Vždy sa poteším, keď niekoho inšpirujem, alebo keď mi píšu mamičky, že sú ich bábätká/detičky spokojné s produktmi #baby_dove, ktoré mohli vďaka súťažiam na mojom blogu či v skupinke vyskúšať 🙂 Tentokrát som sa ja inšpirovala vami! Vďaka nedávnej testovačke #test_dove a vašim recenziám a skvelým článkom som si kúpila tento antiperspirant #dove 😍 Musím s vami súhlasiť, že je naozaj úžasný👍Okrem toho bola naň v Tescu akcia a bola k nemu žiletka na holenie zadarmo. No nekúp to 😀
    Takže ďakujem!

    evinka1809
    22. júl 2020    Čítané 174x

    Dove náš nový člen rodiny ❤️

    V deň, keď sa mi ohlásil kuriér, som vedela, že Dove na testovanie je na ceste...

    Vedela som, že nesklame, pretože ho v našej domácnosti používame už roky a už som sa nemohla dočkať, kedy vyskúšam produkty z tejto kozmetiky. Prišli akurát v tej správnej chvíli, pretože už už mi dochádzali posledné zásoby 😉 Hneď som vytiahla z krabičky DOVE antiperspirant, šupla som ho do kabelky a utekala do práce. Bez neho by to už ani nešlo. Behám na bicykli každý deň a keďže neustále som v kontakte s ľuďmi, DOVE mi len spríjemňuje tie strávené chvíle na rozpálenom slnku. 

    Je priam k neuvereniu, že po celom dni strávenom aktívne je ešte stále účinný 😍 Nikdy som tomu neverila a vždy som si hovorila, že to vravia len preto, aby zaujali ľudí, ale nemôžem si ho vynachváliť. Keďže som bola už v takom úžase iba z antiperspirantu, nevedela som sa dočkať, aké budú aj ostatné produkty 😍😍😍 Hneď v ten deň, ako mi prišiel balíček, som večer unavená a zničená z práce vyskúšala aj sprcháč. Je super, že je taký hustý a človeku stačí málinko. Aspoň mi dlho vydrží a nemusím po chvíli kupovať nový. Veď každý dobre vieme, že nám dobre padne, keď môžeme aspoň v niečom ušetriť aspoň čosi a kúpiť si za to niečo pre radosť 😉🙈😜 Sprcháč som si obľúbila hneď, ako inak...😍😀😀😍 Krásne voňal a cítila som sa po takej sprche ako znovuzrodená 😀😀😀 Keďže máme doma malého drobca, ktorý nám nedá ani na chvíľku vydýchnuť, tak som nesmierne vďačná, že aspoň ten čas, ktorý mám vyhradený na sprchu, mi DOVE takto spríjemňuje❤️ Krémy na ruky moc nepoužívam, ale v momente, ako ho uvidela moja dcéra, som vedela, že ani ten nevyjde nazmar. Hneď si ho privlastnila, už som ho ďalej ani nevidela. Iba čo som ho voňala, ale tá vôňa má čo do seba. 

    Krása. Príjemná vôňa a aj to, že sa tak rýchlo vstrebe, je skvelé. Dcéra si ho nevie vynachváliť, keďže ona je taká krémiková, tak bola celá bez seba. Spokojná, všade sa s ním chválila a každému ho pchala popod nos 😀😀🙈🙈 Už sa ma pýtala, že kedy príde ďalší. Lebo žiadny iný už ani vidieť nechce😀 No, čo viac dodať. Aspoň DOVE nám vie spraviť takú radosť v tomto unáhlenom a "drahom" živote. Ďakujem za možnosť si vyskúšať tieto super kúsky. ❤️❤️❤️

    hajanka
    21. júl 2020    Čítané 188x

    Bez týchto pomocníkov už ani na krok

    K bežnej výbave každej ženy (ale aj pánov), čo sa hygieny týka, neodmysliteľne patrí antiperspirant, a hlavne v lete ☝🏻 Suché a voňavé podpazušie je základ a verím tomu, že žiadna z nás na to nezabúda. Aspoň u mňa je to posledná vec, ktorú vykonám pri odchode z bytu, keď idem von, ale aj po sprche, ráno, večer a vlastne kedykoľvek pre ten pocit dokonalého osvieženia.

    Mne sa pod ruky dostal antiperspirant značky DOVE, pre mňa jeden z naj atiperspirantov, ku ktorému sa vždy a často vraciam. 

    Original pokožku zvlhčujúci, vonia mi najlepšie zo všetkých dosiaľ vyskúšaných, vôňa je jemná, nevtieravá a poskytuje pocit čistoty. Stará sa o podpazušie vďaka obsahu 1/4 hydratačného krému, presne to si naše podpazušie zaslúži, zanecháva ho úžasne jemné. Vraj poskytuje 48h ochranu - neodskúšané, pretože tak dlho bez neho by som nevydržala ☺️ Ale skutočne redukuje podráždenie po holení, keďže neobsahuje alkohol. Možem potvrdiť, že po použití som ani raz nepocítila vlhkosť, ani zápach. Najideálnejšie je nanášať ho na čistú, suchú pokožku. Každý, kto hľadá klasiku a jemnosť, by ho mal vyskúšať.

    Okrem antiperspirantu som testovala hydratačný sprchovací gél. 

    Jemne, ale šetrne čistí pokožku celého tela a dodáva jej potrebnú hydratáciu. Umýva pokožku a zbavuje ju nečistôt, intenzívne ju hydratuje, zvláčňuje a zvyšuje elasticitu pokožky, je dermatologicky testovaný a vonia, ako inak, božsky 🤩 Vôňa vydrží naozaj dlho.

    Tento krémik na ruky bol ako čerešnička na torte 😊

    Pomoc pre vysušené, unavené ruky, s príjemnou kokosovou vôňou dodá dávku hydratácie na každom kroku a neodmysliteľne má svoje čestné miesto spolu s antiperspirantom v mojej kabelke na každom kroku.

    ziiziii
    19. júl 2020    Čítané 150x

    Keď ho miluješ, JE čo riešiť!

    Všetko sa to začalo komentárom... 

    ...nasledovala milá a prekvapivá ModroKoníkovská správa a o pár dní prišiel, očakávaniami popretkávaný, voňavý balíček. Skôr ako sa začalo samotné testovanie - MNOU, stihlo "testnúť" pol tuby krému na ruky jedno z mojich Žihadiel a spolu s ním aj časť kuchyne. 

    Hlavným protagonistom s ¼ hydratačného krému, 0 % alkoholu a so zárukou 48-hodinovej ochrany bol antiperspirant Dove Original. Okrem neho balíček obsahoval aj krém na ruky Dove Nourishing secrets v kombinácii kokosový olej a mandľové mlieko a sprchový gél Dove Hydrating care s aloe vera a brezovou vodou. 

    Poznáte tajomstvo pravej krásy? 

    Naozaj sa stačí cítiť dobre a príjemne vo svojej vlastnej koži? Je potrebné mať ten správny antiperspirant, aby sme sa cítili spokojne a sebavedomo v každej situácii? Je to tak? Použila som pár, už známych, úvodných viet z článku a pridala otázniky, ktoré viseli počas testovania nad každou jednou z nás. No je to naozaj tak! K tomu, aby som sa cítila naozaj dobre, príjemne, spokojne a sebavedomo - a teda aj krásne, potrebujem AJ spoľahlivý antiperspirant. 

    Prvý týždeň testovania nabral šialené tempo, bojové podmienky boli na dennom poriadku. Hektika, nestíhačky, nečakané udalosti. Už ráno pri odchode z domu som si priala večer. No Dove ma podržal až do neskorého návratu. Ako odmena za toto šialenstvo ma čakal druhý týždeň, oveľa voľnejší, podľa vlastných predstáv a pravidiel. Keďže som matka dvoch vysokoakčných detí, nikdy sa nenudím. Dove mi robil spoločnosť na všetkých našich akciách a pri všetkých našich úletoch, či už vonku, ďaleko od domu, alebo len za dverami detskej izby. A bez opakovaného použitia, nebolo totižto potrebné. Som typ, ktorý obľubuje produkty aj bez vône a akéhokoľvek závanu, no táto vôňa mi neprekáža a čo ma veľmi teší, Dove je kamarát aj s čiernym a akýmkoľvek tmavým oblečením, nezanecháva biele fľaky. Tento antiperspirant som, samozrejme, poznala a používala už aj v minulosti, a teda mala s ním už nejakú skúsenosť. Niekoľkokrát som ho vymenila za iný, bez obsahu hliníkových solí, ktorých nebezpečenstvo však nie je nijako dokázané. Bolo to pre dobrý vnútorný pocit. Nedá mi ešte nespomenúť a nevyzdvihnúť komfort po holení podpazušia, žiadne podráždenie, príjemný krémový pocit. 

    V neposlednom rade venujem pár slov aj krému na ruky a sprchovému gélu. Príjemné produkty. Oba. No keďže mám problém s pokožkou rúk už dlhodobo, zachraňujú ma iné krémy. Ako doplnok s príjemnou jemnou vôňou a vyhovujúcou konzistenciou bol však vhodný, nedráždivý.

    Sprchový gél ma prekvapil absenciou SLS peniacej zložky. I keď, mnohí sme zvyknutí a radi, keď všetko, počnúc zubnou pastou, končiac čistiacimi prostriedkami, poriadne pení. No začínam si zvykať, že dokonale čistí môžeme byť aj bez toho. 

    V mojom poslednom príspevku o testovaní som spomínala, či stojí práve tento antiperspirant na čele celej armády. Prehlasujem, že áno. Je to bodka za všetkým. Mňa nesklamal. S ním môžem "riešiť" čokoľvek! 

    Ďakujem za možnosť testovať a zažiť tak trochu iné dni! 

    S pozdravom 

    Zuzana

    nana305
    19. júl 2020    Čítané 192x

    Moje týždne s Dove

    Ženy, maminky, dievčatá či slečny...

    Každá z nás je iná, každá prežívame iné situácie, každá musíme zdolávať rôzne prekážky a riešiť rôzne problémy. Jedna má svoj život veľmi aktívny, druhá zase pasívne sedí na kancelárskej stoličke a tretia uteká za svojimi detičkami. Máme rozličné potreby, no jedno máme spoločné - chceme sa cítiť dobre, sviežo a sebavedomo. 

    Na to, aby sme sa tak mohli cítiť, je však potrebná starostlivosť. Vnútorná a aj vonkajšia. Len vtedy, ak sa my samy budeme cítiť sebavedome a dobre, môže nás tak vnímať aj naše okolie. Preto napriek všetkým povinnostiam vždy ráno začínam starostlivosťou o seba. 

    Tak ako každá žena, aj ja som už mala možnosť vyskúšať mnoho kozmetických značiek a výrobkov. Kozmetiku Dove som vnímala a poznala prostredníctvom drogérie a marketingu, ale nikdy som ju nepoužívala, a preto som sa veľmi tešila, že ju budem môcť otestovať. A ako to dopadlo? To sa dozviete práve teraz. 

    Ako prvý som testovala sprchový gél Dove hydrating care aloe vera and birch water. Hneď obal produktu ma veľmi milo prekvapil, keďže som na ňom našla informáciu  " 0 % sulfate SLES". Ohľadom negatívnych účinkov sulfátov si môžete na internete nájsť mnoho článkov. Pre mňa je pri výbere kozmetiky najdôležitejšie jej zloženie, a tento sprchový gél prešiel týmto výberom na 100 %. 

    Ako druhé by som chcela hodnotiť jeho funkciu. Musím uznať, že som sa na sprchovanie s Dove sprchovým gélom každé ráno veľmi tešila. Nielen, že pokožku jemne čistí, ale v kombinácii s vodou vytvára zamatovú penu, ktorá pokožku krásne hydratuje. Spolu s nádhernou sviežou vôňou by som to dokonca prirovnala až k pôžitku zo sprchovania.

    Keď budem najbližšie v drogérii, určite sa zastavím pri sprchových géloch Dove, aby mi náhodou nezachýbal. 

    Druhým a zároveň hlavným produktom na testovanie bol Dove anti-perspirant original.

    Opäť sa najprv vyjadrím k zloženiu. Keďže neobsahuje alkohol, nemusíte sa obávať, že by vám podráždil pokožku. Naopak, dokonca keď som ho použila aj tesne po holení, mala som pocit, že mi podpazušie ošetril a hydratoval. 

    Jeho vôňa je veľmi jemná, príjemná a nevtieravá. Povedala by som, že je to taká typická Dove vôňa, ktorá sa dá kombinovať s akýmkoľvek parfumom. Nemusíte sa teda obávať, že by ste už následne nemohli kvôli jeho vôni použiť svoj obľúbený parfum. Ja som ho ale väčšinou používala samostatne a užívala si jeho jemnú vôňu počas dňa.

    Určite ste ale zvedavé na jeho funckiu - či ma dokázal ochrániť pred potom. Jednoznačne vyšachoval môjho doterajšieho favorita a dakázal ma udržať sviežu bez mapy pod pazuchou po celý deň. Mohla som sa celý deň naháňať s mojou 15-mesačnou dcérkou po dvore a večer bez strachu ešte ísť do obchodu nakúpiť. Zvládol dokonca aj náročnejšie dni na stavbe s dcérkou v nosiči na chrbte. 

    Môžem vám ho len vrelo odporúčať. Ja som s ním bola nadmieru spokojná a určite si ho najbližšie vložím do košíka.

    Tretím a zároveň posledným produktom bol Krém na ruky Dove nourishing secrets s kokosovým olejom a mandľovým mliekom.

    Tento krém je určený pre suchú pokožku a dokázal mi perfektne hydratovať moje suché ruky zničené od dezinfekcie. Ruky po ňom ostávajú dlho jemné. Má veľmi praktické balenie, ktoré sa zmestí do každej kabelky, a tak ho môžete mať všade so sebou. No najviac ma na ňom okúzlila jeho kokosová vôňa. Ak máte rady vôňu kokosu rovnako ako ja, tento krém si zamilujete.

    Na záver by som sa chcela veľmi pekne poďakovať Modrému koníku a Dove za túto príležitosť otestovať skvelé výrobky. Bola to pre mňa nová a veľmi krásna skúsenosť, na ktorú budem milo spomínať.

    Žienky moje, ktoré ste to dočítali až sem, budem vám nesmierne vďačná za akýkoľvek komentár či like, ktorý, samozrejme, s veľkou radosťou odmením srdiečkom.

    zuzkazp
    19. júl 2020    Čítané 197x

    Na materskú s DOVE 😉

    #test_dove #recenzia 

    Priznám sa, na začatku testovania som ani netušila, či bude možné testovanie dokončiť a napísať tento článok. Krpček to však zariadil tak, že mu je v brušku dobre a tak s vyloženými nohami píšem pár riadkov. 

    Najhlavnejšou súčasťou testovacieho balíka bol 

    ANTIPERSPIRANT DOVE. U mňa veľká zmena čo sa antiperspirantu týka nenastala, nakoľko som už na začiatku tehotenstva ocenila nevtieravú príjemnú vôňu a fakt že neobsahuje žiadne % alkoholu. Hormóny robili svoje a s čistým svedomím môžem napísať že DOVE ma podržal aj vo fyzicky náročnejších situáciách. Záver 1 DOVE antiperspirant doma-vždy po ruke a 2 dokúpený čaká v kufri, aby som ho náhodou v tom strese cestou do pôrodnice nezabudla 😉.

    SPRCHOVÝ GÉL by som hodnotila tiež vcelku pozitívne. Hlavne kvôli príjemnej sviežej letnej vôni, avšak na môj vkus troška menej penil. Celkový dojem však tento menší nedostatok nepokazil. Pokožka bola po sprchovaní jemná a cítila som sa sviežo. 

    KRÉM NA RUKY šikovné 75 ml balenie. A šup s ním do kabelky 😉. Príjemná kokosová vôňa s jemnučkým nádychom mandlového mlieka. Super kombinácia pre tie žienky, ktoré majú radi ľahšie vône. Konkrétne tento druh je určený pre suché ruky-čo som momentálne ako žena v domácnosti taktiež ocenila, keďže hlavnou aktivitou každodennou mi boli domáce práce a luxovanie aby všetko bolo tip-top pripravené.

    Ďakujem tímu Modrého koníka, spoločnosti DOVE za túto milú skúsenosť, pri ktorej mo troška rýchlejsie ubehol čas a čakanie na bábätko. Značke DOVE ostávam jednoznačne verná. Minimálne deodorantu. 😉

    sugarbird
    19. júl 2020    Čítané 181x

    Dove značka sebadôvery

    Sebadôvera? Dove má projekt sebadôvery! Čo mňa veľmi oslovilo a zapáčilo sa mi ako prvé, Vám napíšem - na oficialnej stránke Dove si môžete stiahnuť návod na budovanie sebadôvery, čo je za mňa veľké plus.

    Dove verí, že krása je pre každého, a preto využíva skutočné ženy rôzneho veku, výšky, etnickej príslušnosti, farby vlasov, typu alebo štýlu.

    • Žiadne modelky v kampaniach.

    • Skutočné ženy so skutočnými menami.

    • Kampane odrážajú rôznorodosť populácie.

    Stvárňujú ženy také, aké v skutočnom živote naozaj sú.

    Značku Dove poznám už veľmi dlho a keď som zbadala príležitosť testovať, neváhala som, potešilo ma, že ma vybrali. Následne prišiel balíček, kde sa nachádzal sprchový gél, anti-perspirant a krém na ruky. 

    ANTI-PERSPIRANT - Každá z nás chce, aby každý deň prebiehal bez problémov, a preto nám antiperspiranty pomáhajú znížiť podráždenie citlivej pokožky v podpazuší, ktoré môže byť spôsobené holením. ¼ ich zloženia tvorí hydratačný krém, ktorý pokožku v podpazuší zanechá nádherne jemnú a hladkú. Sme akčná rodinka, máme radi výlety, cez leto sa snažíme byť veľa vonku, či už park, kúpanie, nejaké aktivity, ihrisko... A teda, behať neustále za dieťaťom dá zabrať. Ale s Dove som mala stále pocit čistoty a proste tá špecifická vôňa Dove - to proste milujem!

    Sprchové gély používam len Dove, u mňa vedie klasika, modrý Deeply Nourishing a Go Fresh uhorka. Ja zbožňujem tú nenútenú vôňu, pokožku mám stále jemnú a hebkú. Dove pomáha udržiavať hydratáciu a zároveň vyživuje pokožku, za mňa proste jednotka na trhu, nemám čo vytknúť sprchovým gélom Dove.

    Krém na ruky - priznám sa, nikdy som v obchode po ňom nesiahla, ale teraz viem, že budem kupovať len tento. Tú vôňu som si zamilovala - kokos. A ruky ostávajú po ňom jemné. Predtým som nepoužívala krém na ruky, raz za čas, ale v čase, kedy neustále zaťažujeme ruky dezinfekčnými gélmi, je toto veľká pomoc - a tá vôňa, veľké plus...

    Vďaka testovaniu som sa dozvedela viac o značke Dove a ich produktoch, a teda na záver odporúčam všetkými desiatimi.

    Ďakujem Modrému koníku a Dove za túto priležistosť 🙂

    Baby, tie, čo dočítate až sem, tak ďakujem a, samozrejme, odmením srdcom váš lajk ❤

    peha1606
    19. júl 2020    Čítané 683x

    DOVE - sviežosť, spokojnosť, krása

    "Krása má toľko významov ako človek nálad." (Oscar Wilde)

    A práve Dove sa snaží byť domovom skutočnej krásy. 

    Viac ako 10 rokov sa snaží o to, aby bola krása pre ženy zdrojom sebadôvery a nie strachu a obáv.

    Ak by ste mali chvíľku času a nahliadli na ich oficiálnu stránku, na každej snímke nájdete s produktom Dove uverejnenú fotografiu obyčajnej ženy.

    Nenájdete na nich žiadnu známu tvár, ani žiadnu modelku.

    Nenájdete ženu s ideálnymi mierami, s dlhými štíhlymi nohami, blond vlasmi, modrými očami...

    Nenájdete prototyp krásy, alebo lepšie povedané ilúziu ozajstnej krásy, ktorú dnešná doba ponúka.

    Na snímkach sú zobrazené reálne ženy s prekypujúcimi krivkami, žiariacimi tvárami a krásnym úsmevom. Vyžarujúce charizmu a spokojnosť samy so sebou.

    A o to ide!

    Byť sama sebou.

    Byť so sebou spokojná.

    Byť spokojná so svojím telom, aj keď ani zďaleka nemusí podliehať stále sa meniacim predstavám spoločnosti.

    Sme mamy. Každá máme striu, na tele kúsok celulitídy, možno jazvu, ktorá nám pripomína, že sme sa raz stali matkou.

    A nosiť tento titul je to najkrajšie, čo žena môže v živote získať.

    Preto odhoďme predsudky, odhoďme negatívne myšlienky. Zabudnime na slzy, ak nám niekedy nejaké vyhŕkli pre zle skombinované čísla na váhe.

    Krása má vyžarovať z nás samotných. Má vyžarovať zvnútra. Z našich očí, z milujúceho pohľadu, ktorým sa pozeráte na svoje deti, aj na svojho manžela, ktorý vás vidí krásnu, či ste sa práve ráno zobudili bez make-upu a nastylovaného účesu alebo vyčerpanú večer po aktívnom dni s deťmi. Veď práve preto sa do vás zamiloval! Nie pre vonkajšiu podobu krásy, pre ktorú si možno myslíme, ale kvôli VÁM. Preto, že ste to VY a žiadna iná.

    VY, žena plná emócií, túžob a plánov. Žena, ktorá má svoje záľuby a potenciál.

    Vedeli ste, že Dove organizuje "Projekt sebadôvery DOVE"?

    Projekt buduje pozitívne vnímanie vlastného výzoru, zvyšuje sebaúctu k vlastnej osobnosti, pretože na základe štúdií sa zistilo, že až 6 z 10 dievčat trápi ich výzor.

    Počas 15 rokov uskutočnil Dove viac ako 625 000 workshopov a oslovil viac ako 1,5 milióna rodičov.

    Snaží sa, aby budúce generácie vnímali svoju krásu inak, nie tak, ako im nanucuje spoločnosť.

    Na trhu predstavuje výrobky, ktoré prinášajú špeciálnu starostlivosť a riadi sa heslom, že krása znamená "vyzerať krásne, cítiť sa krásne".

    Žena, ktorá sa cíti krásna, je spokojnejšia a šťastnejšia sama so sebou, čo môžem potvrdiť.

    Zrazu sa dokážeme vnímať lepšími očami. Sme menej negatívne. Menej prísne, ako my ženy, samy na seba zvykneme byť.

    Na testovanie mi prišiel na začiatku týždňa milý, malý balíček, ktorý obsahoval tri produkty:

    • Sprchový gél
    • Krém na ruky
    • Anti-perspirant

    SPRCHOVÝ GÉL S ALOE VERA premenil každodennú rutinu a rýchle sprchovanie na malý zážitok.

    Keďže som tento sprchový gél skúšala prvýkrát, príjemne ma prekvapila svieža vôňa, ktorá navodzuje príjemny relax. Pokožka po sprchovaní zostala jasná a hydratovaná. Sprchový gél je obohatený o 1/4 hydratačného krému, a tým dodáva telu výživné látky. Pokožka je jemnejšia a hebkejšia.

    KRÉM NA RUKY S KOKOSOVÝM OLEJOM A MANDĽOVÝM MLIEKOM

    Povedzme si úprimne, naše ruky sa starajú o deti, utierajú im slzy z tváre, nanášajú nám ráno šminky, starajú sa o domácnosť... No koľko pozornosti im v skutočnosti denne venujeme?

    Osobne mám v kabelke vždy krém k parfému, ktorý momentálne používam. Vôňa kokosového krému od Dove ma však príjemne prekvapila. Aj keď je výraznejšia, nie je vtieravá.

    Krém sa po nanesení rýchlo vstrebe. Ruky zostávaju hladké a jemné. Pokožka je dlhý čas vláčna. Celkovo som s ním spokojná a určite po ňom siahnem aj niekedy v budúcnosti.

    A našu treticu zakončuje ANTI-PERSPIRANT DOVE ORIGINAL, ktorý obsahuje 0 % alkoholu. Má príjemnú, púdrovú vôňu a nezanecháva škvrny na oblečení, čo je pre mňa hlavné kritérium pri výbere antiperspirantu.

    Jeho výdrž som uvítala a určite milo prekvapila aj v záťažových situáciách.

    Je správnou voľbou pre každú aktívnu ženu, ktorá sa nebojí vystrieť ruky a tešiť sa z každého dňa, nech je akokoľvek náročný.

    Vďaka jeho praktickému baleniu som si ho mohla vziať do kabelky, aj do batohu. S kamarátkou na kávu, aj s deťmi na ihrisko. Dove antiperspirant som využila pri vode, aj na horách. Dvojtýždňová testovačka sa u nás rozbehla v plnom prúde a ja sa teším, že Dove odolal všetkým nástrahám 🙂 Vyhovovala mi vôňa čistoty, ktorej sa človek nevie nabažiť. Je až neuveriteľné, ako obyčajná, malá ampulka dokáže spríjemniť deň svojou vôňou čistoty. Nemusíte sa ho báť aplikovať hneď po holení, neštípe a nezanecháva nepríjemne začervenané miesta v oblasti podpazušia, čo poteší asi každú jednu z nás.

    Vďaka DOVE testovaniu som sa dozvedela viac o ich ideológii a viac som sa zároveň utvrdila aj v tom, že kvalita a spokojnosť nemusí okradnút vašu peňaženku. Starostlivosť o telo môže byť príjemnou záležitosťou každej z nás, a čo je viac ako cítiť pocit čistoty a sviežosti po celý den? Cítiť sa krásna celý deň.

    Vďaka modrý koník, vďaka DOVE❤

    ludka140281
    18. júl 2020    Čítané 269x

    Maj to pod kontrolou s DOVE

    Ahojte, všetci, čo čítate tento článok. Moja rodina je akčná, bláznivá a vždy v pohybe. Kráľ, kráľovná a tri princezné. 

    Všetko začalo otvorením škatuľky s troma výrobkami DOVE. V hlavnej úlohe Antiperspirant DOVE original moisturing cream v spreji:

    Jeho spoločník DOVE hydratačný sprchový gél aloe vera & birch water:

    A v neposlednom rade DOVE krém na ruky a suchú pokožku s kokosovým olejom a mandľovým mliekom:

    Značku DOVE poznám už dlho a používam jej výrobky s celou rodinou. Milujem ich vôňu, šetrné zloženie a dostupnú cenu. Som DOVEMANKA 🙂

    Anti-perspirant DOVE    

    Obsahuje ¼ hydratačného krému, vďaka ktorému je vaša pokožka príjemne jemná, neobsahuje alkohol. Po holení pomáha znížiť podráždenie citlivej pokožky. V kabelke či batohu je vždy po ruke, cítim sa s ním sebaistá po celý deň. Ľahká manipulácia, príjemná vôňa, dokonalá ochrana. Pri potení sa uvoľní DOVE vôňa, a tak sa cítim dobre ja, aj moje okolie. Zvládol s nami aj náročnejšie chvíle, ako turistika, deň na záhradke, deň šitia či hrabanie sena.
    Po celý čas som sa cítila chránená. Či už som bola maminou:

    kráľovnou:

    folklóristkou:

    či superženou:

    ... vždy som si bola istá, že je všetko v poriadku, spoľahla som sa na DOVE. Nikdy nesklamal. 

    Osobne mám radšej tuhý antiperspirant, no ani tomuto nemám čo vytknúť. Rada vám ho odporúčim. Kto raz skúsi alebo skúsil, vie, o čom hovorím. DOVE vôňa vás dostane.  

    Krém na ruky a suchú pokožku DOVE s kokosovým olejom a mandľovým mliekom    

    Malý,75 ml, obal ľahko uzatvárateľný. Ideálny vždy a všade. Vhodný na každodenné použitie aj suchej pokožkyNezanecháva mastný film, nelepí. Po celodennom šití krojov, kontakte s látkou, mám ruky suché, namáhané. Tento pomocník ich hydratuje, vyživuje a prevoniava 🙂 Ruky sú jemné, hydratované a hladké. Ľahko sa roztiera. Kokosová vôňa mi je príjemná, zloženie a obal vyhovujú. Aj tento výrobok vám rada odporúčam. Nenašla som žiadne negatívne vlastnosti.

    DOVE hydratačný sprchový gél s aloe vera a brezovou vodou                                                                                                                      

    Ako všetko z radu DOVE, ohúri vás príjemnou vôňou. Dobre sa roztiera. Krémové zloženie a hĺbková hydratácia vám pomôžu cítiť sa sviežo. Vôňa sa šíri celým bytom. Mne vôňou pripomína zelený čaj. Pomôže upokojiť podráždenú pokožku aj po opálení. Cítila som sa ako natretá telovým mliekom... A tá vôňa, ach, tá vôňa! U nás určite nesmie chýbať. Nie len tento, ale aj mnohé ďalšie výrobky DOVE pravidelne používame. 

    Nenašla som nič, čo by nám nevyhovovalo. Odporúčam všetkými desiatimi.

    Každá rada rozmaznávame svoje telo, milujeme krásnu vôňu, chceme pre seba len to najlepšie. Či už deň začínate, alebo končíte, chcete sa cítiť skvele. S DOVE to ide ľahko.

    Ďakujeme koníkovcom za možnosť zúčastniť sa testovania, a tak prispieť našou skúsenosťou. Ďakujeme za dni plné nápadov a zážitkov.

    Kráľovná (tak sa cítim) Ľudmila s rodinou
    ĎAKUJEME

    jullys
    17. júl 2020    Čítané 235x

    Leto s DOVE

    Ahojte,

    volám sa Julka a testovala som výrobky DOVE. Keď mi na Modrom koníku vyskočila táto možnosť, tak som sa hneď zapojila, pretože značku DOVE preferujem už nejaký ten piatok. DOVE mi prirástol k srdcu cez tehotenstvo. Dovtedy som používala na potenie driclor, ale keď mi doktor potvrdil tehotenstvo, tak výrobok išiel bokom. Hľadala som rôzne alternatívy, ale nič ma neoslovilo. Na jednom mi vadila vôňa, na druhom to, že zanecháva biele fľaky. Až som vyskúšala DOVE a ostala na ňom závislá 🙂 Na kozmetike DOVE frčíme celá rodina. Antiperspirant má čistú púdrovú vôňu, ktorú by som hneď brala aj ako parfém 🙂 Je veľmi jemný a šetrný k pokožke. V lete, keď sa človek viac potí, hlavne maminky s deťmi, keď musia za svojimi ratolesťami behať, tak odporúčam vyskúšať antiperspirant. Nedráždi pokožku a hneď po holení sa môže aplikovať. Dove sa mi stará aj o vlasy a celé telo. Ženy moje, neviem, či viete, ale firma DOVE robí aj testovačky, čo je úplná paráda. Kúpite si ľubovolný produkt DOVE, zaregistrujete bločik a zadarmo Vám pošlú produkt podľa vlastného výberu. Môžete tak vyskúšať niečo nové pre seba, alebo pre manžela či dieťa. Za toto im tlieskam 🙂👌 

    Také malé zhrnutie. Za mňa výrobky DOVE odporúčam. Veď som aj dovemaniačka. Prikladám aj pár fotiek. Ešte raz chcem poďakovať firme DOVE a Modrému koníku za túto možnosť. Ste super 😉 

    Ďakujem aj Vám, kočky, za prečítanie. 

    Za každý "lajk" poletí malé červené ❤️ 

    A čo vy ? Čo máte zo značky Dove najradšej ? Sprchac , antiperspirant , krém na ruky , vlhčené obrúsky alebo ....? Budem rada za každú vašu odpoved , a odmením vás srdiečkom ❤️Moje testovanie konci a recenziu napíšem už tento týždeň 😊#test_dove

    #test_dove 🤍💙A keďže dneškom končí testovanie a na rad príde recenzia odo mňa, pre Vás, pridávam ešte jednu fotku, a síce "Jeden za všetkých, všetci za jedného" 😃
    A či tento Dove antiperspirant naozaj právom stojí na čele tejto mojej armády, sa dozviete už čoskoro 💙🤍

    #test_dove 🤍💙🌾🌿Opäť potulky s ⒹⓄⓥⒺ🌿🌾💙🤍

    #test_dove
    Testovanie sa pomaly blíži ku koncu a ja už dôverne poznám týchto pomocníkov 🤔👍💙aaach tá vôňa 😊 v nasledujúcich dňoch napíšem článok o Dove 💙

    (2 fotky)

    #test_dove
    Nedeľné popoludnie v prírode ☀️ a nesmie chýbať môj nový favorit aby som sa cítila stále sviežo - antiperspirant Dove ❤️

    (2 fotky)

    #test_dove
    Upotení? Nie?
    Nie! S Dove antiperspirantom sa to dá 🚴‍♀️🚵‍♀️❤️

    Aj vy čakáte niekedy na večer, kedy si konečne vyložíte nohy zapnete telku , alebo zoberiete knihu do ruky ... v poslednej dobe mám strašne suché ruky , dôvodom sú určite aj všetky tie dezinfekcie, dezinfekčné prostriedky ... ale tento krém som si neskutočne obľúbila a ta kokosová vôňa je úžasná ... už ste skúšali kremy na ruky od Dove ?oblubili ste si ich ? Odpoved odmením ❤️
    Pekný večer dievčatá 😉 #test_dove

    Moj kupaliskovy tandem 😁 antiperspirant a sprchac Dove. Sprchac ma sviezu vonu aloe a je bez sulfatu 👌
    #test_dove

    nana305
    Správa bola zmenená    9. júl 2020    

    #test_dove
    Ďalší krásny deň s mojou rodinkou 👨‍👩‍👧
    Som veľmi rada že sme prvý krát navštívili Zoo Bojnice aj s našou dcérkou...a musím povedať že sme ju prešli úplne celú a antiperspirant Dove ma vôbec nesklamal... Celý čas som sa cítila sviežo a v pohode. Bez stresu či môžem zodvihnúť svoje ruky hore. 😊☀️❤️

    #test_dove

    Dnes výlet Strečno a Rozprávkový les s mojimi chlapmi, jeden hyperaktívny, druhý drevorubač, nabudúce beriem kolobežku 😂😂😂 no pri nich by som mohla aj dušu vypľuť 😀😀😀 záchrana bola antiperspirant Dove 👍😉 za mňa ozaj na jednotku 😊

    #test_dove
    Ⓓnešná mⓄja sⓥiⒺža bodka za dňom 🛀🚿💤

    Kokos mi nielen chuti ale aj uuzasne vonia 👌 Dove a jeho kokosovo mandlovy krem na suche ruky je jemny, hydratacny a nezanechava neprijemny lepkavy film na rukach 🙂
    #test_dove

    #test_dove 💙
    Krásna vôňa.... poznáte dove? Ktorý máte najradšej?ja milujem asi všetky,no naj sú antiperspiranty...mám veľmi rada tú typickú Dove vôňu 🥰
    Zvládnu aj záťaž a krásne voňajú aj potom 🌞😁

    (2 fotky)
    sugarbird
    Správa bola zmenená    5. júl 2020    

    Zaujíma má čo u vás nemôže chýbať v kabelke.. hmm? Napr keď idete na menšiu prechádzku .. odpoved odmením srdiečkom ❤️
    Ja som večer šla na menšiu prechádzku s mojim malým šibalom , keďže viem že neustále za ním behám , a možno sa pohojdávame na hojdackach spolu , antiperspirant nesmie chýbať nikdy ... Dove mám rada , používam či už sprchové , a teraz testujem antiperspirant ... mám rada tu cistu vôňu , žiadna násilná vôňa ... PS krém na ruky je úžasný ta vôňa kokosu 👌🏽 #test_dove

    ziiziii
    Správa bola zmenená    5. júl 2020    

    #test_dove Či je leto 🍒 a či mráz ❄️ Dove so sebou vždycky máš! S pozdravom Upachtená mama🙈😉
    Mám pocit, že s modrokoníkovským balíčkom mi prišlo do života aj najhektickejšie štvordnie za posledný polrok (no áno, áno, coronadays s online výučbami a deťmi na hlave, stole, svietidlách, vlastne v š a d e, nerátam). Lepší testčas nastať nemohol 🙂 My dnes už druhý výjazd 🤪 majte pekné a voňavé popoludnie!♥️