vivab
    9. máj 2017    Čítané 303x

    Supreme lifting od NUNACE

    V prvom rade sa chcem poďakovať za príležitosť vyskúšať francúzsku kozmetiku NUANCE, presnejšie celú radu SUPREME LIFTING od 40 rokov.

    Keď prišiel balík bola som nadšená. Bol krásne zabalený, krémy boli v luxusných zlatých krabičkách.

    Sada obsahovala:

    • Denný krém - na normálnu a zmiešanú pleť
    • Denný krém - pre suchú pleť
    • Nočný krém - pre všetky typy pleti
    • Očný krém - pre všetky typy pleti
    • Sérum - pre všetky typy pleti

    Hneď som začala testovanie. Keď som otvorila krémy, zaujala ma príjemná a jemná vôňa. Začala som večer po odlíčení pleti.

    Sérum - pre mňa jednoznačne top

    Po nanesení na pokožku som pocítila jemné napnutie. Nevenovala som tomu pozornosť. Veď prvý deň ešte nie je možné posúdiť účinnosť. Ale postupom času si neviem vynachváliť toto sérum. Obsah kyseliny hyalurónovej a mangánu dodáva mojej pleti hebkosť a jemnosť. Používam ho každý večer a ráno pred nanesením krému.

    Denný krém pre suchú pleť

    Mám suchú pleť, takže tento krém mi vyhovuje. Veľmi dobre sa vstrebáva a hydratuje moju pleť. Obsahuje bambucké maslo a prírodné zložky, ktoré vyživujú pokožku.

    Denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť

    Priznám sa, tento krém som neskúšala, keďže mám suchú pleť. Dala som ho na odskúšanie mojej dobrej kamarátke. Ona má zmiešanú pleť. Po troch týždňoch mi pravdaže krém nevrátila. Povedala, že ho bude používať aj naďalej. Vyhovuje jej a tvrdí, že jej pleť je svieža a má menej vrások.

    Nočný krém pre všetky typy pleti

    Prvý týždeň po nanesení nočného krému ma štípala tvár.Nemala som ju podráždenú,len som pociťovala štipkanie . Som rada, že som to nevzdala, lebo po niekoľkých dňoch to prestalo. Verila som, že prírodné zložky obsiahnuté v kréme predsa nemôžu škodiť mojej pleti. Ráno po zobudení, mám pleť jemnú a vypnutú.

    Očný krém

    Tak tento krémik je moja druhá topka. Je super. Obsahuje zaujímavé zložky,ako je voda zo Švajčiarskeho ľadovca,ktorá je upravená do formy lipozómov. Dobre sa nanáša, vyhladzuje očné vrásky. Ale čo je hlavné, redukuje tmavé kruhy pod očami.S týmto ja mám dlhé roky problém, Kruhy pod očami sa mi po nanášaní očného krému výrazne zmiernili.

    Keď som začala s testovaním,bola som rozhodnutá, že keď sa vyskytnú negatíva tohto radu, určite ich napíšem, no nestalo sa.

    Moja pleť bola rozmaznávaná touto luxusnou kozmetikou. Za tie tri týždne sa pleť výrazne zlepšila o 100%. A o tom som sa nepresvedčila len ja. Moji známi a rodina mi to potvrdili. Túto kozmetiku stojí za to vyskúšať.

    cicimotinka
    7. máj 2017    Čítané 349x

    Patlámo... alebo testovanie NUANCE

    Do testovania som sa prihlásila s tým, že aj tak ma nevyberú. Napísala som pravdu, mám 41 rokov a kozmetiku nepoužívam skoro vôbec... Myslela som, že budú vyberať žienky, ktoré majú s kozmetikou nejaké skúsenosti, aby mohli porovnávať. Vôbec som nemala prehľad o tom, aké druhy kozmetiky sú na našom trhu. Kedysi našim starým mamám stačila jedna Nivea alebo Marína a vystačili si od vrások na tvári po zhrubnutú kožu na pätách. Dnes je pomaly na každý kúštik tela iné "patlámo", kto sa v tom má vyznať? No aby som neodbiehala od témy, nakoniec som bola vybratá aj ja... Potešila som sa, lebo som už aj začala premýšľať, že by som nejakú kozmetiku mala vyskúšať, predsa len nemladnem a pokožka sa opotrebováva tiež, takže mi prišiel krásny balíček na testovanie.

    Testovala som tieto produkty: 

    1. Sérum

    2. Očný krém

    3. Denný krém na normálnu a zmiešanú pleť

    4. Nočný krém pre všetky typy pleti

    5. Denný krém na suchú pleť

    Ako som už písala v mojom blogu, je to krásne balený a jemne voňavý produkt, na ktorom už na prvý pohľad vidieť, že nie je len "taký obyčajný", čomu nasvedčuje aj to, že krémiky sú v skle.

    1. Sérum

    Sérum má jemnú vôňu, šmykľavú konzistenciu a výborne vsakuje do pokožky (niekedy až moc, lebo sa mi zo začiatku zdalo, že tá 1 kvapka sa stihne usušiť skôr, ako ju poriadne rozotriem, no ono to chcelo iba cvik) Po niekoľkých prvých razoch sa mi zdalo, že ma po nanesení tvár tak divne svrbí (nebolo to nepríjemné, len to bol taký nový pocit), no po asi 4 – 5 aplikovaniach tieto pocity zmizli. Po troch týždňoch môžem za seba povedať, že aj ja patrím k 74% žien, ktoré zaznamenali, že pleť je vyhladenejšia a zamatovo hebká na dotyk... 

    Výhody:

    - stačí naozaj kvapka, za cca 3 týždne používania 2x denne som minula asi 1/3 obsahu, takže sérum vydrží minimálne 2-2,5 mesiaca.

    Nevýhody: nenašla som

    2. Očný krém

    Očný krém je podobnej konzistencie ako sérum, ale trošku hustejší, "želatínový", farbu má telovú. Treba ho naozaj máličko a dobre sa rozotiera a naklepkáva, vôňu má príjemnú, pripomína mi skôr niečo púdrové. Za seba musím povedať, že je to jediný produkt, ktorý ma aj po celej dobe testovania stále po aplikácii "páli"... nie je to nič bolestivé alebo nepríjemné, ale je to taký možno pol minútový pocit prehriatia pokožky pod očami. S krémikom určite budeme kamaráti aj naďalej, pretože mám podozrenie, že mi po ňom naozaj zmizli opuchy pod očami...

    Výkričník pre firmu NUANCE pre nesprávne označenie v zložení výrobku  - Aesculus hippocastanum - uvedený na obale je Pagaštan konský... (Gaštan je ten, čo sa predáva ako pečený a robí sa z neho gaštanové pyré ). To však nič nemení na fakte, že Pagaštan je veľmi vhodný ako prísada do očného krémiku, pretože tlmí opuchy, bráni zapáleniu kože a pomáha aj pri ekzémoch.

    Výhody:

    - stačí ho naozaj máličko, podľa môjho odhadu pri používaní 2x denne vydrží 4-5 mesiacov

    Nevýhody: nenašla som

    3. Denný krém na normálnu a zmiešanú pleť

    Ako alergika ma ovplyvňuje to, čo lieta vo vzduchu. Z prírody vždy prídem rozškrabaná na lícach v okolí nosa a na vrchnej časti obočia. Práve tieto škrabance ma po nanesení krému pekne štípali, ale skôr mi to krém vysušil, ako by mi urobil ešte horšie. Používala som ho aj viackrát denne, pokiaľ som mala potrebu sa niečim natrieť. Krém je ľahučký, má jemnú konzistenciu, netreba ho veľa, príjemne vonia, dobre sa rozotiera. Po prvých razoch som mala pocit, že mi ostávajú fľaky a tvár ma štípe, no po pravidelnom používaní tieto príznaky asi po 4 dňoch zmizli.

    Výhody:

    po nanesení krému mi neostali mastné ruky, ktoré by som si musela umyť

    - obal krémiku má široké hrdlo, takže je fajn aj na také rýchle nakrémovanie

    Nevýhody: nenašla som

    4. Nočný krém pre všetky typy pleti

    Krémik je veľmi podobný dennému, má však trošku výraznejšiu vôňu. Je mastnejší ako denný, takže sa po natretí trošku lesknem, čo však na domáce večerné použitie nevadí. Dobre sa rozotiera a netreba ho veľa. 

    Výhody:

    netreba ho veľa a dobre sa rozotiera

    Nevýhody:

    - je voňavejší, čo môže byť problém pri zaspávaní

    - trošku horšie sa vstrebáva, ostáva lesklá pleť

    5. Denný krém na suchú pleť

    Krémik je tuhší, z pumpičky vychádza v podobe "hadíka" no napriek tuhosti sa výborne rozotiera. Vôňu má jemnučkú, skoro žiadnu, za cca 20 dní testovania tohto krémiku musím povedať, že je super na moju alergiu. Skoro všetky kožné prejavy na tvári sa mi zahojili, takže môžem potvrdiť to, čo je uvedené v letáčiku, že chráni pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Napriek tomu, že je to krémik na suchú pleť, čiže by mal "mastiť", vôbec nie je mastný a pokožka mi ostáva jemná a hladká. Pretože krémik je hustý a je v obale s pumpičkou, zrejme nestečie, čo znamená, že ho asi dosť ostane na stenách nádobky... pretože nádobka je sklenená s uzučkým hrdlom, bude zrejme trošku problém dostať ho von, ale tak ďaleko som sa ešte nedostala, takže to neviem s určitosťou posúdiť.

    Výhody:

    - zmizli mi alergické prejavy na pokožke

    - nie je zbytočne mastný aj keď je na suchú pleť

    Nevýhody: 

    - ako nevýhodu vidím balenie krémiku, mám pocit, že hustý krémik a sklenená nádobka s uzučkým hrdlom a pumpičkou proste nejdú dokopy

    Moje testovanie kozmetických produktov sa skončilo. Bolo to milé obdobie, kedy som sa tešila na "svoju" chvíľku v kúpeľni. Kozmetiku NUANCE budem používať aj naďalej. Moja TOP 3ka je tu:

                                                                         1. miesto - SÉRUM

                                                                         2. miesto - OČNÝ KRÉM

                                                                         3. miesto - DENNÝ KRÉM NA SUCHÚ PLEŤ

    Možno rozdiel neuvidíte, no ja ho naozaj cítim, pokožku mám vyhladenejšiu, rozžiarenejšiu a zregenerovanú.

                                                        Ď A K U J E M

    Modrému koníku a firme Nuance za možnosť zoznámiť sa s kvalitnými produktami a skúsiť si ich na "vlastnej koži". Ako som už písala v prvej recenzii v mojom blogu, som zvedavý človek a  pozerala som ceny produktov, ktoré boli v testovacom balíčku, ich hodnota sa vyšplhala na 114 €. Takže naozaj veľmi ďakujem, že som bola práve ja vybratá na testovanie, pretože ako mama po rodičáku s hypotékou na krku by som si za túto sumu kozmetiku určite len na vyskúšanie nekúpila. Dúfam, že moje pozitívne skúsenosti s kozmetikou NUANCE pomôžu aj iným užívateľkám v rozhodovaní sa. 

    carol1982
    7. máj 2017    Čítané 333x

    Testovanie NUANCE

    Po troch týždňoch aktívneho používania kozmetiky NUANCE z rady ANTI- AGEING COMPLEX pridávam svoju recenziu 🙂

    Volám sa Karolína a mám 35 rokov 😊

    Čo som testovala:

    -Sérum pre všetky typy pleti

    -Denný krém- normálna a zmiešaná pleť

    -Denný krém- suchá pleť

    -Nočný krém- pre všetky typy pleti

    -Očný krém – pre všetky typy pleti

    Na čo slúži a čo sľubuje kozmetika NUANCE rada ANTI-AGEING COMPLEX:

    Kúzlom NUANCE je jej čistota, ľahkosť a účinnosť.

    Prvý dojem:

    S kozmetikou NUANCE som nemala žiadnu skúsenosť. Bola som veľmi zvedavá , čo dokáže spraviť s mojou mierne unavenou pleťou a začínajúcimi mimickými vráskami v očných partiách a miernymi vráskami na krku. Som rada, že so mohla využiť možnosť testovania.

    Obal jednotlivých produktov:

    Krabičky jednotlivých krémov rady ANTI- AGEING COMPLEX sú perleťovo-červené so zlatým nápisom. Obaly sú taktiež červené so zlatým vrchnákom. V ničom nezaostávajú za baleniami iných luxusných značiek. Jediné čo mi na krabičkách a obaloch chýba je zobrazenie, pre akú vekovú kategóriu sú jednotlivé krémy určené.

    Vôňa, vzhľad:

    Mliečnobiela tekutina veľmi príjemnej „čistej“ vône ma povzbudila ráno a večer sa s ňou príjemne zaspávalo. Vôňu moja päťročná dcéra okomentovala slovami : „Mami, ty tak pekne voniaš“ 😊

    Aplikovanie:

    Ráno som si ako prvé očistila pleť a naniesla som si na pleť jemnými krúživými pohybmi dostatočné množstvo séra pokiaľ sa celé nevstrebalo. Po chvíľke som aplikovala na pleť denný krém. Vynechala som očné partie, na ktoré so následne použila očný krém. Denný krém som používala na normálnu až zmiešanú pleť.

    Večer som zopakovala celý postup opäť , len som zamenila denný krém za nočný.

    Jednotlivé produkty majú ľahkú konzistenciu, na prstoch sa neroztekajú, veľmi ľahko sa rozotierajú a okamžite vstrebávajú. Pleť po nich nie je ani extrémne mastná a lesklá. Nočný krém mi vyhovoval jeho hutnejšou konzistenciou.

    Pocit:

    Príjemný. Zo začiatku som mala prvé dni po aplikácií séra pocit mierneho pálenia. Asi na tretí deň to pominulo. Sérum na pleti vytvoril tenučký film, ktorý ju napína. Po aplikácií denného krému bola pleť dostatočne hydratovaná. Po aplikácií očného krému som taktiež cítila vytvorenie jemného filmu v očných partiách a mierne pnutie. Jednotlivé produkty mi nespôsobovali žiadne červené fľaky , ani neskôr vyrážky. A to mám pleť celkom citlivú.

    Účinok:

    Účinok som videla okamžite .Sérum a očný krém podporuje tvorbu kyseliny hyalurónovej v pokožke. Krátko po aplikácií séra a taktiež očného krému, bola moja pokožka okamžite napnutá. Nadobudla zdravší odtieň a mierne sa rozjasnila

    Priznám sa, že okrem napnutej pleti som mala vyhladenejšiu pokožku aj na krku. Nakoľko pri aplikácií séra som si vždy pretrela aj krk, na ktorom sa mi prejavujú mierne vrásky asi najintenzívnejšie.

    Po troch týždňoch testovania jednotlivých produktov mám pleť o poznanie hladšiu a pružnejšiu, začínajúce vrásky v okolí očných partií a na krku sú podstatne miernejšie.

    Splnili jednotlivé produkty čo sľubujú:

    Po troch týždňoch testovania určite áno. Ja zatiaľ nemám hlbšie vrásky. Problematické mám ako som už spomínala očné partie a pokožku na krku. Tu som bola s výsledkom veľmi spokojná.

    V hodnotení od 1-10 dávam kozmetike NUANCE 8 bodov.

    Kozmetika NUANCE ma milo prekvapila a nakoľko som už dlhšie hľadala, niečo pre moju pleť , môžem iba skonštatovať , že jej ostávam verná aj naďalej. Predpokladám, že výsledky budú určite kvalitnejšie pri dlhodobom používaní celej rady ANTI- AGEING COMPLEX od NUANCE.

    PS: K recenzii pripájam fotku jednotlivých produktov a moju maličkosť odfotenú úplne bez make upu iba s aplikovanou kozmetikou NUANCE.

    didiana333
    6. máj 2017    Čítané 277x

    Testovanie NUANCE

    Nuance sérum (všetky typy pleti)  – Som užívateľkou produktov značky Nuance a to najmä séra na všetky druhy pleti Nuance. Často chodievam do spoločnosti a vždy dostávam veľa komplimentov na vzhľad mojej pokožky, pričom sa mi podobné situácie udiali už aj v práci, kde mi úplne cudzí ľudia pochválili tvár. Sérum je priehľadné a moja pokožka vyzerá zdravá ako nikdy predtým. Podľa mojich skúseností, už malé množstvo krému dosahuje preukázateľné výsledky.

    Denný krém Nuance (normálna a zmiešaná pleť) – Používam tento krém takmer každý deň a som spokojná s výsledkami.  Krém sa jednoducho nanáša, príjemne vonia a bol nežný aj na moju citlivú pokožku. Už po týždni bola moja pleť viditeľne mladšia a vláčnejšia.

    Denný krém Nuance (suchá pleť) – Tento krém som dala na skušku kamarátke, pretože má pomerne suchú pleť. Aj keď je sotva po tridsiatke, je veľmi športový typ a už sa jej prehlbujú vrásky na tvári. S krémom bola nadmieru spokojná. Krém neupcháva póry, dovoľuje pokožke dýchať a po krátkej dobe mala pleť znova hladkú.

    Nočný krém Nuance (všetky typy pleti) – Krém má príjemnú vôňu a skvelú textúru, moja tvár bola ráno po aplikácii krému ako nová. Produkt by som odporúčala každému, kto túži po vyhladenej a rozžiarenej pleti.

    Očný krém (všetky typy pleti) – Očné krémy veľmi nepoužívam ale keď som už mala jeden k dispozícii rozhodla som sa dať mu šancu. Často bývam hore dlho do noci a ponocovanie sa mi začalo prejavovať hlavne na zjavných kruhoch pod očami. Nevšímala som si (alebo som skôr nemala čas si všimnúť) moje unavené oči ale výsledky očného krému ma prinútili pozrieť sa do zrkadla ešte raz. Po pár dňoch som sa mohla presvedčiť o pozitívnych účinkoch očného krému, kruhy postupne ustupujú a moje oči vyzerajú živšie ako nikdy predtým.

    Veľmi ďakujem za možnosť testovať krémy Nuance a doporučujem ich aj pod make-up a líčenie. 

    season
    5. máj 2017    Čítané 443x

    Magický lifting?

    Deň som začala rovnako,  ako posledné 3 týždne... s Nuance Magical Supreme Lifting - ranným rituálom nanesenia séra na umytú tvár, spolu s očným krémikom.... asi takto začnem aj svoju recenziu 🙂

    Rada sa s vami podelím o skúsenosti s používaním francúzskej kozmetiky Nuance.

    V prvom rade ďakujem za príležitosť, že som si mohla vyskúšať celú radu vhodnú pre pleť nad 40 rokov. Na taký komplexný záťah by som asi nenabrala odvahu investovať financie.

    Teraz, po troch týždňoch používania som presvedčená, že táto 4-kroková starostlivosť ma oslovila a dáva zmysel. Prípravky sa navzájom dopĺňajú a zosilňujú výsledný efekt starostlivosti o zrelšiu pleť. Na pocit je vypnutejšia a pružnejšia, cítim spevnenie kontúr na hrane sánky. Pleť je teraz ako špongia, ktorá do seba naviazala vlhkosť a prospešné latky obsiahnuté v krémoch a sére. Viditeľne rozjasnená, takže kúzlo funguje 🙂 a toto kúzlo si zadovážite v lekárňach Dr Max. Samozrejme, existujú viaceré rady, pre rôzne typy pleti a vekové kategórie.

    Sérum

    Sérum je vhodné na všetky typy pleti. Obsahuje vysokú koncentráciu z plodov argnovníka, pleť vypína a vyhladzuje. Zložka REPULPAMI ER dodáva pleti pevnosť a hutnosť, kyselina hyalurónová optimálnu hydratáciu. Trblietavý vzhľad prepožičiava extrakt z minerálu rodochozit, ktorý dodáva pleti dôležitý stopový prvok mangán.

    Stačí len kvapka vmasírovaná do pleti každé ráno a večer.

    Denný krém

    Pre normálnu a zmiešanú pleť obsahuje aktívne zložky, vďaka ktorým pôsobí pleť mladším dojmom, vypína pleť, vyhladzuje vrásky, zložka PADIDAMI podporuje v pleti tvorbu vlastnej kyseliny hyalurónovej a tým zvyšuje jej hydratáciu a celkovú pevnosť.

    Denný krém

    Pre suchú pleť opäť obsahuje zložku REPULPAMI ER, ktorá sa získava z kvetov bieleho ibišteka a plodov baobabu. Bambucké maslo vyživuje, regeneruje a chráni pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi.

    Nočný krém

    Vhodný na všetky typy pleti opäť obsahuje niekoľko patentovaných zložiek, ktoré obnovujú prirodzenú obranyschopnosť pokožky, stimulujú v pleti tvorbu vlastnej kyseliny hyalurónovej, vypínajú pleť, vyhladzujú vrásky.

    Očný krém

    Vhodnýna všetky typy pleti obsahuje vysokoúčinné zložky Vegetensor a AMELIOX, ktoré pleť vypínajú, vyhladzujú vrásky a bránia ich vzniku. Gaštanový extrakt pôsobí proti tmavým kruhom pod očami.

    Krémiky sú veľmi príjemnej jemnej vône, nemám rada príliš parfemované výrobky (ani aviváže 🙂). Konzistencia je maslovojemná, dobre sa rozotierajú, rýchlo sa vpijú. Najprv máte chvílku pocit, akoby spravili taký biely film, ale to trvá len pár sekúnd, premení sa to na pocit vypnutej pokožky. Cez deň som potom aplikovala make up s púdrovým efektom a práve vďaka Nuance mi bol príjemnejší ako predtým, mala som pocit, že mi trocha vysušoval pleť. Určite budem ďalej fanúšičkou tejto rady výrobkov, ďalej budú kraľovať na poličke v kúpelni. Mám z nich príjemný pocit a myslím, že môžem potvrdiť pozitívny efekt aj na mojej pleti. Je rozjasnená, jemné vrásky sú menej viditeľné, Ešte by som privítala odličovač k tejto rade 😉 Tak, dievčatá, neváhajte a nechajte sa skrášliť od NUANCE Magical Supreme Lifting magickým liftingom. #test_nuance2

    Pomaly koncim s testovanim kozmetiky Nuance, ale to neznamena, ze ju prestanem pouzivat. Prave naopak, tesim sa, ze je nadobky este zdaleka nie su prazdne 😍 a ideme daleeeej! test_nuance2 ❤❤❤

    #test_nuance2 Dobré ránko, modelka už zo mňa nebude 😂😂😂, ale s Nuance sa tak niekedy cítim 😉👍👍👍

    No a posledným testovaným produktom je denný krémik na suchú pleť... tento krémik som brala trošku s rezervou, pretože som bola v tom, že sa ma netýka... určite nemám suchú pleť, to by som si predsa musela všimnúť... ale aj tak som sa rozhodla, že mu dám šancu...
    Krémik je tuhý... z pumpičky vychádza v podobe "hadíka" a vôbec sa nerozteká, napriek tuhosti sa výborne rozotiera... vôňu má jemnučkú, skoro žiadnu... za cca 14 dní testovania tohto krémiku musím povedať, že je super na moju alergiu... skoro všetky kožné prejavy na tvári sa mi zahojili, takže môžem potvrdiť to, čo je uvedené v letáčiku, že chráni pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi... napriek tomu, že je to krémik na suchú pleť, čiže by mal "mastiť", vôbec nie je mastný a pokožka mi ostáva jemná a hladká... trošku som sa zamýšľala nad tým, že je krémik v pumpičke... je hustý a zrejme nestečie, čo znamená, že ho asi dosť ostane na stenách nádobky... pretože nádobka je sklenená s uzučkým hrdlom, bude zrejme trošku problém dostať ho von... ale tak uvidím, možno to má nejaké know how a krémik vylezie von všetok...
    #test_nuance2

    cicimotinka
    Správa bola zmenená    27. apr 2017    

    Ďalším testovaným produktom je nočný krém pre všetky typy pleti. Krém je veľmi podobný dennému, má však trošku výraznejšiu vôňu, čo mne osobne trošku prekáža... nerada si na seba natieram voňavé veci pred spaním, lebo ako alergik s tým mám trošku problém, no vôňa behom niekoľkých minút vyprchá, takže sa ním môžem natrieť aj tesne pred spaním... inak sa krémiku nedá nič vytknúť... je trošíčku mastnejší ako denný, ostáva mi lesklá pokožka, čo teda na noc nevadí, skôr mám obavy, aby sa mi sklená nádobka nevyšmykla z mastných rúk a nerozbila sa v umývadle... netreba ho veľa a dobre sa rozotiera...
    V letáčiku sa píše, že 70% žien potvrdilo, že ich pleť je na pohľad vyhladenejšia a rozžiarená... pri pravidelnej aplikácii je pleť regenerovaná, chránená a omladená... prvé dve môžem potvrdiť aj ja, no to omladenie je zatiaľ otázne... 😉
    #test_nuance2

    "Mamiiii, hras sa na lachtana?"
    "Nie, zlatusik, to je #test_nuance2 , takto tapkam, aby som si spravne naniesla serum 😉

    cicimotinka
    Správa bola zmenená    26. apr 2017    

    Dnes si vezmem do parády očný krém... či skôr si on vezme do parády mňa... toto je produkt, nad ktorým som akosi dlhšie váhala... kedysi našim starým mamám stačila jedna Nivea alebo Marína a vystačili si od vrások na tvári po zhrubnutú kožu na pätách... dnes je pomaly na každý kúštik tela iné "patlámo"... skôr, než opíšem skúsenosť s krémikom, dávam výkričník ako záhradník a bylinkový nadšenec pre kozmetickú firmu... v letáčiku sa píše, že krémik okrem iného obsahuje vodu zo švajčiarskeho ľadovca a extrakt z gaštanu... práve ten gaštan ma zaujal, pretože toto je typická chyba, ktorá sa vyskytuje na Slovensku asi úplne všade 😖 - Aesculus hippocastanum - uvedený na obale je Pagaštan konský... (Gaštan je ten, čo sa predáva ako pečený a robí sa z neho gaštanové pyré 😍 )... to však nič nemení na fakte, že Pagaštan je veľmi vhodný ako prísada do očného krémiku, pretože tlmí opuchy, bráni zapáleniu kože a pomáha aj pri ekzémoch...
    Očný krém je podobnej konzistencie ako sérum, ale trošku hustejší, "želatínový", farbu má telovú... treba ho naozaj máličko a dobre sa rozotiera a naklepkáva... vôňu má príjemnú, pripomína mi skôr niečo púdrové... za seba musím povedať, že je to jediný produkt, ktorý ma aj po vyše týždňovom testovaní stále po aplikácii "páli"... nie je to nič bolestivé alebo nepríjemné, ale je to taký možno pol minútový pocit prehriatia pokožky pod očami... musím sa priznať, že som premýšľala, že s týmto produktom skončím, no na druhej strane napriek tejto "drobnej nepríjemnosti" mám pocit, že mi zmizli kruhy pod očami... tak som sa rozhodla, že budem pokračovať hlavne preto, že sa tento pocit neprejavil nijakou inou reakciou (vyrážka, začervenanie...) takže to vyzerá tak, že aj s očným krémikom budeme kamaráti aj po skončení testovania 😘 ... #test_nuance2

    (2 fotky)

    Ako druhý v poradí je denný krém na normálnu a zmiešanú pleť... vôbec si netrúfam odhadnúť, aký typ pleti mám ja... skôr mám pocit, že ako alergika ma ovplyvňuje to, čo lieta vo vzduchu... z prírody vždy prídem rozškrabaná na lícach v okolí nosa a na vrchnej časti obočia... práve tieto škrabance ma po nanesení krému pekne štípali, ale skôr mi to krém vysušil, ako by mi urobil ešte horšie.
    Krém je ľahučký, má jemnú konzistenciu, netreba ho veľa, príjemne vonia, dobre sa rozotiera. Po prvých razoch som mala pocit, že mi ostávajú fľaky a tvár ma štípe, no po pravidelnom používaní tieto príznaky asi po 4 dňoch zmizli... čo ma teda naozaj veľmi teší, nepotrebujem si po nakrémovaní umyť ruky (lebo mastné ruky proste neznášam)...
    Veľmi na krémiku oceňujem jeho praktické balenie so širokým otvorom, pretože ráno vstávam pred šiestou a naozaj mi neostáva veľa času na riešenie nejakej kozmetiky... (a po pravde, skôr už vstávať odmietam)... takže je veľmi praktické otočiť vrchnáčik, namočiť prsty, zatočiť vrchnáčik a pár ťahmi obehnúť celú tvár... hotovo... nezaberie to ani minútku, ideálna kozmetika do dnešnej uponáhľanej doby... #test_nuance2

    (2 fotky)
    cicimotinka
    Správa bola zmenená    24. apr 2017    

    Moje testovanie začalo sérom... v letáčiku sa píše, že treba začať práve ním... a stačí kvapka... práve na tú kvapku som sa pozerala veeeľmi skepticky... takže som si tie kvapky dala na prst asi 3... a aby sa niečo nestalo zvyšku, šla som si nádobku pekne zatvoriť... pretože so sérom ako takým nemám skúsenosť so žiadnym, neuvedomila som si šmykľavú konzistenciu a spolu so zatvorením nádobky (a mojou nevšímavosťou prsta) skončilo sérum v umývadle 😖 ... pozerala som na prázdny prst a bolo mi smiešne... mám 41 a neviem, čo to "robí"... tak som zvolila druhý pokus, ktorý už vyšiel... sérum som si naniesla na tvár a naozaj stačilo minimum... moje 3 kvapky boli veľa... po niekoľkých prvých razoch sa mi zdalo, že ma po nanesení tvár tak divne svrbí (nebolo to nepríjemné, len to bol taký nový pocit), no po asi 4 – 5 aplikovaniach tieto pocity zmizli...
    Sérum má jemnú vôňu, šmykľavú 😉 konzistenciu a výborne vsakuje do pokožky (niekedy až moc, lebo sa mi zo začiatku zdalo, že tá 1 kvapka sa stihne usušiť skôr, ako ju poriadne rozotriem, no ono to chcelo iba cvik)...
    Podľa letáčika má sérum mnohé pozitívne zložky... po cca týždni používania to vyzerá tak, že aj ja budem patriť k 74% žien, ktoré zaznamenali, že pleť je vyhladenejšia a zamatovo hebká na dotyk... to však nič nemení na prvom dojme, že je to šmykľavý huncút 😍 , ktorý trošku vyskúšal moju dávku trpezlivosti... #test_nuance2

    #test_nuance2 Tento týždeň v teste NUANCE pokračujem. Zameriavam sa hlavne na očný krém a jeho účinky na moje prvé očné vrásky. Krásny deň prajem 😊

    Krásne slnečné ráno a troška rozbláznené denným krémikom od Nuance 😀😀😀 #test_nuance2

    (2 fotky)
    cicimotinka
    Správa bola zmenená    23. apr 2017    

    Moje skúsenosti s kozmetikou sú aj v mojom "pokročilom" veku prakticky nulové... občas použijem nejaký peeling, občas kozmetiku, ktorú dostanem pri nejakej príležitosti... našťastie nemám problematickú pleť, takže sa to doteraz celkom dalo... pred nejakým časom som premýšľala, že by som si kúpila nejakú kozmetiku na skúšku, lebo zrejme čoskoro príde čas, že budem niečo potrebovať aj na také denné "patlámo"... a zrazu sa na koníkovi objavila výzva na prihlásenie sa na testovanie kozmetiky NUANCE... takže som sa prihlásila... na moje prekvapenie ma vybrali...

    ...takže už nejaký ten dník testujem francúzsku kozmetiku NUANCE... je to krásne balený a jemne voňavý produkt, na ktorom už na prvý pohľad vidieť, že nie je len "taký obyčajný", čomu nasvedčuje aj to, že krémiky sú v skle ... na reklamných letáčikoch, ktoré boli priložené v balíčku, bolo uvedené, že sa dá kúpiť iba v Lekárni Dr. MAX...pretože som zvedavá osoba (a nemám žiadny prehľad o cenách kozmetiky), kukla som ceny produktov, ktoré boli v testovacom balíčku... ich hodnota sa vyšplhala na 114€... takže veľmi ďakujem, že som bola práve ja vybratá na testovanie, pretože ako mama po rodičáku s hypotékou na krku by som si za túto sumu kozmetiku určite len na vyskúšanie nekúpila. Budúci týždeň budem každý deň pridávať recenziu a postrehy z mojich testovacích (príjemných) chvíľ...
    #test_nuance2

    (3 fotky)

    #test_nuance2 Dobré ránko s Nuance 😍 Mágia s Nuance...čistota,ľahkosť a účinnosť 😉 moja pleť si to užíva 👍

    carol1982
    Správa bola zmenená    22. apr 2017    

    #test_nuance2 Po druhom týždni testovania môžem skonštatovať, že kozmetika NUANCE MA veľmi prekvapila svojou jemnou vôňou a príjemnou konzistenciou. Veľmi mi vyhovuje nočný krém , hlavne svojou konzistenciou( je trošku taký hustejší). Pleť je po ňom krásne vláčna.Po nanesení séra na tvár mám pocit , že pleť sa celá krásne náplne, ale trošku ma štípe. Začervenania som zatiaľ nepostrehla. Testujem ďalej 😊

    #test_nuance2 Ráno a deň mi spríjemňuje očný a denný krém... Rada Nuance Supreme Lifting pôsobí proti prejavom starnutia 😉 a veru,aj známi si všimli na mne "nejakú zmenu" 😍

    #test_nuance2 posvietila som si na zlozenie dwnneho kremiku a som prijemme potesena 😍 ziadne parabeny a silikony! Moja plet si uziva luxusny pocit. Urcite je vlacnejsia a drobne vrasky takmer nevidno ❤

    (2 fotky)

    #test_nuannce2 testujem uz 9 dni. Moj favorit je ocny krem- prijemne gelovokremovy nadhernej vone. Jemne vtieram od vonkajsieho kutika k vnutornemu rano aj vecer na cistu plet. Podobne vklepem serum a po par minutkach nanesiem denny/nocny kremik. Z tych mam pocit spevnenej pleti uz po vstrebani. Plet je na dityk jemnesjia a na pohlad rozjasnenejsia. Som spokojna ❤

    #test_nuance2 Ja som sa zamilovala😍...nočný krém je úžasný....

    #test_nuance2 Dnes som si konečne aj ja po príchode domov našla očakávaný 🎁. Veľmi sa z neho teším a večer začínam testovať.😊

    (2 fotky)

    V pondelok naobed mi vysmiaty ujo kurier priniesol balicek. Tak som sa pustila rozbalovat.... Krasne luxusne zlate krabicky a v nich sklenene nadobky plne ocakavania 🙂 Tak som im urrobila miesto na policke a zaciname s testovanim!

    (5 fotiek)

    #test_nuance2 Jupíííí...balíček výrobkov včera prišiel 😉 Ešte večer,po príchode z robotky som sa vrhla na rozbaľovanie 😀 cítila som sa ako dieťa,ktoré dostalo vytúžený darček 🙂 Ďakujem za možnosť testovať výrobky Nuance 😉 Veľmi sa na to teším.....👍

    (2 fotky)