juliet221
    14. nov 2016    Čítané 68x

    Keď mi prišla IP, že som bola vybraná do testovania týchto výrobkov, bola som veľmi nadšená. Keďže mám 3 malé deti, škvrny máme na dennom poriadku. 31.10. nám dorazil balíček a rozbaľovanie bolo plné očakávania. Keďže som mala akurát veľkú haldu prádla tak sme sa pustili smelo do testovania.

    1. ako prvé sme testovali prať všetko do kopy. S veľkou opatrnosťou som k tmavému prádlu hodila iba 1 bezvýznamný uteráčik čo má syn v škole. Na moje veľké prekvapenie ostal biely aj keď sa pral s veľkou kopou tmavého prádla.

    2. ako druhé som si dala vyčistiť práčku. No keďže do vnútra nevidno a práčku mám pomerne novú, tak posúdiť neviem, no priečinky na prášok ostali ako boli.

    3. potom som vyskúšala prať biele. A pridala som na zašednutú bielizeň. No bohužiaľ 0 bodov. Prádlo ostalo také aké bolo.

    4. potom som vyskúšala dať k bielemu prádlu aj intesive white aj intesive white + stain remover no ani to nepomohlo ani na škvrny ani na zašednutú bielu bielizeň.

    5. nakoniec som vyskúšala dať spolu colour catcher aj colour catcher + stain remover a to opet farebnému pomohlo.

    #test_k2r
    Naše testovanie s K2r
    Tak aj ja s mojou rodinkou sme mali česť otestovať piatich pomocníkov v domácnosti, t.j. produkty značky K2r od firmy Henkel, ktorými sú :
    - WASHING MACHINE CLEANER 3v1.
    - COLOUR CATCHER + STAIN REMOVER
    - COLOUR CATCHER
    - INTENSIVE WHITE + STAIN REMOVER
    - INTENSIVE WHITE.

    Ako prvý výrobok sme sa rozhodli vyskúšať a otestovať K2r Washing Machine Cleaner 3v1, nakoľko našu práčku čakal náročný týždeň. Čistič práčky 3v1 mal za úlohu vyčistiť práčku, odstrániť vodný kameň a vrátiť jej sviežosť. V mojom prípade som sa najviac tešila na testovanie práve toho produktu, nakoľko moja práčka poslednú dobu dosť zapáchala a mala som pocit, že prádlo ktoré som po vypraní vytiahla, nebolo vôbec svieže, dokonca bolo dosť fľakaté.
    Vložila som jedno vrecúško, práčku som pustila na 60 stupňov a čakala. Po dokončení som s očakávaním otvárala práčku a hneď ma ovalila príjemná vôňa (žiaden ocot ani nič iné , po ktorom sa práčka musí ešte týždeň vetrať). Tento výrobok ma veľmi milo prekvapil, splnil čo sľuboval a odteraz bude naším verným pomocníkom aj naďalej.

    Ako druhé prišlo na rad testovanie K2r Colour Catcher + Stain remover. Tento produkt by mal zabrániť odfarbeniu oblečenia a odstrániť aj škvrny z oblečenia. Silné zloženie sáčkov (jedno balenie obsahuje 5ks) majú za úlohu zachytiť nežiaduce farby a špinu z oblečenia počas pracieho cyklu.
    Práčku som naložila rôznym oblečením, rôzne farby a dokonca som obetovala biele tričko, ktoré som predtým poliala mastným olejom a kečupom. Do bubna som vložila okrem jedného sáčka K2r Colour Catcher + Stain remover aj jeden papierik K2r Colour Catcher, ktorý mal za úlohu zabrániť zafarbeniu vecí.
    Po vypraní ma po otvorení práčky prekvapila naozaj svieža vôňa, ktorú som predtým necítila. Potom som postupne s očákavnaním vyťahovala prádlo, ktoré nebolo nijako zafarbené, takže papierik K2r Colour Catcher obstál na výbornú. Dôkazom bol zafarbený papierik. Čo sa týka trička, tak škvrna od kečupu úplne zmizla, no olejová škvrna tam bohužial zostala...na takéto škvrny je potrebné povolať ešte aj ďalších pomocníkov 🙂

    Ako posledné sme sa rozhodli otestovať túto dvojicu produktov : K2r Intensive White + Stain remover a tiež som pridala aj jeden obrúsok Intensive White. Nakoľko nemáme doma veľa bieleho oblečenia trvalo skoro týždeň, kým som zaplnila práčku. Tento výrobok mal za úlohu obnoviť bielu, ochrániť oblečenie pred zašednutím a tiež odstrániť škvrny z oblečenia.
    Po vypraní ma ale čakalo sklamanie. Tento produkt sa u nás vôbec neosvedčil. Aj napriek tomu, že papierik bol zafarbený a vrecúško tiež, veci vôbec neboli belšie, škvrny zostali a ani zašednutie nebolo odstránené. Takže nič z toho, čo tento výrobok sľuboval sa nekonalo. Jediným plusom bola svieža vôňa prádla.
    Na záver by som sa najprv chcela veľmi pekne poďakovať spoločnosti Henkel a modrému koníkovi za možnosť otestovať tieto výrobky. Bola to naša prvá skúsenosť s testovaním a poviem Vám, že by som si vedela predstaviť a rýchlo zvyknúť aj častejšie testovanie iných produktov 🙂 Do budúcna našimi pomocníkmi aj naďalej zostanú K2r Washing Machine Cleaner 3in1, K2r Colour Catcher + Stain remover a K2r Colour Catcher.

    (7 fotiek)
    vall1319
    12. nov 2016    Čítané 72x

    Moja recenzia výrobkov značky K2R

    Taaaaaaak a po týždni testovania môžem pridať aj aj svoju recenziu na výrobky značky K2R od firmy Henkel.
    Minulý týždeň v piatok nám ujo kuriér doniesol veľkú krabicu a moje drobce sa nevedeli dočkať, čo im to zase mama objednala.

    Otvárali, prevracali, prezerali, študovali, ovoniavali.... 😉

    A aké bolo ich sklamanie, keď zistili, že tentokrát to nie je nič pre nich, ale pre maminu... 😉 😉 😉 

    Ja som bola celá nadšená - že mi práve došli ďalší pomocníci do domácnosti.

     A   I D E   S A   T E S T O V A Ť ! 🙂

    Predstavujem Vám moju novú posádku kúpeľne :

    - INTENSIVE WHITE + STAIN REMOVER 

    - INTENSIVE WHITE

    - COLOUR CATCHER

    - COLOUR CATCHER + STAIN REMOVER 

    - WASHING MACHINE CLEANER 3v1

    Tak vitajte a cíťte sa u nás ako doma! 

    Ako prvé som testovala Washing Machine Cleaner 3v1

    Balenie obsahuje 2 vrecúška, ktoré sa vložia do bubna práčky, nastaví sa najvyšší stupeň prania ( zhora plnená práčka) a práčka sa pustí na najdlhší program. Tento produkt by mal predĺžiť životnosť práčky, vyčistiť všetky dôležité časti práčky, odstrániť vodný kameň a zvyšky pracieho prostriedku. U nás ostali viditeľné časti práčky také, aké boli predtým, ale vyplavilo to kopec malých čiastočiek špiny.

    A potom prišlo na rad biele prádlo a prípravky INTENSIVE WHITE + STAIN REMOVER a pre istotu som tam vložila ešte jeden obrúsok INTENSIVE WHITE

    Pustila som várku bielych košiel s nohavičkami s červeným lémom.

    Mala som trochu obavy, aby moj manžel nezúril, že má všetko v ružovučkých farbách.... 😉 😉 😉

    Ale biela, ostala bielou.... Dokonca z bielych košiel zmizol žltý nádych z golierov. 

    U mňa VEEEEEEĽKÁ SPOKOJNOSŤ !

    Tiež som k bielizni pridala svetlú plachtu, ktorú mi drobec zašpinil čokoládovou plnkou z buchty...

    Pomohlo - čokoláda zmizla bez následkov ... 😉

    Ako ďalší som testovala COLOUR CATCHER
    Zase spokojnosť, biela ostala bielou, béžová béžovou, ružová ružovou, modrá modrou.... Dokonca aj červené gaťky ostali červené (a nezafarbili zbytok bielizne). 

    Ďalším "pánom na holenie" bol výrobok Colour Catcher + Stain Remover...

    Najviac sa mi páči to, že môžem nahádzať všetko, čo mám v koši a prádlo nezmení farbu 😉 Tu bol ešte aj bonus - odstraňovač škvŕn. Bežné fliačiky odstránilo, ale priložila som aj synčekove obľúbené tričko, ktoré má fľakaté rukávy už dlhšie. Ale s týmto si ani tento výrobok neporadil.

    Určite si všetky produkty nechávam ako pomocníkov pri praní a nedovolím, aby mi tam v budúcnosti chýbali hlavne INTENSIVE WHITE + STAIN REMOVER a COLOUR CATCHER.

    Tieto 2 produkty ma presvedčili o tom, že ich určite kúpim aj nabudúce.

    Ďakujem  Modrému Koníkovi a spoločnosti Henkel, že som ich mohla vyskúšať.

    ĎAKUJEEEEEEM 🙂 🙂 🙂 

    zdenin
    9. nov 2016    Čítané 72x

    Testovanie kr2

    Po pár pokusoch o testovanie výrobkov sa aj mne podarilo sa zúčastniť sa a to s výrobkami kr2 od Henkel. Táto správa ma zastihla v detskej nemocnici tak som sa tomu potešila veď odtiaľ ponesieme kopec vecí na pranie.  Balíček prišiel  akurát ked sme sa vrátili domov tak sme išli s dcérkou rozbaľovať . Zásielka obsahovala  5 vecí  na testovanie : obrúsky Intensive White , vrecko Intensive White+Stain remover ,obrúsky Colour Catcher ,vrecko Colour Catcher+Stain remover a čistič práčky Washing machine Cleaner 3in1.

    1. Ako prvé sme testovali  vrecko s práškom na farebne Colour Catcher+ stain remover.

     Pripravila som si kôš z rôznych farieb oblečenia. Moja asistentka mi pomohla naložiť práčku a vložila obrúsok  zapli sme práčku a nechali prať.

    Výsledok bol dobrý oblečenie zostalo tak ako pred vypraním (samozrejme s rozdielom, že bolo čisté a voňavé ale farba zostala 🙂 ) Zafarbený bol akurát obrúsok. Pridala som tam extra špinavé  tepláky chcela vyskúšať či vyperie škvrny od malty, ale

    tie tam aj ostali ☹ asi na to treba ešte viac zbraní.

    2. Ako druhé som testovala biele vrecko s práškom (teda vrecko bolo modré)

    Intensive White+Stain remover.

    Na to som si išla vyzdvihnúť plášte do práce  plus laťkové  plienky ktoré používa moja Julinka ako uterák( väčšie ) a tiež ako mojkačik na spanie (menšie)

    Vypralo mi pekne či bolo belšie to neviem posúdiť zdalo sa mi rovnaké ale hlavne, že sa nezafarbilo s tou oranžovou. Na veľkej plienke bol fľak ten tam aj ostal, ale bol už staršieho dáta takže som ani nedúfala, že sa to vyperie. Obrúsok sa zmenil na bielu.

    3. Potom som skúšala obrúsky  Colour Catcher

    opäť som dala mix farieb vložila do práčky a spustila program veci boli pekne oprane a neboli zafarbene. Toto sa mi na tom páči lebo nemám šancu  nazbierať cca 7 kg bielizne rovnakej farby. Takže  s kľudom môžem farby pomiešať a prať plnú práčku.

     Na špinavšie veci (ja používam na manželove monerky ) odporúčam obrúsky s práškom na menej špinavé veci stačia tieto obyčajné.

    4. Na rad prišiel čistič práčky Washing machine Cleaner 3in1 píšu, že to čistí, odstraňuje vodný kameň a prináša sviežosť.  Keďže som pred tým prala montérky žiadalo si to vyčistiť práčku tak som využila možnosť otestovať tento výrobok. V návode bolo písane ( spredu plnene práčky) že treba obsah vrecka nasypať do práčky a spustiť program na bavlnu pri 60 stupňoch. po "dopraní" bola práčka na pohľad čistá a pekne voňala (vodný kameň neviem lebo to by som musela otvoriť a niesom montér pračiek na to sú iné testy 🙂)) 

    5. Posledne prišlo na radu  Intensive White obrúsok bol pekne modrý  dala som prať biele veci  par kúskov s čiernymi prúžkami. Po vypraní bol obrúsok biely a bielizeň tiež biela tak všetko ako má byť.

    Naše testovanie je na konci . Ďakujem firme Henkel a modrému koníkovi za to, že som sa mohla zúčastniť. Odporúčam vyskúšať tieto výrobky všetkým už hlavne kvôli koncu triedeniu bielizne.

    #test_k2r
    Konečne sa aj na mňa usmialo šťastie a vybrali mňa a moju rodinku do testovania výrobkov od firmy Henkel - K2r, a preto Vám veľmi pekne ďakujem. Jeden krásny deň dorazil balíček, ktorý obsahoval tieto výrobky – obrúsky COLOUR CATCHER, obrúsky INTENSIVE WHITE, sáčky INTENSIVE WHITE+ Stain Remover, sáčky COLOUR CATCHER + Stain remover a čistič práčky Washing machine Cleaner 3in1. Špinavej bielizne je u nás každý deň kopec, tak sme sa pustili do testovania.

    Ako prvé sme vyskúšali sáčky COLOR CATCHER + Stain remover (obrúsky proti zafarbeniu s odstraňovačom škvŕn). Mala som bielizeň rôznej farby, a kedže aj tmavé oblečenie, obávala som sa výsledku. Po dopratí som bola milo prekvapená,nežiadúce farby zosatali na obrúsku a biela bavlnená plienka zostala krásne bielou. Výrobok si však s fľakmi neporadil, fľaky na podbradníku zostali. ☹

    Obrúsky COLOR CATCHER (obrúsky proti zafarbeniu) super uľahčujú pranie, nemusíte bielizeň triedit, farby zostanú na obrúsku. Skúsila som oprat rôzne farby ale skutočne farba zostane na obrúsku. S týmto výrobkom som spokojná a určite ho budem používať.

    V našej domácnosti máme prevažne biele uteráky, tak výrobok INTENSIVE WHITE (intenzívna biela) ma potešil. S výsledkom som spokojná, uteráky majú žiarivú bielu farbu. Výrobok INTENSIVE WHITE + Stain Remover (intenzívna biela s odstraňovačom škvŕn) si hravo poradil s fľakmi od make up a riasenky na bielom uteráku. Uterák zostal krásne biely a po škvrnách ani stopa. Aj tieto výrobky budem určite používať naďalej.

    Kedže práčke dávame zabrať každý deň, dopriali sme jej relax s výrobkom Washing machine Cleaner 3in1. Neviem však posúdit, ako ju vyčistilo ale sviežo voňala a bubon sa leskol 🙂
    Chcela by som sa poďakovať, že naša rodinka mohla testovať tieto výrobky 🙂

    (7 fotiek)
    bendinko
    8. nov 2016    Čítané 102x

    "K2r-čistá a svieža bielizeň, alebo ako som testovala"

    Po pravidelnom zapájaní sa do výziev na testovanie a pravidelnom sklamaní z toho, že ma nevybrali, ma 24.októbra prekvapila IP s radostnou správou, že som bola vybraná na testovanie s K2r. Moja radosť bola neopísateľná a o to väčšia, že som mohla testovať produkty na pranie, ktoré ako správny puntičkár a pedant na dokonale vypranú bielizeň striedam a stále hľadám svoj TOP, s ktorým by som bola 100% spokojná. A tak mi neostávalo nič iné ako čakať ďalšiu správu o tom, že balíček je odoslaný a následne nasledovalo vyčkávanie kuriéra. Balíček dorazil 28.októbra a jeho obsah bol nasledovný:

    1. Colour Catcher+Stain Remover - obrúsky proti zafarbeniu a odstraňovač škvŕn

    2. Colour Catcher - obrúsky proti zafarbeniu

    3. Intensive White+Stain Remover - obrúsky na obnovenie bielej a odstraňovač škvŕn

    4. Intensive White - obrúsky na obnovenie bielej

    5. Washing machine Cleaner 3in1 - čistič práčky 3 v 1

    A testovanie mohlo začať 🙂

    Keďže spolu s balíčkom na pranie pribudlo do našej domácnosti aj chlapove špinavé pracovné oblečenie, voľba prvého nominanta na testovanie bola jasná:

    1. Colour Catcher+Stain Remover - tento výrobok sľubuje odstránenie škvŕn už od 30 stupňov a zároveň zabraňuje nežiadúcemu zafarbeniu oblečenia.  Krabička obsahuje 5 sáčkov s práškom, ktorý sa pred pridaním prádla dá do zadnej časti bubna.

    Už pri otvorení krabičky mi udrela do nosa tá krásna svieža nevtieravá vôňa, ktorú som pri týchto produktoch ocenila najviac. Test to bol určite záťažový, keďže škvrny od oleja, pneumatík a v neposlednom rade od smoly (neviem kde sa vzala, to bola aj pre mňa novinka, asi mm mení povolanie 🙂 nie sú tak ľahko oprateľné, veď posúďťe samy:

    Práčku som zapla na 60 a už len čakala ako test dopadne...

    ...Výsledok? Niečo pustilo, ale tie najodolnejšie škvrny ostali. Ale aj tak som spokojná, lebo pach pneumatík sa vytratil a aj oblečenie pôsobilo čistejšie ako obvykle. Ešte v krabičke ostalo pár vrecúšok, tak ich s nimi budem prať aj naďalej a pevne verím, že časom sa aj tie najodolnejšie škvrny poddajú a zmiznú.

    Bonus bol zafarbený obrúsok, ktorý zachytil farbu z oblečenia a vďaka nemu sa oblečenie nezafarbilo a zachovalo si svoju farbu.

    2. Colour Catcher - obrúsky proti nežiadúcemu zafarbeniu mi prišli vhod, keďže kôš na prádlo bol síce plný, ale nenazberalo sa mi dostatočné množstvo farebného no ani bieleho prádla. Obrúsky umožňujú prať bez triedenia bielizne a v krabičke ich nájdete 10 ks. Taktiež ich musíte pridať do zadnej časti bubna pred pridaním oblečenia. Zozberala som všetku odvahu a zmixovala som oblečenie. Najväčšie starosti mi robilo chlapove obľúbené svetlo šedé triko,ktoré sa pralo s mojimi novými bordovými nadkolienkami a ja som už v predstavách videla tričko s ružovým nádychom a následnú tichú domácnosť 🙂

    S malou dušičkou som čakala na vypnutie práčky a čo ma v nej čakalo? Mierne zafarbený obrúsok, no žiadne zafarbené oblečenie a vďaka tomu aj naďalej zhovorčivá domácnosť 🙂 Ba čo viac, biele ponožky sa mi zdali o niečo krajšie vyprané ako inokedy (viď. foto)

    3. Intensive White+Stain Remover - toto balenie obsahuje 5 modrých sáčkov s pracím prostriedkom, ktoré sľubujú odstránenie škvŕn už pri 30 sťupnoch a zároveň sa majú postarať o intenzívnu bielu farbu. Taktiež ako pri predošlých produktoch sa sáčok vloží ešte pred pridaním prádla do práčky, do zadnej časti bubna.

    Keďže som nemala dostatočné množstvo bielej bielizne, pridala som aj pár letných tričiek, ktoré mali v podpazuší fľaky od deodorantu, keďže bielu nosím v lete nonstop. Najprv som použila vrecko na žiarivú bielu, ktoré zároveň má aj odstraňovať škvrny.

    Po vybratí prádla z práčky nastalo veľké sklamanie. Škvrny ostali na svojom mieste, ani farba na bielizni sa nezmenila a to moje tričká nie sú nejak výrazne zašednuté. Jediné čo sa zmenilo, bola farba vankúšika,ktorý bol po vybratí biely namiesto modrého 🙂

    A tak som prádlo dala naspäť do práčky a tentokrát čisto s obrúskami na bielenie:

    4. Intensive White - v krabičke ich je 10 kusov a taktiež sa vkladá do zadnej časti bubna ešte pred pridaním prádla. Tentokrát som rozhodne očakávala aspoň menšiu zmenu vo farbe, keďže som v ňom prala 2x po sebe.

    No aj tentokrát tento výrobok pohorel na plnej čiare. Nekonalo sa nič, zbytočné druhé pranie a na foto presne vidno, ktoré triká sú novšie - belšie a ktoré sú staršie. Zašednuté ostali naďalej, o škvrnách nehovoriac a to mi ich  prášok z DM  krásne vybieli a aj škvrny zmiznú, keď bielizeň pred praním namočím (tentokrát som prala s Lanzou, aby som otestovala silu tohto prípravku). Jediné plus je opäť krásna svieža vôňa, inak na bielizni nevyčaroval nič, čo sľuboval. Za mňa rozhodne tento prípravok nie!

    Dnešným dňom som skončila testovanie a práčke dopriala relax a očistu v podobe tohto produktu:

    5. Washing machine Cleaner 3in1 - čistič práčky, ktorý:

    - čistí

    - odstraňuje vodný kameň

    - prináša sviežosť

    Balenie obsahuje dva sáčky. Sáčok sa vysype do bubna práčky (ak máte práčku z predu plnenú taktiež ako ja) a okamžite sa zapne na program bavlna na 60 stupňov.

    Pre tých, ktorý majú práčku plnenú zhora, obsah sáčku sa nasype do bubna, nastaví sa najvyššia možná teplota, maximálna hladina vody a najdlhší program prania.

    S výsledkom som bola spokojná. Práčka ostala krásne čistá, zbavená usadenín a bola prevoňaná krásnou vôňou, ktorá sa šírila po celej kuchyni, keďže práčku máme vbudovanú tam.

    Týždeň zaujímavého testovania mám za sebou a tak by som sa chcela modrému koníku poďakovať za možnosť testovať a samozrejme aj za to, že ma vybrali a tým mi umožnili rozšíriť môj obzor v pomocníkoch na pranie a zároveň nájsť si svojich obľúbencoch, ktorí nám nebudú v našom "arzenály" na pranie chýbať a už sa teším na ďalšiu výzvu, do ktorej sa rozhodne zapojím opäť.

    Za najväčšiu výhodu týchto produktov, prekvapivo nepovažujem ich praciu silu, ale ich sviežu vôňu, pre ktorú som ochotná zadovážiť si ich znova okrem prostriedkov na bielu bielizeň.

    Tak ak ste taktiež maniaci na vône ako ja, šup-šup do obchodov a vyskúšajte aspoň jeden z nich 🙂

    Pekný deň žienky a ďakujem, že ste sa dočítali až do konca mojej dlhej recenzie. Snáď bude pre vás prínosná tak, ako sú pre mňa prínosné ostatné recenzie.

    hanaim
    8. nov 2016    Čítané 135x

    Naše testovanie

    Najlepšia "ip-čka" je vtedy, ak odosielateľom je konik_testuje!

    A ani v tomto prípade to nebolo inak. Hneď som mala krajší deň a podelila sa s touto úžasnou správou s kamoškami.

    A už sa len čakalo, kedy kuriér donesie balíček a pojde sa testovať.

    Od toho dňa, kedy mi to koník oznámil som si povedala, že už neperiem a počkám na zázrak od firmy Henkel, ktorá vyrába tieto obrúsky.

    Akonáhle boli obrúsky doma, testovanie sa začalo!

    1.

    Colour catcher + Stain remover

    Prvá vec, ktorú som otestovala boli sáčky na zachytávanie farieb pri farebnom oblečení a odstraňovač škvŕn v jednom.

    V krabičke sa nachádza 5 sáčkov naplnených práškom. Krabička po otverení príjemne sviežo voňala.

    V zabudnutej krabici som našla oteplené nohavice - moje a manželove, no po otvorení som bola zhrozená, kedže sa na nohaviciach objavila pleseň.

    Hneď som naplnila práčku a dala dovnútra jeden sáčok. Zapla som práčku na 60 stupňov.

    Po vypratí prádla si nohavice zachovali svoje farby, fľaky a stopy po plesni neboli a jediné, čo ostalo zafarbené bol vyprazdený sáčok odstraňovača škvŕn.

    Color catcher

    Ďalej nasledovalo pranie klasickej bielizne s normálnym zašpinením. Prádlo z koša som už iba potriedila na farebné a biele.

    Všetko, čo som mala v koši som dala spolu do práčky - miešala som rôzne farby - zelená, červená, čierna, oranžová, bordová, hnedá.

    Prihodila som jeden obrúsok na farebne prádlo - stop zafarbeniu, zapla práčku opäť na 60 stupňov a prala.

    V krabičke sa nachádza 10 obrúskov bielej farby. Obrúsky majú príjemnú vôňu.

    Po vytiahnutí prádla som bola maximálne spokojná. Všetko prádlo si zachovalo svoju farbu a opäť, jediné, čo ostalo zafarbené bol obrúsok.

    2.

    Intensive white

    V krabičke sa nachádza 10 obúskov modrej farby s veľmi príjemnou vôňou. Krabička má praktické otváranie.

    Obrúsky aj po týždni otvorenej krabičky stále príjemne voňajú.

    Intensive white + Stain remover - v krabičke sa nachádza 5 sáčkov, ktoré sú naplnené práškom, opäť s jemnou príjemnou vôňou.

    Už mi ostalo v koši na špinavé prádlo iba prádlo bielej farby. Hneď som naplnila práčku a keďže na bielom prádle vidieť zašpinenie viac,

    prihodila som opäť jeden obrúsok na oživenie bielej - Intensive White a opäť som dala jeden sáčok odstraňovača škvŕn na biele prádlo - Stain remover.

    Zapla som práčku na 60 stupňov a už len čakala.

    Prádlo z práčky bolo pekné žiarivé a najviac som sa potešila ponožkám, ktoré vyzerali ako nové a utierkám na riad, kde krásne zmizlo znečitenie a ostali pekne biele.

    Počas týždňa testovania išla naša práčka iba 3x za celý týždeň. To sa ešte nestalo! Mám doma 3 malé deti - 1, 2 a 3 ročného. Práčku som zapínala každý jeden deň.

    Tieto obrúsky mi umožnili dať všetko farebné prádlo spolu, čo mi znížilo náklady a námahu s triedením a lámaním si hlavy, či možem dať žltú, hnedú, červenú a čiernu farbu spolu do práčky.

    Je to veľká pomoc v domácnosti. Mám práčku na 7kg a niekedy som čakala veľmi dlho na môj obľúbený bordový sveter, ktorý som nemala s čím dať do práčky.

    A neraz sa stalo, že manžel na kraťasy horčicovej farby čakal celé mesiace...

    A moja výhovorka bola: nemám to s čím dať prať. Odteraz je táto veta u nás minulosťou 😀

    3.

    Washing machine Cleaner 3in1

    Ako posledný výrobok som vyskúšala Washing machine Cleaner 3in1 - Čistič práčky, ktorý čistí, odstraňuje vodný kameň a prináša sviežosť.

    V krabičke sa nachádzajú dva sáčky s tymto práškom.

    Prášok stačí otvoriť a nasypať do bubna, zapnúť práčku na 60 stupňov.

    Kedže naša práčka ma asi mesiac nemohola som otestovať, či ju prášok naozaj vyčistil, ale jednu vec som predsa otestovala a to, že prášok po vypratí naozaj priniesol sviežosť.

    Voňala nielen cela práčka, ale celá kúpelňa.

    Naozaj ta vôňa je veľmi svieža, príjemná a vonia po čistote 🙂

    Ďakujem veľmi pekne za možnosť testovať tieto výrobky, ktoré naozaj šetria čas a peniaze. Ostávam verná a odporúčam naozaj každému! 😉

    carmen238
    7. nov 2016    Čítané 106x

    Naše testovanie s K2r 🙂

      Minulý týždeň sme trávili testovaním skvelých výrobkov od firmy Henkel - K2r. Veľmi pekne ďakujeme Henkel a Modrý koník, že sme mohli práve my testovať tieto výrobky. Najväčšiu radosť mal synček Tobias, ktorý mal z balíka veľkú radosť a samozrejme, že hneď chcel aj vidieť čo sa v balíku nachádza. Balík obsahoval 5 výrobkov - obrúsky Intensive White , vrecúška Intensive White+Stain remover,obrúsky Colour Catcher, vrecúška Colour Catcher+Stain remover a čistič práčky Washing machine Cleaner 3in1. Takto to u nás prebiehalo 🙂

    1. Obrúsky Colour Catcher

    - sme skúsili ako prvé, keďže som potrebovala vyprať farebné prádlo. Nazbieralo sa mi tmavé modré, červené a šedé, ktoré by som ako obvykle rozdelila podľa farieb, ale chcela som vyskúšať tieto obrúsky a tak som ich dala s obavami do práčky spolu a vložila aj biely obrúsok proti zafarbeniu.

    Výsledok? Prádlo sa nezafarbilo, zachovalo si farby a obrúsok som vybrala zafarbený do fialova.

    Bola som milo prekvapená, pretože už nemusím čakať s praním kým nazbieram prádlo v rovnakej farbe, ale môžem prádlo bez obáv miešať. Ak ich porovnám s obrúskami inej značky tak tieto sú väčšie a krásne voňajú. Za mňa určite odporúčam a ak už nechcete triediť farebné oblečenie pred praním tak si kúpte obrúsky Colour Catcher proti zafarbeniu prádla. Obrúsky vám chránia oblečenie pred zafarbením, šetria váš čas a peniaze vďaka tomu, že umožňujú prať bez triedenia. Balenie obsahuje 10 obrúskov.

    2. Washing machine Cleaner 3in1

    - dopriali sme "relaxačný kúpeľ" práčke, keďže perieme často. Čistič práčky sme vyskúšali nasypaním obsahu vrecúška do bubna práčky a spustili program na pranie bavlny na 60°C. 

    S výsledkom som spokojná, práčka je čistejšia a ak je čistá práčka tak je čisté aj prádlo. Čistič práčky K2r prináša sviežosť a čistí všetky dôležité časti práčky, odstraňuje vodný kameň aj zvyšky pracieho prostriedku a aviváže. Balenie obsahuje 2 vrecúška. Ako prevencia by sa mali používať každé 3 mesiace alebo po 40 cykloch prania. 

    3.Intensive White+Stain remover

    - obrúsky 2v1, ktoré obnovujú bielu a odstraňujú fľaky som použila na manželove zažltnuté tielka a tričká, ktoré som mala odložené vo vákuovom vreci. Kvôli lepšej viditeľnosti zažltnutia som na kôpku tričiek dala kancelársky papier. Rozdiel farieb je myslím veľmi dobre vidieť 🙂 Bez namáčania alebo predpierania som ich dala do práčky s modrým voňavým vrecúškom. 

    S výsledkom som veľmi spokojná a príjemne prekvapená, pretože rozdiel je viditeľný. Prádlo je bielšie a zažltnutie zmizlo. Určite odporúčam.

    Silné zloženie vrecúška obnovuje bielu a zachytáva nežiadúce nečistoty počas prania, čím chránia prádlo pred neželaným zošednutím a je účinné proti škvrnám už od 30°C. Balenie obsahuje 5 voňavých vrecúšok. 

    4.Colour Catcher + Stain remover

    - som si vybrala na farebné detské oblečenie, modré + červené a pridala som aj farebné tielko s bielou farbou, ktoré malo 2 fľaky od džúsu. Bežne oblečenie s fľakom prv namočím, použijem odstraňovače škvŕn a až tak periem v práčke, ale keďže som chcela otestovať toto vrecúško tak som ho dala do práčky. 

    Obávala som sa ako dopadne tričko s bielou farbou.Nezafarbilo sa, ale žiaľ aj fľaky zostali. Zrejme sa budem musieť vrátiť k môjmu starému spôsobu odstraňovania škvŕn.

    Oblečenie sa nezafarbilo navzájom a farba sa zachytila na obrúsok, z bieleho sa stal fialový.

    Vrecúško zabraňuje nežiadúcemu zafarbeniu oblečenia a prináša počas prania maximálnu ochranu pred neželaným zafarbením, pričom farby oblečenia ostanú žiarivé a je účinný proti škvrnám už od 30°C. Balenie obsahuje 5 vrecúšok. 

    5. Obrúsky Intensive White

    - tieto obrúsky som testovala s ďalšími telkami, ktoré boli zažltnuté a mali fľaky od dezodorantu. Po vypratí boli bielšie, ale fľaky zostali. Na škvrny je lepšie použiť vrecúško Intensive White+Stain remover.

    Intensive White sú obrúsky, ktoré chránia pred zašednutím - silné zložky zachovávajú bielu farbu bez poškodenia vlákien. Balenie obsahuje 10 obrúskov.

    Ešte raz ďakujem za možnosť testovať tieto výrobky a určite si u nás nájdu svoje miesto 🙂

    #test_k2r Ako posledné som testovala obrúsky Intensive White, ktoré chránia oblečenie pred zašednutím a zachovávajú farbu žiarivú bielu. Ja som ich skúsila na tielka, ktoré boli zažltnuté a mali fľak od dezodorantu. Tielka po vypratí trochu zbeleli,ale fľaky zostali tak nato vyskúšam ešte vrecúško Intensive White+Stain remover, ktoré obnovuje bielu a zároveň odstraňuje škvrny 🙂

    #test_k2r Prala som farebné detské oblečenie modré + červené a pridala som aj farebné tielko s bielou farbou,ktoré malo fľaky od džúsu, viď.foto. Oblečenie s fľakmi vždy najprv periem ručne s rôznymi odstraňovačmi škvŕn, ale keďže som chcela vyskúšať tento odstraňovač škvŕn na farebné prádlo tak som ho dala rovno do práčky a čakala na výsledok 🙂 Žiaľ, asi sa budem musieť vrátiť k môjmu spôsobu odstraňovania škvŕn pretože škvrna zostala na tričku,ale na druhej strane som rada,že sa oblečenie navzájom nezafarbilo a všetka farba sa zachytila na obrúsok ako vidno na fotke 🙂 Najviac som sa obávala o tričku s bielou farbou,ale aj to si zachovalo svoje farby.

    (4 fotky)

    #test_k2r Aj tento produkt obstal na jednotku. Uterák špinavý od make up a riasenky a po vyprati krásne biely 🙂

    #test_k2r dnes som testovala vrecúško s bieliacim efektom a odstraňovačom škvŕn. Tento prípravok mi prišiel práve vhod,keďže som z vákuového vreca vybrala manželove tričká a vo vreci zožltli. Bez namáčania alebo predprania som ich dala do práčky spolu s týmto modrým obrúskom a výsledok vidíte na druhej fotke. S výsledkom som spokojná pretože prádlo je bielšie aj keď som neverila,že tieto tričká ešte vyperiem. Za mňa určite odporúčam 🙂

    (2 fotky)

    #test_k2r Dnes som dopriala práčke relaxačný "kúpeľ" alebo očistnú kúru s týmto čističom práčky 3v1, ktorý prináša sviežosť a čistí všetky dôležité časti práčky, odstraňuje vodný kameň aj zvyšky pracieho prostriedku a aviváže. Ja som s výsledkom spokojná lebo práčka je určite čistejšia a tým je čistejšie aj prádlo 🙂

    #test_k2r Keďže práčke dávame zabrať,tak sme jej dopriali včera relax s týmto produktom 🙂

    #test_k2r Testovanie som začala s obrúskami zabraňujúcimi zafarbeniu oblečenia 🙂 Nezvyknem farebné prádlo miešať, ale väčšinou vždy periem tmavé, červené a šedé zvlášť, ale keďže som chcela otestovať tieto obrúsky tak som prádlo prala spolu a výsledok? Prádlo sa nezafarbilo a obrúsok som vybrala zafarbený do fialova (viď foto č.2) takže už nemusím čakať s praním kým nazbieram viac kúskov jednej farby, ale kľudne môžem prať farebné prádlo spolu bez obáv 🙂 s výsledkom som spokojná a ak ich môžem porovnať s obrúskami inej značky tak obrúsky Colour Catcher sú väčšie. Za mňa jednoznačne odporúčam 🙂 ak už nechcete triediť farebné prádlo kúpte si určite tento výrobok 🙂

    (2 fotky)

    #test_k2r začíname s testovanim 🙂

    #test_k2r
    Balíček prišiel. Už je oň zaujem. Akurat sme prišli s nemocnice tak máme horu prádla (či bielizne) na testovanie 😎🤗

    (5 fotiek)

    #test_k2r Balíček dorazil 🙂

    #test_k2r už aj nám dorazil balíček a môžme začať testovať 🙂 práve včas, prádlo už čaká 🙂

    konik_testuje
    14. okt 2016    Čítané 8782x

    Vaše skúsenosti s K2r

    Triedenie prádla na kôpky, hľadanie stratených ponožiek, manželovo spodné prádlo, bodyčká,… Ach, je to vaša denno-denná realita, všakže? A najhorší na tom všetkom je fakt, že sa tento cyklus: ´pranie, sušenie a žehlenie´, neustále opakuje a vy už máte pocit, že je to nekonečný proces, ktorému niet konca.

    Nemusí to však tak byť. Spoločnosť Henkel vám prináša pomocníkov značky K2r, ktorí vám pri praní pomôžu a ušetria vám z každého “pracieho” dňa veľa času. Vítame vás pri novej výzve skúseností a predstavujeme vám výrobky, ktoré budete môcť nasledujúce týždne testovať.

    Čo testujeme:

    Colour Catcher (obrúsky proti zafarbeniu) - chránia vaše oblečenie a šetria váš čas a peniaze vďaka tomu, že umožňujú prať bez triedenia. Ich použitie je veľmi jednoduché: jeden obrúsok vložíte do práčky, v ktorej máte oblečenie všetkých farieb. Obrúsky fungujú ako magnet na uvoľnené farby a špinu behom pracieho cyklu. K dispozícii je varianta s 10 a 20 kusmi. Sú vyrobené z čisto prírodných materiálov, recyklovateľné a biologicky odbúrateľné.

    Intensive White (Intenzívna biela) - obrúsky, ktoré chránia biele prádlo pred zašednutím. Je to výborný pomocník, ak svoje biele prádlo nechcete vystaviť iným farbám a zároveň chcete zvýšiť jeho žiarivú belosť. Unikátne zloženie neutralizuje čiastočky nečistoty z vody, čím počas  každého prania chráni vlákna pred zašednutím. Balenie obsahuje 10 obrúskov.  

    Colour Catcher + Stain remover (obrúsky proti zafarbeniu s odstraňovačom škvŕn) - je výbornou kombináciou, ktorá má hneď dva účinky v jednom: zabraňuje nežiaducemu zafarbeniu a odstraňuje škvrny. Balenie obsahuje 5 sáčkov, ktoré si poradia aj pri nízkych teplotách.

    Intensive White + Stain remover (Intenzívna biela s odstraňovačom škvŕn) - domáci pomocník, ktorý zaisťuje bieliaci efekt a ešte aj odstraňuje škvrny. Práve s tými bojuje už od teploty 30C°. Okrem toho má ešte jeden bonus: je vhodný aj na ručné pranie.

    Washing machine Cleaner 3in1 (čistič pračky) - čistí vašu pračku, odstraňuje z nej vodný kameň a prináša sviežosť. Taktiež odstráni aj zvyšky pracieho prášku a aviváže, pričom jeho použitie je veľmi jednoduché.

    Koho hľadáme:

    Hľadáme 20 žien, ktoré sú odhodlané skoncovať s triedením prádla a už ich nebaví bojovať so škvrnami. Hľadáme ženy, ktoré si dajú záležať na recenzii, ktorú zverejnia vo svojom blogu a vo fóre - tá by mala byť plná fotografií, názorov a postrehov na testovanie produkty.

    Ako sa zapojiť:

    Zapojíte sa veľmi jednoducho. Napíšete komentár pod tento článok, ktorým budete odôvodňovať, prečo práve vy by ste mali získať testovací balíček. Čas na napísanie komentára máte do nedele 16.10.2016.

    Ak sa chcete dozvedieť viac, prečítajte si článok o projekte "Vaše skúsenosti so značkou". Ak nám chcete povedať, čo by ste rady testovali, pozývame vás do oficiálnej skupiny o testovaní na koníku.

    Majte sa krásne,

    Váš konik_testuje

    ——

    Podmienkou výberu je napísanie recenzie, ktorá bude následne zverejnená ako článok na blogu a v príslušnom vlákne vo fóre.

    Aj vám sa stáva, že nie ste spokojné so stavom svojho prádla a bielizne po jeho vybratí z práčky? Tak to nie ste samy. Preto vám prinášame na testovanie balík produktov K2r od spoločnosti Henkel 🙂

    Tento týždeň si však zasúťažime o tri srdiečka. Viete koľké narodeniny spoločnosť Henkel bude oslavovať?

    Píšte nám sem komentáre a my už 10.10. 2016 zverejníme výzvu.

    #test_k2r