesti a strachu verila môjmu chlapčiatku, že on to musí zvládnuť, bol taký nádherný, keď tam tak ležkal ako bábika. Na druhý deň sa mu pohoršilo, ale lekári už začínali tušiť, čo mu je, no len na druhý deň sa nášmu chlapčiatku zase pohoršilo, pani doktorka mi povedala vetu, na ktorú nikdy nezabudnem: Napriek všetkému, čo robíme, nevieme vášmu dieťatku pomôcť… a potom to už  jeho drobné telíčko nezvládlo... po 6 dňoch života, presne o 12.00 hod.  jeho srdiečko navždy prestalo biť.

A teraz už neverím ničomu, len dúfam, že sa mi môj chlapček vráti v zdravom telíčku.

Milá Ivanka, Váš príbeh je smutný, plný bolesti a sĺz a napriek tomu všetkému z neho stále cítíť vieru a nádej. Držíme Vám palce a želáme hlavne veľa zdravia a síl na zvládnutie ťažkého obdobia a veľa, veľa zdaru do budúcnosti... Všetko dobré!

jedine slovo .. preco ? clovek sa pyta sam seba co som komu spravil, preco ja ? preco sa uz aj na mna stastie neusmeje, kolko ma bude zivot skusat aby sa stastie usmialo aj na mna, preco ja nemozem byt konecne stastna ...kazdy ma svoj zivot svojim sposobom komplikovany , tazky , no na niekoho je toho niekedy uz vazne moc ... keby sa dalo , hned ti poslem kusok svojho stastia ...

16. júl 2011

:( neskutocne smutne :(

16. júl 2011

je mi to strasne lúto

16. júl 2011
16. júl 2011
16. júl 2011

;( uplne som stratila rec.......

16. júl 2011

Veľa,veľa síl!!Raz sa to proste podariť musí!!!Veľmi držím palce.

16. júl 2011

obdivujem ta zato že si to všetko zvladla...ja osobne by som to nedokazala...prajem vela sil a nex vam Maxik pošle čoskoro bratčeka

16. júl 2011

Mila mamicka este by som ti chcela poradit,ak si veriaca tak si zadovaz pasik sv.DOMINIKA od domnikanov.Oni to poslu pasik aj modlidbu,moli sa ju kazdy den,a ja verim a dufam,ze tvoja modlidba bude vypocuta.Mozem ti to poradi z vlastnej skusenosti.

16. júl 2011

Neuveritelne smutne, je mi to strasne luto, viem, ze sa to lahko pise, ale treba verit. Drzim vam strasne palce a prajem vam, aby vam anjelik, ktoreho mate v nebicku poslal za seba coskoro nahradu, ktora vam bude robit veeeeeeeeela radosti!!! ♥♥♥

16. júl 2011
gwenni
autor

@michaela1986
@nikusrk
@danka35
@kinkinga
@vanka1985
@wandie
@pohodacka
@ketrin007
@mata2211
@manifika
Z celého srdca vám ďakujem za vašu empatiu a slová podpory .

16. júl 2011

moja zlataa,prajem ti vela siil.Snad sa Vam to podarii,joj smutno mi je ☹

16. júl 2011

boze, je to az neuveritelne, ze zivot sa dokaze takto kruto hrat..hned som si brusko chytila a slzy mi vybehli...neviem ci by som to zvladla tak ako ty...ja verim, ze coskoro pride to stastie k vam a rozziari vam tvare...budem sa za teba modlit aj ja prosim kazdy den anjelicka aby mi daval pozor na ten moj poklad v brusku... musi sa to podarit...

16. júl 2011

chcela som napisat,ze pan Boh vie preco je to tak,ale opat po takejto skusenosti viem,ze asi tam hore nik nieje,lebo ani ten najhorsi podliak by toto nedopustil aby jedna mlada zena takto trpela..ved to je neuveritelne nespravodlive,,ako si pisala,su take matky co si nevazia to ze mozu mat deti a spravaju sa nezodpovedne,nestaraju sa o ne..piju fajcia a zneprijemnuju im zivot:(

16. júl 2011

gwenni tvoj pribeh poznam uplne a stale ma rozplace ked si to precitam,myslim na vas aby sa maxinko vratil co najskor spet ku vam, posielam objimco moja a pusinku maxikovi do nebicka xxx

17. júl 2011

gwenni už som ti písala, že nepoznám nikoho kto by si vytrpel ako ty myslím na teba od kedy som ta objavila na MK a nedokážem tomu uveriť aký je život krutý.....☹ a prajem ti nech sa ti Maxinko vráti čím skor... myslím na teba držkaj sa.....

17. júl 2011

z celého srdca ti prajem aby si čoskoro držala v náručí svoje krásne a zdravé bábätko....

17. júl 2011

AHOJ, TVOJ PRIBEH JE VELMI SMUTNY AJ SOM SI POPLAKALA A DRZIM PRSTY A PRAJEM VELA VELA SIL DO DALSIEHO ZIVOTA. NADEJ ZOMIERA POSLEDNA.........

17. júl 2011

Verim, ze sa tvoj anjelik vrati. Musis verit a pride to.

17. júl 2011
gwenni
autor

@drobcok
@soufya
@kinkinga
@yummy_mummy
@dana1972
@ayfer
@didulka85
Ďakujem Vám za vašu podporu , veľmi si to vážim

17. júl 2011

@gwenni vždy ked si to prečítam mám pocit ako keby to ani pravda nemohla byť...je mi vždy tak smutno z toho všetkého čím si si musela prejsť.mám ťa rada a my sme stebou xxx

18. júl 2011
gwenni
autor

@cisielko ja viem 🙂 ďakujem

18. júl 2011

@gwenni juuuj veľmi veľmi smutné ...slzičky mi tečúúúú :( želám ti z celého srdiečka krásne zdravé dieťatko veľmi veľmi veľmi ... a to najkrajšie tehotenské bruško 🙂

18. júl 2011
gwenni
autor

@katuska26 ďakujem úprimne

18. júl 2011

Musíš byť veľmi silná osobnosť, že dokážeš isť aj cez tieto ťažké prekážky a dokážeš žiť...určite pri Tebe stoja ľudia, ktorý Ťa milujú a podporujú vo všetkom a verím, že jedného dňa budeš držať v náruči svoje vytúžene dieťatko a ten pocit Ti vynahradí všetky smutne pocity, ktoré si kedy mala...Drž sa xxx 🙂))

18. júl 2011

si fakt silna zena a v tomto ta obdivujem,ten koniec pribehu bol strasne smutny,necakala som to,zimomriavky po celom tele a slzicka v oku.Prajem este vela sil a verim,ze chlapcek raz pride,Boh ta ma rad ked ta takto skusa.

19. júl 2011

ja verim tomu,ze budes stastna jeden den a mat drobceka doma🙂 uzasne,aka silna zena si!

19. júl 2011

@gwenni mam stiahnut hrdlo, neviem co povedat, snad iba: drz sa!

19. júl 2011

@michaela1986 ja ti rada tiež pošlem ten svoj kúsok šťastia. gwenni máš môj obdiv. držte sa!!!

19. júl 2011

veľmi smutné.... ale cítim z Teba silu a obdivujem Ťa. Prajem Ti z celej duše, aby si konečne bola šťastá...

19. júl 2011

az sa mi nechce verit, ze sa toto vsetko moze stat jednej zene ☹ dufam ze bude stastna sedmicka... nestracaj nadej a bud silna.

19. júl 2011

Po prečítaní Tvojho príbehu sa asi nenájde matka ktorá by neplakala a neďakovala Bohu že má zdravé detičky. Ja Ti z úprimného srdca prajem aby sa aj tebe tento sen splnil. Veľa veľa síl prajem. Máš môj VEĽKÝ OBDIV

19. júl 2011

Ivka, zakazdym, ked citam tvoj pribeh alebo ked sa na MK "stretneme," je mi velmi luto, co sa stalo.... Paradoxne, odkedy som ta stretla, vdaka tvojim povzbudivym slovam sa mi podarilo dostat z depresii, ktore som mala, ked som prisla o mojho drobceka... Dakujem ti za to... A velmi dufam, ze za tvoju pomoc a povzbudzovanie nas ostatnych sa dockas tej najkrejsej odmeny... Malickeho krasneho vonavuckeho uzlicka... 😉

19. júl 2011

silno silno ti budem drzat palce aby vsetci si vasi anjelici v nebicku vam uz poslali anjelika,ktory bude tu s vami na zemi a urobi vas stastnymi...drz sa..

19. júl 2011

Ivkaa mas tak vela anjelikov a pritom stale tolko lasky v sebe, ze Maxik sa urcite vrati.. mam ta velmi rada posielam vela pusiniek Maxikovi do nebicka.

19. júl 2011

Prajem veľa, veľa síl a posielam veľké objatie

19. júl 2011

mam slzy na krajicku...prajem vela sil do dalsieho snazenia..snad vam malinky posle z nebicka babo z ktoreho sa budete tesit az do konca zivota..

19. júl 2011

fakt hrozne,ako v zlom filme.prajeme vela stastia.mas moj obdiv

19. júl 2011

veľmi,veľmi ťažkým obdobím som si prešla, kým som porodila ten najväčší poklad v našom živote, neviem si predstaviť zažiť niečo podobné...je mi to hrozne, ale hrozne ľúto...verím a budem sa modliť, aby si našla pokoj a aby pod tvojím uboleným srdiečok začalo biť nové srdiečko, ktoré vám vynahradí všetko a pofúka rany na duši

19. júl 2011

treba verit,presla som si svoje,cestou necestou...povedala som si jednoducho urobim vsetko co sa da aby som si potom nieco nevycitala a nakoniec sa mi moje anjeliky vratili.Netreba sa vzdat. NIKDY!

19. júl 2011

@gwenni
wow.....
drzim palce...... drz sa... a nevzdavaj sa.... ja viem ze kazdy to tu pise ale ver a nevzdavaj sa..........

20. júl 2011
gwenni
autor

@monika15
@mojmacik
@dedysek
@papericko
@mirisel
@sarkulka
@kevama
@kleopatra0303
@katka2011
@nalada
@lucik106
@pink_lady
@mery19011
@estterka
@katie23
ďakujem z celého srdca za podporu, veľmi si to vážim

@janie80
som veľmi rada že som ti aspoň trochu nejako pomohla, vieš ja nechcem aby si niekto myslel že sa tu ľutujem to vôbec nie, ja len chcem dodať silu bojovať tým ktorým sa nedarí otehotnieť

@denisece
ďakujem ti moja zlatá 🙂

20. júl 2011

toto mi je velmi moc luto ☹ strasne drzime palceky nech je vsetko v poriadku a nech sa vam co najskor zadari! ..si silna zena, a budes skvela maminka, hlavne sa nevzdavaj...

20. júl 2011

na toto je ťažko niečo napísať..sama som raz potratila a bolo to strašné...neviem si predstaviť ako by som prežila to čo ty...ale ja verím,že raz sa ti narodí krásne a zdravé diaťatko...strašne držím palce...

20. júl 2011

@gwenni z celeho srdca ti zelam,nech sa ti tvoja tuzba splni.drzim vsetky palceky.

20. júl 2011

@gwenni
je lepsie ked sa vyrozpravas a nedudis veci v sebe, to pomaha na psychiku....

20. júl 2011

az teraz ked som to docitala a placem ako male dieta si uvedomujem ake blbosti riesim.....a aka silnamisi byt ked si toto vsetko zvladla...strasne drzim palce a pomodlim sa za teba aby si aj ty mohla prezivat radost z rastuceho dietatka...

20. júl 2011

@gwenni dlho rozmýšlam, čo napísať...na to, čo si prežila nie sú slová...je mi to veľmi veľmi veľmi ľúto...moja sesternica potratila asi 10x, možno aj viac, k tomu všetky možné komplikácie, má po 40tke, no a zajtra má termín, čaká dievčatko...nikto sme neverili, že sa jej to podarí a vidíš..ona verila a za chvíľku bude mať svoj pokladík v náručí..z celého srdiečka ti prajem, aby dni strávené v bolesti, boli len zlou spomienkou na minulosť a mala pri sebe drobčeka, ktorý ti nedovolí plakať..a ak, tak jedine od šťastia..

20. júl 2011
gwenni
autor

@liliana82 Ďakujem ti za krásne povzbudenie, sesternici a bábätku prajem strašne veľa zdravia a šťastia 🙂

21. júl 2011
gwenni
autor

@dzuzu83 ďakujem ti si veľmi milá 🙂

@monika15 áno máš pravdu, mne to pomáha už od začiatku som mala silnú potrebu o tom rozprávať a hlavne si poplakať a dostať zo seba tú neskutočnú bolesť von, ale teraz je to už o niečo lepšie. Veľmi mi pomáha aj to že som tu stretla strašne veľa mamičiek ktoré mi napíšu ako veľmi im je to ľúto čo sa nám stalo, lebo keď Max zomrel mala som pocit že tú bolesť musím vykričať celému svetu tak veľká bolesť to pre mňa je a teraz mám pocit že som to vykričala ....

@kilian
@marcela1992
@nadia1984
ďakujem

21. júl 2011

@gwenni moja prajem Ti vela vela sily nech pri tebe stoji Maxik zo vsetkymi anjelmi z neba,si uzasna a obdivuhodna osobka,sklanam sa pred tebou,mam kamaratku ktora prezila 7 potratov,pred rokom sa jej konecne narodila nadherna a zadrava dcerka,prajem Ti teda aby sa podarilo a Pan Boh Ti nadelil radost a stastie mat dieta,posielam Ti silne obajatie a moja mala dcerka sladke bozteky,si uzasna🙂)

21. júl 2011
gwenni
autor

@karolina2105 ďakujem za nádherné povzbudenie a najviac za tie sladké božteky na diaľku...veľmi mi chýbajú

21. júl 2011

@gwenni nedakuj pomodlim sa za teba este teraz mi tecu slzy z tvojho pribehu ani neviem vyjadrit ako velmi,drz sa!!!

21. júl 2011
21. júl 2011

Gwenni, trvalo mi par chvil kym som tento pribeh rozdychala. Ja som otehotnela ani som nevedela ako, aj ked prve tehu bolo mimomaternicove a aj vdaka tomuto pribehu som si uvedomila, ake velke stastie mam. Je mi luto, ze nie kazdy ma cestu taku lahku, ale viem a verim, ze sa to podari a aj ty sa dockas zdraveho uzlicka v naruci. Ved nejaka spravodlivost predsa musi byt. Strasne ti drzim palce. Budes uzasna mamina.

21. júl 2011
gwenni
autor

@kvetinqa je to naozaj veľké šťastie, ja si to ani neviem predstaviť, že by som otehotnela ani neviem ako, každé tehotenstvo som si vybojovala :( a keď som si myslela že som to už dosiahla a prišla moja zaslúžená odmena Max ....tak nám odišiel do nebíčka ..... a vtej chvíli som sa hnevala na celý svet, na tú neskutočnú nespravodlivosť:(

21. júl 2011

@gwenni Verim, ja som mala "iba" mimomaternicove tehotenstvo a na chodbach nemocnice som plakala, ked som videla na navstevach skupiny romov ako si hadzu babatka medzi sebou a su nechutne nehygienicki.. Vtedy som bola uplne na dne a nechapala som preco sa toto deje. Ja teda veriaca nie som, ale verim, ze kazdemu sa raz vsetko vrati a som si ista, ze aj tvoja obrovska tuzba a tazka cesta sa vyplatia a dockas sa. Prajem ti najma vela sil a zdravia. Maxik sa ti vrati a tu bolest vystrieda stastie. Velmi drzim palec.

21. júl 2011
gwenni
autor

@kvetinqa ja viem že sa vráti , musí

21. júl 2011

@gwenni Urcite ano.

21. júl 2011

bože toto mi je tak hrozne ľúto ☹((( aj som plakala pri čítaní :(

21. júl 2011

@gwenni je mi to velmi luto ani si neviem predstavit co vsetko si si musela prezit, zelam vela zdravicka a nech sa to uz konecne podari!!!!nech ste konecne stastni ako si uzalsuzitre! prajem vela sil

21. júl 2011

mas moj obdiv, si velmi silna zena a tvoje deti raz budu najstastnejsie pod slnkom pretoze budu mat TEBA.... nad adopciou ste nerozmyslali?

21. júl 2011
gwenni
autor

@backorka ďakujem.
Vieš keď už raz uviíš na testíku // tak si rozhodnutá urobiť čokoľvek aby si ich videla tam znovu, a keď raz pocítiš aké to je úžasné mať v brušku ten malinký zázrak, tie kopančeky, štikútka a podobné a nakoniec držíš tú dokonalosť života v rukách ...... urobím čokoľvek aby som to mohla znovu zažiť a mala aspoň jedno dieťatko
Voľakedy keď sa nám na začiatku nedarilo otehotnieť tak sme zvažovali adopciu, ale potom sa niečo zmenilo a už si to nevieme predstaviť..... nemať svoje dieťa, ale adoptované. Jedno čo by som možno ešte dokázala by bolo to keby mi švagriná darovala vajíčka na umelé oplodnenie a mohla by som otehotnieť a porodiť dieťa môjho manžela a niekoho koho poznám a mám ho veľmi rada.

21. júl 2011

rozumiem, z tejto stranky som sa na to nepozerala... napadlo ma len, ze by sa ti mozno vsetko ovela lazsie znasalo keby sa okolo teba tmolilo babatko, ktoremu by si namiesto detskeho domova dopriala kompletnu rodinu...
Darovanie vajicok by asi mohlo moct... ale vajicko tvojej svagrinej a spermija tvojho muza, ak tomu dobre rozumiem, je tusim incest, tak pozor na to 🙂

21. júl 2011
gwenni
autor

@backorka švagrinká je žena môjho brata :D :D :D a dá sa to len my to nepotrebujeme, lebo vajíčka aj spermijky máme našťastie v poriadku....
No ľahšie by to bolo keby sa motalo, ale nedovolí mi svedomie zneužiť dieťa ktoré už aj tak malo smolu že sa narodilo rodičom ktorý si ho nezaslúžili, na to aby som ja bola šťastná.....a bojím sa toho že keď sa nám potom narodí vlastné dieťatko že to adoptované nebudem tak ľúbiť ako to svoje.

21. júl 2011

@gwenni
neboj bude dobre..... vlastne ak nemas problem o tom hovorit, co sa vlastne stalo, uz malicky mal problemy v brusku ci len vsetko sa tak zbehlo......... :( hrozne

mojej kamosky zomrelo dietatko tiez pred 2 rokmi, prenasala ho a potom nevedeli najst lekara ked uz sestry nevedeli najst srdiecko :(
a potom uz rychlo volali chirurga urobili emergency sekciu ale uz sa nedalo nic robit.... hrozna nezodpovednost, a ta lekarka stale robi...... ja by som jej brala licenciu hned.......

21. júl 2011

@gwenni
co sa tyka adopcie mas aj kus pravdy.... neni to zle, len velky risk,
poznam 3 ludi co vychovali a dieta v 18 odisli :((( hladat " svojich " rodicov,
co neni fer..... tie informacie by uz nikdy nemali byt dostupne, vsak rodic
sa ich vzdal..... tak potom ? :(((((((( a co adoptivny rodicia aka je to bolest,
vychovaju maju radi a zrazu nic.... :((((((((((((((

21. júl 2011
gwenni
autor

@monika15 no toto je tiež ďaľšia vec čo sa mi nepáči na adopcii, dáš dieťaťu lásku a všetko ako keby bolo tvoje a ono potom vyrastie a povie ti že mu máš dať pokoj a nemáš sa do neho starať, lebo ty niesi jeho mama, alebo ti nejáko vynadá.
Vlastnému dieťaťu to prepáčiš, lebo je tvoje ale čo toto cudzie???

Náš Max sa narodil s vrodenou vadou na črievkach a keď začal papať tak mu cez tie poškodené črievka išlo všetko čo spapal a aj mal vykakať do bruška a to mu spôsobilo Sepsu - otravu a zlyhali mu na to všetky orgániky :( :( :(

21. júl 2011

:( gwenni vela sily zelam budem sa za teba modlit dufam ze to pomoze aj ked uz neveris nicomu :( strasne ti zelam a by to uz vyslo a by si sa mohla konecne tesit

21. júl 2011
gwenni
autor

@silviaxs ďakujem a tvojmu Maxíkovi prajem strašne veľa zdravíčka šťastíčka

21. júl 2011

@gwenni
aha, no to mi je luto.....
ale neboj, nevzdavaj sa......
poznas Doreen Virtue ? ona sa zaobera s Anjelmi,
skus vygoglovat, aj anjeli dodavaju energiu....... 🙂

21. júl 2011
gwenni
autor

@monika15 ďakujem už som si pozrela a určite si nejaké knižky od nej kúpim 🙂 hlavne takú čo by ma naučila rozprávať sa s anjelmi 🙂

21. júl 2011

@gwenni
ja ich mam vela....... su fakt dobre... len treba verit...... a nevzdavat...
bude dobre 🙂

21. júl 2011

si uzasna maminka 🙂

21. júl 2011
gwenni
autor

@zomata to fakt ? ďakujem :D krásne sa to číta

21. júl 2011

ach jaj ☹ ani neviem čo vlastne napísať ☹ Je mi to moc ale moc lúto ale vydrž, lebo ako sa hovorí "nádej zomiera posledná" a uvidíš podarí sa, MUSÍ SA SAKRA PODARIŤ!!!

21. júl 2011
gwenni
autor

@novan musí sa podariť 🙂 ďakujem za podporu

21. júl 2011

gwenni je mi to velmi luto :( ba vlastne viac ako mi to je luto ma to strasne hneva,ze je zivot tak hnusny k ludom, ktori si to nezasluzia. pracujem v banke, ked vidim po podporach hufy ludi bez zaujmu o seba a svoju rrodinu, ako jedno decko taha za sebou, druhe v kociari a tretie v bruchu, je mi z toho zle :( ja som tiez tuzila po // a ked konecne prisli, bola som od stastia hotova. no ako prisli, tak aj odisli a ja som si povedala, ze ved pridu druhe 🙂 stale nechiodia, no stale verim 🙂 drzim ti velmi palce

p.s. znamej prve babatko tiez par dni po porode "odislo" kvoli vrodenej chybe crievok. po dlhom case ostala znova tehotna, tehu v pohode, no uz predpokladali, ze bude zle, chodili aj na DNA testy,... a hned ako sa maly narodil, okamzite po porode ho brali na salu a operovali, piplali v inkubatore,... dnes ma 30 rokov 🙂 vierka pre neho chcela aj surodenca, no mala viac nepriechodne vajcovody, o to vasci strach prezivala a preziva dodnes 🙂 a "maly" jej lasku z celeho srdca opatuje 🙂
dockas sa, verim tomu 🙂

21. júl 2011

ani len zdaleka si neviem predstavit, cim ste si museli prejst...je to ako zly film...tazko sa aj slova hladaju, co napisat...budem sa len opakovat SILNO DRZIM PALCE !!!

21. júl 2011

nemám slov...slzy v očiach, ale jedno ti poviem, verím, že čoskoro budeš mať svoje krásne zdravé dieťatko pri sebe a ono ti vynahradí všetkú tú bolesť čo si musela zažiť. silno silno silno držím prsty aby to už bolo, aby sa vám to podarilo. myslím na vás. veľa síl

21. júl 2011

ja som toto neprezila nedokazem povedat co prezivas,len to ze som si poplakala,a riadne. Ja som si myslela ze nemozem otehu ale chvala bohu,boh vedel ze muzi s ktorymi som deti neboli ti pravy...bala som sa upozornovala som mojho buduceho muza ze sa nam nemusi darit,tak rychlo asi nik neotehu nez ja..mame krasne dve deti ale neviem si predstavist ze by moje deti....neboli.ked vidim ako vyvadzajy a vidim ako si mohla ublizit...nemozem nad tym uvazovat bo by som sa zblaznila.drzim ti palce aby si sa raz stala maminou,a ked nie svojmu,tak aby nejake dieta co rodicov nema spoznalo vasu lasku lebo velavdeti caka a nezasluzi si byt opustenymi...dufam ze vas anjelik dava na vas pozor a raz ked boh da,narodi sa vam znova a zdravucke.z celeho sdca vam prajem stastie a nove naaaaaaadeje!!!!!

21. júl 2011

Ahoj gwenni, ja som pred 11 dňami spontánne potratila a myslela som si, že to neprežijem. Bolo to vo veľmi skorom štádiu. Ale to čo si prežila Ty... ani neviem čo mám napísať. Lekár mi vravel, keď ma pripravoval na to, že potratím, že je to ešte stále lepšie, ako potratiť vo vyššom štádiu tehotenstva alebo nedajboh prísť o dieťatko, keď sa už narodí. Teraz si uvedomujem, že mal veru pravdu. Nechcem tu viesť fatalistické reči, ale myslím si, že sa Ti život na oplátku prinesie niečo neskutočne krásneho. Nedávno som čítala, že otehotnieť 6 mesiacov po potrate či pôrode je ľahšie a zároveň je vyššia šanca, že dieťatko bude zdravé. Moc moc Ti držím palce a budem sledovať tvoj blog, že ako sa Ti vedie 🙂.

22. júl 2011
gwenni
autor

@human ďakujem aj tebe prajem aby tvoja bolesť zo straty netrvala dlho a rýchlo sa ti vrátila nádej do bruška 🙂

22. júl 2011
gwenni
autor

@4ocka
@vi3ka
@bobricka
@cenculinka
z celého srdca vám ďakujem babulky

22. júl 2011

@gwenni ...dávno som si tak nepoplakala...toto ma fakt dostalo...držím Ti prsty a budem tam" hore" za Teba prosiť, aby sa vám to už podarilo...raz to určite príde a budete šťastní aj s malými drobcami...prajem veľa veľa lásky a trpezlivosti...

22. júl 2011
gwenni
autor

@kika72 keby som ich tak mohla mať aspoň troch tak ako ty 🙂 ďakujem

22. júl 2011

@gwenni ...ja som to tiež nemala ľahké, prvý sa mi skoro zadusil a na posledného som čakala 3 roky, tehotenstvo s gestózou, prasknutá maternica, malý len o chlp prežil a ja tiež... 3x sectio... ďakujem Bohu a lekárom, že sme ešte tu ... ja verím, že sa vám to tiež podarí...mám kámošku, ktorá pravidelne potratila v 5.mesiaci, po 3. potrate si ju vzali pod dohľad lekári v Košiciach v Šaci. Síce od 4. mesiaca ležala s nohami nahor až do pôrodu, ale dnes má 3 krásne dcérky, opakovalo sa to pri každej... len veriť a všetko sa raz podarí...

22. júl 2011
gwenni
autor

@kika72 🙂

22. júl 2011

@gwenni Neviem čo na to napísať..snáď len to,že verím že vám raz bude dopriate mať zdravé dieťatko.Držte sa,všetko dobré prajem.

22. júl 2011

@gwenni obdivujem tvoju silu bojovat..ja by som sa uz davno vzdala. hrooooooooozne moc drzim prsteky, nevzdavajte sa! 🙂 vopred prehraty boj je len ten, ktory sa nezacal.. 🙂

22. júl 2011

teraz som si to docitala a...nemam slov, je mi to tak neskutocne luto :( ja som potratila len raz a bola to rana pod pas, tim cim si musela prejst je neskutocne utrpenie, prajem ti len to najdolezitejsie, zdrave silne dietatko, ktore si zasluzis pre svoju odvahu a silu a najma preto, ze po nom velmi tuzis a budes velmi dobrou matkou...budem na teba mysliet!

23. júl 2011

si silna zena naozaj ta obdivujem aj tvojho partnera ze mate este chut bojovat, velmi vam drzim palce nech ste co najskor traja

23. júl 2011

tak to je strasne.prave som si pekne poplakala ☹ drzim vam palce aby sa vam podarilo zdrave babatko

23. júl 2011

ahoj nepoznám ťa, ale musím napísať že si neskutočne silná žena a ked som si to prečítala človek si myslí ako je mu zle na duši ked príde o dieťa, ale ako vidím tak to môže byť aj oveľa horšie. želám ti aby ti tvoji anjelikovia poslali zdravého súrodenca do bruška. Veľa zdravíčka a síl

23. júl 2011

prave som si precitala tvoj pribeh, si strasne silna zena , na jednej strane viem co si prezila ja som tiez potratila dva krat ale nikdy som neprestala verit, teraz mam krasneho synceka ktoreho nadovsetko milujem...drzim ti strasne silno palce a zelam aby si mala zdrave dietatko.

23. júl 2011
gwenni
autor

@mija777 ďakujem

@andiekens ja som to tiež chcela vzdať, ale takým iným spôsobom asi ako ty myslíš...ja som si už nevedela predstaviť ako ďalej žiť, ako žiť s toľkou bolesťou, ale vieš asi manžel vedel že som už na pokraji mojich síl a keď srdiečko našeho chlapčeka prestalo byť a poodpájali ho mohli sme si ho ešte posledný krát podržať ....a vtedy manžel veľmi plakal a povedal mi že ho nesmiem opustiť, že ho nemôžem nechať samého, že spolu to zvládneme a Maxinko sa nám vráti v zdravom telíčku. Takže ja to už nemôžem vzdať !!!

@kepassa ďakujem
@mata_murkova ďakujem
@dastien ďakujem
@persseffona ďakujem z celého srdca a aj ty príjmi moju sústrasť, je mi to veľmi ľúto že tvoja dcérka tiež odišla do nebíčka.
@gabi.ta ďakujem

23. júl 2011

ŽELÁM TI VŠETKO ŠŤASTIE SVETA !!!!!!!
Si úžasná žena, úžasná mamina a ja dúfam, verím.......... nie, VIEM! Viem, že raz sa ti to podarí a budeš držať v náručí svoje zdravé, krásne bábätko 🙂 a tvoj anjelik Max bude na neho z nebíčka celý čas dávať pozor 🙂

23. júl 2011

to bolo to najsmutnejsie co som kedy citala ,slzam sa nedalo ubranit :(

23. júl 2011

smutne citanie..a zvlast, ked clovek vie, ze je to skutocne, ze sa to deje :(..mala som problem donosit babo, nakoniec to vyslo..a mame ich az 4..ja si tak hovorim..na taky krasny zazrak sa caka, mozno sme vtedy neboli v poradi..s celeho srdca ti prajem, nech ten vas drobcek sa uz prestane tulat a konecne k Vam zavíta..a vsetko uz bude ok..ved bude mat Vas , milujúcich rodicov a braceka , ktory nanho bude davat pozor z hora...drz sa a ver, ze aj ty budes mat v naruci ten krasny zazrak 🙂

24. júl 2011

Smutný príbeh☹ Si úžasná a silná osôbka a maminka 🙂 Prajem do života veľa šťastia a zdravé bábätko.

24. júl 2011

@gwenni si neskutočne silná zienka. Drzim palce, nech sa Maxinko vrati prostredníctvom bračeka alebo sestričky čo najrýchlejšie.

24. júl 2011
gwenni
autor

@natassa
@cherry1981
@traktor
@smajlik323
@nikina17
Ďakujem z celého srdca 🙂

24. júl 2011

@gwenni,uz dlhsie citam tvoj pribeh,ale nikdy som ti nic nenapisala,lebo som nevedela najst vhodne slova.tvoja cesta za babatkom je velmi smutna,ale ty si silna zena a verim ze aj ty sa dockas toho zazraku a uz ti ho nevezme nik.Drzim ti silno,silno palce,nevzdavaj to.

24. júl 2011

sklanam sa pred tebou.Je to neskutocna zivotna tragedia a ja verim ze za chvilocku budete minimalne traja.Drz sa dievca

24. júl 2011

Musis byt silna osobnost a preto Nikdy sa nevzdavaj aj ked budes unavena z bolesti a slz, musis byt silna a verit na maly zazrak :🙂) viem co citis a,prajem z celeho srdca aby sa ti to splnilo:🙂)

24. júl 2011
gwenni
autor

@janulap
@bianca
@lejik
Ďakujem vám z celého srdca za podporu, veľmi si to vážim.

25. júl 2011

@gwenni ked sa pozerám na mojho malého ani neviem čo by som napísala. snád len tolko že vám držím palce aby ste sa raz dočkali svojho šťastia. a nech už si pre vás osud pripravil čokolvek prajem vela vela síl prijať to s pokorou a tiež vám prajem vela lásky a šťastia s vaším mm.

25. júl 2011

@gwenni a chcela som ešte to povedať že aj ked je to otrepané ale psychika robí vela. ja som síce neprešla tým čo vy ale tiež sa nám nedarilo a raz som pred spaním dakovala bohu že mám muža ktorý ma miluje a sme zdraví, a že sa budeme lúbiť aj ked bábo nebudeme mať. asi o dva týždne som otehotnela. odvtedy verím na zázraky

25. júl 2011

tolko tolko slz mi tecie po licach.....je mi to velmi luto, zelam vam vela vela sil a nadeje.....neviem to ani opisat, ako mi zvieralo srdce, dusu od tolkeho utrpenia a nespravodlivosti, ktore som citala vo vasich riadkoch..... a preto si kazducky den budem vazit to, co clovek ma a niekedy si to neuvedomuje...zdravie a lasku nasich deti, za to vam dakujem a vzdy si spomeniem, ked sa budem rozculovat nad malichernostami a hlupostami vsednych dni a starosti, dakujem a zelam vam z celej mojej duse a srdca len to najlepsie, nech sa dockate toho krasneho a najvzacnejsieho zazraku, akym dietatko je......

25. júl 2011
gwenni
autor

@lenkatomo tak krásne ste to napísala, ďakujem vám úprimne z celého srdca, je to príjemné vedieť ...veľa zdravíčka vám prajem

25. júl 2011
Autor komentár zmazal
gwenni
autor

@nanulik ďakujem 🙂
ja za môjho manžela ďakujem každý deň, vždy a všade, neviem čo by som bez jeho nekonečnej lásky a podpory robila

25. júl 2011

@gwenni mila gwenni, som presvedcena, ze jedneho dna budes mat nadherne zdrave dietatko, ktore zmije vsetky slzy a odstrani vsetku bolest z tvojho srdiecka..bude to vynimocne dieta, pretoze bude mat v sebe nieco zo vsetkych tvojich deticiek, ktore sa bohuzial nenarodili..vravi sa, ze na svete trpia najviac ti, ktorych Boh najviac miluje..tak nezufaj..ja som prezila tiez velku tragediu v rodine a nasa cesta za babatkom tiez nebola najlahsia..ale raz sa casom vsetky rany zahoja a vystrieda ich radost a stastie 🙂

25. júl 2011
gwenni
autor

@sofia2008 ďakujem za krásne povzbudenie prajem aj tebe veľa radosti a šťastia 🙂

25. júl 2011

Velmi ťa obdivujem.Nikdy by som nedokázala zvládnuť tolko bolesti.Už 3 neúspešné pokusi pre mňa by bolo privela.Prajem vám aby Boh doprial aj vám anjelika...

25. júl 2011
gwenni
autor

@miroslava632 ďakujem 🙂

25. júl 2011

Veľmi silný príbeh, už som čítala všeličo ale toto je mooc. :,( ja byť na tvojom mieste tak toto už asi nezvládnem, ja som prišla o anjelika v 5tom mesiaci a bola to škaredá skúsenosť,potom sme sa snažili s mužom o bábätko pol roka a už to mi pripadalo hrozné, ale nakoniec k nám Lukáško prišiel 🙂
Moooc ti držím palčeky aby konečne bolo počuť vo vašej rodine detský plač a smiech a aby sa zo smutných chvíľ stali len šťastné.

25. júl 2011

toto by som uz ani ja nezvladla aj ja som prisla o jedno dietatko moju Dianku mala 4 mesiaciky a este som dve deti potratila ja mam pre koho zit mam este 4 deticky ktore su pre mna vsetko verim ze aj na teba sa raz usmeje stastie

25. júl 2011
gwenni
autor

@ifek
@andrejka1974
ďakujem

26. júl 2011

@gwenni váš príbeh je taký dojemný, uplne som sa pri nom rozplakala, strasne vám držím palce, nech váš anjelik príde, nech je tu s vami, zaslúžite si to, bolo by to nespravodlivé, verím, že Pán Boh Vás obdarí niečím takým úžastným ako je dieťa, vytúžené dieťa.....

30. júl 2011

@gwenni váš smutný príbeh by si mali prečítať maminy, ktoré dieťatka odmietajú...

30. júl 2011
gwenni
autor

@hili Ďakujem veľmi pekne, alebo také ženy čo si svoje deti nevážia a berú ich ako samozrejmosť !!

31. júl 2011

@gwenni asi tak nejako....až keď čítam váš príbeh zisťujem aké to má niekdo ťazké...aj ked možno má niekdo neposlušné detičky no môže byť rád že ich má...no nie? ja som taká šťastná že mám dve detičky, zdravé, krásne, poslušné, moji drobci sú citlivejší, niekedy to mám s nimi ťažšie ale radšej nech si pri mne poplačúúúúúú, viem, že ich mám...sú to moje zlatka...jednoducho je kopec mám čo sa o deti nestarajú, odmietajú a pod. tie by mali čítať váš príbeh a vedeli by aké ťažké je mať zdravé dieťa....držím vam palce, zaslúžite si dieťatko!!!

31. júl 2011

prajem ti už len šťastie 🙂
veľmi smutný príbeh a obdivujem ťa,že si taká aká si napriek tomu čo sa stalo!

4. aug 2011

Nestíham čítať predošlé komentáre...Veľmi ma marzí, veľmi veľmi čo všetko si si musela zažiť..Je to také ťažké čítať tie riadky, neviem si ani predstaviť akú bolesť si si musela zažťť/prežiť. Tak ti prajem aby si mala to vytúžené dieťatko. Verím, že to tentoraz dopadne dobre a konečne budeš mať zaslúženú odmenu v náručí už navždy. Klobúk dole pred tebou a manželom, ste silná dvojka, spolu ste do zvládli čo je krásne. Nech ste aj naďalej jeden pre druhého oporou..viem ako dobre to padne...sama som jedno dieťatko potratila...a mám hlbokú ranu na srdci...neodvážim si ani len predstaviť ako by mi bolo po tom čo si si musela vytrpieť. Ver, že Boh ťa musí mať veľmi rád...Ak v neho veríš, nehnevaj sa na neho...raz pochopíš, prečo to tak muselo byť...Držte sa!

4. aug 2011
gwenni
autor

@poleva Ďakujem a nemáš ma za čo obdivovať veď ja som úplne obyčajná žena ako každá iná...jediné čo mám je veľká bolesť v srdci lebo časť jeho už navždy odišla :(

@nadenam Ďakujem ti z celého srdca a nehnevám sa na neho ...

5. aug 2011

Pri čítaní tvojho príbehu som aj ja plakala....no neviem ja by som to asi nezvladla, preto velka poklona pred tebou.....Si silná osoba a už len držať Vám palce a palce, ja verím, že nakoniec všetko dobre dopadne...držte sa !!

6. aug 2011
gwenni
autor

@sevgilimbeni ďakujem

6. aug 2011

práve som dočítala tvoj príbeh.........je mi ľúto,že ste prešli takouto veľmi smutnou cestičkou.Ani si neviem predstaviť aké ťažké to musí byť pre teba a celú vašu rodinu.Musíš byť veľmi silná a nevzdávať ,váš anjelik vám v nebíčku už isto zariaďuje podobné stvorenie ako bol,ktoré vám pripraví veľa krásnych zážitkov.Držím vám palce a hlavne a posielam veľa síl

8. aug 2011

Mam obrovsku hrcu v hrdle a plne oci slz ......okamzite som pozrela na mojho maleho, len o malinko mladsieho ako je Maxik (je , pretoze v srdieckach zostane navzdy) a nedokazem si predstavit tu bolest keby som ho nemala.....Viem ze Pan Boh chce mat pri sebe anjelikov, ale Preco?.......ty si mu ich dala uz niekolko :( Velmi mi je to luto a posielam ti vela energie aby si to vsetko zvladla a ty to zvladnes , si neuveritelne silna.Prajem Vam aby to tentokrat islo vsetko hladko a ako odmenu za vsetko trapenie ste mohli drzat v naruci zdravucke dietatko, alebo rovno aj dve 🙂

8. aug 2011

Uz dlho ma nic nerozplakalo tak, ako tvoj pribeh. Tazko vyjadrit slovami lutost, ani si neviem predstavit kolku bolest si prezila a prezivas. Neskutocne Ta obdivujem, aj Tvojho manzela ako to zvladate. Ste neskutocne silni ludia! Velmi Vam prajem, aby tu bolest a prazdnotu coskoro naplnilo statstie a radost z noveho uzlicka vasej lasky.

9. aug 2011
gwenni
autor

@miruska320
@babareno
@frukoleyla
ďakujem za podporu ste veľmi milé 🙂

9. aug 2011

drzim palce nech sa Maxik cim skor vrati k maminke 🙂 tak ako sa mne vratil moj chlapcek, zivot je nespravodlivy, ale treba verit, ze sa vsetko na dobre obrati 🙂 vela trpezlivosti a sil prajem...

27. aug 2011
gwenni
autor

@lara13 hádam už čoskoro sa naozaj vráti 🙂

28. aug 2011

strasne smutny pribeh... velmi silno ti drzim palce, aby ste sa uz coskoro tesili zo zdraveho babatka...

2. sep 2011
gwenni
autor

@evka4 ďakujem

4. sep 2011

Je mi to velmi luto...sklanam sa pred vami, ste uzasne silni ludia ty a tvoj manzel, zo srdca vam drzim palce a verim ze to dobre dopadne 🙂 maminka ako ty si zasluzi byt stastna...!

8. sep 2011

placem, je to nespravodlive, velmi nespravodlive...presne v takychto pripadoch sa pytam,kde je ten,co ho nazyvaju Bohom,ked toto dopusti..?kde je ta spravodlivost,ked zena, ktora ma zdrave deti ich zanedbava a nestara sa o ne a ine by tak velmi chceli a nemozu..prajem vam z celeho srdca vela sil a stastia , urcite sa to podari a Maxik bude zasa s vami!

8. sep 2011

je mi tak velmi smutno... verim, ze tvoj anjelicek sa jedneho dna vrati a vy budete uz navzdy spolu...

14. sep 2011

@gwenni nááádherné bábätko...precooo??neubránila som sa slzám,mas moj obrovsky obdiv...velmi velmi ti drzim palce aby sa Ti Maxik coskoro vratil...

22. sep 2011
gwenni
autor

@winipega ďakujem

22. sep 2011

uplne som stratila rec a v mojich ociach sa lesknu slzy. Moc Ta obdivujem, aka si silna, ze stale veris. Aj my chceme babo uz dva roky, a zatial nic. Boli chvile ked som bola zufala a pytala sa preco ja.Velmi Vam drzim palce🙂

22. sep 2011

precitala som si ten clanok co si vsetko prezila klobuk dole aka si silna velmi ta za to obdivujem a velmi ti budem drzat palceky aby sa ti maxik vratil budem sa za to aj modlit. cely clanok som sa neubranila slzam hrozny osud : (( uvidis uz coskoro sa ti splny tvoj sen a na testiku budes mat// budem na teba stale mysliet

22. sep 2011

v Biblii sa píše, že bremena potrebuju ramena, ktore ich budu niest....ale taketo tazke bremena by podla mna nezvladli ziadne ramena:( drzim silno prsty, aby si nakoniec ziskala svoje stastie! zvladnes to, verim, ze trpezlivost a sila, ktoru v sebe mas ti to prinesu!opatruj sa, myslim na teba!

29. sep 2011
gwenni
autor

@kathy1 aj ja som bola už zúfalá veľa krát ale nádej ma hnala vždy veľmi dopredu tak skús to aj ty tak nádej ti predsa nemôže nikto vziať ...nádej je tu vždy . Veľmi ti ďakujem za krásne slovká a prajem aj ja tebe veľa šťastia nech už čoskoro nieste ani vy len dvaja 🙂

29. sep 2011
gwenni
autor

@lucy130881 ďakujem za veľmi krásne prianie ...splnilo sa 🙂

29. sep 2011
gwenni
autor

@turandotta ďakujem z celého srdca aj ja som si myslela že to nezvládnem :( :( no musela som kôli manželovi a kôli Maxíkovi aby sa nám mohol vrátiť vo svojom bračekovi alebo sestričke 🙂

29. sep 2011

Ste veľmi silná žena, máte môj veľký obdiv, poplakala som si pri čítaní Vášho osudu... prajem veľa sily a energie v boji o dieťatko, verím a držím palce že sa Vám to podarí

21. okt 2011
gwenni
autor

@kakatkarina nevnímam sa ako silnú ženu, ja len mám vždy pocit že nemám inú možnosť ako bojovať ....ďakujem

21. okt 2011

Uz dlho som neplakala tak ako teraz pri citani vasho pribehu.
Teraz som si uvedomila ake banalnosti v zivote riesim a myslim si ze su to problemi.
Klobuk dole pred vami,ste neskutocna zena.
Strasne moc,moc,moc vam drzim palce aby ste toto tehotenstvo dotiahli az do konca narodilo sa vam zdrave dietatko ktore vam bude uz robit len a len radost.

28. okt 2011
gwenni
autor

@monicka6101 Ďakujem ,veľmi pekne ste to napísala 🙂

29. okt 2011

@kinkinga uplna pravda.....

8. nov 2011

@gwenni aj aj som prisla o dietatko. je to velka bolest a navzdy ostane v nas. Ty si zasluzis byt mamickou viac ako hocikto. vela zleho si zazila ale vravi sa ze po tom zlom by uz malo len dobre nasledovat. budem na teba silno mysliet. a tesim sa ked tu pribudne fotecka tvojho krasneho zdraveho babatka v ktorom sa ti urcite vrati aj kus tvojich anjelickov.

12. nov 2011
gwenni
autor

@ursul joj ďakujem ti veľmi pekne z celého srdca, veľmi pekne si to napísala aj ja dúfam že sa nám narodí tento krát zdravé dieťatko a budem v ňom vidieť Maxa 🙂 🙂

13. nov 2011

tesim sa ked som ta aspon troska potesila.myslim na teba. cmucik

13. nov 2011

neskutocny pribeh, normalne mi vysli slzy ... :( Drzim palce, verim, ze tentokrat to uz dopadne dobre 🙂

27. nov 2011
gwenni
autor

@nttt ďakujeme 🙂 hádam hej 🙂

27. nov 2011

nedokazem to citat bez slz ........nerozumiem ,nechapem .... ☹ prajem z celeho srdiecka vela sil !!!!!!!!!

24. dec 2011
gwenni
autor

@maminakatka aj ja dnes nedokážem byť bez sĺz je to také ńespravodlivé :( :( Ďakujem za podporu a prajem vám krásne vianoce .

24. dec 2011

@gwenni verim ti ,prajem vela sil ,vela zdravia ,nech uz nikdy necitis tu bolest ! pokojne sviatky a dakujeme

24. dec 2011

Z celeho srdiecka ti prajem, aby si taketo nieco uz nikdy nezazila.. Velmi smutny pribeh.. neviem si ani zdaleka predstavit, co si musla prezivat.. Si silna maminka.. Toto tehotenstvo, bude ine.. Stastne az do uplneho konca.. 🙂 Moc drzim pastiky.. 🙂

10. jan 2012
gwenni
autor

@genialna ďakujeme .......

10. jan 2012

veľmi smutný príbeh, držím palce a prajem všetko dobré 😀

11. jan 2012
gwenni
autor

@erikal ďakujeme 🙂

11. jan 2012

už dávno som nevyronila toľko sĺz ako po prečítaní tvojho príbehu...prajem ti veľa veľa šťastíčka...prinajmenšom toľko koľko bolo mojich sĺz nad čítaním týchto riadkov a poviem ti, že ich bolo dosť veľa...Obdivujem ťa...

11. jan 2012

hrozne hrozne moc drzim palceky, aby to tentokrat uz konecne vyslo a vy sa budete moct tesit z vasho dietatka roky a roky a prezije ono vas...klobuk dolu, a velky obdiv!!!

11. jan 2012
gwenni
autor

@lusinda24
@pitik
Ďakujem vám maminky za podporu je to veľmi pekné od vás že so mnou cítite a naozaj mi vaša podpora pomáha 🙂

12. jan 2012

je to hrozne, čo sa vám stalo, :( držíme pršteky nech tentokrát všetko dopadne dobre, a nech ssa tešíte zo zdravého chrobáčika , 🙂

13. jan 2012

Ledva ledva som to docitala dokonca. SI neskutocne silna a obdivuhodna zena. Klobuk dole pred tebou. Ja by som to urcite nezvladla. Velmi ta obdivuje a strasne strasne strasne ti drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo.

13. jan 2012
gwenni
autor

@iivma ďakujem za pochopenie a podporu veľmi si to vážim a každé jedno takéto povzbudenie mi dodáva silu ...

13. jan 2012
gwenni
autor

@moncicip aj ja som si myslela že to nezvládnem, ale musela som....nie je čo obdivovať som úplne obyčajná žena , ale ďakujem za pekné slovká 🙂

13. jan 2012

Vedela som o Maxíkovi, ale aj to čo mu predchádzalo mi vyrazilo dych. Si neskutočne silná a húževnatá žena, klobúk dole pred tebou. Nechápem, ako to zvládaš a ešte vládzeš pomáhať aj druhým ľuďom....Až raz niekde bude súťaž o mamu roka, desaťročia alebo storočia, prihlásim ťa tam....

13. jan 2012

Niesi obycajna, ja by osm to mozno uz po treto menuspechu na tvojom ieste vzdala, preto fakt klobuk dole pred tebou ze si sa po tom vsetko nevzdala a ze bojujes dalej a ides si za svojim vytuzenym snom.

13. jan 2012
gwenni
autor

@moncicip no ja som za každým pádom cítila že nemám inú možnosť ...hovorili mi niektorý ľudia že si mám dieťa adoptovať ale ja som to tak necítila ja som to cítila tak že ja to dieťako raz budem mať len musím bojovať ....

@veronch Veľmi si ma dojala teraz ....nedokážem nájsť správne slová ako sa ti poďakovať

13. jan 2012

@gwenni Mne vôbec nemáš začo ďakovať.... to ja sa teraz hanbím pred tebou sama za seba, keď si spomeniem na to, koľko som sa narevala , keď som otehotnela s najmladšou Emkou. Ale chvala bohu som sa udržala zdravého rozumu, nevyviedla nič hrozné a teraz som tá najšťastnejšia mamina troch detičiek....🙂 No a tebe to jednoducho tentoraz už musí výjsť..... 😀

13. jan 2012
gwenni
autor

@veronch máš nádherné deti 🙂

13. jan 2012

Toto dokáže precítiť jedine človek, ktorý má deti a ďakuje Bohu za každý deň, keď si ich privinie, zdravé, krásne, nadovšetko milované. Tvoja sila je neskutočná.

18. jan 2012
gwenni
autor

@tkmama ďakujem veľmi a máš pravdu ...

18. jan 2012

fuuuuuuuuuuuuuu ako citam,tiez si si presla peklom. Viem presne ako sa citis a je mi strasne smutno, si strasne silna zena a teraz sa ti vsetko vrati. Drzkame Vam palceky. ak chces precitaj moj clanek. 🙂 Klobuk dole este raz pred tebou 🙂 Drzkajte sa

18. jan 2012

bojuj..ja si len spomeniem, že by deti mali ochorieť na niečo vážne- hneď sa mi tlačia slzy a takú silu ako máš Ty, to niet slov, mňa by to určite psychicky položilo, držkaj sa..

18. jan 2012
gwenni
autor

@nikuska0509 Ďakujem veľmi pekne si zlatá prečítam si 🙂

@zlata2 Ďakujem, ale nemám pocit že som neviem aká silná...ja som vždy mala pocit že nemám inú možnosť...

18. jan 2012

@gwenni Si úžasná bojovníčka. Nádherný ale veľmi smutný príbeh. Je veľmi dôležité že si sa nikdy nevzdala. Ja mám po synovi za sebou štyri potraty ale tiež som to nikdy nevzdala. A potom ked to nikto necakal tak sa to podarilo.Držím ti palce nech to dobojujete do toho najkrajsieho konca 🙂

18. jan 2012
gwenni
autor

@silvuska79 Ďakujem veľmi a som veľmi rada že ani ty si to nevzdala ...

18. jan 2012

@gwenni hovorí sa, že keď prestaneš tak veľmi chcieť tak vtedy to zrazu príde..ja sa cítim po prečítaní Tvojho príbehu veľmi špinavá..otehotnela som 3krát keď mal môj druhý synček len 7 mesiacov, bola som v tom čase taká slabá,unavená - vyčerpaná, lebo malý ponocoval..preplakala som týždeň keď sa tehotenstvo potvrdilo a dokonca som chcela riešiť túto situáciu horúcim kúpeľom, ale svedomie mi nedalo a čo sme si urobili tak to budeme mať..povedala som si. Zmierila som sa a začala naberať silu na pernejšie obdobie..dúfala, že možno to bude dievčatko a že všetko je tak ako má byť a takto sa to malo stať...ale v 10 týždni mi na vyšetrení lekárka oznámila, že nemá žiadnu akciu a že zrejme ide o zadržaný potrat..tak aj bolo, vyčítala som si,že ak existuje niečo medzi nebom a zemou, určite ma tá dušička opustila, lebo som ju nechcela..ateista by povedal, že telo samo rozhodlo či vládze či nie priniesť na svet ďalšieho človiečika..cítila som to vtedy tak, že ak by to malé malo byť choré, alebo by som nebodaj potratila vo vyššom štádiu, tak je dobré tak ako sa stalo...preto skús aj Ty myslieť trošku viac na seba a nie až tak o snahu otehotnieť..možno si veľmi unavená aj tvoje orgány..sústreď sa na oddych, užívaj si život a nezaťažuj sa teraz riešením vecičiek pre dieťatko..uvidíš aj tá dušička musí cítiť, že si v pohode, že teraz je správny čas, že to zvládnete a budete spolu šťasní..niekto by povedal, zmier sa s tým, odpusť si, nikdy sa neobviňuj, ale neprestaň veriť..a ja Ti poviem: anjeličku strážničku pošli gwenni zdravú dušičku, nech je pri nej vo dne v noci, buď im PROSÍM na pomoci.. sila myšlienky je zázrak..cmuk ..veľmi držím palce

18. jan 2012
gwenni
autor

@zlata2 veľmi si vážim tvoje slovká, ale ja som v 21tt a riešením vecičiek sa zbavujem strachu o bábätko, ale veľmi si vážim tvoju pomoc a tvoje vyznanie a prajem veľa zdravíčka 🙂

18. jan 2012

jeeeje tak to sa teším..zaujal ma Tvoj príbeh, čo je u mňa dosť nezvyčajné, že sa tu tak zašprtkám.. z toho je jasné, že nie som v tvojom príbehu v reále..moooja, tak jupíííí tfffuj tfffuj nech všetko dobre dopadne!! krásny deň

18. jan 2012
gwenni
autor

@zlata2 Ďakujem 🙂 ja inak musím povedať že ja som naše dieťatko nikdy nejáko nesila ale vždy som mala ten pocit že ja raz dieťatko mať určite budem a budem určite jedna z najšťastnejších mamičiek keď sa mi to splní 🙂

18. jan 2012

úžasný príbeh , ktorý chytí každého za srdce, nechápem ako nezistili co je tvojmu synčekovi, celé naše zdravotníctvo.
Ale veľa síl ti prajem a radosť s tvojho druhého synčeka , ktorý bude pri tebe veľmi šťastný a rád že má takú maminku ktorá sa nevzdala , ale bojovala a sla za svojím vytúženým bábätkom

18. jan 2012
gwenni
autor

@kattikina áno je to celé naše zdravotníctvo...nejdem sa k tomu vyjadrovať, ale vraj sa to nedalo zistiť!!!! Ale aj na tých potratoch už som prišla že oni čakajú a nič nerobia, lebo však to je normálne....po 4 potratoch ma ešte stále o tom presviedčali !!!!
Ďakujem za podporu 🙂

18. jan 2012

@gwenni to ti verím ja som prešla jedným potratom a ma to poznačilo a čo potom ty fakt veľa síl a odhodlanosť akú máš

18. jan 2012

moju malinku mam na rukach, ked toto citam a slzy mi padaju na jej hlavicku...:o(...drzim palceky, nech to dalsie babatko bude zdravucke a stastne, ze ma taku maminku

21. jan 2012
gwenni
autor

@blueskyka ďakujem ti z celého srdca, mne sa tiež vybavila teraz spomienka ako som držala Maxa posledný krát a tiež som veľmi plakala, ale teraz sa teším že sa nám vráti vo svojom bračekovi a už budeme plakať len od šťastia 🙂
Tvojej dcérke prajem veľa , veľa zdravíčka 🙂

21. jan 2012

@gwenni velmi ti to prajem....dakujeme z celeho srdca

21. jan 2012

Strašně smutný a dojemný příběh! ☹ Strašně moc držím palečky, aby to nakonec dobře dopadlo 😉

29. jan 2012
gwenni
autor

@martiskacz ďakujeme veľmi pekne 🙂

29. jan 2012

citam tvoj pribeh a normalne neverim,da sa vsetko toto prezit ??strasne moooc vam drzim palce 🙂 si neskutocne silna zena...

30. jan 2012
gwenni
autor

@jurinka1 no bohužiaľ, alebo bohu vďaka neviem ktoré sa hodí viac ...dá sa to prežiť, nemáš inú ,možnosť....milujúci manžel ktorý stojí pri teba a ty mu nedokážeš ublížiť ešte aj tým že by prišiel o teba....to ma postavilo na nohy, jedine on, bez neho by som to ani nechcela už zvládnuť ...
Ďakujem ti za podporu si veľmi zlatá že s nami súcitíš a že si mi tak pekne napísala ....Maxinko sa v nebíčku určite veľmi teší koľko zlatých tiet tu je a spomína na neho spolu so mnou 🙂 🙂

31. jan 2012

ahoj kukla som album a potom aj článok som bola zvedavá čo sa vlastne stalo a som s toho úplne vedľa. si naozaj silná osobnosť a tvoj manžel musí byť úžasný človek. prajem nech tentokrát už dopadne všetko ako má a vy budete mať ten najúžasnejší rok v živote. tak strašne držím palce že sa to nedá napísať. 🙂)))

31. jan 2012

ked som si precital len to, ze 5 potratov tak som si pomyslela....PANE BOZE, VED UZ IM POZEHNAJ!!!
mozem bez obav vyhlasit, ze nepoznam a ani som nepocula o silnejsej zene ako si ty....zasluzis si to stastie, ktore prezivaju matky...zasluzis si ho velmi a ja verim, ze tento krat to dojde do uspesneho konca a verim, ze to to nebude jedine vase stastie.....silno vam obod drzim palce!!!!silno!!!

31. jan 2012

gwenni podarí sa to! musí! Veľa lásky a radosti. Už len radosti. Myslím na Vás.

31. jan 2012
gwenni
autor

@stina no hádam sa to už tento krát podarí .... 🙂

@inzi_jozka až si ma rozplakala ...ňekonečná vďaka za krásne slová, podporu za všetko za každú jednu myšlienku , aj vám prajem to najdôležitejšie a to je zdravie 🙂

@mata1826 ďakujem ti z celého srdca, mám naozaj úžasného manžela a keby taký nebol tak to nezvládnem a už tu niesom ani ja tá bolesť keď Max zomrel bola nepredstaviteľná a ja som už naozaj nevládala a ani nechcela žiť ďalej, len môj manžel ma držal nad vodou a dával mi nádej že sa nám náš chlapček vráti v zdravom telíčku .....

31. jan 2012

gwenni určite ano

31. jan 2012

je mi to velmi luto, precitala som si vas clanok. az mi slzy tiekli. mame malinkeho chlapceka ma 5 mesiacov aneviem si zivot bez neho predstavit. ste strasne silna, ked ste to zvladli. obdivujem vas. prajem aby sa vam narodilo zdrave dietatko a vas maxik vas ochranoval z nebicka.

2. feb 2012
gwenni
autor

@krovka9 no ani ja som si nevedela predstaviť život bez Maxa a ani som si ho nechcela predstavovať, verila som že bude žiť, že sa vylieči, ale ..... bohužiaľ ani sama neviem ako som to dokázala asi len nádej že sa nám vráti v zdravom telíčku ako braček alebo sestrička Maxíkova ....
Ďakujem ti za podporu a tvojmu synčekovi prajem veľa, veľa zdravíčka nech vám robí iba radosti a žiadne starosti...

3. feb 2012

:(((veľmi ťa obdivujem veľmi.....a straaaaaaaaašne držím palčeky......

3. feb 2012
gwenni
autor

@lcsisi ďakujeme za palčeky 🙂

3. feb 2012

Vyprosujem vám veľa Božích milostí a hlavne zdravia 🙂

3. feb 2012

Mila Gwenni, pisem cez slzy, tak snad spravne. Prajem ti vela vela zdravicka, lasky a nech v tvojom zivote nastanu uz len usmevne dni. To, co sa stalo je zle, hrozne a nespravodlive a aj ked na to nikdy nezabudnes, z celeho srdca ti prajem a dufam, ze vsetky zle veci si uz vycerpala a teraz pridu len tie prijemne a pekne dnia nech je cim skor v tvojom naruci nejaky malinky anjelik...

3. feb 2012
gwenni
autor

@janakjk Ďakujem veľmi, veľmi 🙂

@livila si naozaj veľmi milá osôbka že ťa náš Maxinko tak rozlakal, nechceli sme, ale ďakujeme aj s Maxíkovim braček v brušku za krásne prianie, len nech sa nám splní 🙂

3. feb 2012

Splniiiiiiiiiiii, urcite 🙂

3. feb 2012

Slzy mi stekaju po tvary, obdivujem Vas ako to zvladate a verite, naozaj treba verit a hlavne modlit sa, lebo ked veris a modlis sa tak sa splni, drzim silno prsteky a modlim sa za Vas

3. feb 2012

ahoj ked som zacala citat tvoj pribeh myslela som si ze bude tam opisany jeden potrat maximalne 2. Citala som dalsie riadky a zacala som mat taku gulicku v hrdle stiesnene, potom vysla slza jedna, druha ......a teraz ti pisem. Dufam, ze uz nic take nebudes musiet zazit a ze tvoje srdiecko malicke, ktore je v brusku bude zdravucke. Budes uzasnou maminou ja som nou skoro tri mesiace a neviem si predstavit ze by moj chrustik odisiel. Nenormalne ho milujem polozila by som zanho aj zivot a verim ze aj ty za svojho drobca. Budem sledovat tvoj pribeh stastia a dufam, ze uvidim tvojho chrustika ako bude rast a spoznavat tento nadherny svet.

3. feb 2012
gwenni
autor

@gloria9 až mám zimomriavky tak krásne si mi napísala ....bude mi cťou sa deliť s tebou aj so všetkými týmito dobrými mamičkami ktoré spolu so mnu smútia za našim Maxíkom....ďakujem

3. feb 2012
gwenni
autor

@michaelapillarova ďakujem za všetko aj za modlitbičky 🙂 znamená to pre nás veľa ...

3. feb 2012

@gwenni tvoj chrustik uz ma polovicku za sebou, nech pekne rastie a tesi sa nech ta kopka kazdy dnik budem odratavat tyzdne aj dni ked pride vas velky den zapnem pocitac, netrpezlivo klikat a cakat kym napises ze tvoj srdiecko je na svete. Po paru dnoch pridete domov polozis ho do postielky a povies si sme doma. Musis mas uzasneho muza, priatela, chlapa, ktorý vsetko toto stebou zdiela. Si neskutocna a uzasna zena....

3. feb 2012
gwenni
autor

@gloria9 jééé to je tak krásne, ja sa to ešte stále bojím si takto predstavovať aj keď sa na maličkého veľmi teším spomienka na deň keď ma doviezol manžel s pôrodnice domov a ja som od bolesti v srdci nevládala ani na nohách stáť, vystúpila som z auta a suseda taká natešená ale keď videla asi ako vyzerám tak sa prestala usmievať a radšej išla preč.... prišla som potom domov a plakala nad postieľkou :( :( :(
Neviem či som neskutočná žena neviem, som úplne obyčajná, len ja tak veľmi chcem byť dobrou mamou ...
A manžela mám úžasneho za toho každý deň ďakujem 🙂

3. feb 2012

@gwenni budem vam drzat velmi palce a mysliet na vas. Vcera som rozpravala mojej laske aku zenu som spoznala a velky obdiv len tolko povedal...vraj dalej by nedokazal bojovat maximalne 2 potraty a dost...drzim silno palce prsty ruky nohy....

4. feb 2012
gwenni
autor

@gloria9 maš milého mužíčka 🙂 ..... my sme si tiež voľakedy mysleli že ak sa to nebude darí tak si dieťatko adoptujeme ale to nám vydržalo iba do potvrdenia prvého tehotenstva, potom sme už chceli iba svoje

4. feb 2012

@gwenni no vlastne je vlastne ja som tiez velmi tuzila po babatku no nam sa nedarilo rok a pol uz som myslela ze ani babatko nebudeme mat a ked som zistila, ze som tehotna bola som mimo z toho a dokonca to som uz bola v 7 tyzdni a teraz po porode mi chyba aj brusko tie kopanceky a vsetko co k tomu patri.... Kedy mas termín?

5. feb 2012
gwenni
autor

@gloria9 to ti verím že ti to chýba, ja som toto isté hovorila keď sa mal Max narodiť, a to som ani nevedela čo ma čaká...
Termín máme medzi 1.a 4 júnom

5. feb 2012

@gwenni ok mam to poznacene vtedy prave mne konci materska🙂

5. feb 2012
gwenni
autor

@gloria9 🙂 si zlatá 🙂 vyzerá to tak že ja nakoniec budem musieť ísť s notebookom do pôrodnice aby sme mohli všetky maminky informovať ako sa máme keď príde náš poklad na svet 🙂

5. feb 2012

Docitala som to a strasne placem...tolko bolesti snad ani ziadna maminka nemoze zvladnut...Mas moju uctu ...Prajem ti z uprimneho srdca aby sa ti narodilo zdrave a stastne babenko, ktore vam bude robit radost.

5. feb 2012

Drž sa... Veľa síl a veľa šťastia Ti prajem... Klobúk dole pred Tvojím optimizmom a bojovnosťou...

5. feb 2012
gwenni
autor

@gotima ďakujem veľmi si tvoje prianie vážim 🙂 si milá

@kveta ďakujem ti za podporu 🙂

5. feb 2012

urcite uz bude len dobre!!! verim v to a drzim palce!

5. feb 2012

Ked ja som ani nevedela ako sa mi dietatko do bruska pritrafilo, viem len to, ze je tu a ze ma raz musi ona pochovat. gwenni, ako kazdej mamka tu, slzy mi tecu a prajem, aby si bola stastna aby ste s manzelom mali to krasne vysnivane dietatko. Boh je niekedy nevyspytaleny, ale verim, ze nie je zly a dopraje Matke Dieta. Drzim paste a len pozitivne

5. feb 2012

Prajem ti v zivote, aby sa ti vsekto podarilo, co si zelas.....zasluzis si to....(((

5. feb 2012

Gwenni,si neskutocne silna zena!Strasne sa tesim na jun ked si precitam ze ste aj s Liamkom doma a vsetci zdravi...Maly drobcek ma uz teraz toho najmocnejsieho anjelika na svete-svojho velkeho braceka Maxika ktory uz nanho bude davat navzdy pozor.Zelam vam vsetkym trom vela vela zdravicka a to ostatne uz pride samo.Ja viem ze o par mesiacov vystupis z auticka,suseda dobehne s veeeelkym usmevom pozriet Liamka a vsetko bude dobre...Jednoducho musi!Myslim na vas!

5. feb 2012

@gwenni nuz zrejme ano a teraz si na rizikovom?

6. feb 2012
gwenni
autor

@gloria9 áno, na rizikovom, ale to som bola aj pri Maxíkovi....

@patka29 Ďakujem je to krásne ako si to opísal ako to bude v júni, dúfam že máš pravdu, že sa nám to konečne splní je to taká obyčajná vec, a ja mám pocit že je to tak neskutočné ..... Inak vybrala si pre synčeka krásne meno 🙂 🙂 veľa veľa zdravíčka vám obom prajem a tak isto aj manželovi nech si môžete v zdraví úžívať to šťastie byť mama a ocko 🙂
@tanija133 Ďakujem si veľmi milá 🙂

@indapich Ja viem že nieje zlý, ja sa na neho nehnevám, ja neverím že to on rozhodol, podľa mňa to ani boh nechcel aby náš Max zomrel. Ďakujem ti za podporu, tak ako aj všetkým mamičkám tu na MK

6. feb 2012

ťažko zadržať slzy pri čítaní čím všetkým si si prešla....prajem ti aby si už našla svoje vytúžené sťastie a verím,že ty si ho zaslúžiš...hlavne veľa zdravíčka..

2. mar 2012
gwenni
autor

@danielka1982 ďakujem veľmi pekne za podporu veľmi si to vážim

3. mar 2012

plačem ... ☹ ...ale zároven som stastna že opat tehulkujete, prajem aby vsetko dopadlo výborne 🙂

28. mar 2012
gwenni
autor

@monikaaaaa ďakujeme

28. mar 2012

@gwenni
Slzy mi stekajú po lícach a to som len čítala Tvoje riadky. Prečo? Aj mne sa natíska táto otázka? Aj keď ťa vôbec nepoznám, neskutočne ťa obdivujem, si fakt obdivuhodná žena, z Tvojej profilovky prúdi tak pozitívna energia, nikdy by ma nenapadlo, že tak mladá žena prešla toľkou bolesťou. Som presvedčená, že teraz už dopadne všetko najlepšie, Ty si zalúžiš byť matkou a Tvoje bábätko bude mať tú najjj....mamičku na svete. Alexík z nebíčka už na to všetko dohliadne. Modlím sa za Vás🙂

30. mar 2012
gwenni
autor

@estherka73 na otázku prečo už nikdy nedostaneme odpoveď to bola na začiatku keď náš chlapček odišiel do nebíčka tá najťažšia otázka, tak veľmi som chcela vedieť odpoveď....
Máš pravdu keď bola tá profilovka fotená, boli sme na dovolenke v Ríme a vtedy som mala veľa pozitívnej energeie v sebe teraz jej už toľko nieje ale ostalo ešte trochu na to aby som túžila po druhom dieťatku v ktorom sa nám náš chlapček vráti a aj keď sa veľmi bojíme toho čo nás čaká vyzerá to tak že sa nám už za pár týždňov vráti 🙂

30. mar 2012

Tak toto je silny pribeh. Velmi vas obdivujem!!! Prajem vam uz len same stastie v zivote v naruci z vytuzenym babetkom.

30. mar 2012
gwenni
autor

@14petulka88 ďakujeme 🙂

30. mar 2012

..... čítam, plačem a obdivujem tvoju silu, a tiež sa pýtam prečo, prečo si toto musí prežiť a vytrpieť žena, ktorá by pre drobčeka bola odhodlaná urobiť všetko ... strašne držím palce hlavne tebe a tvojmu manželovi, a drobčekovi v tvojom brušku prajem strašne veľa zdravia, šťastia a všetko len to najlepšie

2. apr 2012
gwenni
autor

@zuzanka1309 ďakujeme veľmi pekne si veľmi milá maminka 🙂

2. apr 2012

mila gwenni velmi ta obdivujem za toto cim si si vsetkym presla moj pribeh je nic oproti tomu co vsetko si zazila ty z celeho srdca ti zelaam aby si drzala uz svoje dietatko v naruci vela zdravia stasticka prajem

6. apr 2012
gwenni
autor

@monulienka866 ďakujeme aj Vám veľa zdravíčka a šťastíčka

6. apr 2012

je az neuveritelne cim vsetkym ste si presli....a obdivujem ta...ze si to nevzdala a verila, ze to vytuzene babetko nakoniec budes drzat v naruci....Maxik bude mat uzasnych rodicov.....ale co bude mat...ON UZ ICH MA

8. apr 2012

@anulienka30 tam malo byt napisane, ze LIAMKO bude mat super rodicov

8. apr 2012
gwenni
autor

@anulienka30 si zlatá dúfam že pre oboch budeme super rodičia 🙂 jednému v nebíčku druhému tu na zemi 🙂

9. apr 2012

...prešli ste si peklom, ale sa vám musí už vrátiť všetko v dobrom podaní...je krásne ako ste pri sebe s manželom a ako ťa podporuje...máte jeden druhého a to je tiež veľa...držím palce silno najviac...nerozmýšľala si rodiť v Bratislave?...na Antolskej je naj novorodenecké oddelenie, čo sa týka odbornosti, skúseností a úspechov...

17. apr 2012
gwenni
autor

@alexia3 Ďakujeme za podporu a musím súhlasiť že je to veľké šťastie že sme si s manželom takou oporou, jeden bez druhého by sme to nezvládli....
A na otázočku o rodení , pri Maxíkovi sme o tom vôbec neuvažovali pretože sme ani len netušili že by mu niečo mohlo byť a v tomto tehotenstve sme o tom uvažovali že pôrod v BA na Antolskej dokonca som to konzultovala aj s jedným lekárom ale nakoniec podľa všetkých vyšetrení ktoré sme s Liamkom absolvovali sme sa rozhodli že to nebude nutné :D :D

18. apr 2012

@gwenni ahoj, pozerala som si tvoj fotoblog, aj som si prečítala Váš príbeh. Slzy sa mi kotúľajú po lícach a neviem si predstaviť čím všetkým ste museli prejsť. Ja mám tri deti, chvalaBohu relatívne zdravé, som na ne sama a niekedy mi to pripadá ako strašná drina a každá malá odchýlka od normálu mi robí problémy, mávam pocit,že to alebo niečo iné už nezvládnem, že sa proste zosypem...A keď som si prečítala Váš príbeh, pozrela si Vášho Maximka, viem, že by som takúto stratu ťažko zvládala, a neviem,či by som ju vôbec zvládla? Ste s manželom obaja veľmi silní, držím Vám palce a Maximko nech spinká sladko, verím, že bude na Vás dávať pozor z nebies, nech už sa bude diať čokoľvek! Peťa

18. apr 2012
gwenni
autor

@kamajka ďakujeme si veľmi milá že si mi tak napísala sama to máš určite veľmi ťažké vychovávať 3 detičky sama prajem ti veľa síl na to aby si to vždy dokázala zvládnuť aby tvoje deti boli vždy zdravé a šťastné 🙂

20. apr 2012

...držím palce..🙂

23. apr 2012

je to velmi smutny pribeh, tiez mi vypadli slzy, je mi to velmi luto, ale prajem aby k vam prisiel zase do noveho telicka, sama mam malinkeho 5 tyzdnoveho a uz sa trapim ked placka od bolesti bruska...velmi velmi ti prajem aby sa vam podarilo mat zasa take krasne dietatko a anjelickovia vas chrania

19. jún 2012
gwenni
autor

@evulik22 Ďakujeme už sa nám vrátil a sme nekutočne šťastný, aj keď stále spomíname aké by to bolo keby tu bol aj náš Max nádherné 🙂

22. jún 2012

verím, že váš anjelik Maxík sa má v nebíčku veľmi dobre, pozerá sa z hora na vás aká ste silná žena - matka....a ešte jednej veci verím..že váš nádherný synček Liam bude to najšťastnejšie bábo, ktoré vám bude deň čo deň dakovať, že práve VY ste jeho mama...obdivujem vás a držím prsty :D

20. júl 2012
gwenni
autor

@zuzb ďakujeme za krásne slovká 🙂

21. júl 2012

asi kazdu mamicku pri precitani tohto clanku stislo pri srdci a nejednej vohnal slzy do oci..☹ ziadne slova nedokazu vypovedat tu bolest ,ktoru si ja neviem ani len predstavit ,ale raz som citala ,ze osud prinasa tazke udely ludom,ktori sa s nimi vedia popasovat ...nepochybujem ,ze si silna osobnost a teraz uz aj skvela mamicka...aspon takouto formou ti chcem vyjadrit obdiv a podporu ...nech tvoj syncek vyplni to prazdne miesto a nech zahoji vsetky rany ,aj ked jazvy ostanu...zelam celej tvojej rodinke hlavne vela zdravicka a nech vas cakaju uz len prijemne chvile...vas anjelik tam hore sa o to urcite postara....🙂

31. júl 2012
gwenni
autor

@evka3887 ďakujem veľmi krasne

1. aug 2012

nedokažem ani nič napisat pre tolke slzy

17. sep 2012

jeeeeeej ty už máš dieťaťko, krásne. Velmi ma dojal tvoj príbeh, moja kamarátka má za sebou podobný osud, ale tvoja odvaha a sila je neskutočná. Oni si nakoniec radšej adoptovali dieťaťko a ty si to takto dobojovala a máš vlastné. Prajem všetko dobré a najma nech je zdravučký a ked nazbieraš sily tam možno ešte zopár súrodencov 🙂

21. sep 2012
gwenni
autor

@zuzuj ďakujem, no ja by som veľmi chcela ešte ďaľšie bábätko ale manžel už nechce aspoň zataľ nie ..... a som veľmi šťastná že som to nádherné bábätko vybjovala, ľutovala by som keby som to vzdala....

23. sep 2012

@gwenni veru oddýchni si a užite si ho. Možno potom príde aj neplánovane:D je veľa žien čo by sa už dávno zložilo, si fakt úžasná...🙂

23. sep 2012
gwenni
autor

@zuzuj ďakujem za podporu 🙂

25. sep 2012

@gwenni tak sa mi to velmi tazko citalo az sa mi slzy liali po klavesnici

9. okt 2012

@gwenni z uprimneho srdca prijmite moju lutost je mi to naozaj luto neviem si predstavit co by som ja robila keby som prisla o moju princeznu aj ked na zaciatku sme mali komplikacie ohladom jej zdravia teraz je zatial vsetko ok verim ze richod vasho druheho anjelika aspon troska zaceli rany co mate v srdiecku zelam vam aj malemu Liamkovy pevne zdravie a vela stasticka

27. nov 2012
gwenni
autor

@weroncek6 ďakujem ti z celého srdca, naozaj uprimne je to oveľa ľahšie od kedy máme Liamka vrátil nám šťastie do života aj keď stále spomíname na to aké by to asi bolo keby tu bol aj Max

27. nov 2012

@gwenni onemela som ... ☹ po každom riadku som čakala,že teraz napíšete : Zvládli sme to a sme spolu ... a nakoniec toto ☹ ...panebože ... je mi to tak lúto ☹ ... musíte byť silní ... toto by som asi nezvládla ani omylom ☹ ... tolko sklamaní a vy ste napriek tomu stále verili a dúfali ☹ ... prečo je dnes tak ťažké otehotnieť ☹

27. nov 2012

plačem:(((((

28. nov 2012
gwenni
autor

@strawberry7 neviem prečo je to teraz tak ťažké :( ale oplatilo sa bojovať a dúfať 🙂

28. nov 2012

@gwenni akože som rada,že nám sa to podarilo bez komplikácií po 2 mesiacoch 🙂 obdiv ... velký obdiv Vám aj partnerovi 🙂 inak ste velmi krásni všetci traja 🙂 posielam srdiečko Liamkovi nech je zdravý a je všetko už len dobré 🙂

28. nov 2012
gwenni
autor

@strawberry7 ďakujeme zo srdiečka 🙂 aj vám veľa zdravíčka

30. nov 2012

je mi to tak strasne luto :( ste silna a statocna mamina 🙂 Drzim Vam palceky 🙂

8. dec 2012
gwenni
autor

@meggi23 ďakujem z celého srdca aj vy ste zlatá maminka

8. dec 2012

je mi to velmi velmi velmi luto, nedokazem ani povedat ako. je strasne ked matka strati dieta, ci par dnove ci par rocne, ci mlade, proste ked on pride a musi zit dalej i ked nevladze a nevidi uz zmysel... dobre to poznam od nas... zelam vam vela sil, aby vam druhy syncek prinasal kazdy den vela radosti, a my ostatni co toto citame aby sme otvorili oci nad malichernostami ktore nas trapia, a vazili si podstatne veci. drzte sa.

10. dec 2012
gwenni
autor

napísala si to veľmi krásne a presne tak to je, že nás trápia také malichernosti a neuvedomujeme si aký je život vzácny dar a že to že má niekto dieťa nieje žiadna samozrejmosť ....ďakujeme 🙂

11. dec 2012

uz som to raz citala a dnes znova..aj viete co mu ozaj bolo?je to tak smutne,az sa mi chce plakat..:(si velmi silna zena,Liamko musi byt hrdy na taku maminu 🙂

18. dec 2012
gwenni
autor

@dada131009 ďakujem, vieme čo mu bolo narodil sa s vrodenou vývojovou vadou na črievkach. S Liamkom sa veľmi tešíme že sa máme veľmi sa ľúúúúbime a stále sa cmučkáme a stískame 🙂

19. dec 2012

Začni písať komentár...

Odošli