lilien1914
17. okt 2021
83 

Jeden produkt pre všetkých členov rodiny – to je BUPI FAMILY

Keď som si v upozorneniach našla výzvu od @konik_testuje na testovanie produktov od značky BUPI, neváhala som ani sekundu. Radosť po správe, že som vybratá, bola o to väčšia, že ide o rad vhodný pre celú rodinu - BUPI FAMILY. 

Asi nejedna z vás to pozná, keď riešime kozmetiku, tak zvlášť pre deti a pre nás dospelých. A pri praní ani nehovorím, jeden prací prostriedok pre nás, jeden pre deti... Aviváž vhodná pre citlivú pokožku detí a parfumovaná aviváž pre manžela a mňa. Fakt mi to lezie na nervy.

Ale Bupi teraz prináša nový UNIVERZÁLNY rad produktov pre celú rodinu - BUPI FAMILY.

Do našej domácnosti pred dvomi týždňami pribudli nasledovní pomocníci:

Tekuté mydlo na ruky s nechtíkom Bupi family 500 ml

Tekuté mydlo na ruky s antibakteriálnou citrónovou trávou Bupi family 500ml

Umývací gél 3 v 1 s antibakteriálnou citrónovou trávou Bupi family 500 ml

Sprchový gél s hojivým nechtíkom Bupi family 500 ml

Bupi family tekutý prací prostriedok Sensitive s citrónovou trávou 1,5 l

Bupi family aviváž Sensitive s citrónovou trávou 1,5 l

Čo je o značke BUPI treba vedieť?

BUPI je slovenská značka detskej kozmetiky založenej na prírodnej báze, ponúka rokmi overené receptúry, ktoré vyhovujú aj tým najcitlivejším pokožkám bábätiek. 

Je to kozmetika, ktorá neobsahuje parafíny (ropné zložky), ani žiadne alergény a spĺňa najprísnejšie dermatologické kritériá.

Je čisto prírodná, neobsahuje alkohol, ani umelé farbivá.

Cenovo dostupná pre všetkých.

Hlavné vlastnosti tohto radu:

- 0 % parafínov, parabénov, sulfátov, éterických olejov, alkoholu a farbív

- parfém bez alergénov

- dermatologicky testovaný

- odporúča ich Slovenská pediatrická spoločnosť.                                                         

Poďme si ich teda predstaviť:

Tekuté mydlo na ruky s nechtíkom Bupi family 500 ml

Použitie: deti od 3 rokov + dospelí

Jednoduchým stlačením dávkovača dostanete jemné tekuté mydlo, ktoré príjemne vonia, ľahko sa zmýva, ale pritom šetrne umýva. Používali sme ho po prechádzke vonku či po použití WC, alebo pred jedlom. Pení tak akurát a naša pokožka rúk neostala suchá. 

Účinné látky:
Nechtík lekársky má výrazné protizápalové a hojivé účinky, upokojuje pokožku, pôsobí regeneračne, hojivo a jemne dezinfekčne.

(MOJE) PLUSY: vhodné pre celú rodinu (aj pre alergikov!), praktické väčšie 500 ml balenie, jednoduchý dávkovač, príjemná nevtieravá vôňa, jemná pokožka rúk po použití, umyje i silnejšie znečistené ruky, slovenský produkt, recyklovateľný obal

(MOJE) MÍNUSY: možno pre niekoho je mínusom i to, že nie je bezdotykový, ale pre mňa je najväčším mínusom, že ho ešte nedostať v drogérií, v ktorej pravidelne nakupujeme

(MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: spokojnosť, určite ho v našej domácnosti budeme používať i naďalej

Ďalším "pánom na holenie" je:

Tekuté mydlo na ruky s antibakteriálnou citrónovou trávou Bupi family 500 ml

Použitie: deti od 3 rokov + dospelí

V poslednej dobe sú najviac skloňované slová, ako antibakteriálny a dezinfekčný - a taký veru je ďalší člen novej Bupi rodinky. Tekuté mydlo s pumpičkovým dávkovačom, na ktoré môj syn povedal, že je také FRESH. 😀 Musím uznať, vonia fakt sviežo. Konzistencia je síce trošku taká „ťahavá", ale nemení to nič na tom, že je fakt výborným pomocníkom, keď chcete zabezpečiť svojej rodine dezinfekciu, ALE PRÍRODNÚ, a tým chrániť ich ruky pred baktériami. 

Účinné látky:
Citrónová tráva má prirodzene antiseptické a antibakteriálne účinky, zároveň má protizápalové a hojivé účinky na pokožku. Výťažky z listov brezy majú dezinfekčné účinky, súčasne podporujú hojenie malých rán na pokožke, a podporujú pružnosť a zdravie pokožky.

(MOJE) PLUSY: vhodné pre celú rodinu (aj pre alergikov!), praktické 500 ml balenie, jednoduchý dávkovač, svieža vôňa, prírodný dezinfekčný účinok, obsahuje esenciálne oleje a extrakty byliniek, jemná pokožka rúk po použití, umyje i silnejšie znečistené ruky, slovenský produkt, recyklovateľný obal

(MOJE) MÍNUSY: nie je bezdotykový, hustejšia konzistencia - pri používaní deťmi sa nám často stalo, že ním bolo umývadlo pokvapkané a tiež ho ešte nedostať v drogérií, v ktorej pravidelne nakupujeme

(MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: spokojnosť, určite ho v našej domácnosti budeme používať i naďalej

Od umývania rúk si trochu odskočme do sprchy. 😀 Predstavujem vám našich posledných pomocníkov pre šetrnú a bezpečnú osobnú hygienu celej rodiny:

Sprchový gél s hojivým nechtíkom Bupi family 500 ml a Umývací gél 3 v 1 s antibakteriálnou citrónovou trávou Bupi family 500 ml

Ďalší člen Bupi rodiny, ktorý obsahuje hojivý nechtík je Sprchový gél. Denne sme ho používali i používame - umýva a ošetruje, má príjemnú vôňu, pokožka ostala vláčna, bez suchých miest. Deti hlásia, že boli s ľahkým dávkovaním a penivosťou spokojné. 😀

Použitie: deti od 3 rokov + dospelí

Účinné látky:
Nechtík lekársky má výrazné protizápalové a hojivé účinky, upokojuje pokožku, pôsobí regeneračne, hojivo a jemne dezinfekčne.

(MOJE) PLUSY: je vhodný pre extra citlivú pokožku detí i dospelých so sklonom k podráždeniu, k vysúšaniu a alergiám (presne ako my), praktické 500 ml balenie, jednoduchý dávkovač, príjemná vôňa nechtíka, ľahká gélová (potom penová) konzistencia, na každodenné používanie, slovenský produkt, recyklovateľný obal

(MOJE) MÍNUSY: ešte ho nedostať v drogérií, v ktorej pravidelne nakupujeme

(MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: spokojnosť, ale skôr by som prijala produkt, ktorý má viac využití - ktorý šetrí môj čas i peňaženku

Takým je Umývací gél 3 v 1 s antibakteriálnou citrónovou trávou.

Môžem tvrdiť, že tento si gél rezervoval pevné miesto na našej poličke v kúpeľni. Používali sme ho denne ako sprcháč, 2x do týždňa ako šampón pre deti a 1x do týždňa aj ako penu do kúpeľa. Dokonca som ho použila ako šampón i ja a moja pokožka hlavy (so sklonom k seborei) bola spokojná.

Použitie: deti od 3 rokov + dospelí

Účinné látky:
Citrónová tráva má prirodzene antiseptické a antibakteriálne účinky, zároveň má protizápalové a hojivé účinky na pokožku. Výťažky z listov brezy majú dezinfekčné účinky, súčasne podporujú hojenie malých rán na pokožke, a podporujú pružnosť a zdravie pokožky.

(MOJE) PLUSY: tri možné využitia – sprchový gél, šampón a pena do kúpeľa, je vhodný pre extra citlivú pokožku detí i dospelých, praktické 500 ml balenie, jednoduchý dávkovač, univerzálna svieža vôňa, parádna penivosť, dezinfikuje a zbavuje nežiaducich baktérií, na každodenné používanie, slovenský produkt, recyklovateľný obal

(MOJE) MÍNUSY: žiaľ ho ešte nedostať v drogérií, v ktorej pravidelne nakupujeme

(MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: spokojnosť nadovšetko, tento produkt Bupi by mala mať doma každá rodina s deťmi od 3 rokov

Táááák a všetci sme od hlavy po päty čistučký a voňavý. 😀 

Tak si poďme posvietiť na náš (resp. iba môj) večný kolotoč - PRANIE. 😀 Veď to poznáte, dve deti, škôlka, škola, záhrada... Prázdny kôš na špinavú bielizeň mi nič nehovorí, ale ak sa s ním stretnem, určite s ním hodím selfie ako dôkaz. 😀

V našej rodine som jediný člen, ktorý zastrešuje pranie oblečenia. V rodine Bupi Family sa ale nájdu hneď aj dvaja pomocníci:

Bupi family tekutý prací prostriedok Sensitive s citrónovou trávou 1,5 l

 a Bupi family aviváž Sensitive s citrónovou trávou 1,5 l

Ako som aj vo svojej priebežnej recenzií spomínala, do testovania pracieho gélu som išla s malou dušičkou, keďže moje detičky majú citlivú pokožku. Po použití niektorých pracích prostriedkoch sa syn vyhádzal na trupe a dcérka na nožičkách. Našli sme značku, ktorá im vyhovovala a dookola sme používali iba tú. Až kým neprišla šanca vyskúšať prací prostriedok Sensitive s citrónovou trávou. Veľké plus je pre mňa už len to, že nemusím pri praní zvlášť selektovať naše oblečenie a oblečenie detí.

Dávkovanie ma síce prekvapilo, keďže máme tvrdú vodu, má sa použiť až 5 vrchnáčikov, ale s výsledkom som bola spokojná. 

Vyskúšala som gél na svetlom i tmavom prádle. Ručne i v práčke na 40 stupňov. Oblečenie ostalo šetrne, dôkladne vyprané, škvrny zmizli a bielizeň ostala voňavá po citrónovej tráve.

Použitie: deti od 3 rokov + dospelí

1,5 L = 20 pracích dávok

Účinné látky:
Bylinky citrónová tráva a breza, obsiahnuté v produkte, zabezpečia čistotu a hygienu bielizne vašich najbližších. Vôňa citrónovej trávy prirodzene prevonia bielizeň. Neobsahuje žiadne enzýmy, fosfáty, farbivá či optické zosvetľovače, ani alergizujúce parfumy.

(MOJE) PLUSY: vhodné na bielizeň celej rodiny, dobre sa rozpúšťa, nedráždi citlivú pokožku, dodá hygienickú čistotu(nemusíte používať ďalšie produkty na dezinfekciu), pracia sila spočíva v mydle, ale pritom jemne vyperie bielizeň, svieža vôňa citrónovej trávy, slovenský produkt, cenovo dostupný, recyklovateľný obal

(MOJE) MÍNUSY: pre nás osobne malé balenie (1,5 L), iba na bielizeň detí od 3 rokov, dostať ho v drogérií, v ktorej pravidelne nakupujeme, ale zatiaľ iba ONLINE a  myslím, že na pranie veľmi znečisteného prádla nie je vhodný (napr. pracovné oblečenie)

(MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: spokojnosť, ale ak Bupi ostane pri tomto 1,5 L balení, tak praciemu gélu verná neostanem

Do prania som pridala i aviváž Sensitive s citrónovou trávou. Pomohla vôňu čerstvo vypranej bielizne umocniť a navyše ju zjemniť a zvláčniť. Bielizeň bola po ukončení pracieho cyklu mäkké. Dávkovanie je primerané a praktické. 

Použitie: deti od 3 rokov + dospelí

1,5 L = 27 pracích dávok

Účinné látky:
Bylinky citrónová tráva a breza, obsiahnuté v produkte, zabezpečia prirodzenú hygienu bielizne vašich najbližších. Vôňa citrónovej trávy krásne prevonia bielizeň.

(MOJE) PLUSY: vhodné na bielizeň celej rodiny, dobre sa rozpúšťa, zabraňuje tvrdnutiu vlákien, nedráždi citlivú pokožku - parfém, ktorý obsahuje je bez alergénov, nemusíte používať ďalšie produkty na dezinfekciu prádla, po usušení bola bielizeň hebká a príjemná na dotyk, páčila sa mi vôňa citrónovej trávy na našom oblečení, slovenský produkt, cenovo dostupný, recyklovateľný obal

(MOJE) MÍNUSY: je vhodné iba na bielizeň detí od 3 rokov, dostať ho v drogérií, v ktorej pravidelne nakupujeme, ale zatiaľ iba ONLINE a pri detskom oblečení mi viac vyhovuje taká tá jemná vôňa ako svieža

(MOJE) HODNOTENIE CELKOVO: spokojnosť, viem jej vytknúť iba tú vôňu na detskom oblečení

Vo svojej záverečnej recenzií, aj keď uznám, že to nie je krátke čítanie, som sa vám snažila podrobne priblížiť naše dvojtýždňové testovanie. Produkty sme poctivo používali, moje hodnotenia sú pravdivé a zas som sa presvedčila, že keď chceme pre našu rodinu kvalitnú kozmetiku a prostriedky, nemusíme zájsť ďaleko resp. nemusíte ísť nikam. Stačí ostať na Slovensku. 🙂 

Sabína

#test_bupifamily #recenzia #recenzia_bupi_family33

Začni písať komentár...

Odošli