kuratko83
    10. máj 2017    Čítané 211x

    Testovanie Sedmokrásky

    Ahojte dievčatá, mamičky, žienky vlastne všetky ktoré ste netestovali s Manufakturou. Napísala som pre Vás dlho očakávanú recenziu na Anti-aging sérum na okolie očí a pier. Modrý koník vyhlásil, že hľadá 10 žien vo veku od 25 rokov, ktoré trápia vrásky okolo očí a pier. Nakoľko mám 32rokov a aj mňa už život poznačil prvými vráskami (hlavne okolo očí) tak som neváhala a prihlásila som sa. Aj tak som si povedala, že pravdepodobnosť, že ma vyberú je veľmi malá... Ale nebola. 

    Týmto chcem poďakovať MK, že ma vybrali na testovanie s Manufakturou.

    Od puberty mám veľký problém s pleťou. Akné ma trápilo polovicu môjho života, preto som používala rôzne kozmetiky ako Bioderma, Alcina, Mary Kay. Pleť sa stabilizovala asi až po druhom pôrode, ale začali sa pridružovať moje prvé vrásky okolo očí ale aj pier. Anti-aging je môje prvé sérum na vrásky. 

    Keď mi ho kuriér priniesol bola som veľmi zvedavá a nedočkavá. A týmto dňom sa začalo moje testovanie s Manufakturou.


    Keď som ho vybalila z krabičky očaril ma krásny dizajn balenia. Niečo nové, neobvyklé, originálne, ale hlavne hygienické. Sérum sa nanáša priamo cez aplikátor s kovovým zakončením. Vďaka kovovému zakončeniu, ktoré mierne chladí, sa sérum dostatočne v masíruje do pokožky.

    Neváhala som a začala som študovať zloženie séra. Je to jedinečné omladzujúce, hydratačné, zpevňujúce a revitalizačné sérum na okolie očí a pier s výťažkom sedmokrásky, kyseliny hyaluronovej a koenzymu Q10. Sérum má príjemnú jemnú vôňu. Mám rada ak výrobky nie sú veľmi parfumované a toto mi ozaj vyhovovalo. Konzistencia je jemná krémová, ľahko roztierateľná. Nelepí sa, ale pekne sa vsaje do pokožky a zanechá na pokožke jemný film. Mala som pocit, že po každom nanesení je moja pokožka napnutá a spevnená. 

    Anti-aging sérum pochádza z radu Sedmokráska, ktorý sľubuje 7 sedmokráskových špecialít:

    • hydratáciu
    • omladenie
    • spevnenie
    • regeneráciu
    • upokojenie
    • výživu
    • rozjasnenie

    Po dvoch týždňoch môjho testovania môžem len povedať, že som na vlastnej koži zažila 7 divov sveta, teda 7 sedmokráskových špecialít. Moja pokožka okolo očí a pier je hydratovaná, vyživená, spevnená, zregenerovaná a tým pádom aj viditeľne omladená. Vrásky sa zjemnili a sú menej viditeľné. Pokožka okolo očí a úst pôsobí upokojene a rozjasnene. Som nad mieru spokojná čo toto sérum dokázalo za 14 dní. Určite budem používať aj naďalej.

    Anti-aging sérum odporúčam vyskúšať všetkým, ktorí majú vrásky okolo očí a pier.

    nugat
    9. máj 2017    Čítané 546x

    Ľúbi ma, neľúbi ma. Ja ľúbim.

    Každý deň sedím v práci pred počítačom, momentálne sa každý deň po práci učím, čo znamená, že opäť sedím pred počítačom alebo nad knihami. A vlastne, mojim najobľúbenejším koníčkom je čítanie kníh, takže opäť čo? Namáham oči.

    Oči si namáham veľa, prakticky denne. Preto sa o ne starám nielen stravou a vitamínmi, ale aj kozmetikou. Nechcem, aby pokožka okolo očí a na viečkach vyzerala zle a unavene, mám len 24 rokov, na vrásky mám ešte čas. No takým tým drobným sa nevyhnem. Chichotavé vrásky mám v kútikoch očí aj v úsmeve, mám kruhy pod očami a oči niekedy ráno opuchnuté, no fotoaparát odmietol detailne spolupracovať, aby som vám to dokázala.  

    Veľmi rada vám zhrniem moje testovanie Anti-aging séra na okolie očí a pier so sedmokráskou, Q10 a kyselinou hyalurónovou od českej značky Manufaktura, ktoré by malo riešiť vyššie spomenuté problémy krásy.

    Značka Manufaktura mi je dobre známa, pretože ju mám veľmi rada. Je založená na tradičných prírodných surovinách, ktoré sa nachádzajú v prírode kúsok od nás, v Českej republike. Okrem toho, že všetko z ich sortimentu krásne vonia a dobre sa používa, má aj všetko krásny design. A ja ako správna kozmetická maniačka, oceňujem kombináciu toho najlepšieho.

    Nepoznáte Manufakturu? Tu nájdete zoznam ich predajní na Slovensku.

    Sérum som testovala viac ako dva týždne, čo je relatívne krátka doba, no môžem bez mučenia vyhlásiť: ÁNO, stojí za to. Pomáha.

    Nanášala som si ho na okolie očí každé ráno a každý večer vrámci mojich kozmetických seáns, ktoré nevynechávam za žiadnych okolností. Sérum má príjemnú konzistenciu, nevtieravo vonia a čo je, predovšetkým ráno, podstatné, môžem si do 5 minút naniesť make-up a nežmolí, netrúsi sa.

    Na okolie pier som ho nenanášala tak poctivo, vynechávala som ho ráno, pretože podstatnejšia je pre mňa oblasť očí. Okolie očí sa mi zdá jemnejšie, hydratovanejšie, kruhy pod očami sú menej výrazné, opuch ráno rýchlo zmizne, čo pripisujem aj vhodne zvolenému materiálu obalu séra - kovovej špičke, ktorá príjemne chladí.

    A ako by som zhrnula jeho výhody a nevýhody?

    Výhody:

    • nelepí, nežmolí, netrúsi sa,
    • neťahá okolie očí,
    • neštípe (nešikovnosťou sa mi dostalo do očí a neštípalo, no neštípe ani na mojej pokožke),
    • príjemná vôňa,
    • praktický tvar,
    • skladnosť,
    • design obalu,
    • prírodné suroviny,
    • obľúbená značka,
    • hygienickosť (netreba do séra vkladať prsty),
    • celý rad Sedmokráska mi je veľmi sympatický.

    Nevýhody:

    • prvé otvorenie a vytlačenie potrebnej dávky je komplikované,
    • balenie je tak skladné (drobné), že mi na poličke vždy padne a zhodí aj niečo iné,
    • pri vytlačení väčšieho množstva sa veľmi dlho vtiera do pokožky,
    • osobne neviem porovnať s inými sérami, pretože som mladá, nie je to must have kozmetika, ešte ju asi nepotrebujem (ale chcem).

    A keďže my ženy chceme byť stále krásne a mlado vyzerajúce, našla som pre vás/nás niekoľko tipov boja za večnú mladosť a krásu pleti:

    1. Pokožku treba chrániť. V lete proti UV žiareniu, v zime proti mrazom a chladu rôznymi druhmi krémov. (Slnko však svieti aj v zime!)
    2. Fajčenie je out a trápne. Keďže som nikdy v živote nefajčila, tak tento bod spĺňam viac ako výborne.
    3. Nežmúrte, nehnevajte sa. Keď už vrásky, tak od úsmevu a smiechu ako od večného zachmúrenia a zazerania po druhých.  
    4. Pite veľa vody, jedzte veľa ovocia. Ak máte problém vypiť pohár vody za jedno doobedie, neškodíte len svojej pokožke, ale zdraviu celkovo, takže si dajme jeden trojdecový. Na zdravie!
    5. Krémy, masky, séra, make-up. To všetko je pre krásny vzhľad žiaduce, ale netreba zabúdať na to najpodstatnejšie - odličovanie a čistenie pleti.

    Slovo na záver:

    So sérom som skutočne spokojná a po jeho spotrebovaní si kúpim aj ďalšie balenie, pretože mi vyhovuje a myslím, že je vhodnejšie skôr pre mladšiu pleť, ako pre zrelšiu, i keď ja mám veľmi mladú pleť. Rad Sedmokráska ma natoľko zaujal, že produkty na pleť rozšírim o Peelingovú hydratačnú pleťovú masku so sedmokráskou a kyselinou hyalurónovou a zaujal ma tiež Osviežujúci bylinný sirup so sedmokráskou, materinou dúškou a citrónovou trávou. 

    Mňam, také dobré chladivé osvieženie bude nielen chutné, ale aj prospešné pre moju pleť.

    Ďakujem Manufaktura, ľúbim ťa,

    Petra

    dominika_sk
    9. máj 2017    Čítané 485x

    Ako som si uvedomila, že to potrebujem aj keď mám len 26

    Obyčajne sa nezpájam do zdieľacích súťaží ani do testovania rôznych produktov, ale manufaktúra ma ako mamu zaujala lebo je to kategória produktov trošku drahších a nie každá z nás si môže dovoliť platiť a testovať kozmetické výrobky.

    Povedala som si teda že to skúsim a vyšlo to.  O pár dní mi prišiel balíček s decentným balením tohoto kozmetického produktu a keďže synove ruky boli rýchlejšie ako moje, z balenia ostali len útržky a zistila som že na "tyčinke" nie je popis ako ju mám používať.

    Je to najlepšie ráno? Večer? Alebo niekoľkokrát za deň? Masáž aplikátorom má trvať minútu, dve, tri? No nevadí, oficiálna stránka manufakúry určite bude písať viac, ale na moje prekvapenie sa ani tu nenechádzali informácie ako často treba nanášať krém a ani v akej vrstve. Takže to ostalo jedine na mojej ženskej intuícii, a teda krém som nanášala okolo očí a pier v tenkej vrstve krúživými pohybmi dvakrát denne ráno pred líčením a večer pred spaním asi minútu každé oko a pol minúty okolo pier.

    Krém sa nanáša veľmi dobre vďaka svojej redšej konzistencii, nenecháva mastnú pokožku a rýchlo sa vstrebáva, aplikátor je šikovná vec, vďaka ktorej som nevytlačila z tuby príliš veľa krému zbytočne a navyše sa s ním veľmi dobre a presne nanáša.

    Ako bonus tento produkt krásne a nenásilne vonia. Kým som začala hodnotiť nejaké účinky, dala som tejto značke týždeň čas, aj keď prvý dojem je rozhodne dôležitý.

    Po použití som od začiatku videla že koža okolo očí je pružnejšia, vypnutejšia, zmizli opuchy viečok a koža bola vláčna a hydratovaná. Poctivo som pristupovala k dodržiavaniu ranného aj večerného rituálu, ale dlhodobejší výsledok som si zatiaľ nevšimla. Ani po dvoch týždňoch.

    Z môjho pozorovania môžem povedať, že účinok vidno počas troch až štyroch hodín od aplikácie, potom ho treba naniesť znovu, najmä ak sa používa na zmiernenie opuchov. 

    Na záver by som dodala, že tomuto produktu by som dala 8 bodov z 10. Mínus jeden bod za cenu 13,15 € za 8 ml a mínus druhý bod za krátkodobý účinok.

    andulienka431
    9. máj 2017    Čítané 104x

    Testovanie Manufaktura

    Dovoľte mi, aby som aj ja napisala par riadkov k testovaniu sera od manufaktury. Dnes sú to 2 týždne, čo som bola zapojená do testovania Anti-aging séra českej značky Manufaktura. Je to síce eeštete krátka doba, aby bolo niečo poznať, ale za to sa cítim vždy po nanesení tohto krémiku super sviežo. Pokožka je celý deň perfektne vláčna.

    Sérum sa perfektne nanáša, na konci tuby ma kovový aplikátor, ktorý perfektne chladí... Séra stačí naniesť naozaj málo, na pokožke sa perfektne rozotiera. Za tieto 2 tyždne som ani raz nevstala s opuchnutými očami. Čo sa mi pri inych krémoch stáva dosť často. Krém sa mi dokonca 2x dostal do očí a prekvapilo ma, že ma neštípali.

    Obal má u mna 1*, nič prehnané prečačkané, priam elegantne. Sérum je drobné, nezaberie takmer žiadne miesto na poličke, ani v kabelke Má príjemnú voňu.


    Za mňa môžem sérum určite odporučit a určite ho budem pouzivať aj naďalej. U mňa žiadne negatívum.

    silvia31
    7. máj 2017    Čítané 202x

    Boj s mimickými vráskami

    "Krásny den 🙂 Ťahá mi na 15, ale už druhýkrát v živote. A po druhom pôrode začínam evidovať, že ani tie moje plné líčka nevedia bojovať so začínajúcimi vráskami - asi by som sa ani smiať nemala, ale keď ja bez smiechu žiť neviem, tak ma, prosím, vyberte 🙂 Ďakujem"

    Takže takto nejak som sa dostala k testovaniu Anti-aging séra na okolie očí a pier so sedmokráskou, Q10, kyselinou hyalurónovou od značky Manufaktura. Od nich poznám hlavne krémy na ruky, vždy keď idem okolo predajne, priláka ma krásna vôňa aj spoza rohu - tak som bola veru zvedavá, čo to bude za "zázrak".

    Balíček dorazil expresne rýchlo kuriérom, čo ma potešilo a aj dcérku, ktorej sa pozdávala krabica (podľa mňa príliš veľká na tak drobný produkt v nej).  Ale ja mám hodnotiť hlavne obsah krabice, takže poďme na to 🙂 

    Obal:

    Krásna krabička posiata sedmokráskami, balenie séra - veľmi sympatické, praktické - balenie je vhodné do kabelky, či kozmetickej taštičky, má 8 ml a je vo forme akoby pera - chvíľku som "maturovala" pri prvom použití, trvalo dlhšie, kým sa mi podarilo prvýkrát vytlačiť si z aplikátora sérum (spočiatku som si myslela, že mám chybný kus, ale po viacnásobnom stlačení sa sérum objavilo a už s tým nebol problém - bol to znak, že je to nové balenie).

    Sérum má chladivý kovový aplikátor, ktorý má napomáhať stimulovať mikrocirkuláciu a znížiť opuchy okolo očí - čo môžem naozaj potvrdiť. 

    Prvá aplikácia mi teda trvala dlhšie - na vyčistenú pleť okolo očí a pier som si naniesla pomocou aplikátora malé množstvo séra a vmasírovala krúživými pohybmi - používala som každé ráno a večer.

    Aplikátor má chladivý efekt, čo mi vyhovovalo, samotné sérum má veľmi príjemnú konzistenciu, je ľahké, nie mastné, nelepí sa, naozaj ľahko sa vstrebáva, netreba si ho vytlačiť príliš veľa.

    Po nanesení ostala pleť hydratovaná, mierne lesklá - rozžiarená, mala som z toho veľmi fajn pocit, žiadne pnutie, pálenie, ťahanie - podľa mňa je vhodné aj na citlivú pleť. Vrásky to v danej chvíli naozaj vyplnilo a pleť bola vyhladená. 

    Vôňa je slabá, ja osobne cítim sedmokrásku - kvietok, ktorý si odtrhnete aj na dvore, ale mne to moc príjemne nevoňalo, aj keď pri každodennom prebalovaní dcérky je môj nos zvyknutý na všeličo 🙂 Veď to poznáte no nie? 

    Ja mám skoro 30, doteraz som nič špeciálne na mimické vrásky nepoužívala - iba hydratačné krémy, pleťové masky a píling.

    A poďme teraz na moje hodnotenie prípravku alias pocity a dojmy:

    Sérum som používala dva týždne ráno a večer, teda 2x denne. Viditeľné výsledky som si všimla ihneď po nanesení séra, avšak ráno po zobudení alebo večer po odlíčení, som nemala dojem, že by to malo zázračný účinok a vrásky zmizli.

    Neuškodilo, to nie. Pleť je jasnejšia a mám pocit, že mi zmiernilo kruhy pod očami, istotne budem používať aj naďalej a dúfam, že po dlhšom používaní budem spokojná aj v boji s vráskami 🙂 Minimálne to vnímam ako príjemnú starostlivosť o seba a snahu predchádzať zhoršenému stavu pleti (a tých nikým nerušených 10 min denne v kúpelni bez "mamíííí, ma-ma", za to ĎAKUJEEM)

    Zhrnutie na záver milé "MKočky" ;)

    Cena je naozaj prijateľná - niečo nad 13 EUR.

    Takže myslím si, že za vyskúšanie to stojí, pokojne by som do toho šla znova, keď sa mi sérum minie 🙂 Určite netreba zabúdať na spánok, tekutiny, výživa zvnútra sa odzrkadlí navonok a tiež čistenie pleti a odlíčenie sa pred spaním milé dámy 🙂 Ide to ruka v ruke. 

    foto pred (horšia kvalita, nehnevajte sa):

    foto po:

    Ešte by som sa rada poďakovala Modrému koníku za túto možnosť testovania, vďaka takémuto nápadu sa môžu ľudia dozvedieť veľa rôznych názorov a skúseností od reálnych ľudí 🙂 

    Ďakujem a prajem pohodový život s vráskami či bez 🙂 

    schvarzy
    7. máj 2017    Čítané 170x

    Moja Manufaktúra

    ... A netestovala som len ja, ale rovno som šla dalšie sérum aj kúpiť mojej maminke, ktorá má 46 rokov nech si môžme potom vymeniť svoje dojmy. Sérum má perfektný tvar a zmestí sa do každej kabelky.

    Prišiel balíček a ja plná nedočkavosti som ho otovorila skrývala sa v ňom malá škatulka s listom, ktorý veľmi potešil. Sérum najprv otestovali moji dvaja krpci starší Matias hneď pochopil, že to je krémik tak si masíroval očká, lebo samozrejme ráno sa zobudil s opuchnutými viečkami, veľmi si pochvaľovať :D Mladší Oliverko to poňal jednodušie, myslel si, že je to na papanie ako všetko ostatné.

    Večer som sa dostala k testovaniu aj ja. Aplikovala som si ho na okolie očí. Ako prvé mi napadlo: "A ako to funguje?" Neviem či to bolo neskorou nočnou hodinou, ale troška mi trvalo, kým som prišla na princíp ako mám z toho vydolovať krémik. Potom, keď som na to prišla, ma veľmi potešilo, že aplikačná tyčinka je kovová a veľmi príjemne chladila. Krémik je veľmi jemný, nelepí za čo má u mňa veľké plus, lebo to priam neznášam a jemnú nevtieravú voňu. 

    Najprv som ho aplikovala tyčinkou spravila jemnú masáž, a potom doklepkala prstami. Toto som robila dva týždne ráno aj večer. A môžem povedať, že som bola veľmi spokojná, zdá sa mi, že mi troška zjemnil moje tmavé fialové kruhy pod očami a celkovo som mala žiarivejší oddýchnutejší pohľad.

    Keďže mám len 25 rokov, vrásky ešte moc nemám, ale určite je to perfektná vec, ktorá pomáha predchádzať vzniku prvých vrások.

    Moja mamina bola rovnako veľmi spokojná a dožaduje sa dalších prípravkov z tohto radu k narodeninám, a pri tom nakupovaní určite zoberiem niečo aj sebe. Pokukujem po hydratačnom pleťovom fluide so sedmokráskou a kyselinou hyalunorovou, podľa mňa ako stvorené na prichádzajúce leto.

    Za mňa určite Anti-aging sérum odporúčam!

    miruskapetrovicova
    6. máj 2017    Čítané 114x

    Manufaktura

    Veľmi ma potešila možnosť zapojiť sa do testovania s produktom značky Manufaktura. Keďže môj problém spočíva v počiatočnom tvorení sa mimických vrások, Modrý koník mi umožnil testovať produkt ANTI-AGING SÉRUM NA OKOLIE OČÍ a PIER. 

    Balíček mi prišiel dňa 18.04.2017.

    Po jeho otvorení som bola plná očakávaní čo nájdem vo vnútri. 

    Takže začnem hodnotením obalu výrobku ANTI-AGING SÉRUM NA OKOLIE OČÍ a PIER. Obal ma veľmi zaujal, spočiatku som mala trochu problém nájsť spôsob použitia ale po dôkladnom prečítaní všetkého čo sa na obale nachádza som návod našla .

    Prisúpila som teda k otvoreniu krabičky a následnému a dôkladnému prezretiu si aplikátora spomínaného séra. Aplikácia je vďaka systému s elastickou membránou v hornej časti obalu veľmi jednoduchá aj keď nie vždy sa trafíte natlačiť si rovnaké množstvo séra na pokožku, ale myslím, že časom si človek zvykne a dávkovanie bude presnejšie.

    S testovaním som začala v deň kedy mi produkt prišiel čiže 18.04.2017. Testovanie trvalo do 30.04.2017.  Moje vrásky vyzerali takto:

    Začala som aplikáciou okolo očí. Aplikátor je veľmi príjemný pri dotyku s pokožkou. Jemným masírovaním som si sérum vniesla do pokožky. Pocit po nanesení bol veľmi príjemný.

    Ďalej som pokračovala nanesením do oblasti pier. Pocit bol rovnaký ako pri nanášaní okolo očí, príjemný a doslova svieži.

    Používala som sérum 1x denne vždy večer keď som si očistila pleť. Myslím si, že za tie dva týždne čo som spomínaný produkt testovala vidno rozdiel vo výraznosti mojich vrások.  Vrásky sa zjemnili a zredukovali a to len za dva týždne. 

    Moja skúsenosť s používaním ANTI-AGING SÉRA NA OKOLIE OČÍ A PIER so sedmokráskou, Q10 a kyselinou hyalurónovou je výborná. S produktom som veľmi spokojná, používam ho i naďalej. Viem, že to moje vrásky úplne neodstráni ale už len ten výsledok, ktorý nastal po dvoch týždňoch ma veľmi potešil. Určite môžem produkt od Manufaktúry doporučiť každej žene, ktorá chce podchytiť svoje vrásky už aj v počiatočnom štádiu. 

    Ďakujem Modrému koníku a takisto firme Manufaktura za možnosť vyskúšať si ich produkt a vyjadriť sa k jeho kvalite, dizajnu a hlavne k mojim celkovým pocitom z konkrétneho výrobku. 

    Ešte raz ďakujem.

    Miroslava Petrovičová

    mimkaa10
    5. máj 2017    Čítané 197x

    Testovali sme 🙂

    10.4. 2017 mi prišla veľmi príjemná správa – firma Manufaktura si ťa vybrala, aby si otestovala ich produkt - Anti-aging sérum na okolie očí a pier so sedmokráskou, Q10, kyselinou hyalurónovou. Výborne, pozrela som sa na svoje vrásky od smiechu v oblasti úst a očí a hovorím si, oni ma snáď videli a uznali, že to potrebujem? 🙂

    Čo sa mňa týka, už dobrých pár rokov chodím pravidelne každé tri týždne na kozmetické ošetrenia tváre a dekoltu. Aj v domácich podmienkach používam lekársku kozmetiku. Známi mi hovoria, že vyzerám oveľa mladšie ako v skutočnosti, avšak vrásky v okolí očí a pier mi robia spoločnosť už dlhšie a mám pocit, že sa čím ďalej prehlbujú a zvýrazňujú. Preto som sa zapojila do testovania, Manufakturu som ešte nikdy neskúšala, poznám ju iba z krémikov na ruky, ktoré používam a vyhovujú mi svojou príjemnou parfumáciou a ľahkosťou.

    Balíček dorazil o týždeň a pustila som sa teda s očakávaním do testovania, ktorého čistý čas bol 14dní. Počas týchto dvoch týždňov kvôli čo najväčšej objektivite som vysadila svoje séra na pleť a okolie očí, ostala som iba pri dennom a nočnom kréme.

    Prvý dojem z balenia bol príjemný, krabička matná a vzhľadná, poznáte taký ten pocit, že si ju máte chuť ponechať? 🙂

    Po otvorení krabičky som zostala trochu zaskočená. Sérum má špeciálny kovový aplikátor, ktorý má zrejme uľahčiť cielenú aplikáciu a rovnako ma prekvapil spôsob aplikácie. Nie som fanúšik takýchto foriem a spôsobu aplikácie. Očakávala som jednoduchý roll-on alebo pipetku, na aké som zvyknutá a kde by aplikácia bola jednoduchšia a praktickejšia. Toto je ale ozaj čisto vec vkusu.

    Čo sa týka vône, čakala som podľa vzoru mojich predošlých dermato-kozmetických prípravkov žiadnu alebo len veľmi jemnú neutrálnu vôňu. Toto ma nepríjemne prekvapilo, keďže moja prvá asociácia po privoňaní si,  bola z oblasti nemocničného prostredia. 

    Toto sú však jediné negatíva, ktoré v recenzii nájdete. 🙂

    Sérum sľubuje okamžitý liftingový účinok. Odporúčaná aplikácia - ráno a večer na očistenú pleť v okolí očí a pier. Konzistencia jemná, ľahučká, ľahko roztierateľná, rýchlo sa vstrebajúca.

    Odporúča sa vmasírovanie kovovým aplikátorom do pokožky, postupovala som teda podľa odporúčania výrobcu. Po nanesení séra sa dostavil príjemný jemne chladivý pocit, po vstrebaní som však pocítila jemne vysušujúci pocit v pokožke, čo sa dalo predpokladať keďže ide o sérum. Po nanesení séra som použila denný alebo nočný krém, pleť v okolí očí a pier ostala krásne vypnutá.

    Myslím si, že sérum je vhodné aj na citlivú pokožku, keďže ju žiadnym spôsobom nedráždi, naopak pekne zkľudňuje.

    Po dvoch týždňoch používania hodnotím – 8/10 bodov - spokojnosť. Som si istá, že keby bol časový priestor väčší, výsledky by boli ešte výraznejšie.  Určite ho odporúčam vyskúšať, okolie očí a pier pôsobí vyhladenejšie, vypnutejšie a oveľa pružnejšie. Aj pri úsmeve sa pokožka rýchlejšie „vráti“ do pôvodného stavu.

    Fotka "pred":

    Fotka "po": 

    Ďakujem tímu MK a značke Manufaktura za možnosť zapojiť sa do testovania a prajem len pozitívne skúsenosti.

    saska.j
    5. máj 2017    Čítané 216x

    Zázrak menom sedmokráska

    Odkedy sa spustilo testovanie s koníkom, skoro stále som sa zapájala a ani raz ma nevybrali, až do toho osudného dňa keď mi prišla správa, že práve mňa vybrali do testovania séra na vrásky. Povedala som si, jééj konečne sa po dlhej dobe šťastie usmialo aj na mňa a niečo som "vyhrala". Každý deň som túžobne očakávala kuriéra s balíkom až som sa dočkala :D, zaspievala som si aj známu pesničku od Bambuľky, len namiesto stuhou previazanej krabice prišla krabica so sérom. Najvačšiu radosť mala asi moja dcérka z tých polystyrénových výplni :D

    Najskôr sa chcem poďakovať Modrému koníku a firme Manufaktura, že si ma vybrali na testovanie séra na vrásky. Ďakujem. 

    A teraz vám napíšem moju recenziu na testovanie séra. 

    Test:Anti-aging sérum na okolie očí a pier so sedmokráskou, Q10, kyselinou hyalurónovou. Výrobca uvádza že je to vraj jedinečné omladzujúce, hydratačné, spevňujúce a revitalizačné sérum na okolie očí a pier s bohatým komplexom aktívnych látok účinne znižuje výskyt vrások a prináša okamžitý aj dlhodobý liftingový účinok, napomáha spomaliť starnutie pleti a spevňuje. 

    Hoci mám len 29 rokov ale mimické vrásky sa začali objavovať aj na mojej tvári. Nikdy som sa nejako extra nestarala o pleť, používala som len denný a nočný krém, takže prvýkrát som skúšala takéto sérum, keďže moja pleť je citlivá a po vyskúšaní niečoho nového sa hneď dostavila reakcia, povedala som, že veď keď ma už vybrali tak to skúsim a ostala som milo prekvapená. 

    Obal: sérum je zabalené v peknej krabičke, na ktorej sú kvietky sedmokrásky, samotné sérum je v aplikátore s kovovým zakončením, ktorým sa nanáša a zároveň aj masíruje pokožka. Mínus je, že tam nie je žiadny obrázok ani návod ako sa to používa a keďže ja som takéto niečo mala prvýkrát tak to bol trošku problém, ale zvládla som to aj keď s ťažkosťami :D

    Vôňa: Nemám rada ak sú krémy veľmi parfumované, ale toto sérum ma zasa milo prekvapilo, vôňa je príjemna, nevtieravá. 

    Nanášanie: Mínusom je, že tam nie je žiadny obrázok ani návod ako sa to používa a keďže ja som takéto niečo mala prvýkrát, tak to bol trošku problém, ale zvládla som to, aj keď s ťažkosťami :D Neviem aká je konzistencia pri iných sérach ale u tohto séra ma potešilo, že celkom rýchlo vsiaklo do pokožky. 

    Záver: Toto sérum má viac plusov ako mínusov, cena je prijateľná, je vhodný aj na citlivú pokožku, moja pleť po používaní vyzerá lepšie, síce vrásky nezmizli úplne, ale kruhy pod očami áno.

    Aj keď testovanie skončilo, tak aj naďalej ho používam a začala ho používať aj moja mamina a tiež si ho pochvaľuje :D Takže za seba ho odporúčam a určite vyskúšam aj niečo iné z tejto značky.

    Ešte raz ďakujem Modrému koníku a Manufakture.

    #test_manufaktura tretí den za nami a zatial maximalna spokojnost

    (2 fotky)

    #test_manufaktura Takkk idem sa pochvalit co ku mne dorazilo predvcerom😅Som rada ze som bola vybrata na testovanie anti-aging serum od manufaktury...moc ma to potesilo a ideme na to😍

    (2 fotky)
    schvarzy
    Správa bola zmenená    19. apr 2017    

    Tak dnes ranoo zvonil zvonec a za dverami ujo kurier s peknou skatulkou a v nej tato ocakavana skatulka 🙂 tak dnes ked zaspia deti sup sup testovat sa bude 🙂 #test_manufaktura

    (2 fotky)
    konik_testuje
    6. apr 2017    Čítané 7873x

    Vaše skúsenosti s Manufakturou

    Aktualizácia: recenzie našich používateliek  nájdete v tomto fóre

    ---

    Manufaktura je značkou poctivej českej kozmetiky, ktorá sa inšpirovala tradíciou a prírodou. Jej originalita spočíva nielen v krásnom a príjemnom designe, ale v originálnych ingredienciách – výrobky obsahujú české pivo, víno, karlovarskú vriedenú soľ, liečivé bylinky a ovocie typické pre naše záhrady, sady a lúky.

    Je dokázané, že správna starostlivosť o pleť môže výrazne spomaliť starnutie a celkovo ovplyvniť kvalitu pleti. To, ako budete vyzerať, máte naozaj vo svojich rukách. Aj hektický a nezdravý životný štýl sa môže podpísať na našej pokožke. S pribúdajúcimi rokmi pleť navyše stráca pružnosť aj elasticitu, a preto by sme o ňu mali začať starať čo najskôr.

    Trápi Vás vrásky v okolí očí a pier? Dodajte svojej pleti starostlivosť založenú na účinkoch typickej českej sedmokrásky a ďalších cenných prírodných surovín.

    Čo testujeme

    Anti-aging sérum na okolie očí a pier so sedmokráskou, Q10, kyselinou hyalurónovou

    Jedinečné omladzujúce, hydratačné, spevňujúce a revitalizačné sérum na okolie očí a pier s bohatým komplexom aktívnych látok účinne znižuje výskyt vrások a prináša okamžitý aj dlhodobý liftingový účinok, napomáha spomaliť starnutie pleti a spevňuje ju. Obsahuje rozjasňujúci výťažok zo sedmokrások, ktoré sa k príprave elixírov krásy používali už v renesancii, vysoko hydratačnú kyselinu hyalurónovú, biofunkčné peptidy stimulujúce tvorbu kolagénu, ktoré spevňujú kontúry pleti, koenzým Q10, vitamíny A, C, a E, panthenol, jojobový a mandľový olej a extrakt zo zlatej riasy Laminaria ochroleuca s upokojujúcim a ochranným účinkom proti predčasnému starnutiu pokožky. Účinok aplikácie podporí unikátny chladivý kovový aplikátor, špeciálne navrhnutý pre starostlivosť o okolie očí a pier, ktorý napomáha stimulovať mikrocirkuláciu a znížiť opuchy okolo očí.

    Sérum je možné používať na ošetrenie mladej i zrelej pleti. Sérum je možno používať už od približne 25 rokov, kedy sa už začínajú tvoriť prvé mimické vrásky okolo očí.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 žien vo veku od 25 rokov, ktoré trápi vznik vrások v okolí očí a pier. Po ukončení testovania budeme od vás čakať recenzie plné názorov, dojmov a postrehov a taktiež fotografií, preto hľadáme ženy, ktoré sa rady podelia o svoj názor s okolím a vedia aj čo-to krásne odfotografovať.

    Ako sa zapojiť

    Do testovania sa zapojíte jednoducho - napíšete komentár pod tento článok, v ktorom nám popíšeš váš boj s prvými vráskami. Čas na napísanie komentára máte do nedele 9.4. 2017.

    Ak sa chcete dozvedieť viac, prečítajte si článok o projekte "Vaše skúsenosti so značkou". Ak nám chcete povedať, čo by ste rady testovali, pozývame vás do oficiálnej skupiny o testovaní na koníku.

    Držíme vám palce a prajeme krásny deň.

    Krásny deň vám praje konik_testuje!

    Krásny design, prírodné suroviny, ohľaduplnosť voči životnému prostrediu. To sú piliere filozofie značky Manufaktura, ktorej výrobky budete môcť otestovať.

    Viete, aký certifikát držia ako prví v Čechách? Zistite viac na: http://manufaktura.sk/o-nas/t-2/ a spoznajte ich širokú ponuku.

    Svoje odpovedte píšte sem do komentára, samozrejme, za 3 srdiečka.

    #test_manufaktura

    Už o týždeň predstavíme testovanie, ktoré bude určené len vám, vašej kráse a jednoducho... Chvíľke pre seba.

    Viete, akú novinku tradičnej českej značky Manufaktura budete môcť s nami otestovať? Napíšte nám svoj tip do komentára a tie správne odmeníme 3 srdiečkami. ☺

    #test_manufaktura