chymenitta33
    3. okt 2018    Čítané 419x

    Testovanie s dm 🙂

    Založiť si rodinu je jedno z najdôležitejších životných rozhodnutí. Deti vám postavia život hore nohami, už nikdy to nebude také ako predtým. Dnes som o tom písala na mojom blogu, že stále sa teším na to, ako chlapci vyrastú, ale vlastne užívam si tie chvíľe, lebo sa nikdy nevrátia. 

    MK v spolupráci s dm pripravili na testovanie niekoľko drobností, ktoré nám v najúžasnejšej úlohe - v materstve, pomôžu a vy si ho tak vychutnáte naplno. V mojom/našom testovaní mi samozrejme asistovali moje tornáda 😉  Damien (2) & David (10)

    Balíček obsahoval: 

    dmBio prosné chrumky dmBio šťava jablko, hruška 
    babylove jahodové čipsy
    babylove detské mlieko 
    babylove ryžovo-šošovicové chrumky 
    dmBio kapsička jablko, hruška, jahoda 
    dmBio ovocná tyčinka jablko mango 
    babylove vlhčené utierky sensitive s pantenolom babylove krém proti zapareninám s extraktom zo šalvie a oxidom zinočnatým 
    babylove jemný šampón 
    babylove telové mlieko Ultra Sensitive 
    babylove umývací gél od hlavy po päty s extraktom zo slezu a pantenolom - 
    alverde Mama telový olej 

    ekologická  bambusová  súprava

    1.) dmBio Prosné chrumky -  sú lahodnou pochúťkou, ktorá poteší každého maškrtníka. Tak udáva výrobca. A ja plne s ním súhlasím. Hlavne bruško môjho Damiho a jeho mini kamošov, ktorí sa do nich pustili v parku vo výdatnom šantení. Nestihla som zdokumentovať takže, chýba foto  :D 

    2.) dmBio šťava jablko, hruška - Ja som zástanca, že deti majú piť čistú vodu, alebo bylinkový čaj. Ale zriedila som mu to ešte s vodou cca dva dni a zyvšok vypil starší syn, ktorému to chutilo, napriek tomu, že on už pozná cukor. Kupovať nebudem, lebo nevidím zmysel v tom, keď reťazec ponúka aj čistú vodu 🙂

    3.) babylove jahodové čipsy -  chrumkavé ovocné čipsy. Sú chrumkavo vysušené, zachovávajú  si farbu, chuť  pochúťka obsahuje intenzívnu jahodovú vôňu. Ja som použila na ovsennú kašu a veľmi chutili. Majú jemnú kyselkavú chuť, čo deťom, ktoré nepoznajú cukor, neprekáža. 

    4.) babylove detské mlieko -  Materskému mlieku sa nič nevyrovná, no ak z nejakého dôvodu nemôžete, alebo aj nechcete, tak dobrá správa pre vás je, že vaše dieťa prežije. Kedže Dami, bol veľmi dlho na špeciálnom mliečku. Resp. od narodenia. Chcem, aby pil ešte nejaké mlieko.  Tak sme ešte stále vo fáze, že skúšame, čo mu zapasuje. Prešli sme už rôzne značky, ale nechce žiadne. Tak isto to bolo aj z týmto mliečkom, ktoré sme posunuli ďalej, aby si našlo využitie, lebo medzi detičkami je obľúbené. U nás to nevieme posúdiť. 

    5.) babylove ryžovo-šošovicové chrumky - Strukovinové maškrtenie? Odporúčame ochutnať tieto špeciálne chrumky. Bez pridaného cukru, soli a aróm. Z prirodzene bezgluténových surovín. Čo je veľmi fajn🙂 Určite, ešte zaobstaráme 🙂

    6.) dmBio kapsička jablko, hruška, jahoda - Kedysi som bola zásadne proti, všetko som robila doma, chystala mu do kapsičiek, ktoré sa dali viackrát použiť. Čím skôr si deti navyknú na „vylepšené“ jedlo, tým skôr zabudnú, aký je jeho prirodzený charakter, chuť, vôňa... A už sme v kolotoči priemyselne spracovaných jedál... Teraz mu pripravujem stále domáce jedlo, ale už sa "nehádžem o zem", keď si dá z času na čas kapsičku kupovanú. 

    7.) dmBio ovocná tyčinka jablko mango -  Damien nie je fanúšik týchto lakociniek. Tak na ovocnej tyčinke si pochutil D1, torú som mu pribalila na desiatu. David: " Mami, to bolo ako sušené  jabĺčko a nelepilo sa mi to na prsty, ako tie tvoje zdravé! " 😉 Tak zaobstaráme. Nech ho sem tam milo prekvapím, nie len lístkom s odkazom, ale aj sladkou maškrtou. 

    8.) babylove vlhčené utierky sensitive s pantenolom-  Veľmi obľúbené a cenovo dostupné vlhčené obrúsky. Tieto servítky sa pýšia v prvenstve objemu. Majú najväčší obsah a to až 80 kusov. Neobsahujú žiadne silikóny, alkohol ani parfumy, naopak obsahujú panthenol čo je pridaná hodnota. Sú dermatologicky testované a majú neutrálne ph. Sú dobre vlhčené takže sa s nimi dobre čistí vôňa neutrálna. Obrúsky sú nepostrádateľné. Tieto využívame od narodenia, hlavne keď nebola možnosť umytia. A zostaneme im verní, veľmi dlho. Jedine mínus, že by som uvítala, plastové otváranie, ktoré by zabránilo, vyschnutiu. 

    9.) babylove krém proti zapareninám s extraktom zo šalvie a oxidom zinočnatým - Obsahuje extrakt so šalvie a zinku.  Tento krém som zaobstarala, keď bol synček vačší. Nikdy nemal zapareniny, ale u nás doma ma svoje využitie.  Kedže ja som postavička ako lusk, cez leto, keď nosím šaty a sukne sa mi vedia zapariť stehná. Jemná tenká vrstva, žiadne stekanie. Je hustý. Vzdrží veľmi dlho. A nakoniec to najdôležitejšie je účinný. Po pár hodinách nie je po zaparenine ani stopa.

     10.) babylove jemný šampón &  11.) babylove umývací gél od hlavy po päty s extraktom zo slezu a pantenolom  - Šampón nepoužívame, ale skúsil. Nebol z neho veľmi nadšený . Neviem, či ho naozaj očká štípali, alebo mal len nejaký manier. Zato, gél kupujem už od tehotenstva. Je veľmi jemný a šetrne čistí pokožku a vlasy detičiek a aj dospelých. Ja osobne ho používam aj na tvár, večer keď sa odličujem. A za mňa spokojnosť.  Panthenol je nevyhnutný na udržanie zdravej pokožky a slez je dobrá rastlinka snáď na všetko! takže pokračujeme a gél u nás bude stále 🙂 

    12.) babylove telové mlieko Ultra Sensitive - Všetko, čo našim detičkám  natrieme na pokožku, sa krvnými kapilárami dostane do jeho telíčka. Preto naozaj zvažujme, čo v zápale starostlivosti na dieťatko natierame.  Od narodenia som používala maximálne kvalitný olej, alebo maslo. Aj to nie stále. Ale to je na zvážení každej maminky, alebo rodiča. Daminko si toto testovanie patrične užíval 😉 viď foto... Mliečko sa rýchlo vpíjalo, neurobilo reakciu. Len mi vadil " lepkavý efekt" keď som ho mojkala pri čítaní rozprávky. Proti gustu žiaden dišputát... 

    13.) alverde Mama telový olej - Od Alverde som toho poskúšala naozaj veľa, či už z pleťovej, telovej alebo aj vlasovej kozmetiky. No spokojná som bola len s pár produktami, naopak najviac mojej pleti zapasovala ich dekoratívna kozmetika, ktorú som si veľmi obľúbila. Nevyskúšala som od nich všetko, ale mám obľúbených niekoľko produktov. Potešila som sa keď sa v balíčku nachádzal telový olej. Mamičky isto poznáte ten stav. Radosť najväčšia, keď je večer, všetko je upratané. Všetko má svoje miesto. Deti spia a vy môžete si dopriať kúpeľ, otvoriť dobrú knihu dať si čaj, alebo pohár vína. Ja som si dopriala takýto večer po xy dňoch, týždňoch ;:-/ Otestovala som olej... Olej sa do pokožky  ľahko vpíja, dobre sa rozotiera a nezanecháva na nej mastný film. Predovšetkým v tomto období. A  v zime potom dobre poslúži aj pokožke vysušenej a popraskanej mrazom, výborne ju totiž zregeneruje.  Používam aj na končeky vlasov, alebo všeobecne keď ich mám rozlietané 😉 Obsahuje jojobový olej je preto vhodný aj pre aknóznu a problematickú pleť. Zápalové prejavy upokojí a predíde ich ďalšiemu vzniku. Za mňa je to paráda. A určite výhodná cena, ktorá je bezkonkurenčná. Takže u mňa v kúpeľke, je srdečne vítaný ! 

    14.) ekologická  bambusová  súprava  -  Pre mňa veľká závislosť. Detský riad!  kedže stále si ešte vyváram príkrmy a recepty. Tak mám veľmi rada, farebné veselé, stolovanie. Detské jedálenské súpravy obsahujú najčastejšie hlbokú misku, plytký tanierik, príbor a hrnček. Sada je vhodná ako na doma, tak na cesty. Táto sada je  presne  pre Vaše dieťatko. Materiál je pozitívny v tom, že je matný, tým pádom malé šidlo, len tak nevyleje vodičku, lebo sa mu nevyšmykne. Za mňa ale sklamanie, keď som prvý krát v nich urobila, tekvicové halušky, zafarbenie zostalo. Čo bude tým povrchom. Inak vyzerá byť pevná a schopná umývania v umývačke riadu 😉 

    Ďakujem Modrému koníkovi a spoločnosti dm Slovakia za poskytnutie tohto skvelého balíčka. Výber bol skoro ako náš tradičný, ale objavila som aj nové veci, ktoré sme nepoznali, nemali, nepoužívali a odteraz si nájdu u nás miesto. Milé mamičky, ockovia a vám ďakujem za prečítanie, tohto článku. Teším sa na reakcie, komentáre. Vaše skúsenosti 🙂 

    S pozdravom a prianím pekného víkendu 🙂

    silvinka1919
    2. okt 2018    Čítané 181x

    Naše testovanie dm produktov

    V prvom rade sa chcem poďakovať za možnosť testovania práve produktov z dm, pretože túto drogériu milujeme - zrejme ako väčšina z vás ❤️  Testovali sme celkovo 14 produktov, o ktorých vám poviem naše dojmi. 

    • Ako prvé sme vyskúšali jabĺčkovo hruškový džús a ryžovo šošovicové chrumky. Džúsik odporúčame, pretože neobsahuje pridaný cukor a je zriedený s vodou, čiže nie je taký sladký ako bežné džúsy. Páči sa mi aj šikovnosť džúsika, ktorý sa zmestí do prebalovačky a nezaberá veľa miesta. Tominko si na ňom pochutil a vypil hneď celú flašku, čiže určite ho budeme kupovať častejšie.
    • Chrumky som ochutnala aj ja, keďže som bola zvedavá na chuť a pripomínali mi ryžové sucháre. Tominko ich spapal skoro celé a veľmi mu chutili.

    Kozmetiku sme testovali dlhšie, ale priznám sa, že sprchový gél a šampón sme poznali už predtým 🙂

    • Pri sprchovom géle sa mi páči pumpičkové dávkovanie, veľmi to uľahčuje celkový proces umývania - určite to všetky poznáme, že umývanie musí byť rýchlovka 😀😅 Sprcháč má jemnú vôňu , celkovo sme s ním spokojní.
    • Šampón nám okrem iného poslúžil ako hračka😀 Rovnako ako aj sprchový gél má príjemnú bábatkovskú vôňu. Je jemný pre vlásky a neštípe v očkách.
    • Telové mliečko sme mali prvý krát a to ma trošku sklamalo - očakávala som tiež vôňu ale v podstate nijako nevoní. Ja mám rada keď krém vonia a okupkaný Tomi je nakrémovaní voňavým mliečkom. Krém sa ľahko rozotiera a veľmi rýchlo vstrebáva čo je plus.
    • Umelé mliečko značky Babylove Tomi ochutnal prvýkrát a veľmi mu chutilo. Je to totiž milovník mliečka a ešte stále ho pije večer pred spaním. Zdá sa mi trošku sladšie od Hipp čo Tominko ocenil, predsalen sladšie je sladšie 🙂
    • Ďalší produkt ktorý sme testovali boli jahodové chipsy. Sú to sušené jahôdky. U nás úplna topka, aj keď jahôdky sú trošku kyslejšie. Keď som ich ochutnala aj ja, tak som sa ich nevedela dojesť 😀 V dmke sme po nich už pokukovali, ale teraz viem že budú v našom košíku pravidelne a vyskúšame aj iné druhy tohto sušeného ovocia. Netreba sa báť že by detičkám zabehli lebo sú mäkkučné. Odporúčame všetkymi desiatimi ❤️
    • Čo sa týka prosných chrumiek tak tie u nás nemali veľký úspech. Sú v podstate bez chuti, čiže po ochutnaní prvej chrumky ju Tomi odhodil a už si neprosil.
    • Ďalšie dva produkty, ktoré sme testovali boli ovocná kapsička a ovocná jablkovo mangová tyčinka. Aj tieto produkty poznáme už dlhšie, ale príchuť tyčinky jablko - mango sme mali prvý krát. Tominko ju spapkal celú, čiže za neho môžem len odporúčať. Kapsička nám spríjemnila pozeranie rozprávky a tiež ju Tominko spapal celú. Tieto kapsičky a tyčinky odporúčame najmä ako rýchlu desiatu/olovrant niekde na výletoch.
    • Z bambusového setu na papanie som sa tešila najviac. Odkedy máme tento set doma, tak z iného riadiku ani nepapáme. Je jemný a príjemný na dotyk a odolný keď spadne na zem. Príbor sa Tomimu dobre držal a je veľmi šikovní do ruky. Oceňujeme materiál aj dizajn 👌🏻 Ak hľadáte set na prvé papanie tak tento jednoznačne odporúčame! 😋
    • Medzi testovanými výrobkami boli aj zvlhčené servítky a krém proti zapareninám. Tieto servítky patria medzi naše obľúbené, pretože sú dostatočné mokré a zároveň nie sú také studené ako iné, mokrejšie. Sú veľmi jemné a príjemné na pokožku a teda nemusíte sa báť nimi utrieť aj tváričku. Vôňa je neutrálna, čo k servítkam patrí.
    • Krém proti zapareninám sme mali prvý krát a teda nadšená som hlavne z toho, že neostáva na prstoch ako iné a dá sa ľahko zmyť, prípadne utrieť. Počas testovania k zapareninkám neprišlo, čiže účel splnený 🙂 
    • Posledný testovaný výrobok bol pre maminku - mama bio telový olej. Je predovšetkým predurčený na používanie v tehotenstve, aby sa predišlo vzniku strií. U mňa však jednoznačná voľba aj na bežné používanie vzhľadom k príjemnej vôni a rýchleho vstrebávania. Ľahko sa rozotiera a pokožka ostáva krásne lesklá. V mojej kúpeľni má čestné miesto 🙂

    Ďakujem za vašu pozornosť 🙂

    velamon
    2. okt 2018    Čítané 295x

    15 dm produktov, ktoré zaujmu každé bábo

    👋👋Ahojte mamičky, oteckovia, detičky 👋👋

    dm nám dalo tú možnosť, aby sme vyskúšali niekoľko ich produktov určené pre to naše najcennejšie a najdôležitejšie v živote, naše deťúrence. Podľa toho pristupovali aj k výberu produktov, ktoré nám poslali v megabalíku. Každá z nás mamičiek má iné nároky, rovnako ako aj naše deti. Určite by sa v ňom našlo aj tak každé bábo, každá mamička. S Lilkou (2) vám priblížime produkty a rozpovieme naše dojmy. 

    Vyrastala som a bola vychovávaná ako bežný mestský človek. Ale mamička mi vždy dopriala len tú domácu zeleninku a ovocie od mojej babky a dedka z domácej záhradky s tou "ozajskou" chuťou a bez chémie. Mliečko som poznala kozie a chutilo mi iba "od kodiťky". Vajíčka sme mali len od našich "pipiek". Nikdy mamina nesolila, ale keď tak, tak minimum. Dochucovala hlavne bylinkami. Toto sa snažím odovzdať aj mojej dcérke aby poznala tu pravú chuť potravín. Vážne, soľ je iba o zvyku. Zrazu nepoznáte len slanú chuť ale mnoho mnoho ďaľších a jedlo vidíte z viacerých stránok. Môj manžel je toho dôkazom, zvykol si a teraz má "pindy" na soľ najviac. Ale nebudeme to preháňať aj to moje dieťa pozná chuť čokolády a sladkostí, chipsov a iných blbostí. Toto všetko vám hovorím aj preto, že moje hodnotenie potravín a aj drogérie bude aj zo stránky zloženia a spracovania, pretože taká som ja a na všetko sa takto pozerám, to je moja choroba. Samozrejme, hlavný recenzista je Lili 🙂 Poviem vám že podľa jej reakcie (ňam ňam, bleee) už je jasné viac menej aj zloženie a kvalita. Deti majú chuťove poháriky najčistejšie.

    Po otvorení, fakt že MEGA balíka, sme objavili:

    1) babylove Bio ryžovo-šošovicové chrumky 30g

    2) dmBio prosné chrumky 75g

    3) babylove Bio jahodové čipsy 12g

    4) dmBio Ovocná tyčinka Jablko-Mango 25g

    5) dmBio Jablkovo-hruškovo-jahodové pyré 90g

    6) dmBio Nápoj pre malé deti zo šťavy a vody. Jablko-hruška s neperlivou vodou 500ml

    7) babylove Mlieko pre deti, 500g, Následná mliečna výživa v prášku pre malé deti staršie ako 12. mesiacov

    8) babylove Bambusová jedálenska súprava

    9) babylove umývací gél od hlavy po päty s extraktom zo slezu a pantenolom 500ml

    10) babylove jemný šampón 250ml

    11) babylove telové mlieko pre veľmi citlivú pokožku 250ml

    12) babylove krém proti zapareninám s extraktom zo šalvie a oxidom zinočnatým 150ml

    13) Vlhčené utierky sensitive s pantenolom, 80 kusov

    14) alverde mama telový olej, 100ml

    15) papierová maxi taška s logom dm

    1) Babylove bio ryžovo-šošovicové chrumky 30g

    Tak takéto chrumočky naša veru ľúbi, veľmi praktické na cesty. Bruško sa zasýti, oblečenie zostane čisté a kočík sa povysáva. Chrumky maju podiel 80% ryža a 20% šošovica. Prirodzená, príjemná chuť bez soli a aróm. Vďaka technologickému spracovaniu tzv. pufovaním, kde sa spracovávajú celé neopracované zrná,  zachováva sa výživová hodnota a špecifická chuť obylovín a strukovín. Lilke sa zároveň veľmi páčil prstienkový tvar chrumiek dobre padne do ruky alebo sa zabavila nasadením si prstienkov na prstíky

    2) dmBio prosné chrumky 75g

    Tieto extrudované chrumočky vyrobené z celozrnnej prosnej múky s prídavkom morskej soli nám opäť veľmi chutili. Lili ochutnala prvú a hneď sa do nich aj pustila. A úprimne? Keby si neprečítam zloženie tak ani neviem že tam tá soľ je. Cestou k lekárovi zjedla polku balíka a to po raňajkách :D. Skrátka to dmko v popise vystihlo jednoznačne: ,,Ideálne ako rýchle občerstvenie počas cesty či vychádzky alebo ako desiata či olovrant." Neviem ako to je možné ale inokedy ako na cestách o chrumky nemá záujem.

    3) babylove Bio Jahodové čipsy 12g

    Tieto jahodové čipsíky pritiahli vždy moju pozornosť keď sme boli v dmku, ale nikdy sme sa neodvážili ich vyskúšať. Teraz môžeme len banovať. Čo som počula tak buď si ich ľudia chvália alebo im nechutia. A už vieme prečo. Jahôdky majú dosť kyselkávú chuť pretože dmko pri výrobe nepoužilo cukor. Čo je pre nás super pretože by malej veru určite nechutili ovocie má radšej kyselkavé. Neskutočne nás omámila krásna vôňa jahôd hneď ako sme balík otvorili Sú konzervované mrazom. Naša ovocie moc nejedáva hlavne teraz keď prešli horúčavy. Ale určite jahôdky plánujem využiť na výzdobu narodeninovej torty. Keďže Lilka je narodená v novembri a teraz máme termín v decembri. Takže čerstvé ovocie :D asi tak ľahko nezoženiem.

    4) dmBio Ovocná tyčinka Jablko-Mango 25g

    Tu si môžem dovoliť povedať za Lili že to bolo pre ňu to naj z balíčka. Neviem prečo ale naša tieto tyčinky neskutočne miluje. Nosíme ich stále so sebou všade. Neraz som ju prichytila že po nich nenápadne šmátra v taške aj keď sme boli len doma. Tyčinku objavila skôr ako som všetko vybalila z krabice a bolo dosť ťažké ju presvedčiť aby vydržala kým urobím pár fotiek. Chuť tyčinky mi pripomína sušené jabĺčka a konzistenčne veľmi príjemná tyčinka nieje suchá ale jemne vláčna tenučká vrstva oplátky z oboch strán zabezpečí že sa tyčinka nelepí na prsty.

    5) dmBio Jablkovo-hruškovo-jahodové pyré 90g

    Už mi je aj trápne písať ako Lilke niečo chutilo :D Ale  naozaj jej táto kapsička veľmi chutí. Zaradili sme ju medzi naše mlsky v našej taške. Rada malej robím veci z domáceho ovocia, ale keďže nie som dokonalá matka a tiež občas, dobre väčšinou nič nestíham a vtedy som za takéto drobnosti čo uspokoja aspoň trošku bruško vďačná. O to viac keď vidím že to mojej princeznej chutí a zároveň považujem dmBio za spoľahlivú a kvalitnú a konzistenčne? No skrátka ovocné pyré 🙂

    6) dmBio nápoj pre malé deti zo šťavy a vody. Jablko-hruška s neperlivou vodou 500ml

    Tak toto bol prvý výrobok, ktorý sme mali trošku problém vyskúšať. Pretože Lili pije iba čistú vodu. Sama odmieta akýkoľvek iný nápoj. Hneď ako vidí, že nápoj je inej ako čírej farby, tak sa skrátka nenapije lebo vie ze to nie je čistá voda. Ale skúsila som jej aspoň dať cez prst a úspech je že nepovedala ble 😁 ale aj tak ho piť nechcela. Ale podľa mňa bol veľmi dobrý a určite sa v ňom nájdu detičky, ktoré majú rado džús s vodičkou lebo presne tak chutí tento nápoj len nieje presladený ako väčšina džúsov.. 

    7) babylove Mlieko pre deti, 500g, Následná mliečna výživa v prášku pre malé deti staršie ako 12. mesiacov

    Tak tu sme vôbec neuspeli 😅. Prvá a jediná vec, na ktorú Lili povedala BLEE,  keďže je zvyknutá na materské mlieko a nepoznala umelé mliečko. Inú reakciu som ale popravde ani nečakala. Ďakujem dm, že mi umožnila si aspoň raz vyskúšať zarobiť umelé mliečko. 😁 Bolo to komické ostriekala som si celú kuchyňu. Klobúk dole pred mamičkami, ktoré toto robia mnoho krát za deň. A zároveň vďaka bohu, že sme sa dojčili. Mlieko som okoštovala aj ja a veru ani mne to nebolo vôbec po chuti, ani neviem k čomu prirovnať, skrátka umelé mlieko.

    8) babylove Bambusová jedálenská súprava

    Potešila velmi mňa aj Lili. Veľmi lichotivý dizajn s jemnými farbami. Skratka krásna jedálenská súpravička. Využívame ju každý deň. Lili ma niekoľko jedálenských súprav ale ani z jednej nechce jedávať. Musela z takého istého taniera ako máme my ale táto sa jej očividne veľmi páči. Možno je to spôsobené aj materiálom z akého je vyrobená-bambus 45%, kukurica 35%, melamín 20%. Nemôžem to povedať s istotou, ale aj plyšáky najradšej ma tie háčkované z prírodných materiálov, u starých rodičov ju fascinujú drevené sošky ktoré dedko s láskou vyrezáva, ako keby tak samo ju ťahá k prírodným materiálom.

    9) babylove umývací gél od hlavy po päty s extraktom zo slezu a pantenolom 500ml

    V prvom momente ma ohromila nádherná, príjemná, detská vôňa. Moc na také nie som ale táto je fakt príjemná už len vôňa pripomína hebkosť. Zložením je to tekutý číry gélik. Moju malú exematičku na pokožke nedráždil, nevysušoval. A nedráždil nás ani v očiach. Považujem to za rodinné balenie :D vzhľadom na velkosť. Super je ľahká aplikácia aj pre malé detské ručičky vďaka pumpičke. Bála som sa použiť ho na Lilkinu hlávku. Máva často až chrastové lupiny, ktoré vyzerajú ako mliečna chrasta a vyčesávame jej to ručne po naolejovaní. Zostala som šokovaná keď po usušení hlávky sme zistili že jej zmizli. Nechcelo sa mi veriť, keďže na jej pokožku sme už minuli kvantum peňazí za drahú značkovú a prírodnú aj lekársku kozmetiku a jej pomohol práve tento šampón. Uvidíme ako to bude ďalej, pevne verím že nenastane recidiva.

    10) babylove jemný šampón 250ml

    Zatiaľ sme nevyskúšali pretože zložením, vôňou aj konzistenciou mi pripomína umývací gél. A po prečítaní etikety sa nám dojem aj potvrdil. Plánujeme ho využiť na cestách keďže je to menšie balenie.

    11) babylove telové mlieko pre veľmi citlivú pokožku 250ml

    Aj v tomto prípade som bola skeptická. Mala je exematik a krémy dokonca určené na tip jej pokožky ju skrátka dráždili. Niektoré až tak, že jej  sčervenala celá pokožka a štípalo ju, plakala, že sme museli rýchlo pod sprchu. Na jej pokožku sme skúsili snáď už všetko pretože ak jej krém pokožku nedráždi hneď, aj tak pomáha len krátkodobo a čoskoro musíme meniť skúšať opäť hľadať. Telové mliečko babylove pokožku vyživilo, zjemnilo, pekne sa vstrebalo nezostal mastný film ale zároveň pokožku nemala suchú. Vôbec nás nedráždil a pokožku pekne upokojil. Čo ma veľmi potešilo je že obsahuje pupalku, o ktorej vieme, že nám veľmi pomáha na začervenanú pokožku. Je bez vône čo hodnotím veľmi kladne,  keďže ju musím natierať niekoľkokrát denne a mám rada prirodzenú vôňu svojho bábätka.

    12) babylove krém proti zapareninám s extraktom zo šalvie a oxidom zinočnatým 150ml

    Je tuhšej konzistencie ale veľmi ľahko sa rozotiera. Ako väčšina krémikov na zapareniny zanecháva biely film na pokožke práve vďaka tomu Oxidu zinočnatému, ktorý je tou hlavnou zložkou, ktorá ošetruje a ukludňuje podráždenu pokožku. Naša sa pritom veľmi zabavila keď objavila že jej dva malé cesnaky zanechávaju biele otlačky na skle, od tej chvíle krém veľmi rada používa :D. Vonia veľmi jemnučko že neviem posúdiť či sa to dá nazvať vôňou, skôr by som povedal,a že je bez vône.

    13) Vlhčené utierky sensitive s pantenolom, 80 kusov

    Na prvý pohľad maxi balík vlhčených utierok. Je bez vône a nedráždia nám pokožku. Na prvý pocit trošku suchšie ale aj tak bez problémov, šetrne očistia pokožku. Používali sme ich už aj predtým a stále sme spokojný 🙂

    14) alverde mama telový olej, 100ml 

    Ako sa hovorí to najlepšie nakoniec. Veľmi ma potešil, splnil všetky moje nadočakávania. Už po vybratí z krabičky ma veľmi potešil sklený obal (som rada ak sa môžem vyhnúť plastom). Dávkovacia pumpička je skvelá konečne nemám celú fľašku zacapanú od oleja. Veľmi príjemná prírodná vôňa, pripomína mi to čajík zo sušeného ovocia ale naozaj veľmi jemne - nedráždi zbytočne nošteky tehotných mamičiek. Okrem toho milujem prírodnú kozmetiku a tu sa dmke podarilo ešte aj super zloženie-slez, púpalka, jojobový a olivový olej. Po sprche ho používam ja a natieram aj Lili. či mi pomôže proti striám uvidíme. Ja ich mam aj tak všade už po prvom tehotenstve. Ale ohromil ma olejček natoľko že som ho musela zadovážiť aj kamarátke s ktorou máme narovnako termín a tu nastal ďaľší šok- nízka cena

    15) Papierová maxi taška s logom dm

    Do ktorej sa mi to aj tak nepodarilo všetko zmestiť všetko. Ale tašku určite použijeme. Veľmi obľubujem papierové tašky namiesto plastových.

    Ďakujem vám všetkých, ak ste si moje hodnotenie prečítali až dokonca, aj tým ktorí niečo popreskakovali, pretože sa im to zdalo pridlhé alebo ich môj článok nezaujal. Pevne verím, že sa mi podarilo opísať produkty čo najpodrobnejšie a najpresnejšie. Ak sa rozhodnete si niečo z produktov zadovážiť verím že budete spokojný tak ako my. Tak ako vždy dm kvalita opäť nesklamala a ešte raz im veľmi pekne ďakujem za túto skúsenosť. Budem veľmi rada ak zanecháte komentár a podelíte sa aj vy, ak máte skúsenosti s niektorými z daných produktov alebo ak máte otázky či dotazy veľmi rada zodpoviem.

    S pozdravom, Velamon

    januska1994
    30. sep 2018    Čítané 308x

    ❤Testovanie detských produktov z dm ❤

    Som mamička 2 ročného chlapčeka Patrika a produkty z dm drogérie som nakupovala ešte ako tehotná a som verná len ich reťazcu 🛍. 

    V testovacom balíku sme našli samé lahodné veci, niektoré viac a niektoré zas menej. Potreby na každodennú hygienu a niečo sa tam našlo aj pre nás MAMINKY našich pokladov. Tak poďme postupne na zoznamovanie sa so všetkým, čo nám prišlo krásne zabalené vo veeeľkej krabici 😊

    • Babylove jahodové chipsy

    Malému vôbec, ale že vôbec nechutili. Olízal a na celý byt BLEEE. Možno to bolo tou kyslejšou chuťou čo on neľúbi. Za mňa to je taká koštovka, rozplývali sa v ústach neboli vôbec tvrdé a po plnej miske sa len tak zaprášilo🙂

    • Babylove detské mlieko 

    Od narodenia sme kojení, tak pri mliečku nebolo o čom. No skúsili sme si aspoň prvý krát v živote zarobiť také mlieko a som prešťastná mamka, že môžem využiť svoje zdroje kdekoľvek prídem a nemusím pred variť vodu a všetko okolo toho. Priznám sa ochutnala som aj ja ale mne to nechutilo a malý si cucol z fľaše tak za trikrát. 

    • Babylove ryžovo-šošovicové chrumky 

      👏👏 Musím zatlieskať tomu kto tieto chrumky vymyslel. Zdravé, bez soli a taká maškrta na cesty. Malý od nich nebol zalepený a ja som bola šťastnejšia, že sme vkľude cestovali a on mal ešte zábavku si ich davať na palčeky. Odložili sme si aj domov ku rozprávkam 🖥

    • Dmbio kapsička jahoda, jablko a hruška

    Žiadne sladidlá čo oceňujem, jemná chuť  a praktické balenie na cesty. Detičky sa samé napapajú a nemusia to spapať naraz keďže sa to dá naspäť zatvoriť.

    • DmBio ovocná tyčinka jablko mango 

    Pri tomto sme úspech nemali. Dala som tyčinku malému keď sme cestovali  a nestihla som ani ochutnať zbierala som už len kúsky po aute 😁

    • DmBio prosné chrumky 

    Chutili nám ako všetky chrumky bez soli, je dobré ich mať vždy po ruke či už na prechádzke, len tak doma alebo ako v našom prípade, keď mamka nakupuje dieťatko si zamaškrtí 🙂

    • DmBio šťava jablko, hruška 

      Ako prvá som si ju naliala ja, pretože ju zbožňujem!! Ľahko uhasí smäd a vždy keď mám cestu okolo si ju zbehnem kúpiť.  Nie je sladká a má úžasnú chuť. Patrikovi chutila takisto. Vypil na posedenie s mamkinou pomocou celú krabičku 🥤

    • Babylove bambusová jedálenská súprava 

    Krásny dizajn, detičkám sa bude z tejto súpravy ale papať. Jediná nevýhoda je, že sa môže po spadnutí rozbiť. 

    A poďme na detskú kozmetiku, ktorá nesmie chýbať v žiadnej výbave dieťatka.

    • Babylove krém proti zapareninám s extraktom zo šalvie a oxidom zinočnatým 

    Používame ho od narodenia, prestriedali sme s rôznymi inými krémikmi iných značiek, ale na tento nedám dopustiť. Veľké balenie za super cenu! Po natretí pekne vsiakne, nie je ani tekutý ale zas ani tuhý. A čo je najdôležitejšie hojí a krásne sa stará o dupky detičiek.

    • Vlhčené utierky sensitive s pantenolom

    Používala som ich ako tehotná, od narodenia synčeka používam len tieto a kupujem ich vo veľkom balení.  Vždy mám balík so sebou či v aute, kočiari, na výletoch alebo doma. Sú neparfúmované a niekomu môže prekážať, že sú také suchšie(no neviem ako to nazvať 😃) ale ja z duše nenávidim vlhčené ktoré až penia 😤 Pre mňa sú NUMBER 1 😍😍😍

    • Babylove jemný šampón a babylove umývací gél od hlavy po päty s extraktom zo slezu a pantenolom

    Od narodenia do 1. Roka sme nepoužívali žiadnu kozmetiku pri kúpani kvôli atopickému ekzému. Skúsili sme šampón na vlásky a sprchový gél na telíčko a nebola žiadna alergická reakcia. Tak uvidíme po častejšom kúpaní, či sa malému na tele niečo objaví a ak nie tak budeme používať len tieto výrobky. Majú jemnú vôňu a pokožka po kúpaní ostala hebká a nevysušilo ju.

    • Babylove telové mlieko Ultra Sensitive 

      Plusy - ľahko rozotierateľné a vstrebe sa rýchlo

    • Mínusy - dosť mi vadilo že je bez vôňe.
    • Alverde Mama telový olej 

    Tehotná nie som, ale začala som si ním potierať strie na brušku a na prsiach. Pre suchú pokožku odporúčam, nádherná vôňa a čo ešte oceňujem je pumpička na fľaške, nikde sa neporozlieva a vstrebe sa rýchlo do pokožky.

    To by bolo odomňa asi o testovaní všetko, snažila som sa popísať všetky naše dojmy.  A ďakujeme, že sme sa mohli zúčastniť niečoho takého.  Šup maminky do dmky, nakupovať pre naše ratolesti 🤭👶👜

    S pozdravom mamka Janka a synček Patrik 😘👩‍👦

    1sandy1
    30. sep 2018    Čítané 212x

    Dm testovanie ♥

    Ahojte maminky a oteckovia 🙂 V provom rade by som sa chcela poďakovať, že sme sa mohli zúčastniť testovania dm produktov, kedže dm milujeme a pomerne dosť často tam nakupujeme a veľa vecí z tade nám prirástlo k ♥ a už by sme bez nich asi nevedeli existovať 😀 

    Poďme teda k recenziám ku 14tim produktom z dm, ktoré sme mali možnosť testovať 🙂 

    - Ako prvé sme vyskúšali Babylove Bio jahodové čipsy 

    Na ne som sa úprimne tešila aj ja, kedže tie sme nemali úplne otestované. Sú to 100% mrazom sušené jahody, ja som sa obávala, že budu prísliš sladké i keď na obale je písané že sú bez cukru.  Chuťovo sú práveže kyslejšie, čo nám všetkým vyhovovalo. Sú úzasné, padli behom 5minút, chutili mne, mladšej dcére a aj strašej 🙂  

    - Šampón, sprchový gél a aj telové mlieko používame už veľmi dlho tak tieto sme už mali otestované 🙂

    - Babylove šampón 

    Kedže ho testujeme doma už dlho nemôžem mu nič vytknúť. Je šetrný k vláskom, neštípe oči a má užasnú babatkovskú vôňu. 

    - Babylove telové mlieko

     Za nás je super na suchšiu pokožku, kedže je trošku mastnejší. Má jemnú vôňu, čo mne vyhovuje. Rýchlo sa vstrebáva a ľahko rozotiera.

    - Babylove sprchový gél 

     U tohto gélu je super, že balenie je 500ml, takže vydrží pomerne dlho aj pri dennom používaný. Ďaľšou výhodou je pumpičkové dávkovanie, čo umývanie dosť uľahčuje, tiež má príjemnú jemučkú vôňu. Nevysušuje pokožku. My sme s ním spokojní už nejaký ten rok 🙂 

    -dm Bio džús jablko-hruška

    Moje deti dosť často odmietajú čistú vodu, tak tomuto džúsiku sme sa tiež dosť potešili. Neobsahuje pridaný cukor, je velmi chutný. Obsahuje vodu, jablkovú a hruškovú šťavu. Má šikovné malé balenie, ktoré sa všade zmestí a taktiež je super na cesty 🙂 Je vhodný od 6. mesiaca. Deťom veľmi chutil, takže flašičku vypili hneď. 

    - dm Bio prosné chrumky

    Tieto chrumky mali veľký úspech u jednej polovice mojich detí 😀 Mladšia sa ich nevedela dojesť a staršiu moc neoslovili, ale to nevadí aspon ostalo viac mladšej 😀 

    - dm Bio ovocná kapsička 

    Kapsičky sa u nás kupujú dosť často a to rôzne druhy. Stretli sme sa s kapsičkami, s ktorými sme neboli vôbec spokojný, ale táto k nim určite nepatrí.  Je bez pridaného cukru a 100% ovocný príkrm. Je úžasná na cesty, alebo ako dezert, keď je chuť 😀

    - dm Bio ovocná tyčinka

    Tu asi nebude o čom písať však výraz Nataly vidíte sami 😀 Samozrejme chutila!

    - Bambusový set na jedenie 

    Veľmi nás prekvapil, je príjemný na dotyk. Z iného nám už nechce Nataly papať. Len kedže máme dve dievčatká, musíme kúpiť ešte jeden taký istý, kedže sa stále hadajú, ktorá bude z neho jesť 😀 Má veľmi pekný dizajn a aj príjemný materiál. 

    -Babylove vlhčené utierky 

    Taktiež patria k produktom, ktoré používame už veľmi dlho. Nemajú vôňu, čo je super. Nie sú ani suché a ani príliš mokré, také akurát. V balení je 80ks servítiek. Ani jedna dcérka sa mi z nich nevyhádzala. Za nás super! 

    - babylove krém proti zamareninám 

     Tento krémik na zapareninky som sa dosť bála vyskúšať, kedže akurát teraz nás zapareninky dosť trápili a nechcela som aby spravil horšie. Ale predsa som skúsila a príjemne ma prekvapil. Ľahko sa rozotieral, išiel pekne umyť/ utrieť. Zapareninku síce nestiahol počas jednej noci ale riťka nebola taká červená a boľavá. 

    - Babylove umelé mliečo 

    Tak tu nie je o čom. Ja ďakujem za toto mliečko, kedže u Naty som mala problém nájsť vhodné pre ňu, keď sa mi v 6m odstavila. Skúšali sme všeliaké možné ale ani jedno jej nesadlo. Už som bola zúfalá a to som si hovorila, že však také lacné UM nemôže byť predsa také dobré. A veru bolo! U nás najlepšie mliečko na trhu. A ako bonus je to, že je cenovo naozaj veľmi výhodné. 

    - Babylove Bio ryžovo - šošovicové chrumky 

     Mne veľmi pripomínali ryžové sucháre. Deti s nimi spravili rýchli proces 🙂 Chutili ! 

    - Alverde mama telový olej 

    Posledný produkt na testovanie bol určený pre maminku, tak som sa mu potešila a vyslúžil si u mňa čestné miesto i keď je určený pre tehuľky. Má príjemnú vôňu, pumpičkové dávkovanie, ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebáva. Odporúčam aj pre netehuľky 🙂 

    Ďakujem za prečítanie článku 🙂 

    chikitacmuk
    30. sep 2018    Čítané 369x

    Týždeň s produktami dm

    Boli sme práve v Piešťanoch v Adeli centre so Samkom na pobyte, tak som si balík nechala poslať tam. Prišla veľká krabica plná produktov. Deti mali väčšiu radosť ako ja 🙂

    Ako prvé sme sa rozhodli otestovať Babylove Bio jahodové čipsy 12g spolu s Bio nápojom pre deti jablko-hruška 500ml. Čipsy po otvorení hneď zavoňanli a prekvapila ma ich farba. Uplne krásne červené nakrájané jahodky. Človek by čakal niečo tvrdkavé keď sa píše slovo čipsy. Opak je však pravdou. Sú úplne mäkkučke a na jazyku sa krásne rozpustia. Nasypala som na dm bambusový tanierik 🙂 Museli sme hneď aj ten otestovať. A poviem vám, len sa zaprášilo. Danielko sa do nich pustil rýchlosťou svetla. On miluje jahody. Len sme sa predbiehali aby sa nám ušlo. Mne chutili veeeeľmi. Takže už viem, čo budeme brávať ako maškrtu na cesty 🙂 Jediné mínus majú, že ich je málo v tom sáčku 😀

    Po zjedení ich malý zapil šťavičkou, zprvu sa tváril všelijako. Predsa len klasické džúse sú sladšie a na tie je zvyknutý. Ale ku podivu mu šťavička zachutila a vypil ju. Samozrejme som ju okoštovala aj ja 🙂 aj mne chutila. Samkovi som ju dala ochutnať na olovrant, avšak tu som nepochodila. Zatváril sa kyslo a viac pusku neotvoril 🙂 hold, on je čajíkový a okrem čaju a jahodového džúsu mi skoro nič nevypije. Ja šťavu hodnotím kladne. Bez zbytočného cukru, riedený vodou a malé balenie je veľmi šikovné.

    Hneď poobede sme sa vrhli na dmBio Jablkovo-hruškovo-jahodové pyré 90g a dmBio Ovocná tyčinka Jablko-Mango 25g. Táto super dvojka nás zachránila po 2hodinovej prechádzke po piešťanoch, kedy boli deti už dosť hladné, no večeru som ešte len išlaq pripravovať.  A tak Dankovi sa ušla ovocna tyčinka a Samkovi ovocné pyré 🙂 Tyčinka u Danielka mala úspech. On je taky papkáčik a zje čokoľvek. A myslím, že v tej chvíli by zjedol aj klince 😀 Ochutnala som mu kúsok a on ma normálne vyhrešil. Že veď to je jeho, že mu to nemám jesť. Opička jedna. Z toho kúsku som popravde nechápala, čo mu na nej tak chutí. Mne teda nechutila, to sa musím priznať. Bola kyselkavá a ja mám radšej sladkééééé 😀 ale pre deti je ideálna. Fakt nie je zbytočne preladená a majú to ako zdravšiu formu pochúťky. Ovocné pyré teda ostalo na Samka a ten si na ňom ohromne pochutil. Aj keď opäť z prvu kyslí výraz 😀 ale potom otváral zobáčik ako hladný vtáčik. Do pár minút bolo po kapsičke. Stihla som olíznuť a opäť pomenej cukru ale oceňujem konzistenciu. Niektoré kapsičky zvyknú byť dosť riedke a naopak táto bola pekne hustá, nie moc, ale akurát 🙂 Takže obidva výrobky super.

    Po zjedení tyčinky bolo Dankovi málo, keďže na večeru ešte musel čakať a tak som mu nasypala Babylove Ryžovo-šošovicové chrumky 30g. Páčil sa mu ich tvar, že to neboli klasika chrumky ale koliečka, navliekal si ich na prsty a zahral sa s nimi. Po ochutnaní povedal "mňam mňam" a pohmkával si. Tanierik zpucoval do pol hoďky. Mne pripomínali klasika ryžové chlebíčky, ktoré si rada kupujem občas miesto pečiva.

    Večer sme sa vrhli na testovanie kozmetiky 🙂 Aj keď sprchový gélik a šampón sme už dôverne poznali, pretože ich kupujeme už dlhšie. Takže Babylove umývací gél 500ml obsahuje extrakt zo slezu a pantenolu, má veľmi príjemnú vôňu a dobre sa rozotiera. Oceňujeme pumpičku na 500ml baleni, čo nám uľahčuje aplikovanie. veľké balenie za výhodnú cenu 🙂 Babylove jemný šampón 250ml príjemná vôňa, super konzistencia a jemné penenie na detskych hlavičkách. Za nás super. No a po osprchovaní sme natreli Babylove telové mlieko pre veľmi citlivú pokožku 250ml. Musím sa priznať, že pre mňa to bolo trošku sklamanie. Zbožňujem, keď mliečka voňajú a tu mi tá vôňa chýbala. Mliečko je bez arómy. Ale dobre sa rozotieralo a krásne sa vsiaklo do pokožky.

    Ako mnohé z vás vedia, náš Samko má od narodenia DMO a je to naše večné bábätko. Takže prebalovanie je u nás rutina. Babylove krém proti zapareninám 150ml sme skúsili po prvý raz. Po otvorení ma príjemne prekvapila jemná vôňa. Pri nanášaní išiel krém dobre rozotrieť a na pokožke ostal jemný film. Neznášam krémy, ktoré sú moc riedke či taķé, ktoré po nanesení ostávaju vlhké, že sa nevstrebú. Za tie roky som už vyskúšala xy krémov na zadoček a musím povedať, že tento z DM ma milo prekvapil. Z prstov išiel pekne zmyť. Obsahuje extrakt zo šalvie a tiež je s obsahom oxidu zinočnatého. Za mňa palec hore.

    Pri prebalovaní nesmú chýbať vlhčené utierky a my tie z DM Babylove vlhčené utierky Sensitive 80ks používame už zopár rôčkov. Sú s obsahom panthenolu. Čo kvitujem je, že nie su premočené. Sú bez alkoholu a silikónov. U nás fungujú ako multifunkčné. Sú super na zababrané ústočká, na utetie stolíka po papaní a tak podobne 😀

    Čo sa týka dmBio prosné chrumky 75g, tam sme teda u nášho krpca moc nepochodili. Síce sa na foto tvári nadšene, avšak po prvom ochutnaní skonštatoval, že "ništ mošt" 😀 a to kvôli tomu, že nie su slané. Teda na jeho vkus...Za mňa su vhodné pre menšie detičky, kedže su naozaj len máličko slankavé, ale pekne sa rozpustia v puske 🙂

    Som veľmi rada, že dmka myslela v tomto teste aj na nás maminky 🙂 Síce nie som tehulka, ale aj tak som si Alverde mama telový olej 100ml zamilovala. Jeho vôňa je užasná, úplne si ma podmanila. Miesto natierania na tehu bruško ho používam pri masážach, či na popraskanú pokožku rúk a nôh, je proste úplne super. Dobre sa rozotiera a krásne sa vpije 🙂

    Veľký úspech mala u nás Babylove bambusová jedálenská sada, veľmi sa teším materiálu a náš najmladší zasa vzoru 🙂 Oku lahodiace farby a milá usmiata mrkvička s brokolicou 🙂 Čo dodať? U nás sa papá už iba z tejto sady 😀

    Ako posledný produkt na testovanie sme mali Babylove mliečko pre deti 500g. K tomuto mliečku žial neviem napísať žiadnu recenziu, nakoľko mám už vačšie deti a sušene mliečko nepijú. Avšak spojila som sa kamoškou, ktorá toto mliečko používa už vyše roka a nevie si ho vynachváliť. Že vyskúšali už mnoho drahších variant ale toto jej maličkej sadlo najlepšie 🙂 Preto jej ho s radosťou darujem 🙂

    Čerešničkou na torte je Papierová maxi taška s logom dm 🙂 Tá sa v domácnosti zíde a je ešte aj krásna 🙂 Nezdá sa ale je veru dosť pevná.

    Ak ste to dočítali až sem, ďakujem 🙂 Dúfam, že naše recenzie boli pre vás obohacujúce a možno si práve vďaka nim niektorý produkt zakúpite 🙂 Ja veľmi pekne ďakujem drogérii dm a koníku za túto úžasnú možnosť a samozrejme za skvelé produkty 🙂

    S prianím pekného dňa ostáva Veronika, Samko a Danko 🙂🙂

    martuska2
    29. sep 2018    Čítané 449x

    Mia a jej veľké testovanie

    Ahojte, som 35 ročná mamina 20 mesačnej dcérky Mii, s ktorou sme radostne testovali balíček produktov dm. Naše postrehy a výsledky vám rada prinesiem aj s fotodokumentáciou.

    Dorazenie balíčka produktov sme radostne uvítali a hneď sme sa pustili do otvárania. Výber produktov bol pre nás úplne super, keďže dcérka mohla skoro všetko spapať a použiť. Dokonca aj mliečko Babylove bolo presne pre jej vek. Niektoré produkty pre tehotné som testovala ja, keďže o mesiac čakáme súrodenca 🙂

    1. Ako prvé si dcérka vytiahla balík čipsov sušených jahôd Babylove. Jahody sú sušené mrazením, a na obale sa píše, že balenie obsahuje 100% ovocia čo je super. Je tam uvedený vek od 3.rokov, ale nevidím, žiaden dôvod, prečo by som ho nemohla dať dcérke, keďže jahody už jedla. A výsledok? Moje pocity sú zmiešané, nebude to moja obľúbená pochúťka, ale dojmy dcéry boli úplne odlišné, keďže na posedenie zjedla skoro celý sáčok :D Vôňa bola pekná jahodová. Určite ho ešte cérke kúpim.

    Dávam 9 bodov z 10.

    2. Ako druhé padla za obäť tyčinka s ovocím. Je veľmi podobná tyčinkám dostupných v potravinách, ktoré nemá veľmi v láske, ale túto zjedla. 

    Dávam 9bodov z 10.

    3. Ako tretie sa rozbalil balík  babylove Bio Ryžovo-šošovicových chrumiek. Mia zjedla pár kúskov a potom kolieskami začala napchávať nás 🙂 Ale kedže nemajú nejakú výraznú chuť, stačilo jej pár kolieskov.

    Uznávam sú zdravé, ale pre moju dcéru nezaujímavé, preto dávam 5 bodov z 10.

    4. Potom sme si rozbalili balenie bambusového riadu pre detičky. Balenie obsahuje pohár, hlbokú misku a plytký tanierik, vidličku a lyžičku. Súprava je veľmi pekná a aj dosť potrebná v domácnosti s deťmi. Nám sa úplne hodila, pridávam fotky s naservírovanými jahodami a krúžkami. Pri zohrievaní jedla v mikrovlnke sa dosť prehrejú a sú na dotyk horúce, rovnako aj iný riad z takého materiálu.

    Dávam 9bodov z 10.

    5. Ja som si potom rozbalila Olej na strie Alverde pre tehotné. Používam ho viackrát denne. Pekne vonia a olej nie je príliš tekutý ako moj iný olej, takže je to výborné, nepreteká medzi prsty na zem. Dávam 10bodov z 10.

    6. Pri kúpaní sme vytiahli produkty babylove na kúpanie a to:

    babylove umývací gel s extraktom so slezu s pantenolom.

    Gél je v dobrom balení s pumpičkou, čo je veľmi trefné, ľaká manipulácia. Parfumácia je veľmi jemná, čo oceňujem, že nie je výrazná, nie som zástanca parfumov v detských veciach.Dávam 9bodov z 10.

    Babylove jemný šampón

    Umyli sme vlásky so šampónom, pekne penil, ale keďže máme problémy stále pri zmývaní vláskov, bolo to tak aj teraz. Rýchlo utrieť očká aby bolo ticho.

    dávam 9 bodov z 10.

    Babylove telové mlieko pre veľmi suchú pokožku

    Ľahučké tekuté telové mliečko bez parfumácie, rýchlo sa vstrebalo. je ale dosť tekuté. Neviem či dosť premastí pokožku. Nekrémujem často po kúpaní, len sem tam...

    Dávam 8 bodov z 10.

    7. Ďalší produkt, ktorý sme skúsili bol veľmi známy Babylove krém proti zapareninám v zelenom obale. Obsahuje extrakt so šalvie a zinok. Po otvorení bol krémik chránený ešte celofánom. Po odstránení sme si naniesli kúsok na prst a natreli zadoček a dali plienočku. Krémik je biely, hutný a dosť farbí, takže treba rýchlo natiahnuť plienočku aby sa krémik neobtrel o nič naokolo. Budem ho určite využívať aj pri novorodencovi, keď nebude mať zaparenú riťku, ale skor ako prevenciu a nie keď bude riťka červená.

    Dávam 8 bodov z 10.

    8. Babylove umelé mliečko od 12.mes

    Doteraz som dával dcérke Babylove mliečko ale od 10.mes a neprešla som na ďalšie pokračujúc aj keď podľa veku som to mala urobiť  už dávno z dôvodu, že dcérka ťažko kaká a pediatrička mi poradila dávať slabšie mlieko. Takže po vyskúšaní rôznych značiek a stiahnutí jedného druhu mlieka na trhu sme prešli na babylove od 10.mes a zostali pri ňom. Teraz sme vyskúšali variantu od 12.mes. na balení sa píše obsah rovnako 500g ale po nasypaní do dózy som zistila že je asi hustejšie, keďže z neho bolo o dosť menej ako predchádzajúceho mliečka, aj krabica je užšia. Aj sa rýchlejšie minulo. Ale Mii chutilo rovnako, nezbadala žiaden rozdiel.

    Dávam 9 bodov z 10.

     9.  Babylove vlhčené utierky sensitive s pantenolom.

    Biele balenie známych vlhčených utierok, sme používali aj predtým a využívame ho aj na zadoček aj na utieranie rúk či špinavých úst. Balenie má veľmi výhodnú cenu, naozaj ho každému odporúčam.

    10 bodov z 10

    10. dmBio kapsička jablko, hruška, jahoda 

    Kapsičku sme včera večer v aute otvorili a veru padla za malú chvíľku celá, nič nezostalo. To hovorí samé za seba. Určite si ešte kúpime do zásoby.

    10 bodov z 10

    11. dmBio šťava jablko, hruška

    Šťava každému veľmi chutila a určite ju ešte kúpim.

    Dávam 10 bodov z 10

    12. dmBio prosné chrumky 

     Keďže chrumy nie sú veľmi ochutené, tak z nich niečo ubudlo a niečo zostalo ako pri podobných maškrtách.

    Dávam 8bodov z 10

    Veľmi pekne ďakujem za možnosť testovať tieto produkty. Výber nám veľmi sadol a vďaka tomuto testovaniu určite budem kupovať viacej produktov v dm drogerii nielen tie, ktoré doteraz.

    #test_dm18 a #recenzia

    luma1
    28. sep 2018    Čítané 179x

    Testovanie produktov dm

    Zúčastnila som sa súťaže o testovanie dm produktov. S výrobkami dm som bola vždy spokojná, preto ma veľmi potešilo že som túto možnosť dostala práve ja.

    V testovacom balíku bolo 14 výrobkov, prevažne pre deti, ale aj pre mňa ako mamičku. Ako prvé si v ten deň deti vybrali dm bio tyčinku jablko- hruška kde je zlisované ovocie obojstranne v oplátke, obom mojim deťom chutila, keďže spomínané tyčinky kupujeme na olovrant ktorý jedia cestou domov zo škôlky, oni majú brušká plné a maminka je rada že mlsajú zdravo. 

    Pri výrobkoch telovej kozmetiky babylove jemný šampón a umývací gél od hlavy po päty s extraktom zo slezu a pantenolom som ocenila hlavne to, že vôňa je príjemná a nie zbytočne preparfemovaná. Aj keď vlásky boli hebké, keď sa dostal šampón do očiek troška štípal.

    Babylove telové mlieko pre veľmi citlivú pokožku sa rýchlo vstrebe, pri tomto výrobku mi chýba vôňa, no účel spĺňa, pokožku hydratuje.

    Babylove vlhčené utierky sensitive s pantenolom sú troška suchšie no ja to beriem ako výhodu nakoľko majú oproti tým vlhčejším lepšiu saciu schopnosť  a taktiež majú dobrú stieraciu schopnosť.

    Krém proti zapareninám sa ťažsie aplikuje lebo je mastný, no o to účinnejší. Aplikovala som na hrubo a dcére viditeľne stiahol zapareninu za jednu noc.

    Nedeľný obed si deti vychutnali z ekologickej bambusovej súpravy. Príbor je  bezpečný, nie je ostrý, ideálny na učenie sa papať sám. Oceňujem že materiál je nešmykľavý takže ani pohárik dieťatku nevykĺzne z ručičky. Umývala som počas testovacieho týždňa 3x v umývačke riadu vo vrchnom košíku, riad je v poriadku.

    Mlieko babylove pijeme od 9mesiacov, ĺahko sa rozpúšťa, chutí sladko.

    Džús Baby saft&wasser bol príjemným osviežením pre moje deti, nieje presladený cítiť chuť jabĺčok, oceňujem praktické balenie džúsu zmestí sa do kabelky keď ideme na preliezky. Bio jahodové čipsy vhodné od 4 rokov. Názory mojich detí na tieto čipsy sa líšia, synovi boli kyslé ale dcére chutili tak som ochutnala aj ja, neodolala som vôni ktorú som zacítila keď som sáčok otvorila. Na prvé zahryznutie sú kyslejšie ale po chvíli som zacítila sladkú chuť jahôd.

    Dm bio prosné chrumky. Tieto chrumky jedli moje deti prvý krát. Musím sa priznať, myslela som si, že im nebudú chutiť ale bola som veľmi milo prekvapená keď spolu s mojou pomocou zbaštili sáčok len taký fukot. Rozpúštajú sa na jazyku a zanechávajú takú zaujímavú jemne horkú chuť v ústach , človek ich nevie prestať jesť naopak ryžovo-šošovicovým  chrumkám moje deti na chuť neprišli. Mali nevýraznú chuť. Skôr ich zaujal tvar a tak sa s nimi viac hrali ako jedli.

    Dm bio kapsička jablko, hruška, jahoda u nás veľmi obľúbená ako praktická desiata, zaženie hlad pred obedom. Je hustá a preto deti zasýti. Chuť ovocia je výrazná.

    Po celom dni keď deti spinkajú príde rad aj na mamičku. Po kúpeli som sa natrela prírodným olejom Alverde , olej sa rýchlo vsiakol a pokožka zostala vláčna. Už po týždni používania badám na stehnách a bruchu zmenu, zvýšenú elasticitu. Príjemná vôňa, ktorá rozvoňala celú kúpeľnu, sa páči aj môjmu manželovi 🙂 

    Týždeň strávený testovaním dm výrobkov bol pre mňa a moje deti veľmi príjemný, som rada, že som vyskúšala aj výrobky, ktoré som do teraz nevyskúšala a takmer všetky môžem hodnotiť pozitívne, určite ich pri ďalšom nákupe v dm hodím do košíka. Tieto aj ďalšie výrobky dm odporúčam, keďže sú kvalitné, cenovo dostupné a hlavne BIO. 

    Vaši testovači LUCIA, LIANKA a PAŤKO 💕

    miskamiky
    28. sep 2018    Čítané 647x

    Dm drogerie - babylove

    Ahojte milé dm-žienky. 🖐

    Tentokrát si predstavíme pár produktov od spoločnosti dm, ktorú väčšina z vás určite dobre pozná (a miluje). Pri testovaní mi pomáhali moje dve (tri) deti Vanesska - skoro 4r. slečna (pardon, nie slečna ale veľká baba) a Miško - 6 mesačný mladý muž. Zapojil sa aj môj manžel, (chcel-nechcel, musel). Čiže dostanete v podctate 4 rôzne názory na určitý produkt.  

    👇 Poďme nato 👇

    💙 1. babylove krém proti zapareninám s extraktom zo šalvie a oxidom zinočnatým 💙

    💲 (cena 2,49)

    👉 Kúpiš tu: https://www.mojadm.sk/babylove-krem-proti-zapareninam-s-extraktom-zo-salvie-a-oxidom-zinocnatym-p4010355333339.html 👈

    Zbožňujem ho!!! 

    - Je hustý, a keď ho natrem večer na ritku, tak ho tam nájdem ešte aj ráno. 

    - Cena je veľmi prijatelná.

    - Vydrží dlho.

    - Voňia,  ale že prekrááásne .

    Miškovy sa taktiež páči takže odporúčame 10/10. 👍

    💙 2. babylove vlhčené utierky sensitive s pantenolom 💙

    💲 (cena 1,79)

    👉 Kúpiš tu: https://www.mojadm.sk/babylove-vlhcene-utierky-sensitive-s-pantenolom-p4010355130365.html 👈

    Aj tieto obrúsky zbožnujem. Ani mokré, ani suché, voňavé (nie tak umelo ako niektoré).

    Cena je síce trošku vyššia. Ja som zvyknutá kupovať lacnejšie, pretože u nás je teda spotreba obrúskov nekonečná, a servítky využívame všestanne (však to poznáte - na ritku, pri jedení, pri utieraní prachu, stola, topánok, rúk, na odmalovanie, keď dôjde wc papier 🤣, vlastne sú všade a používame ich asi pri všetkom.) Takže zase raz 10/10 👍

    💙 3. babylove umývací gél od hlavy po päty s extraktom zo slezu a pantenolom 💙

    💲 (cena 2,39)

    👉 Kúpiš tu: https://www.mojadm.sk/babylove-umyvaci-gel-od-hlavy-po-paty-s-extraktom-zo-slezu-a-pantenolom-p4010355141811.html 👈

    Doteraz som kupovala len sprchové mlieka a pod. ani ma nikdy nenapadlo kúpiť gél, doteraz neviem prečo som to aspoň neskúsila, pretože tento gél je mega. Dostane sa všade, všetko mu krásne umyjem, nezostane ani jedno miesto neumyté, prenádherne voňia, ale naozaj prenádherne!!! A tá pokožka je taká príjemná na dotyk, keď ho umývam, veď pozrite ako si to užíval: 

    Odporúčame 10/10 👍

    💙 4. babylove jemný šampón 💙

    💲 (cena 1,79)

    👉 Kúpiš tu: https://www.mojadm.sk/babylove-jemny-sampon-p4010355141859.html 👈

    Tak isto ako aj pri sprcháči vyššie, som spokojná aj s týmto šampónom. Voňia tak isto nádherne ako gél vyššie. Odteraz sa teším na každý jeden deň keď budem kúpať deti 😊😊😊 Cena opäť raz prijatelná, takže nemám ani jednej najmenšej výhrady. Odporúčam voňavých 10/10 👍

    💙 5. babylove telové mlieko Ultra Sensitive 💙

    💲 (cena 2,69)

    👉 Kúpiš tu: https://www.mojadm.sk/babylove-telove-mlieko-ultra-sensitive-p4010355142139.html 👈

    Doteraz som len chválila, teraz trošku uberiem. Nevoňia, a po natretí je koža taká lepkavá, a mne to hrozne vadí. Takže musím skonštatovať že u nás neprešiel. ALE: Toto si musí každý odskúšať sám, pretože každý máme inú pokožku a ako to už aj býva 100 ľudí 100 chutí. Aneb každému vyhovuje niečo iné.  Preto dávam hodnotenie -  5/10.  

    💙 6. alverde Mama telový olej 💙

    💲 (cena 2,99)

    👉 Kúpiš tu: https://www.mojadm.sk/alverde-naturkosmetik-mama-telovy-olej-p4010355384614.html 👈

    Cena je veľmi dobrá, olej je veľmi, veľmi, veľmi voňavý.  Mne už po dvoch tehotenstvách s mega bruchom žiadny olej nepomôže, ale zato si užívam jeho vôňu. Ale viete čo Nehádžem flintu do žita, budem natierať aj ďaľej, možno sa stane zázrak. (a keď nie, aspoň budem voňať 😂 ) Odporúčam 10/10 👌

    Teraz sa presunieme do kuchyne -

    💙 7. babylove bambusová jedálenská súprava 💙

    💲 (cena 9,99)

    👉 Kúpiš tu: https://www.mojadm.sk/babylove-bambusova-jedalenska-suprava-p4010355581945.html 👈

    No prvotne mala táto súprava u nás úspech, pretože sama konečne raňajkovala, sama jedla obed, a sama dokonca večerala. Ešte v ten deň jej padol pohár na zem a rozbil sa.

    Nadšenie z nových tanierov samozrejme časom prešlo, takže ich nechávam drobcovi na príkrmy. Takže hodnotím 7/10 👍

    💙 8. babylove jahodové čipsy 💙

    💲 (cena 1,49)

    👉 Kúpiš tu: https://www.mojadm.sk/babylove-jahodove-cipsy-p4010355199973.html 👈

    No čo dodať, toto bude veľmi stručné hodnotenie nás troch, a susedy a vlastne všetkých ktorým som čipsy ponúkla. 

    Nie... 🤢

    Blé... 😖

    Fuj... 🤮

    Preboha, to čo je?... 😫

    Už nikdy v živote... 😰

    Ja som to nedokázala ani prehltnúť. A to som sa nato tešila úpne najviac, aj Vaness. Prvotne som si myslela že sú to naozaj čipsy, klasické ako poznáme, ale sú to vlastne sušené jahody, kyselé, a nie chutné. Ale dávala som aj otázku na mojom blogu ako chutia vám, a zdá sa že sme jedini komu nechutia, lebo vám skoro všetkým áno 🤣🤣🤣 Neodporúčam 0/10 👎

    💙 9. dmBio šťava jablko, hruška 💙

    💲 (cena 0,95)

    👉 Kúpiš tu: https://www.mojadm.sk/dmbio-napoj-pre-deti-feniklovy-caj-s-jablkom-a-hroznom-p4010355327000.html 👈

    Áno, tak toto odporúčam, je to super vodička pre bábätká. Ja som dávala drobcovy, vyšlo mu to na 3 dni, tak dlho sa to môže aj skladovať. Je to príjemná zmena oproti vodičke čo pije teraz. Určite zájdem do dm a pohľadám aj iné. Bola som ešte majú v ponuke fenyklový čaj s jablkom a hruškou. Raz za čas takáto mňamka určite poteší 😋 A vyzeral že mu aj chutí 😊 Odporúčame 10/10 👍

    💙 10. babylove ryžovo-šošovicové chrumky 💙

    💲 (cena 0,79)

    👉 Kúpiš tu: https://www.mojadm.sk/babylove-ryzovo-sosovicove-chrumky-p4010355584199.html 👈

    Cítiť naozaj šošovicu 😊 Takže kto má rád šošovicu, tak sa mu budú chrumky určite páčiť. U nás som ich ďobkala asi len ja, keby mal krpec 8 mesiacov určite by mu chutili, on je veľký papkáč a spapká takmer všetko. Skúsim ich teda kúpiť o dva mesiace. Cena je super, takže smelo dámy 👌 Odporúčam 7/10 👍

    💙 11. dmBio prosné chrumky 💙

    💲 (cena 0,95)

    👉 Kúpiš tu: https://www.mojadm.sk/dmbio-prosne-chrumky-p4010355502100.html 👈

    Taká neutrálna chuť, ale priznám sa že moc neoslovili nikoho u nás doma.  Ani neviem čo vac dodať, asi prvý krát v živote nemám slov 😂 To asi preto že tie churmky sú také nijaké a nedajú sa ani opísať. Odporúčame 5/10 😶

    💙 12. dmBio kapsička jablko, hruška, jahoda 💙

    💲 (cena 0,95)

    👉 Kúpiš tu: https://www.mojadm.sk/dmbio-kapsicka-hruska-jahoda-jablka-p4010355389077.html 👈

    Je to skvelý pomocník na cesty, ideálna pochúťka na desiatu pre deťi. Odceňujem nápad.

    Chutnala som aj ja, a chuťilo 😊Určite si kapsičky kúpim do zásoby keď niekam pôjdeme na výlet 😋 Mňam 😍❤ Odporúčame 10/10.

    💙 13. dmBio ovocná tyčinka jablko mango 💙

    💲 (cena 0,59)

    👉 Kúpiš tu: https://www.mojadm.sk/dmbio-ovocna-tycinka-jablko-mango-p4010355333193.html 👈

    Tak vám poviem, že sa poňej zaprášilo, že sa mi ani kúsok neušiel, takže je asi naozaj dobrá 🙂 Cena je veľmi prijatelná, ako všetko doteraz. Vanesska vyzeraka spokojne, takže pri ďalšej návšteve dm určite beriem do košíka 😊 Vaness odporúča 10/10.

    💙 14. babylove detské mlieko  💙

    💲 (cena 4,25)

    👉 Kúpiš tu: https://www.mojadm.sk/babylove-detske-mlieko-p4010355244420.html 👈

    Nechala som si toto mliečko nakoniec, pretože sme ho nevyskúšali. Vanesska má skoro 4 roky, a mlieko moc neoblubuje. A Miško má ešte len 6 mesiacov, takže si ho odkladám na pol roka do šuflíka.  Apropo cena je veľmi dobrá, ba priam až nízka by som povedala. Takže ak bude Miškovy chutiť tak zostaneme pri tomto mliečku. 😊

    Ďakujem za možnosť testovať, bolo mi potešením 💙💙💙 😊😊😊

    luma1
    Správa bola zmenená    22. sep 2018    

    #test_dm18 dneska sme si na výlet zobrali šošovicové chrumky a poviem Vám, mala som predsudky, hovorím si uf šošovicové chrumky to je výmysel (niesom zástanca šošovice ani ozajskej nieto ešte v takejto forme) ochutnala som , môj pocit bol z toho neutrálny sama som nevedela či mi to chutí alebo nie ALE tie moje decká sa o to bili 😅 naozajsky to bralo obidvom , úžasné fakt 🤗 často im kupujem nezdravé veci čipsy, mastné arašídové chrumky naozaj teraz ľutujem že som tieto zdravé varianty neskúsila skôr :/ dnes sme smäd zahasili džúsikom podelili sme sa všetci traja je super chutí jabĺčkovo 🍏🍐 nieje vôbec presladený , praktické balenie, odporúčam ochutnať 😍

    #test_dm18 včera sme testovali vlhčené utierky kde kvitujem žiadnu vôňu nemám rada tie umelo prevoňané vlhčené no na druhej strane mi prídu oproti iným vlhčených suchšie - čo znamená miniem ich viac pri prebalovaní malej. Krémik je super rýchlo sa vpije a ráno som už videla že malej mizne zapareninka - nezvykne mávať zapareninky no teraz mala jednu väčšiu je vidieť že krémik ju za noc pekne stiahol, vôňa krémika je úplne jemnučká ❤

    velamon
    Správa bola zmenená    21. sep 2018    

    #test_dm18 dnes po plaveckom vycviku to dala na ex. Naša Lili zjedla celu kapsicku ovocnu. Nieze by sme nelubili sladk. Ale vo vyzive keby ma cukor, tak mi ju skratka nezje. Ona je ako maly tester. Zarucujem za seba ze v kapsicke nieje pridaný ziaden cukor a umeliny. Ako vravim sladkym nepohrdneme ale ovocie a zelenina sme zvyknute na domace

    velamon
    Správa bola zmenená    20. sep 2018    

    #test_dm18 TEHUĽKY!!! Toto vam musim dat na vedomie 😊 dostala som možnosť otestovať tento olejcek na tehu bruško. Zamilovala som si ho od prveho momentu. V prvom rade ma ocarilo to ze je prirodny ma vyborne zlozenie olejov. Slez, pupalka, jojobovy a olivovy olej. Podla zlozenia urcite vhodny aj pre moju malu exematičku. Pupalka malej robi velmi dobre na exem, zacervenane flaky. Dalsia vec ktorou si ma olejcek hned kupil je balenie v skle. Pre niekoho nepodstatna vec pre nas velmi dolezita nemame radi plast. A pumpicka je skvely vymysel KONECNE olej od ktoreho nebude zababrana cela flaska. Za mna určite odporúčam, olejcek sa krasne vsiakol a pokozka ostala jemna hebka bez mastneho filmu. A okrem toho krasne vonia. Ziadna nutena agresivna vona ale taka akoby cajova skratka taka prirodna. Myslim ze ulahodi aj citlivym tehu noštekom.

    luma1
    Správa bola zmenená    20. sep 2018    

    #test_dm18 Dneska prinášame recenziu na mliečko babylove keďže už od deviateho mesiaca s ním vstávame a aj zaspávame, nemáme čo vytknúť chutí dokonca aj nášmu skoro 6ročnému fešákovi , tíško sestre závidí 😅😁👌❤

    velamon
    Správa bola zmenená    20. sep 2018    

    #test_dm18 Babylove kozmetika sa opäť u nas osvedčila na výbornú. Máme doma silného exematika a často sa nam stáva ze pripravky na exematicku pokožku nam robia ešte horšie. Babylove od dmky sa ukazalo ze je opat nedrazdive pre jemnu pokozku citlivu. Vobec nerodrazdil ale sprchovy a sampon jemne ocistil zaroven maju velmi prijemnu vôňu co moja dcerka miluje ovoniavať vsetko a krem nam pokozku vyživil, nezanechal mastny film a co je super je bez vône co si velmi chvalim kedze dcerku musim viac krát denne kremovat. A vlhčené uz pouzivame dlho pretoze su skratka skvele a nedrazdia ani zaparenu pokozku. A kremik na ritku? 😂😂 Mal unas velky uspech. Lili mala velku zabavku ked bielu ritku otlacala do okna. Dufam ze na ulici nik nebol 🤗

    #test_dm18 dneska testujeme šampón a sprchovací gél vôňa neskutočná 😍 vlásky jemnučké a telíčka hebučké proste top👌👌

    #test_dm18 dneska výlet s praktickou dm bio kapsičkou a dmbio prosnými chrumkami len sa tak za nimi zaprášilo , naozaj som si dodnes myslela že poznám chute svojich detí , prosné chrumky od dnes na našom nákupnom zozname 🤗

    #test_dm18 Dnes sme si vychutnali skvele raňajky obilninovu kašu ktoru sme si dozdobili jahodovymi chipsami ktore ma neraz lakali na pultoch v dmku. Urcite sa uz v kosiku nachadzat častejšie. Jemne kyselkava a vyrazna chuť jahôd s jemne sladkou kašou. 😋 A k tomu sme si otvorili bio šťavu jablko-hruška. Vyyyybornaaa. Nepreháňam, ak hladate nieco co nieje presladene ale ma jemnu chut ovocia urcite skuste. Poznate to ked si do džúsu musite naliat vody lebo dzus az stipe v hrdle? Tak tu nebudete určite potrebovať vodu. 😉

    #test_dm18 hmmm co všetko je v tej taške...ahaaa chrumky....mamiiii?!...TOTO papať...
    Chrumky sú výborné, chuťovo tak ako to moja dcérka zbožňuje bez soli a dochucovadiel s jemnou prirodzenou chuťou a chrumkaveee😊😍😘

    Púšťame sa do tohoooo , milujem to nadšenie v jej očkách ❤ #test_dm18

    velamon
    Správa bola zmenená    17. sep 2018    

    #test_dm18 a je to tu!!! Prišiel nam obrovsky a tažky balík. Toľko toho sme fakt nečakali. Balik som vybalila ze si to pofotim. Lili hneď zbadala ovocnú tyčinku dmbio ktoru nadovšetki miluje a nebolo ľahké ju presvedčiť otom aby mi dovolila si tyčinku aspoň odfotiť. V baliku boli same ,,maškrty,, podla nasho gusta zdravé. A kooopec kozmetiky pre citlivu pokozku pre nášho maleho exematika. A to co milujem je prirodna kozmetika, ano ano ušlo sa aj pre drobca v brušku -prirodny olejček pre trhulky. Samé nadšenie. Tešíme sa ako si pomaškrtime a poskúšame kozmetiku. Chce sa niekto pridať?

    velamon
    Správa bola zmenená    16. sep 2018    

    #test_dm18 Neuveriteľné!!? Zajtra konečne zistím či sa mi to len sníva alebo je to skutočné. Prihlásila som sa ako záujemkyňa na testovanie dm balíčka. Neskutočné, ked som si nasla spravu ze si ma vybrali. Uz zajtra to príde. Veľmi sa teším ked sa budem moct svami podelit o skúsenosti s produktami. Pretože dm babylove mam velmi rada oto sa teším viac.

    Aký je váš obľúbený babylove produkt z dm drogerie markt? Ukážte nám, čo máte najradšej so svojím dieťatkom.

    Otestujte tiež ďalšie babylove a iné produkty z dm drogerie markt, z našej aktuálnej výzvy aj vy: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/pohodove-materstvo-aj-vdaka-dm-drogerie-c3559g/

    #test_dm18

    konik_testuje
    6. sep 2018    Čítané 5249x

    Pohodové materstvo aj vďaka dm drogerie markt

    Aktualizácia: všetky mamičky, milovníčky dm drogerie markt, na produkty pre bábätká ich privátnych značiek nedajú dopustiť. Prečítajte si ich recenzie v našich diskusiách aj vy. A čo je vašim najobľúbenejším produktom babylove? 

    ---

    Byť mamou je úžasné. Mať zdravé a krásne bábätko, ktoré prospieva a sledovať, ako z neho rastie malý človiečik je nádherné. Vieme, že pre neho robíte všetko, čo je vo vašich silách.

    Preto vám prinášame niekoľko drobností, ktoré vám v najúžasnejšej úlohe - v materstve - pomôžu a vy si ho tak vychutnáte naplno.

    Vitajte pri novom testovaní.

    Čo sme pre vás pripravili na testovanie

    Niečo na pochutenie

    babylove jahodové čipsy  - chutné chrumkavé ovocné čipsy zo šetrne mrazom sušených jahôd sú vhodné pre deti od štyroch rokov. Bio detská pochúťka obsahuje intenzívnu jahodovú vôňu a je ideálna na cesty.

    babylove detské mlieko - chutné detské mlieko vyvinuté v spolupráci so skúsenými odborníkmi na výživu obsahuje vysokohodnotné, starostlivo vyberané a prísne kontrolované zložky. Pokračujúce mlieko je vhodné pre deti od jedného roka a môže byť použité ako mliečny nápoj medzi jedlami.

    babylove ryžovo-šošovicové chrumky - predstavujú skvelú pochúťku počas dňa. Pufovaný výrobok z obilniny a strukoviny je vhodný pre dojčatá od ukončeného 8. mesiaca a malé deti ako občerstvenie medzi hlavnými jedlami. Bez pridaného cukru, soli a aróm, z prirodzene bezgluténových surovín.

    dmBio kapsička jablko, hruška, jahoda - ovocný príkrm s jablkovým pyré, hruškou a jahodou je vynikajúca desiata pre deti a batoľatá od prvého roka. Ovocná kapsička obsahuje vysoko kvalitné prísady z čistého ekologického poľnohospodárstva. Ideálna na cesty.

    dmBio ovocná tyčinka jablko mango - jablkovo-mangová tyčinka je chutnou maškrtou pre vaše dieťatko od jedného roka. Obsahuje kvalitné zložky z ekologického poľnohospodárstva a je bez pridaných cukrov a aróm. Tyčinka je ideálna ako odmena alebo ako príkrm na cesty.

    dmBio prosné chrumky - sú lahodnou pochúťkou, ktorá poteší každého maškrtníka. Sú ideálne ako rýchle občerstvenie počas cesty či vychádzky alebo ako desiata či olovrant.

    dmBio šťava jablko, hruška – ovocný nápoj pre deti

    Pre krásnu pokožku dieťatka aj mamičky

    babylove krém proti zapareninám s extraktom zo šalvie a oxidom zinočnatým  - jemný krém proti zapareninám chráni citlivú a zaparenú detskú pokožku pred vlhkosťou v plienkovej oblasti. Zloženie so šalviou, zinkom a panthenolom tvorí ochrannú vrstvu a podporí doznenie zápalu. S krémom bude pokožka optimálne vyživená a dlhodobo chránená pred vlhkosťou a zaparením.

    babylove jemný šampón - jemný šampón obzvlášť jemne čistí vlásky vášho dieťatka. Ošetrujúce zloženie detského šampónu s extraktom zo slezu upokojuje pokožku hlavy a pomocou panthenolu ju účinne chráni pred vysušovaním.

    babylove Ultra Sensitive telové mlieko - je určené pre citlivú pokožku vášho dieťatka, náchylnú na alergie. Obsiahnutý pupalkový olej podporuje ochrannú funkciu pokožky, panthenol a vitamín E ju zároveň chránia pred vysušovaním. Telové mlieko je vhodné aj pre dospelých s citlivou pokožkou, ľahko sa nanáša a rýchlo vstrebáva.

    babylove umývací gél od hlavy po päty s extraktom zo slezu a pantenolom -  s jemným umývacím gélom bude aj náročná pokožka, vlásky a pokožka hlavy vášho dieťatka dôkladne vyčistená a vyživená. Extrakt zo slezu a panthenol sa postarajú o zážitok z kúpania a popritom nevysušujú pokožku. Vďaka jemnej textúre je umývací gél vhodný aj na starostlivosť o citlivú pokožku dospelých.

    alverde Mama telový olej - telový olej s výťažkom zo slezu a rastlinných olejov – jojobový a olivový olej, dodajú vašej pokožke elasticitu a pružnosť počas tehotenstva, kedy je pokožka obzvlášť namáhaná. Olej sa rýchlo vstrebáva a dodáva pokožke hodvábny pocit.

    Praktické drobnosti do každej domácnosti

    babylove bambusová jedálenská súprava – bambusový pohárik je všestranne využiteľný a podporuje učenie samostatného pitia. Bambusový tanierik a miska sú všestranne využiteľné a robia radosť z každého jedla. Bambusový príbor pomôže tým najmenším naučiť sa samostatne jesť s vidličkou a lyžičkou.

    babylove vlhčené utierky sensitive s pantenolom - jemné čistenie a starostlivosť: neparfémované  vlhčené utierky sú obzvlášť mäkké a savé. Citlivá detská pokožka bude vďaka emulzii s čisto prírodnými umývacími substanciami optimálne vyčistená. Vyživujúca formula s panthenolom upokojuje pokožku a zabraňuje podráždeniu v plienkovej oblasti.

    Koho na testovanie hľadáme?

    Na testovanie hľadáme 10 mamičiek detí starších ako 1 rok.  Mali by to byť milovníčky dm drogerie markt, ktoré majú doma veselých drobcov.

    Rady skúšajú novinky, ale nezabúdajú na overené klasiky z pultov drogérie. Fotografujú, píšu a nerobí im problém komunikovať svoj názor a skúsenosti.

    Ako sa zapojíte do testovania?

    Aby ste mali šancu na získanie jedného balíka aj pre seba, napíšte nám do komentára, čo vám nesmie chýbať v taške na kočíku alebo v príručnej „mamičkovskej“ taške.

    Čas na zapojenie máte do nedele 9.9 a v pondelok 10.9 vyberieme 10 mamičiek, ktorým urobíme radosť testovacím balíčkom.

    Držíme vám palce a prajeme krásny deň.

    konik_testuje

    Viete v poradí, už koľké testovanie s dm drogerie markt pre vás pripravujeme? Až také náročné to nie je, vidno to aj v hashtagu, ale spúšťame už 18. kampaň.

    Ale skôr nás zaujíma, čo by ste chceli otestovať v tých ďalších?

    Dajte nám vedieť v komentári a budeme sa snažiť, aby sme nakombinovali ďalší balík podľa vašich tipov.

    #test_dm18