slunce3
    Správa bola zmenená    24. júl 2017    

    #sutaz ukoncena,posledne 💙 rozdane, ktore ste, boliale zvedaveand kolko a kam som schovala zatvorky https://www.modrykonik.sk/blog/slunce3/article/test-dm-balicek-56pc4r/#comment-74796984

    mate to nafotene, zistenie? Velmi malo ludi cita s porozumenim a aj napriek tomu ze som som v texte pisala ze odpovede do spravy,veselo si ich davali dodo komentov,ako men to je jedno 😂 len taky postreh.
    Ja som sa velmi zabavila na celom testovani,pisani recenzie a hlavne s vami ako ste hadali,tipovali a hladali.
    Ste super a dakujem ze som sa mohla testovacky zapojit. 😂👍
    Tymto ju oficialne uzatvaram, a prahem Vam vsetkym krasne leto
    #test_dm11
    @konik_testuje 🐴🤗

    taniellita
    13. júl 2017    Čítané 276x

    Ako prišlo a už neodišlo. Recenzia na letné výrobky od dm.

    Konečne sa aj na nás usmialo šťastie a dostali sme príležitosť otestovať balíček letných výrobkov pre deti od dm-ky. Samozrejme som sa tomu najviac potešila ja -30-ročná akčná mama dvoch detí :

    • Janíka, prezývaného  Johny (Džony) 4 roky
    • Michaela, 1 rok , prezývaná aj Mimi, Miška (niekedy aj Džovana- to keď si z nich robím srandu ->zla, zla mama😀 )

    V prvom rade, ako káže slušnosť,  sa teda chcem poďakovať za túto možnosť drogérii dm, veľmi nás to  milo potešilo (najmä môjho manža) a prekvapilo 🙂 V duchu som rozmýšľala, ako budem recenziu viesť.

    Balíček k nám dorazil už v piatok a my sme s Mimi mali možnosť otestovať hneď pár veci v pokoji, pokiaľ sa velký brat nevráti zo škôlky 🙂 Na pomoc som si teda zvolila hodnotenie od 1-5, kde číslo 5 je najlepšie.

    • 1- neodporúčam
    • 2- nekúpila by som to 
    • 3- môže byť
    • 4- odporúčam
    • 5- skvelé, jednoznačne musíš mať

    Bio šípkový čaj s ovocnými šťavami

    Tento čajíček sme testovali my dve s Miškou. Síce je od roka, ale Miške dávam už pomaličky všetko. Jeho príjemná chuť ma prekvapila. Naozaj chutil po čaji, je BEZ cukru a  veľmi ma prekvapilo, že v ňom nie sú žiadne pridané konzervanty a iné veci a obsahuje naozaj len šťavy z ovocia a šípkový čaj. 

    Priznám sa, v obchodoch veľmi po takýchto krabičkových džúsoch veľmi nesiaham, deti mi skôr pijú čistú vodu, ale ak pôjdem okolo dm-ky, určite kúpim do zásoby , aby sme mali vždy po ruke , keď náhodou zabudnem pribaliť do auta 🙂

    Za Mišku teda áno, hodnotime 4 body z 5-tich. 

    Bio MIX ovocné čipsy

    Tak v pvom rade sa priznám , že som svoju diétku včera trošku porušila 🙂  Na toto som sa tešila, lebo sušené ovocie mám rada, teda hlavne banány. Zmes obsahuje kúsky jabĺk, manga a banánov a balenie asi aj veľa vzduchu, pretože , keď som to vysypala do malej mištičky, nebola ani do polovice plná.

    Zmes je sušená mrazom (nikdy som sa s takýmto mrazením nestretla), chrumkavá a taká zvláštna kyslo- sladká a opäť bez pridaného cukru. Ovocie chutí ako ovocie. Samozrejme som hneď dala ochutnať aj malej myške-pipiške, lebo ona všetko schrúma, ale POZOR! vhodné je to až od 4 rokoch,  asi preto, že je ovocie tvrdé a hrozí , že sa dieťa môže začať dusiť. Tak som to nechala na Janíka. Po postáti v miske to pekne zmäklo a dalo sa to v pohode jesť, môjmu Johnymu to však vôbec nechutilo. Samozrejme , že som to zjedla ja 🙂 

    Za moje deti asi teda nie i keď ja dávam asi 3 body z 5-tich.

    Voda s príchuťou jablka , čiernych ríbezlí a bazy, 750ml

    Minerálna neperlivá voda obsahujúca 45% šťavy z ovocného koncentrátu, ma tiež veľmi milo prekvapila. Ako som písala vyššie, veľmi nie sme na takéto farebné vodičky, ale naozaj chutila príjemne, možno trošku sladšie ako čaj, ktorý sme predtým testovali, ale nič extra sladké, naozaj sa pila fajn a rýchlo sa minula 🙂 Opäť bez cukru a iných prídavkov, takže ho môžu piť aj deti od 4. mesiaca. 

    Naše hodnotenie 3 body z 5-tich. 

    Fľaša na šport 

    Na túto fľaštičku sa veľmi tešil Janík, bol rád, že aj jemu sa niečo ušlo a nechcel ju pustiť z rúk, na druhý deň si ju bral aj von. Je krásnej zeleno ružovej farby, aj pre dievčatká aj pre chlapcov. Mimke išlo testovanie trošku ťažšie, keďže ju dojčím a má problém piť z normalnej fľašky ešte a možno je fakt od 18m. vhodnejšie vyskúšať, oliaty koberec vraví za všetko 🙂 

    Má akoby 2 stupne nastavenia sosáčika na pitie, prvé je na silnejší tok, druhé na slabší. 

    Škoda, že z nej vyteká, keď sa pretočí, to mi trošku vadilo, no je tam pri nej vrchnák, a teda pokiaľ nie ste ako my, že často vrchnáky strácame, tak vám to vadiť nebude 🙂 No v podstate nemám iné čo vytknúť a určite ju budeme používať naďalej. 

    Hodnotenie 4 body z 5-tich.

    Jednorázové podbradníky, 12ks

    Tak toto ma dostalo. Normálne by som si to ani asi nekúpila, povedala by som si, že je to blbosť. !!!ALE !!! Mamičky, budúce mamičky, už žiadne predpieranie podbradníkov od mrkvy, špenátu, či iných mňamiek našich detí. Toto je riešenie!  Už sa nemusíte báť škvŕn!

    Podbradník má 2 nálepky okolo krku, ktoré nalepítena oblečenie a jednu cca v strede, a máte to v suchu 🙂 Na dotyk ako keby to bola servítka, no taká tvrdšia. Skladá sa z 3 častí: vrchná, hladká textília, ktorá sa podobá servítke, stredná, ktorá teda nasáva tekutiny a tretia je nepriepustná. Podbradník  môžte až 10x prelepiť, čo je super, aj keď u nás veľmi nepravdepodobné 😀 Toto je pre mňa zatiaľ najlepší výrobok z testovania 🙂 

    Hodnotenie 5 bodov z 5-tich.

    Bio špaldovo-maslové keksíky

    Fajnová mlska pre deťúrence, hlavne teda pre Mimi, lebo ona je pažravec a musím ju krotiť, lebo by pojedla aj to, čo ešte nemusí 😀 Takže, keď sme boli pri sestre na záhrade, bola som celkom rada, že som tieto keksíky pribalila do tašky. Lebo chlapci jedli všetko, na čo má Miška čas, a ona samozrejme nechce zaostávať. Keksíky majú príjemnú maslovú chuť, krásne veselé obrázky, je ich v balení celkom dosť. Majú síce nejaké množstvo cukru, ale fakt je to primerané.

    Hodnotenie 5 bodov z 5-tich.

    Babylove detské vlhčené utierky (sensitive)  s boxom

    Kto by ich nepoznal? Vlhčené utierky sú u nás najčastejšie kupovaným produktom  z dm-ky. Milujem ich!  Príjemná a jemná detská vôňa, vhodné už od narodenia a za skvelú cenu. To je tak v skratke všetko. Jaaj, ešte mi napadá , že sú dostupné tri druhy: biele -sensitive, žlté - s olejom a zelené - klasické. Tento boxík odporúčam na začiatok kúpiť tiež do výbavy. 🙂  Zmestia sa do neho všetky 3 druhy vlhčených utierok . Prakticky pomocník , ktorý zaručí, že utierky viac neobschnú.

    Hodnotenie 5 bodov z 5-tich.

    Dávkovač umelého mlieka 

    Tak toto by sme využili, keď bol Johny malý a pil UM, Miška si poctivo stále cucká moje mliečko. Takže sme dávkovač nevyužili, no mala som potrebu napísať o tejto flaške aspoň niečo. Skladá sa z 3 pohárikov, do každého sa zmestí 7 odmeriek UM. Takže  už žiadne trepanie sa na návštevu s celou " piksľou " mliek a  zmestí sa do kabelky🙂 

    Nádobky sa kľudne môžu naplniť podľa fantázie ovocím, piškótkami, či podobnými mlskami 🙂 

    Hodnotenie 4 body z 5-tich.

    Babylove plienky do vody, veľk. M , 11ks

    Snáď ich stihneme vyskúšať a ja teda dodatočne napíšem recenziu, kedže moja slečna ochorela a ako naschvál kvôli každoročnej týždennej odstávke teplej vody sa nemôžme ani kúpať vo vani. Plienky su nohavičkové, sú pokreslené veľmi peknými obrázkami, a ja pevne verím, že sú aj dobré, aspoň tak, ako normálne babylove plienky. 

    Hodnotenie preto zatiaľ vynechám. 

    Opaľovací sprej UV30 a mlieko UV50

    Je piatok večer, a čo by som tak z nudy robila ?

    Ooou, opaľováky som ešte nevyskúšala, jednak sme pomenej vonku, lebo buď svieti silno slnko a nemáme sa kde schovať alebo prší, či silno fúka vietor. Tak som si natrela ruky večer, že idem urobiť aspoň čuchový, hmatový a očný test 🙂  Opaľovací sprej mám vo všeobecnosti radšej a aj ich uprednostňujem pri kúpe. Tento vonia krásne exoticky, marhuľami 🙂 Veľmi príjemne sa nanáša na telo, rýchlo sa vstrebáva  a naozaj dlho je cítiť jeho vôňu.

    Narozdiel od mlieka, ktoré mi smrdelo strašne alkoholom, no po natretí necítiť žiadnu vôňu. Je mastnejšie, a zanecháva na pokožke slabší biely filter, ktorý sa ale vstrebe, predpokladám, že preto, lebo je vodeodolný, čo je super, lebo natierať decká za každým čľupnutím do vody fakt nemusím 🙂  Tak sa teším, že sa počasie umúdri a my konečne budeme môcť k vode, kde nás budú sprevádzať aj tieto opaľovacie krémiky.

    Hodnotenie 3 body z 5-tich. 

    Pokiaľ ste vydržali prečítať moju recenziu až do konca, som rada a veľmi ma to teší, že niekoho zaujala. Snažila som sa objektívne ohodnotiť všetky výrobky, ktoré sme dostali.

    Dúfam, že som vám aspoň trošku poradila, či pomohla sa rozhodnúť pri kúpe výrobkov. Prajem vam krásne slnečné prázdniny, možno s výrobkami od drogérie dm.

    mamina123
    12. júl 2017    Čítané 246x

    Letné dm testovanie

    Keď som sa nedávno zapojila do výberu na testovanie dm produktov, ani vo sne mi nenapadlo, že by si ma mohli vybrať. Ja, čo som v živote nikdy nič nevyhrala. Ale prišiel ten deň, keď som si našla poštu na Modrom koníku a v tej správe stálo, že si ma dm vybrala na testovanie. Veľmi som sa tomu potešila, keďže mám dve detičky a produkty boli venované hlavne deťom. 

    Niektoré produkty z dm drogérie poznám (predajňu mám hneď vedľa kancelárie, takže som tam skoro denne, ale produkty čo sme testovali som nepoznala (nie všetky). No dobre, rozpísala som sa statočne. Tak poďme už rovno k produktom a recenziám.

    Tieto produkty sme doma testovali:

    • Babylove BIO ochutená pramenitá voda 
    • Babylove BIO ochutený "džúsik" z pramenitej vody
    • Babylove BIO ovocné čipsy 
    • Babylove maslové špaldové keksy 
    • Babylove jednorázové podbradníky 
    • Babylove sensitive vlhčené utierky s pantenolom 
    • Babylove porciovač mlieka
    • Babylove detská športová fľaša 
    • Babylove plienky na plávanie 7 – 13 kg 
    • Sundance Kids sprej na opaľovanie s karoténom, OF 30
    • Sundance Kids mlieko na opaľovanie, OF 50 
    • Babylove BIO ochutená pramenitá voda 

    Tak na túto pramenitú vodičku sa rovno vrhol náš mladší... A chutila veľmi. Samozrejme sme ochutnali všetci doma a veľmi sa mi na tejto vodičke ráta, že nie je presladená a veľmi vhodná aj pre menšie detičky.

    Babylove BIO ochutený "džúsik" z pramenitej vody

    Z tohto džúsika sa mi neušlo ochutnať, lebo si ho privlastnila staršia dcérka. A teda jej veľmi chutil, dokonca sme išli do predajne a museli sme ho kúpiť.

    Babylove BIO ovocné čipsy

    Ovocné čipsy... Hmmm, to bola pochúťka. Testovala som ich ja so staršou dcérkou. Dcérka nemá moc rada sušené ovocie, preto som veľmi čakala na jej reakciu. A teda poviem vám, veľmi jej chutili. Najviac hľadala mango a potom banán. Tieto ovocné čipsy budeme určite kupovať domov do zásoby. Veľmi dobré chrumkanie večer k telke a bez výčitiek 

    Babylove maslové špaldové keksy

    Na maslových keksíkoch si drobci pochutili na kúpalisku a len sa tak za nimi zaprášilo. Ja som si ale jeden stihla uchmatnúť. Sú fakt lahodné... A tá vôňa masla hneď po rozbalení... nňaam. Veľmi sa mi pri nich áta, že nie sú presladené ako iné maslové keksíky. Tiež im ostaneme verní.

    Babylove sensitive vlhčené utierky s pantenolom

    Vlhčené utierky som ako jediné z testovaných produktov poznala už pred testovaním. Veď odkedy mám deti, sú mojou neoddelitelnou súčasťou každého dňa. A to má staršia dcérka už 7 rokov. Poskúšala som rôzne značky. Ale na každých mi vždy niečo vadilo. Jediné ktoré mi vyhovujú dodnes sú práve tie z dm a ešte z Lidla. A praktická krabička na utierky je veľmi dobrá vec. Zabráni vyschnutiu utierok, ak ich zabudnem zalepiť.

    Babylove detská športová fľaša 

    Tak tej sa chopil mladší ( 3 roky) a už ju nepustil . Aj do škôlky si ju nosí,dovtedy si do škôlky nenosil žiadnu fľašu. Má veľmi pekný a nevtieravý dizajn a vďaka širokému hrdlu sa veľmi dobre čistí.

    Sundance Kids sprej na opaľovanie s karoténom, OF 30

    Sprej na opaľovanie sa veľmi dobre ozotiera a neskutočne krásne voní. Priznám sa bez mučenia, že tento sprej som skôr používala pre seba ako pre deti  . A teda z vlastnej skúsenosti, neostávajú fľaky na oblečení ako po iných sprejoch. Ja som veľmi spokojná 

    Sundance Kids mlieko na opaľovanie, OF 50 

    No a mliečkom na opaľovanie som natierala drobcov pri každej možnej príležitosti. Či sme už boli niekde na kúpalisku, alebo sa kúpali v bazéne doma na dvore, alebo sme boli len tak vonku na prechádzke. Tak isto ako psrej, nenecháva na oblečení škvrny. Trošku ťažšie s rozotiera, ale to je banalita. S mliečkom som veľmi spokojná.

    Babylove plienky na plávanie 7 – 13 kg 

    Babylove porciovač mlieka

    Babylove jednorázové podbradníky 

    No a čo sa týka plienok na plávanie, porcovača na mliečko a jednorázových podbradníkov... Keďže moje deti majú 7 a 3 roky, tak tieto tri veci som ja neotestovala. Ale mám sesternicu a tá má malinkého 7 mesačného, tak som jej tieto veci posunula, aby otestovala ona. Tak som zvedavá na jej recenzie.

    alencica
    9. júl 2017    Čítané 276x

    Náš testovací dm týždeň

    Ahojte,

    volám sa Alena, mám dvoch synov Tarunka (2 r a 3 m) a Aryanka (1r a 3 m) a

    už aj my sme členmi testovacej rodinky. 

    Už dlhšie som čakala na príležitosť zapojiť sa do testovania, no žiadna z ponúk ma neoslovila na 100 %. Keď som zbadala letné dm testovanie, povedala som si, že si idem znova omrknúť produkty, ktoré budú v testovaní a uvidím, či sa konečne aj ja prihlásim. Krpec spal a ja som mala čas si to všetko v kľude, pri kávičke prehliadnuť. Po prečítaní článku som bola rozhodnutá, že toto je konečne to pravé testovanie pre nás. Napísala som komentár, že by sme radi aj s drobcami testovali a o pár dní sme dostali správu, že nás vybrali. Pravdupovediac, keď som videla, koľko mamičiek sa prihlásilo do testovania, bola som si viac-menej istá, že si nás nevyberú, ale opak bol pravdou 🙂

    O pár dní nato nám už balíček doniesol kuriér, Tajko bol v jasličkách a Ajko spal a tak som si ho v kľude mohla otvoriť, poobzerať všetky výrobky.

    Balíček obsahoval 11 produktov a my sme sa do testovania pustili hneď, ako sme Tajka vyzdvihli v jasličkách:

    • Babylove detská športová fľaša

    Chalani pijú vodu z pohárika, slamkou alebo z fľašky na mlieko, takže som si nebola istá, ako zareagujú na túto flašku. Hlavne Aryanko, keďže je to od 18 mesiacov a on má len 15. Po ceste z jasličiek som flašku vybrala a dala napiť prvému Tajkovi, tomu sa fľaša tak páčila, že vypil asi polovicu vody a potom ešte dával piť aj bračekovi. Aryankovi to išlo tiež veľmi dobre, aj keď neskôr sa mu to už zdalo byť príliš rýchly tok, tak som mu to spomalila tak, že som štupel neotvorila úplne, ale len do polky. Fľaša super pasuje aj do držiaka na fľaše na kočíku a stala sa naším každenným "must have" na našich prechádzkach a dievčenský motív nám vôbec neprekáža. Pre mňa top produkt v tomto testovaní.

    • Babylove BIO ovocné čipsy

    Očakávala som niečo ako sušené ovocie, konkrétne tak tvrdé ako sú sušené banány, takže v pláne bolo, že tieto čipsy po ceste domov z jasličiek zjem ja, veď deti ich nerozhryzú. Omyl! Prekvapivo mäkké kusky (sušené mrazom) ľahko rozhrýzol aj 15 mesačný Aryanko. Doslova sa rozpúšťajú. Síce sú až od štyroch rokov, ale deti robili psie oči a tak som sa zľutovala. Inak škoda, že tam toho nebolo toho viac.

    • Babylove Bio Jablko - Čierne ríbezle - Baza
    • Babylove BIO ochutená pramenitá voda nesýtená

    Chalani nemajú radi džúsy, sladké vody a pod, málokedy vypijú čajík, takže testovanie týchto dvoch produktov bolo výlučne na mne. Ochutená pramenitá voda bola v krabičke so slamkou a zdala sa mi málo sladká, no pre detičky je to akurát. Na obale je uvedené, že neobsahuje cukor čo podľa chuti môžem potvrdiť.

    Jablko - Čierne ríbezle - Baza - tento nápoj bol v 750 ml flaši a chutil podstatne lepšie, než predchádzajúci. Trošku viac sladší a chutnejší. 

    • Babylove jednorázové podbradníky 

    Tu sa sama seba pýtam, kde som mala oči, keď som nakupovala v DMku, ako je možné, že som si tieto podbradníky nevšimla. Cestujeme niekam skoro každé dva mesiace a jednorázové podbradníky sú vynikajúcou náhradou obyčajného podbradníka. Po použití len zahodíte a nemusíte vláčiť špinavé podbradníky domov. Vyskúšala som ich na Aryankovi, ktorý neznáša podbradníky, majú 4 lepky, tak neodstávajú a prilnú k tričku, takže si ich Ajko ani nevšimol a nestrhával ich. Dole je záchytné vrecko, do ktorého padajú kúsky jedla, Ajko si to potom dodatočne ešte odtiaľ lovil a papal :D Inak pri lepkách na zadnej strane je uvedené, že slúži až na 10 prelepení. Podbradníky sú nepremokavé. Testovala som ich, že som ich poliala vodou a nechala nejakú dobu ležať, ale voda nepretiekla. Určite odporúčam, hlavne na cesty.

    • Babylove maslové špaldové keksy

    Keksíky sú fakt chutné, balenie, čo bolo v balíčku som zjedla na jedno poobedie sama a tak som utekala do DM-ka kúpiť ešte ďalšie, veď o takúto pochúťku deti neukrátim. Keksíky majú podoby rôznych domácich zvieratiek a tak sme sa trocha s Tajkom zahrali. Za každé správne pomenované zvieratko na keksíku ho dostal. Išlo mu to dobre a tak sme sa dohodli, že sa budeme deliť aj s Aryankom, on ešte zvieratka nepozná a tak mu ich Tarunko musel povedať o aké zvieratko sa jedná a ako robí to zvieratko. Pri tomto testovaní sme si všetci riadne pochutili a sa aj zabavili.

    Keksíky chutili aj deťom a už ich máme znova doma 🙂

    • Babylove sensitive vlhčené utierky s pantenolom 

    Tieto vlhčené utierky používame od narodenia každodenne, či na zadoček, kočík alebo špinavé rúčky. Síce až počas testovania som si zistila, že sú určené len na plienkovú oblasť (upozornila ma na to jedna mamička, keď som pridala krátku správu počas testovania do môjho profilu, za čo jej ďakujem) . Neviem prečo, ale nikdy ma nenapadlo kupit aj ich aj s boxom a tak mi zvykli vyschnúť, ked mi obal krpci 
    roztrhli. Teraz sa k nim ťažšie dostanú a vlhkosť sa drží vo vnútri boxu.

    • Babylove plienky na plávanie 7 – 13 kg

    Babylove plienky používame keď ideme na kúpalisko alebo plaváreň pre obidvoch krpcov. Túto veľkosť sme ešte nemali, ale váhovo by mali byť len pre Aryanka (10 kg), ale vyskúšala som ich dať aj Tarunkovi (14 kg) a sedeli mu perfektne, nemal žiadne otlačeniny. 

    • Sundance Kids sprej na opaľovanie, OF 30
    • Sundance Kids mlieko na opaľovanie, OF 50

    Ja som úplne biela a chalani sú kapučínka, ale to nič nemení na to, že ich poctivo nemažem. ráno sme dávali OF 30 a poobede OF 50. Chalani sa ešte nikdy nespálili, aj keď behajú po slnku viac než ja, zato ja sa spálim veľmi ľahko.

    Mne osobne sa viacej páčil sprej pre deti, ľahsie sa mi to aplikovalo a aj ich to zaujalo, takže vydržali chvíľku obstáť.  Ale svoj účel splnili oba a po aplikácií aj krému som po vyjdení z vody videla, že tam ešte je, keďže sa zmenil na biely "film" na pokožke.

    • Babylove porciovač mlieka

    Keď boli chalani menší, nosila som so sebou všade mliečko, termosku a flašky. Porciovač mlieka bol u mňa samozrejmosťou, avšak bol omnoho menší. Babylove porciovač sa mi zdá prehnane veľký, malé babo, ktoré potrebuje nosiť mliečko so sebou vonka vypije možno max 180 ml a tak som ho vyskúšala naplniť 6timi odmerkami, no ostala mi skoro 1/3 porciovača voľná. Ja som za svoj porciovač bola vďačná najviac v lietadle, keď som malého držala na jednej ruke a druhou rukou som si vedela spraviť mlieko pre neho, ale pri cestovaní lietadlom je pre mňa každý cm príručnej batožiny doležitý, všetko musí byť zorganizované a tento porciovač by mi zaberal zbytočne veľa priestoru. Na odkladanie chrumiek alebo iných pochutín sa mi zdajú jednotlivé boxíky veľmi malé. Odkladám ho do police a idem skúsiť vymyslieť, na čo iné by som ho mohla využiť 🙂

    Krátke zhrnutie:

    Top produkt: Flaša

    Wow produkt: Podbradníky

    Nič pre mňa: Porciovač mlieka

    Bolo sa som veľmi rada, že som mohla testovať Letný dm balík a chcela by sme sa za túto možnosť poďakovať @konik_testuje a dm drogerie markt.

    Alena, Tarun, Aryan 

    chillinka_ali
    9. júl 2017    Čítané 233x

    Testíček dm

    🐝

    Kde sa vzal, tu sa vzal

    Kuriér k nám zaklopal

    Doniesol nam balíček

    Od dm-ky na testíček

    Hneď sme kukli čo tam dali

    Testovat sme sa ponahlali

    Veď je to náš koníček,

    Robiť pre vás testíček 🙂 🐝🐝🐝

    Veľmi sme sa potešili keď mňa a môjho čmeliačika vybrali na testovanie dm produktov. Teda, viac som sa tešila ja, keďže Martinko má iba pol roka a ešte nevedel do čoho ide.

    Najviac sme sa potešili z podbradníčkov, plienok, opaľovacích krémov a porciovaču mlieka (hoci priznám sa dlho som si myslela že je to krabička na rôzne dobroty na cestu 🙂 a keďže nedávam umelé mliečko, tak aj to budeme využívať na rôzne mňamky 🙂 )

    K testovaniu sme dostali:

    Babylove BIO ochutená pramenitá voda
    Keď som videla fľašu, prvé čo mi napadlo, že nebudem dávať pot drobcovi sladkú vodu aj keď je od 4.m ale musím povedať, že ma milo prekvapila, že vôbec nebola sladká ako som očakávala, proste ovocná šťava vo vodičke 🙂 Ale keďže chcem drobca držať ešte na čajíku a vode tak som dopila ja a musím povedať, že určite kupum niekedy aj sebe lebo je to skvelé od smädu 🙂

    Babylove BIO jablko, čierne ríbezle, baza

    Džúsik bol síce od 1r ale Martinko neodolal a ochutnal (prvýkrát pil cez slamku, ale hneď pochopil ako na to a veľmi si pochvaľoval 🙂 ) Tiež ma potešilo, že to nie je klasický sladký krabičkovy džúsik ale iba jemnunko sladká vodička.

    Babylove BIO ovocné čipsy od 4.r

    Tak na toto bol Martinko ešte maličký, predsalen bez zubov sa ťažko papá, ale mne chutili, lahodné, chrumkavé a zároveň jemnučké, že sa na jazyku rozpustili 🙂 Boli dosť sladké ale ja ako milovník všetkého sladkého som si pochvaľovala 🙂

    Babylove maslové špaldové keksy od 1r.

    Na totoje Martinko tiež ešte malý, ale ja som okoštovala. Hneď po otvorení ma omámila úžasná maslová vôňa. Keksíčky majú pekný tvar, rôzne zvieratká, ale boli málo sladké, čo si myslím, že je pre deti super. Len môj mlsný jazyk je už zvyknutý tak na cukor, že sa mu málilo 😀

    Babylove jednorazové podbradníky 

    Vec presne pre nás, začíname papať, a teda je papanie všade naokolo keďže musíme rukou zatláčať papanie a potom si masírovať bruško, nožičky a aj ocka pretierať takže to máme všade.

    Najskôr ma prekvapilo upínanie podbradníčka, u jednorazových čo som mala sa zozadu zlepili dokopi tie časti podbradníčku ale túto sa prilepili na ramienka, čo bol problém. Doma zvykneme byť len v plienke, a teda papať polonahí, lebo nemusím tak prepierať oblečenie, len sa okúpeme, a takto som mu musela raz prilepiť nálepky na hole ramienka 😀 Ale zvykli sme si, len keď dopapá, je krik, kým ho ešte aj vyzlečiem.


    Babylove sensitive vlhčené utierky s pantenolom 

    Super balenie v krabičke, nevyschnú a je to veľmi praktické. Vreckovky sa mi zdajú trochu suchšie oproti utierkam čo som mala doma, ale inak čo sa týka jemnosti a vône, nie je čo vytknúť a určite si ešte také kúpim 😉


    Babylove porciovač mlieka

    Skvelaaaa vecička, keďže UM nepijeme, tak tam dáme jabĺčka, pikóty a iné ovocie, keď niekam pôjdeme. Porciovač má krásny dizajn a veľa priečinkov. Veľmi sa z neho teším.



    Babylove detská športová fľaša

    Fľaštičku sme ako jedinú ešte nepoužili, keďže na to ešte nemáme vek. Ale odložila som ju a už teraz sa na ňu tešíme. Je krásna, veľmi ho zaujímala a chcel ju hneď okusovať, je pekne ľahučká, takže z nej sa veľmi tešíme.

    Babylove plienky na plávanie 7 – 13 kg 
    Super, super, super. Presne toto sme potrebovali Martinko ako veľký milovník vody bol uplne nadšený. Len bohužiaľ, vzhľadom na to, že su užšie, tak väčšinou lakal, keď som mu ich obliekala. Ale pekne udržala čo mala a nenaboptnala ako raz, keď sme sa kúpali v klasickej plienke a vážila asi 2kg 😀

    Len niekedy som mala problém roztrhnúť bok pri vyzliekaní, keď som ho držala jednou rukou a druhou som chcela trhať 😀 Ale to je len mojou nešikovnosťou a hlavne stačilo by ho položiť a trhať dvomi rukami.

    Sundance Kids sprej na opaľovanie s karoténom, OF 30
    Úžastna konzistencia, krásne sa sprej rozotieral a nádherne vonia, takže keď ho minieme, tak určite kúpime ďalší. 



    Sundance Kids mlieko na opaľovanie, OF 50 

    Je hustejšie, takže sa horšie rozotiera ale to je bežné pri vyšších faktoroch. Tiež krásne vôňa ale viac sa mi páčil sprej, vďaka jednoduchšiemu rozotieraniu. Ale zas Martinkovi sa viac páčilo toto balenie, a preto sa ho aj pokúšal spapať.


    Ďakujeme za túto skúsenosť, že sme mohli testovať, užili sme si to a hlavne viem, že keď budem niečo potrebovať, na dm sa môžem splahnúť.

    gab1sol
    7. júl 2017    Čítané 498x

    Dm testovanie. Ako sme skúšali/neskúšali dm produkty.

    Značku dm poznám už od čias, kedy som navštevovala základnú školu. A to už je pár rokov. Potichu som sledovala takmer všetky testovania na MK, ale keď prišla príležitosť vyskúšať detské produkty, neváhala som a zapojila som sa. Veď odkedy máme našu Peťku, návštevy v dm sa u nás stali pravidlom. 🙂 A tak sa k nám dostal balíček plný produktov.

    Na úvod sa však musím priznať, že obvykle kupujem iné, konkurenčné značky, takže aj keď som značku babylove poznala, takmer všetko bolo pre mňa novinka. A teraz už samotné “testovanie”:

    Opaľovacie krémy Sun Dance pre deti OF30, OF50

    Balík obsahoval dva opaľovacie krémy - jeden s rozprašovačom a ochranným faktorom “30”, druhý s ochranným faktorom “50”. Keďže ja silný faktor nepoužívam, testovačom bola moja polovička s našou malou láskou. Manžel vyskúšal OF30 (samozrejme, ako milujúca manželka som mu ochotne natrela chrbát 🙂 ) a konečne neprišiel od vody spálený (hlavne ten chrbát 😀 ). Silnejším faktorom, OF50, som natrela Peťku, aj keď kvôli jej veku som sa ju snažila takmer stále držať v tieniku.

    Verdikt - odporúčam. Oba sú ľahko roztierateľné, neostávajú mastné, biele fľaky, sú vodeodolné a naozaj krásne voňajú. Určite ich beriem aj na letnú dovolenku k moru.

    Babylove plienky na plávanie

    Tieto plienky sme veľmi testovať nemuseli, lebo ich dôverne poznám. 🙂 Peťka “pláva” už od svojich 2 mesiacov, aj keď sa nehoda nikdy nestala (a to chodíme do bazéna min. raz za týždeň), nechcem riskovať. Preto plienky na plávanie sú neoddeliteľnou súčasťou našej výbavy.

    Verdikt - odporúčam, ale mám jedno “ale”… Možno je to Peťkinými bucľatými stehienkami, ale pri týchto plienkách sa neriadim kilami uvedenými na obale, ale vždy som kupovala o číslo väčšie a dnes sme už na veľkosti L (sú od 12kg, čo Peťka ešte ani nedosiahla). Aj tieto plienky sme posunuli nášmu mladšiemu susedovi. 🙂

    Babylove sensitive vlhčené utierky s pantenolom

    Aj keď sme ich pri prebaľovaní nepoužívali, nakoľko Peťke veľmi nesadli, doma sme ich mali stále. Máme psíka (trošku väčšieho, labradora 🙂 ), ktorý je s Peťkou kamarát, ona ho rada kŕmi, keď sa akože nepozerám, on ju za to rád oblizuje, takže ich spotreba je u nás vysoká… A odkedy sa snaží Peťka papať samostatne (a okrem úst jedlo často skončí aj na nose, na líčka, občas aj na čele), používam ich aj po jedení… (áno, Peťka dodržiava hygienu a umývame ju nielen utierkami, ale aj vodou a pravidelne sprchujeme 🙂 ).

    Verdikt - odporúčam, najmä tie s tým boxom (v predaji aj bez boxu), pretože nevyschnú ani po dlhšom čase, kedy nie sme pár dní doma.

    Babylove jednorazové podbradníky

    Podbradníky sme taktiež nemuseli testovať. Dostala som sa k nim náhodne, keď začala papať prvé príkrmy, bola veľká sranda s úsmevom pľuť mrkvu na mamu a my sme išli na týždeň za tatinkom do Bratislavy. A ako to býva pri balení, na pár vecí som zabudla. Medzi nimi bol aj podbradník. Aby nebola celá zababraná, kúpila som v dm tieto podbradníky. Super vec, najmä ak s dieťatkom cestujete.

    Verdikt - odporúčam najmä na cesty.

    Babylove maslové špaldové keksy a Babylove BIO ovocné chipsy

    Keksíky mali u Peťky obrovský úspech, keďže ona takéto maškrtky veľmi, veľmi rada… 🙂 A že sú zdravé, špaldové, tak to je ďalšie plus. Ovocné chipsy som skúsila ja, nakoľko sú odporúčané až od 4 rokov. Musím priznať, že som čakala niečo iné, nijako ma neoslovili, zdáli sa mi bez chuti, akoby som žula polystyrén.

    Verdikt - sušienky vrelo odporúčam, chipsy odo mňa dostávajú STOP.

    Babylove porciovač mlieka

    Doma sme mali porciovač od konkurencie, ale keby som sa dostala skôr k tomuto, nebola by som proti. Dá sa využiť nielen ako porciovač mlieka - v našom prípade sme ho použili na keksíky a ovocie. A aj keď mliečko Peťka pije už len pred spaním, občas sa stane, že jednu dávku potrebujem mimo domu. A práve v tomto sa mi viac páči dm porciovač, keďže jednotlivé nádobky sa dajú použiť aj samostatne.

    Verdikt - odporúčam všetkými desiatimi.

    Babylove detská športová fľaša

    Jediný produkt, ktorý sa nám nepodarilo otestovať. Ale už teraz sa teším, keď pri našich potúľkach na bicykli budeme obe vybavené krásnymi fľašami - ja tou svojou a Peťka tou krásnou s medvedíkom čistotným od dm.

    Verdikt - neviem posúdiť, nakoľko je určená pre deti 18+ a Peťka ešte nevie piť z tohto typu fľaše.

    Babylove BIO ochutená pramenitá voda a Babylove BIO jablko, čierne ríbezle, báza

    Ochutenú vodu Peťka vyskúšala, nezaujala, vypila som ja a z krabičky so slamkou sa stala skvelá hračka na rozvoj jemnej motoriky… 🙂 U nás viac frčí čistá voda. Na testovanie ovocného nápoja sa podujal tatinko. Takže citujem: “Na to, že to je BIO, neprišlo mi to ako BIO. Síce s chuťou jablka, ale bolo to úplne jemné, až umelé.” Navyše podľa upozornenia na etikete nápoj obsahuje sacharidy, ktoré pri zvýšenej konzumácii môžu viesť k vzniku zubného kazu (áno, toto upozornenie je napísané na etikete nápoja, ktorý je určený pre deti 4M+).

    Verdikt - neodporúčam, toto nebudú veci, ktoré v budúcnosti budeme nakupovať v dm.

    A moje/naše testovanie je na konci. @konik_testuje, ďakujem, že som sa mohla zúčastniť testovania produktov spoločnosti dm a dúfam, že svojim testovaním som oslovila aspoň pár mamičiek, ktoré pri najbližšej návšteve predajne siahnu aj po produktoch Babylove. Ja tak určite urobím. 🙂

    Gabika

    astarte123
    4. júl 2017    Čítané 255x

    Aktívne leto s dm

    S dcérkou sme mali možnosť otestovať letný výber produktov, ktoré nájdete v dm drogerie markt. Za túto možnosť ďakujeme @konik_testuje a dm drogérii. Prečítajte si, čo sme pri skúšaní jednotlivých vecí zistili.

    Plienky na kúpanie Babylove

    Jednorazové plienkové nohavičky na kúpanie Babylove sa jednoducho obliekajú. Vďaka gumičkám všitým v páse a okolo otvorov na nohy sa dobre prispôsobia a držia. Absorbujú veľa vody a preto sa trochu ťažšie vyzliekajú. Zabránia kúpaliskovým nehodám, určite odporúčam. Majú pekný dizajn vhodný pre dievčatká aj pre chlapcov. V balení veľkosti M (7  - 13 kg) sa nachádza 11 kusov plienok.

    Opaľovací krém v spreji Sun dance

    Krém má žltú farbu, vďaka sprejovému aplikátoru sa dá jednoducho naniesť na pokožku. Sprej však krém nedokáže dôkladne rozprestrieť po pokožke a je potrebné ho ešte rozotrieť. Je tekutejší ako krém na opaľovanie, ktorý bol taktiež v balení. Krém má ochranný faktor 30.

    Krém na opaľovanie Sun dance

    Krém na opaľovanie s ochranným faktorom 50, chráni pred UVA a UVB slnečným žiarením. Je určený pre citlivú detskú pokožku. Balenie obsahuje 200 ml. Vo fľaške sa nachádza hustý biely krém, ktorý sa dobre rozotiera. Vďaka svojej hustote sa dá dobre naniesť v hrubšej vrstve a poskytne tak lepšiu ochranu detskej pokožke.

    Sušené ovocie Babylove Bio ovocné čipsy

    V ovocnom mixe sa nachádzajú tri druhy ovocia: mango, banán a jablko.  Ovocie je sušené mrazom a nakrájané na drobné kúsky. Je chrumkavé a má skvelú chuť. Balenie obsahuje 17g, čo predstavuje dve porcie ovocia. Oceňujem lepiaci pásik, ktorým balenie zatvoríte, aby ovocie nezmäklo a ostalo aj naďalej chrumkavé, hoci sme ho nevyužili, lebo po ovocí sa len tak zaprášilo. Mňam. Vhodné od 4 rokov.

    Detské sušienky  Babylove

    Babylove bio maslové špaldové keksy

    Sušienky sú vyrobené zo špaldovej múky a majú príjemnú maslovú chuť. Deti určite potešia veselé tvary zvieratiek. Jedna sušienka má primeranú veľkosť, nedrobí sa a v ústach sa dobre rozpúšťa. Dcérke veľmi chutili. Balenie obsahuje 125 gramov sušienok a je vhodné pre deti od jedného roka. 

    Detská športová fľaša Babylove

    Fľaša má objem 330 ml. Je plastová, s pekným dizajnom. Má držiak, ktorý sa dá oddeliť od fľaše. Vrchnák je možné použiť aj ako malý pohárik. Fľaša má push-pull systém. Dcérku som ešte nenaučila tento systém využívať samú, preto jej "sosáčik" vyťahujem vždy ja. Otvorený "sosáčik" vodu nezadržuje, ale zo zatvoreného voda nepreteká. Sosáčik  je z tvrdšieho plastu. V jednej časti má fľaša zúžený tvar aby dobre sedela v detskej rúčke. Keďže dcérka rada pije z fľaše, aj túto si rýchlo obľúbila. Výrobca uvádza vhodnosť od 18 mesiacov.

    Ovocná šťava Babylove

    Babylove Bio Jablko - Čierne ríbezle - Baza

    Obsahuje ovocnú šťavu v bio kvalite zmiešanú s neperlivou minerálnou vodou, nie je teda potrebné ju pre deti riediť. Má jemnú chuť, nie veľmi sladkú. Jablko, čierne ríbezle a baza určite osviežia v týchto letných dňoch a dodajú deťom potrebnú hydratáciu. Balenie má obsah 750 ml. Vhodné od 4 mesiacov.

    Ovocný nápoj Babylove

    Babylove šípky a ovocné šťavy

    V krabičke s objemom 200 ml sa nachádza ovocný nápoj s príchuťou šípok a ďalších ovocných štiav, ktorými je ochutená pramenitá voda. Má takmer číru farbu a jemnú chuť. V nápoji najviac cítiť príchuť jabĺk. Malé balenie je vhodné na rýchle doplnenie a spestrenie pitného režimu detí. Vďaka úzkemu tvaru krabičky nebudú mať deti problém si nápoj sami držať a pohodlne sa tak napiť pomocou slamky. Vhodné od jedného roka.

    Vlhčené obrúsky v boxe

    Babylove sensitive

    V plastovej dóze sa nachádza balenie 80 kusov vlhčených obrúskov sensitive - neparfémovaných s obsahom panthenolu. Sú vhodné pre citlivú detskú pokožku. Vlhčené obrúsky sú mojim veľkým pomocníkom, používam ich na všetko, pretože aj vďaka praktickému baleniu, sú vždy po ruke. Plastová krabička zabezpečí, že obrúsky nevyschnú a udržia si svoju vlhkosť, jednoducho sa otvára - stačí na to jeden prst. V prebalovacej taške so sebou nosievam menšie 30 kusové balenie, pretože zaberá menej miesta.

    Dóza na dojčenské mlieko Babylove

    V balíku sú tri dózy. Každá má samostatný uzáver  a tak sa nemusia nosiť všetky tri spolu, ale aj každá zvlášť. Jeden z uzáverov je v tvare polgule s odklápacím otvorom, pri uzavretí dózy týmto otvorom sa do nej zmesí viac dojčenského mlieka. Do jednej dózy sa zmestí približne sedem odmeriek mlieka.

    Jednorazové podbradníky Babylove

    Skvelý výmysel na cesty. Sú poskladané do tenkých malých obdĺžnikov, takže sa pohodlne zmestia, napríklad do tašky k plienkam. Vďaka lepiacim prúžkom pri krku sa dajú jednoducho nalepiť na oblečenie. Ďalší lepiaci prúžok sa nachádza aj v spodnej časti podbradníka, tu sa dá podbradník aj vyhnúť a vytvorí "misku" na lepšie zachytenie jedla. Z vonkajšej strany je podbradník zo savého papierového materiálu s peknou farebnou potlačou vhodnou pre chlapcov aj dievčatá. Vnútorná strana je potiahnutá igelitom, čo zabraňuje premočeniu jedla cez podbradník. Vďaka tomu sa na oblečení nevytvoria fľaky. V balení sa nachádza 12 kusov podbradníkov. 

    Produkty z dm drogerie používam už dlho a odkedy mám dcérku, som v dm pravidelným zákazníkom. Ak sa vám zapáčili niektoré z produktov dm drogerie určených pre deti, určite vás poteší detský týždeň, v ktorom si každý mesiac môžete výmenou za body uplatniť 25% zľavu na všetky tieto produkty. Ak chcete vedieť aké akcie a ktoré výrobky sa oplatí kúpiť, sledujte skupinu DM drogerie tu na Modrom koníkovi. Svoje tipy v tejto skupine prezentuje aj ambasádorka dm drogerie - acernas

    its1mishell
    3. júl 2017    Čítané 410x

    Letný balíček dm

    Keď mi prišlo upozornenie, že sa ide testovať Letný balíček dm produktov, povedala som si: "Ok, keďže je to dm, ktorá má vždy super kvalitné produkty, tak si prečítam ten článok, že o čo vlastne ide..."

    No a po prečítaní článku som zistila, že produkty, ktoré sa majú testovať sú všetky veľmi zaujímavé a povedala som si, že to skúsim. Veď za pokus nič nedám a možno ma aj vyberú. Napísala som pod článok komentár, kde som stručne opísala svoju rodinku a prečo by sme testovať mali práve my...

    Šok nastal o pár dní, keď mi prišla správa od @konik_testuje, že som bola vybratá na testovanie. Chápete to? Ja? Človek sa 1.x v živote zapojí do niečoho takého a hneď ho aj vyberú? Spomedzi takmer 500 mamičiek? Waau ...o pár dní dorazila veľká krabica s produktami od dm na testovanie a správou na papieri od @konik_testuje. Plná očakávaní som ju s radosťou rýchlo rozbalila ... A tak začalo naše prvé testovanie 🙂

    Toto sú moje recenzie na testované produkty.

    Testovali sme: 

    • Babylove BIO ochutená pramenitá voda 
    • Babylove BIO ochutený "džúsik" z pramenitej vody
    • Babylove BIO ovocné čipsy 
    • Babylove maslové špaldové keksy 
    • Babylove jednorázové podbradníky 
    • Babylove sensitive vlhčené utierky s pantenolom 
    • Babylove porciovač mlieka
    • Babylove detská športová fľaša 
    • Babylove plienky na plávanie 7 – 13 kg 
    • Sundance Kids sprej na opaľovanie s karoténom, OF 30
    • Sundance Kids mlieko na opaľovanie, OF 50 

    Jednorázové podbradníky - ja ako prvorodička a "maminka začiatočníčka" som iba tušila a predpokladala, že niečo ako jednorazové podbradníky už asi niekto vymyslel a naozaj sa to predáva a možno je to aj dobrá vec. A nemýlila som sa! Je to fantastický vynález! Najmä pre nás, čo často cestujeme a vláčiť zo sebou aspoň 6 podbradníkov (a k tomu ešte 3 slintáky) je trochu dosť - zbytočne mi to zaberá miesto v prebaľovacej taške, kde by mohlo byť namiesto toho niečo iné. A navyše pri "kydoškovi" ako je náš synček sa takéto podbradníky zídu vždy a všade. Sú tenulinké - 10 kusov si v taške ani nevšimnem, vojdú sa do každej škáry lepiace pásiky vzadu dobre držia na oblečení - čiže žiadne problémy s odliepaním a to "vyhrnutie" v prednej spodnej časti, aby jedlo mohlo padať tam, je maximálne praktické (na bežných látkovo-igelitových podbradníkoch čo doma máme to nie je). A mimochodom, ak nie je podbradník veľmi zašpinený, bez problémov ho použijete aj druhý, tretí, štvrtý... Desiaty raz! Naozaj - až 10x sa dá jeden takýto podbradník použiť, keďže lepiace pásiky stále lepia.  Čize za mňa na výbornú!! 

    Babylove Bio ovocné čipsy - Ja osobne nie som veľmi fanúšikom sušeného ovocia (hrozienka, slivky a iné skôr nemám rada ako že by mi šli po chuti). No sušené a sušené je rozdiel, dámy a páni! Mrazom sušené ovocie, ako je to v tomto prípade, to je teda iná káva!! Skvelá chuť (banány, jablká a mango) týchto čipsov ma prekvapila! Je to úplná mňamka! Chrumkavé a výborné, až som si dokonca povedala, že by nebolo odveci ak by ich predávali v mega baleniach namiesto klasických čipsov (aspoň by sme boli zdravší) 😀

    Babylove Bio ochutená pramenitá voda - táto mňamka vo forme krabičkového 200ml "džúsika" je niečo skvelé. Zas by sa dalo povedať, že nie je džús ako džús. Toto totiž nie je džús v tom pravom slova zmysle. Názov Ochutená pramenitá voda (nesýtená) to celé vystihuje úplne skvelo. Žiadny cukor, žiadna presladená chuť, ale čisto prírodná a jemná. Skvelé nielen ako "jednohubka" na zapitie nejakého jedla. Druhá verzia vo forme sirupovej fľaše je tiež super. Táto voda je vhodná už od 4 mesiacov a podľa úsmevu a množstva vypitej vody na 1x ududzujem, že malému veľmi chutila 😉

    Sundance Kids mlieko na opaľovanie, OF 50 - výborne sa roztiera, rýchlo sa vsaje do pokožky a nie je po ňom taký ten hnusný mastný pocit. Oceňujem hustejšiu konzistenciu, čiže kým si dieťa ponatieram, neroztečie sa na všetky strany. Ak som si dobre všimla, nezanecháva škvrny na oblečení, čiže super. Navyše je neparfumované, čiže celkovo pre detičky je naozaj ideálne!

    Sundance Kids sprej na opaľovanie s karoténom, OF 30 - za mňa jediné negatívum, že je trochu mastnejší ako vyššie spomenuté mlieko, no inak veľmi fajn. Tiež sa veľmi ľahko a rýchlo roztiera (je konzistenčne redší ako mlieko) a dobre vsakuje a keďže je to sprej, tak sa aj dobre nanáša. Priznám sa, ním som sa natierala skôr ja a mlieko som nechala synčekovi 😀 Tiež som si po ňom nevšimla nijaké škvrny na oblečení (pozn. farebne je však odlišný od mlieka - žltý, zatiaľ čo mlieko je biele). A aby som nezabudla - skvele vonia 😉

    ♥ Babylove plienky na plávanie 7 – 13 kg - Úplne super. Kvalitou aj prevedením sú takmer identické ako tie z Lidla zn. Toujours, čiže výborné - s tými máme dlhodobo veľmi dobré skúsenosti. Ľahučké, príjemné, netlačivé, výborne sediace a "kako" ostane zaručene bezpečne vo vnútri (máme odskúšané) 😉

    Babylove Bio maslové špaldové keksy - Keďže sú pre deti až od 1 roka a môj krpček má iba 7 mesiacov, chutnala som ich len ja. No keďže nie som veľmi fanúšik maslových keksov, nejako extra ma neoslovili. Na mňa sú proste príliš maslové 😀 Ale oceňujem ich zvieratkové prevedenie 😀

    Babylove porciovač mlieka - Kto toto vymyslel, tomu by som dala Nobelovu cenu!! Lepší vynález som už dlho nevidela!! Keď sme sa pohli niekam z domu, doteraz som všetko (či už umelé mlieko, práškovú kašu alebo granulovaný čaj) musela nosiť v prebaľovacej taške v mini sáčkoch, čo bolo maximálne nepraktické a otravné. Vďaka tejto vecičke mám všetko bezpečne uložené a rozhodne sa nič nevysype von (lebo nemá ako). Praktický otvor na vrchu porciovača je skvelý na nasypanie mlieka do fľašky. Do jedného dielika porciovača navyše vojde 7 odmeriek mlieka, čo je presne na 1 mliečnu porciu. Nedávala som doňho len spomínaný čaj, mlieko a kašu, ale napríklad aj piškóty. Ja som s ním nadmieru spokojná a určite ho budem ešte dlllho využívať na všetko možné.   

    Babylove sensitive vlhčené utierky s pantenolom - Za takmer 8 mesiacov čo som maminkou som sa už stretla so všelijakými vlhčenými utierkami . Jedny boli príliš vlhké, iné príliš suché, ďalšie drapľavé, veľmi prevoňané, nedostatočne veľké, málo kusov v balení (za vyššiu cenu), atď. Ale babylove vlhčené utierky sú jednoznačne jedny z najlepších čo sme kedy mali! Akurátne veľké, akurátne vlhké, žiadna sýta vôňa (sú neparfumované), jemnučké a nesmierne oceňujem plastovú krabičku, v ktorej sú vďaka tomu predídete zbytočnému vysúšaniu pri nedostatočnom zalepení balíčka. Super!!

    Babylove detská športová fľaša - fľaša je až od 18 mesiacov a môj krpček má len necelých 8, takže môžem povedať akurát môj názor na fľašu 😀 A ten je taký, že fľaška je to veľmi šikovná, s milým dizajnom a z pohľadu mamičky nesmierne oceňujem, že je dostatočne široká, čiže sa dobre umýva 😀 A mne sa z nej pilo fajn 😀

    ...malá ukážka z nášho testovania:

    Čo dodať na záver? Asi len toľko, že som veľmi rada, že som sa do testovania zapojila a že ma aj vybrali. Určite neváhajte ani sekundu a zapojte sa aj vy, keď bude taká možnosť

    (sledujte profil @konik_testuje, kde sú tieto výzvy na testovanie pravidelne zverejňované). MK ďakujem za túto príležitosť a dm za skvelé produkty! 🙂

    Btw. konečne budeme mať dm-ku aj v Detve, ja sa asi zbláznim od radosti 😀 ♥♥

    #test_dm11
    Takuto skvelú nadielku sme dostali od DM a púšťame sa do testovania 😀
    Už sa tesíme hlavne na plienocky do bazéna 👏

    Treba sa trochu schladiť v tejto horúčave 🙂
    #test_dm11

    Sefinko projekt schavlil, tka hor sa do toho.
    #test_dm11
    @bajka22
    Tes sa na recenziu, ved vis ze ja jak mi hubenka narastla 😂

    (2 fotky)
    konik_testuje
    Správa bola zmenená    19. jún 2017    

    Ženy, chceme počuť váš názor.

    Prečo máte rady dm drogériu? Napíšte nám to do komentára, každá bude odmenená 3 srdiečkami.

    #test_dm11

    konik_testuje
    12. jún 2017    Čítané 6377x

    Vaše skúsenosti s dm - Deti a dovolenka

    Aktualizácia: recenzie mamičiek, ktoré so svojimi ratolesťami testovali letný dm balík nájdete v tomto fóre

    ----

    Mamičky, dm drogerie markt na vás stále myslí a opäť pre vás pripravila zaujímavé tematické testovanie. Leto je už tu, slniečko svieti, dovolenky máte už dávno kúpené, tak by sa vám aj zišlo niečo letné a praktické na dovolenku alebo výlet s rodinkou, no nie? A čo sa bude testovať?

    Samé užitočné produkty pre vašich drobcov. Tí si prídu naozaj na svoje a vy budete svojím prísnym a skúmavým okom hodnotiť a recenzovať.

    Čo testujeme

    Babylove BIO ochutená pramenitá voda – chutná voda v BIO kvalite nezostane dlho nedotknutá a spolu ju vypijete raz-dva.

    babylove BIO jablko, čierne ríbezle, baza – lahodný viacdruhový ovocný nápoj s neperlivou minerálnou vodou a 45 % šťavoy z ovocného koncentrátu poteší každý mlsný jazýček. Či dieťatka alebo ten váš.

    babylove BIO ovocné čipsy – chrumkavá zmes sušeného ovocia sa sama pýta, aby ste ju všetci spolu zjedli len tak na posedenie.  

    babylove maslové špaldové keksy – chutné keksíky do drobných rúk sú vhodné pre deti od 1 roku.

    babylove jednorazové podbradníky - užitočné jednorazové podbradníky vás zachránia na každom letnom pikniku či výlete.

    babylove sensitive vlhčené utierky s pantenolom - veľmi praktické balenie vám nesmie chýbať v žiadnej taške či kabelke. Veď všetci vieme prečo.

    babylove porciovač mlieka – doma, ako aj na cestách vám uľahčí prípravu mliečnej stravy pre vaše dieťatko. Je vyrobený zo starostlivo kontrolovaných materiálov a taktiež vhodný na uskladnenie potravín, nefarbené a bez zápachu.

    babylove detská športová fľaša – s touto fľašou, ktorá nekvapká, má jednoduché otváranie a zatváranie pomocou ventilu Push Pull si dopraje vaše dieťa dúšky vody pri každom pobyte vonku. Je vybavená praktickým klipom k upevneniu.

    babylove plienky na plávanie 7 – 13 kg – plienky jednoduché na vyzliekanie, ktoré sú vyrobené z mäkkých, pružných materiálov a majú pohodlný tvar. Ponúkajú veľmi vysokú ochranu pred presiaknutím.

    Sundance Kids sprej na opaľovanie s karoténom, OF 30 -  príjemný sprej na opaľovanie zabezpečí, aby ani tá najmenšia časť telíčka nezostala bez ochrany. Má príjemnú vôňu a jednoducho sa rozotiera.

    Sundance Kids mlieko na opaľovanie, OF 20 – s ochranou proti UVA/UVB žiareniu je toto mlieko vhodné najmä na citlivú detskú pokožku.

    Koho hľadáme

    Hľadáme z pomedzi vás 10 mamičiek s detičkami, ktoré si budú leto užívať plnými dúškami, aktívne a veselo spolu s celou rodinou. Po skončení tohto testovania je potrebné napísať súhrnnú recenziu na všetky produkty, preto hľadáme také ženy, ktoré rady píšu a vyjadrujú svoj názor pre ostatných.

    Ako sa zapojiť

    Do možnosti testovať sa zapojíte len tým, že pod tento článok napíšete komentár. Také jednoduché! Ale aby to nebolo príliš ľahké, dajte si na komentári záležať, buďte smelé, kreatívne, vtipné. Môžete sa aj rozpísať či vložiť fotografiu vašej rodinky. Kreativite sa medze jednoducho nekladú.

    Čas na zapojenie sa, máte do nedele 18.6.2017.

    Držíme vám všetkým palce a prajeme krásny slnečný deň,

    váš konik_testuje

    dm sa opäť hlási!

    Áno, je to tak, dm drogéria spolu s nami pre vás pripravila ďalší tematický balík produktov na testovanie. Už tradične sa pýtame, čo si myslíte, že to bude?

    Napíšte svoj tip do komentára a za každý vám odošleme 3 krásne srdiečka.

    #test_dm11