konik_testuje
    17. aug 2021    Čítané 574x

    Voňavá nádielka Coccolino Care

    Milujem vôňu čerstvo vypratej bielizne. Keď je silná, intenzívna, omamná, dlhotrvajúca a originálna. Nesmie byť ťažká, no musí ma zaujať. Keď ju zacítim po otvorení práčky, keď si ľahnem do čerstvo prezlečených perín alebo starostlivo skladám oblečenie do skrine.  

    S úprimnou radosťou malého dieťaťa som sa pustila do testovania bojovníkov za čisté, svieže a voňavé oblečenie, z ktorých obalu vykúka ikonický medveď. Najlepší tím tvoria aviváže Coccolino spoločne s pracími gélmi, či kapsulami Coccolino Care1. Práve na tie sme si v našom redakčnom testovaní posvietili.

    Aviváže sú už stálicou na našom trhu, no fakt, že je možné kúpiť aj gély či kapsule Coccolino Care170 som prehliadla. Výber je skutočne pestrý. Pri pracích géloch si môžete vybrať klasicky, podľa farby – gél na bielu, gél na farebnú, gél na tmavú a čiernu bielizeň. Coccolino však myslí aj na unikátne materiály, a tak je v ponuke aj gél na hodvábnu bielizeň a vlnu, či gél pre športové oblečenie

    Rôzne veľkosti balenia sú výhodné, ak človek skutočne používa viacero druhov pracích gélov. V takom prípade sa v menšej kúpeľni nemusia tlačiť veľké balenia. Naopak, ak preferujete jeden univerzálny gél, napríklad na ferebnú bielizeň, je praktické zadovážiť si ho vo veľkom balení. Plusový bod za možnosť voľby pri výbere.

    Novinkou minulého roka sú praktické pracie kapsule Coccolino Care 3v1. Stačí ich hodiť do bubna práčky. Jednoduché a rýchle. 

    Čo sľubuje výrobca? Pracie prostriedky prenikajú hlboko do vlákien oblečenia, pomáhajú ich posilňovať, odstraňovať z nich nečistoty, zachovávať žiarivé farby farebnej či čiernej bielizne, dokonca uchovávať tvar. Umožňujú jednoduchšie žehlenie, a tým predlžujú životnosť bielizne. Dokonalé „kombo“ tvoria spolu s avivážami.

    Pri produktoch Coccolino je už štandardom neskutočná vôňa. Gély ani kapsule nesklamali, a bielizeň je po vybraní skutočne svieža a čistá. Majú veľmi dobrú praciu schopnosť, poradili si aj so škvrnami od jedla, následkami dňa stráveného na záhrade. 🙂 Bielizeň sa veľmi dobre žehlila, bola mäkká a poddajná. 

    Čierna bielizeň si zachovala svoju pôvodnú farbu. Niektoré kúsky som v priebehu testovania mala možnosť oprať viackrát (poznáte to, keď máte obľúbené legíny či tričko ;) ) a farby boli naďalej sýte a bezo zmeny. Aj keď fundovaný názor by bol asi až po niekoľkýh desiatkach praní. 

    Milým prekvapením bol gél na športovú bielizeň, softshell či funkčnú bielizeň. Keďže máme doma malú krasokorčuliarku, funkčná bielizeň a športové oblečenie je u nás v hojnom zastúpení. Krásne žiarivé farby i lesklé materiály tréningového oblečenia zostali nezmenené. Milo ma prekvapilo, že sa neobjavili žmolky, na ktoré je tento druh oblečenia naozaj háklivý. 

    Pre potreby testovania som vytiahla vlnené svetríky zo skrine a milovanú vlnenú „muchlovaciu“ deku, ktorá je stálicou na gauči v obývačke. Coccolino Care štruktúru vlákien chráni, aby naďalej zostali mäkučké ako obláčik. 

    Coccolino Care pracie prostriedky obhájili dobré meno svojej značky a za redakciu Modrého koníka ich určite odporúčame. 

    ajush5
    26. aug 2020    Čítané 255x

    Coccolino testovanie

    Asi ako väčšina z nás, rada sa obklopujem peknými a voňavými vecami, a v lete to platí dvojnásobne. Nič ma nepovzbudí a nemotivuje viac, ako keď si večer ľahnem do sviežej posteľnej bielizne, ráno si dám vlažnú sprchu a oblečiem sa do voňavého oblečenia, ktoré ma sprevádza celý deň. Práve preto periem niekoľkokrát denne, pretože oblečenia otočíme veľa a vždy, keď na seba niečo natiahnem, chcem, aby to bolo čerstvo vypraté. Z toho dôvodu je pre mna dôležité, aby bolo pranie šetrné. 

    Základ celého prania je, samozrejme, nejaký prach alebo gél. Mne osobne viac vyhovujú gély, pretože často periem na 15 minút v studenej vode a vyhnem sa vďaka tomu nerozpustenému prášku na oblečení, obzvlášť na tom čiernom. 

    Coccolino Care Color som použila pri praní posteľnej bielizne, oblečenia a dék. Bielizeň bola príjemne mäkká, štandradne pokrčená a jemne voňavá. Vypralo všetky bežné nečistoty, tie väčšie mám vo zvyku zapierať ručne v studenej vode. Aj keď bežne nežehlím a moja žehlička má svoj život už zrátaný, vyskúšala som pár vecí ožehliť a musím povedať, že tou chuderkou žehličkou som tú bielizeň ožehlila skutočne pekne a ľahko. Za dva týždne testovania, bohužiaľ, nedokážem posúdiť, či si oblečenie zachováva svoje farby, no stále je krásne farebné a sýte.

    Zakúpila som si už aj verziu na bielu bielizeň. A zatiaľ pri pracom géle zostávam aj po skončení testovania. 

    Coccolino Deluxe Havenly Nectar som otestovala ako úplne prvý na posteľnej bielizni. Asi nie je nič, na čom sa dá u mňa doma testovať vôňa lepšie ako na obliečkach. Bola som z tejto aviváže nadšená, obliečky boli krásne mäkké, voňavé, no po pár dňoch nasledovalo sklamanie, pretože vôňa začala úplne vyprchať. Pozitívom je, že je moja posteľ stále svieža, no mám pocit, že tá základná rada Coccolino vydrží voňať dlhšie.

    V tejto aviváži som vyprala komplet všetku posteľnú bielizeň mojich detí, a tie boli unesené. Neustále ho ovoniavali a rozprávali, ako krásne sa im bude spinkať.

    Coccolino Intense Fresh Sky je veľmi neutrálna vôňa. Úplne zbožňujem ovoniavať moje deťuche a táto aviváž krásne podtrhuje vôňu detského telíčka. Je svieža a ľahká. Zistila som, že keď do prania pridávam okrem aviváže aj dezinfekciu, zvýrazní to vôňu ešte viac. Bielizeň je krásne mäkučká a voňavá počas celého dňa. 

    Značku Coccolino používam doma dlhodobo a s avivážami som bola vždy spokojná. Mám od tejto značky pár obľúbencov a Coccolino Intense Fresh Sky sa aktuálne zaraďuje medzi ne. Ďakujem za toto nádherne prevoňané testovanie.

    chymenitta33
    26. aug 2020    Čítané 1602x

    🔸 𝐶𝑜𝑐𝑐𝑜𝑙𝑖𝑛𝑜 🔸

    Ja som človek, ktorý miluje vôňe. Kvety, parfumy, zamilujem si to a strácam sa v nich. Prinášajú spomienky a pripomínajú mi výnimočné momenty. Tak to mám aj s hudbou. Vedeli ste, že vonné spomienky sú v porovnaní s ostatnými mimoriadne odolné?

    Preto sa treba obklopiť vôňami, ktoré sa nám páčia 🙏 

    Mne sa veľmi páči vôňa čerstvo vypratej bielizne, pripomína mi to moju babičku, pranie s ňou, bezstarostné detstvo, vešanie na špagát v humne 🖤

    Testovala som spolu s mojím malým asistentom, ktorý je môj verný pomocník. Stále nechápem tomu nadšeniu, ako sedí pred práčkou, sleduje otáčajúci sa bubon a má fascinujúci výraz. 

    Začneme avivážami, ktoré majú ultra koncentrát. Obsahujú parfumované mikrokapsule, ktoré sa uvoľňujú postupne, pri každom pohybe. A základ, že malá fľaška=viac šetrenia prírody. Na bežnú dávku potrebujeme cca 25 ml na jedno pranie, zatiaľ čo na novú formu Coccolina len 15 ml. Menšia fľaša, ale viac praní, no nie je to skvelé?! ♻️👏

    Začnem prvou Coccolino Deluxe Heavenly Nectar. Naozaj veľmi luxusná vôňa. Ako parfum. Čo aj výrobca sľubuje a veľa používateľov opantá. Bohužiaľ, ja to povedať nemôžem, oprala som v nej posteľnú bielizeň pre nás. Ale na mňa je to príliš silná, intenzívna vôňa. Z ktorej či chcem, či nie, sa mi motá hlava 🤷

    Druhá aviváž Coccolino Intense Fresh Sky som použila pri praní vecí chlapcom. Jemná vôňa čistoty ma zaujala natoľko, že u nás bude na nákupnom zozname pravidelne. Napriek tomu, že aviváž som nepoužívala, odkedy mám sušičku. 

    Prací prostriedok Coccolino care, ktorý má špeciálnu technológiu Care Serum, kde výrobca sľubuje, že bude bielizeň nepokrčená. To ja posúdiť neviem, kedže ja všetko žehlím. Mám to takú psychohygienu. Čo sa týka odstránenia škvŕn, tak nebadala som fľaky, takže ani odstránenie neviem posúdiť. Ale vôňa vďačná, svieža a nevtieravá. Ale zostanem verná inému praciemu prostriedku, ktorý je v inej forme a pre mňa viac vyhovujúci. 

    Ďakujem @konik_testuje, že ste mi dali možnosť vyskúšať tri produkty určené na pranie.
    Prajem vám krásny, voňavý deň, ja idem oddychovať, keďže všetko je urobené ✅

    𝓓𝓸𝓶𝓲𝓷𝓲𝓴𝓪  🌸

    zuzulik75
    25. aug 2020    Čítané 203x

    Testovali sme doma Coccolino 😍

    Zapojila som sa do súťaže a dostala možnosť testovať produkty Coccolino 🙂

    Asi ako každá mama som aj ja deň čo deň ponorená do každodenných domácich prác. Medzi ne patrí aj pranie a práca s bielizňou. U mňa je táto činnosť celkom obľúbená, pretože mám rada vôňu vypratej a čistej bielizne. Čistota je u mňa na úplne 1.mieste. Preto som dostala domov na testovanie produkty značky Coccolino ❤️

    Skusila som rôzne varianty prania s týmito 3 kamošmi. Jednou z nich bolo aj pranie s gélom, a to bez aviváže. Musím uznať, bežné znečistenia, jemne spotené tričká po letnom dni, tento gél nemal veru problém oprat. K tomu aj celkom pekne voňal. Kto nemá rád aviváž, ale stačí mu, keď aspoň gél či prášok vonia aspoň trošku čistotou, tak pokojne do toho 😍

    Ďalším testovaním bolo ako inak - pranie posteľnej bielizne. To je u nás veľkým ukazovateľom správnej aviváže. Pretože naozaj väčšina vôní mi veľmi prekáža, táto bola celkom príjemná. Po otvorení dverí v spálni bola vždy vôňa príjemným potešením. A potom už len zavrieť oči a sladko spať 😍

    No a druhá testovaná aviváž bola práve Coccolino intense perfume deluxe. Táto aviváž bola pre mňa pri prvom dojme a ovoňaní z fľašky krásna, ale potom prišlo veľké sklamanie. Po opraní a usušení vonia úplne inak a je veľmi podobná niektorým avivážam, ktoré rada nemám. Je príliš silná a sladká. Ale niekomu to naopak nevadí a také vône vyhľadáva. 

    Ďakujem tímu v Modrom koníku za možnosť skúsiť tieto produkty. Ku Coccolinu fresh sky a gélu, ktorý som testovala, sa určite vrátim. 😍

    nikki2201
    24. aug 2020    Čítané 286x

    ...moja voňavá skúsenosť so značkou Coccolino

    Ahojte,

    dostala som možnosť vyskúšať výrobky značky Coccolino a úprimne som sa potešila, lebo ja proste milujem vôňu vypranej bielizne - a milujem prať ;)

    Poďme si ich predstaviť...

    1. Coccolino intense - Fresh sky (aviváž)
    2. Coccolino parfume deluxe - Heavenly nectar(aviváž)
    3. Coccolino care Color - tekutý prací prostriedok

    ...kde začať?

    Samozrejme, ako som dostala krabicu na testovanie, hneď som všetky výrobky otvárala a ovoniavala... Aaach, tá vôňa, čo vám budem písať, škoda, že sa nedajú článkom prenášať aj vône.

    Tak sa vám budem snažiť aspoň opísať, ako ktorý výrobok u mňa fungoval a ako na mňa zapôsobil.

    ...poďme na to...

    1.Coccolino intense - Fresh sky

    Kto má pozná, vie, že ja milujem, keď bielizeň vonia a je ju cítiť na kilometre ;) Koľko u nás bolo výmen názorov práve kvôli tomuto ;)

    ...táto aviváž je veľmi príjemnej a zároveň intenzívnej vône (sú naozaj super koncentrované), je taká "fresh", ako aj znie jej názov (fresh sky).

    ...je bielej farby, pre niekoho asi nepodstatná informácia, ale ja mám občas pocit, že tie farebné aviváže farbia bielizeň.

    ...je vhodná pre osoby s citlivou pokožkou či pre deti.

    ...vôňa je naozaj dosť intezívna, ale zároveň jemná, a tak stačí použiť naozaj iba jednu odmerku (čo ja bežne používam viac).

    ...čo sa týka výdrže vône, tá je slušná, veci mi s pridaním aviváže vydržali "voňavé " naozaj dosť dlho, či už boli zo sušiaku dané rovno do skrine, kde krásne prevoňali všetky veci v nej, alebo ak som danú vec mala na sebe, tak aj napriek parfumu ju bolo cítiť, čo u mňa nebýva často.

    Takže naozaj verím slovám, že vôňa je dlhšietrvajúca, chválim ;)

    Vôňa mi dosť pripomína časy, keď bola dcérka malá a prala som jej veci v podobne aromatickom prášku, ja to volám, že je to tzv. "vôňa bábätka".

    A takisto len tak potichu poviem, že mi pripomína jednu modrú aviváž inej značky, ktorú som jeden čas milovala, ale ako to býva, všetkého veľa škodí a istý čas ju nepoužívam. Rada už aviváže mením.

    Veci sú po vypraní mäkké - čo aj od aviváže očakávam.

    Ja periem teda dosť často a nemôžem povedať, že by som si všimla nejaké vyblednutie farieb alebo niečo podobné.Takisto nemôžem zatiaľ povedať, že by farby praním trošku ožili (ako pri niektorých pracích prostriedkov sľubujú), ale podľa mňa tieto výrobky testujem krátko na to, aby som tvrdila, že je to tak na 100 %.

    Táto aviváž bola mojím favoritom z týchto troch skúšaných od začiatku, no napoviem, že potom sa to kúsok zmenilo.

    A v neposlednom rade musím naozaj pochváliť vrchnák 🙂... áno, vrchnák.

    Je trošku iného tvaru ako mávajú bežné aviváže (aspoň si myslím), otvára sa ťažšie, čo tiež chválim a beriem to ako ochranu pred menšími deťmi, ktoré ja už síce nemám, ale kebyže mám, som za to rada.

    A čo som si všimla asi iba ja, super sa nalieva do zásobníka práčky, naozaj ja bežne vylejem aviváž pri dávkovaní vedľa ku prášku alebo úplne mimo práčky :( A naozaj, či veríte alebo nie, pri tomto "vrchnáko-dávkovači" sa mi to nestalo ani jeden raz.. Zázrak?.. netuším..

    Spokojnosť?

    ...áno, nemala by som absolútne problém si túto aviváž kúpiť znova.

    2.Coccolino parfume deluxe - Heavenly nectar

    ...tak táto aviváž je na rozdiel od tej prvej viac aromatická - aspoň sa to zdá na prvý "čuch", niekto by túto vôňu prirovnal ku ťažším.

    ...a ako má v názve slovo PARFUME, tak to presne tak aj je - je naozaj ako parfum... Je to sladšia, ovocná vôňa a zároveň trocha orientálna (aspoň pre mňa), taký mix, tak si vyberte🙂

    Čo sa týka farby, je taktiež biela, teda neutrálna, čo ja chválim (opäť sa bielizeň neprifarbí).

    Výdrž vône je opäť chválihodná, tu by som povedala, že je trošku ešte viac intenzívnejšia ako u tej Fresh sky, keďže táto je parfumizovaná, naozaj ju na oblečení cítiť niekoľko dní (takže pokojne parfum odložte a šetrite si ho na neskôr).

    Píšu, že vďaka technológii Encaps je vôňa uvoľňovaná postupne a vy sa tak môžete z voňavej bielizne tešiť omnoho dlhšie! - čo sedí.

    Celkovo u oboch aviváží platí, že vôňa prádla sa šíri po celom dome 🙂, neraz sa mi stalo, že sa ma niekto opýtal, že čo to je za aviváž a koľko jej pridávam do bielizne, že tak intenzívne ju je cítiť.

    Takže, niečo na tom bude...

    Spokojnosť?

    Určite áno, spĺňa to, čo má 🙂

    A stáva sa mojím favoritom z týchto skúšaných prostriedkov ;)!

    ...a teraz posledný pán na skúšanie...

    3.Coccolino care Color - tekutý prací prostriedok

    Úprimne, nevedela som, že existuje aj prášok od značky Coccolino, ale už viem 🙂

    ...ide konkrétne o tekutý prací prostriedok (gél), čo je zase pre mňa lepšia voľba ako klasický "prášok" (aj keď sa tvrdí, že tieto gélové nie sú také silné ako tie klasické, ale to nie je nijako dokázané - zatiaľ, takže jedna baba povedala...).

    ...čo sa týka farby, je svetlomodrý (ako väčšina práškov), je veľmi príjemnej a nevtieravej vône, pekne sa rozpúšťa a neostáva na oblečení. Už sa mi stalo totiž, že aj gélový prášok mi ostal na oblečení (v podobe fľakov) či v bubne práčky ostala po prostriedku nejaká divná gélová hmota.

    Obsahuje unikátnu technológiu Care Serum, ktorá preniká do hĺbky vlákien bielizne, posilňuje ich štruktúru a zachováva ich pružnosť.

    A kto nerád žehlí, ruku hore! Lebo tento prášok zároveň uľahčuje žehlenie a znižuje mieru krčivosti bielizne.

    ...vôňou mi opäť (ako aj aviváž Fresh sky) pripomína prostriedky, ktoré používajú zvyčajne mamičky pre svoje bábätká, bude to tou jemnou vôňou. Skúšala som prať veci iba s týmto práškom - bez aviváže - a musím povedať, že bielizeň voňala veľmi príjemne, ale, samozrejme, menej intenzívne ako s avivážou.

    No chcela som tým povedať, že komu vadí príliš voňavá bielizeň, môže staviť pokojne na tento prášok.

    A to neboli veci po ňom nejako extra tvrdšie, ako to býva, keď vyperiete veci bez aviváže. Neboli síce ani úplne mäkkučké, ale pokojne s jedným prižmúreným okom môžem povedať, že aviváž pri tomto prášku nie je potrebná (kto je proti aviváži, napr., sú aj takí).

    Farby na bielizni nijako nevybledli (počas testovania), takže podľa mňa tento prášok farby zachováva.

    A teraz asi najdôležitejšia vec, ktorá asi každého zaujíma najviac pri práškoch.

    A čo škvrny?

    ...ako každá mama aj ja riešim škvrny dennodenne - klasické a lá:,,Oou, mami, som sa oliala, som spadla, neviem čo sa stalo a zrazu je na tričku škvrna ako šľak." Tak na tieto škvrny má každá mama doma nejaký ten prípravok proti škvrnám, ale najlepšie by bolo, keby toto zvládol rovno prací prášok, čo je väčšinou nemožné a stále je potrebné ku prášku pridať niečo málo na škvrny.

    Tento prášok pokojne prirovnávam ku práškom iných svetoznámych značiek...

    Zvláda v pokoji bežné "fľaky", čo život prinesie, no s horšími škvrnami to také ľahké nie je a tam je potrebné to predprať či použiť nejaký ten prostriedok na odstránenie škvŕn alebo danú vec nechať namočenú trebárs na noc (bežná klasika). Ale vôbec mu to neuberá na pozitívnom hodnotení, keďže zatiaľ som nemala prášok, ktorý by si poradil so zaschnutými škvrnami hneď a zaraz.

    A spokojnosť?

    Ak to mám vyjadriť v percentách, tak dávam mu 90 % zo 100 % (stále čakám na zázračný prášok, ktorý vyperie aj nevyprateľné škvrny;)).

    ...pár slov na záver - zhrnutie...

    Snáď to nikto nebude brať tak, že keď som niečo dostala zadarmo testovať, budem to, samozrejme, chváliť... Pokojne vytknem aj negatíva.

    No tu nemám aké, ibaže prášok nie je zázračný a nevyperie úplne všetky škvrny a hneď🙂 Nie som pri ňom síce na 100 % presvedčená, že je dokonalý (ale to nie som pri nijakom), ale chválim ho. Bežné škvrny odstráni a veľmi jemne a príjemne vonia (sú prášky - aj tie drahšie, ktoré mi absolútne nevoňajú a škvrny nezmiznú vôbec alebo minimálne), farby po vypraní neblednú, aj keď veľakrát suším veci na slnku.

    - čo sa týka aviváže, tam je to naozaj iba pozitívne a aj keby som chcela, nemám čo vytknúť.

    - sú príjemne parfumované, intenzitu vône je vidieť (cítiť) na výdrži a dávkovať stačí naozaj minimum.

    Som naozaj veľmi vdačná za túto príležitosť vyskúšať túto značku. Určite to nie je poslednykrát, čo som si kúpila výrobky tejto značky. Možno to nie je tá najlacnejšia značka v drogérii, ale určite to za tie peniažky stojí.

    Ďakujem @konik_testuje 💙

    Ďakujem Coccolino ♥️

    #test_coccolino  #recenzia

    silvia31
    23. aug 2020    Čítané 143x

    Coccolino - voňavé testovanie

    Veľmi milo ma zaskočil Modrý koník správou, že ma vybrali na testovanie produktov značky Coccolino 🙂 Z balíčka mala veľkú radosť aj moja najmladšia, a tak rozbaľovať musela ona.

    Testovali sme 3 produkty:

    • Prací gél Coccolino care color - tekutý prací prostriedok na farebné oblečenie, celkový objem 1.12 l a 28 pracích dávok - má pomôcť udržať bielizeň nepokrčenú aj bez žehlenia, čo neviem zhodnotiť, keďže pri vešaní sa snažím veci vyrovnať 🙂 Vôňa je príjemná, mne pripomína mužský deo sprej 🙂 Celkom by som ocenila odmerku na vrchnáku, ktorý som používala ako dávkovač.
    • Aviváž Coccolino Intense perfume deluxe Heavenly nectar - objem 870 ml a 58 pracích dávok - je to naozaj výrazne parfumovaná aviváž, tričko úžasne vonia aj po celodennom nosení mojím pubertiakom, ktorý nepoužil guľôčku :D (Velebím túto aviváž 👍, kto nemá doma adolescenta, neuverí 🙂) Z nej sme minuli najviac.
    • Aviváž Coccolino intense Fresh sky objem 960 ml a 64 pracích dávok - neuveriteľne intenzívna sviežosť - to je napísané na obale a zodpovedá to realite, nádherná, čistá a svieža vôňa, ktorá rozvoňala celý dom 

    Príjemná informácia pre mňa je, že fľašky aviváží sú vyrobené zo 100% recyklovateľného plastu. 

    Trošku problém som mala s dávkovaním - podarilo sa mi obliať sa, keď som si nevšimla, že nemám správne otočenú flašku a vyliala som aviváž tou medzerou - takže odporúčam: “dvakrát meraj a raz rež” ;) 

    Na záver môjho testovania musím a chcem poďakovať, že som mohla vyskúšať aj tieto novinky od Coccolino - kto nevyskúša, neuverí 🙂 

    Ďakujem a verím, že budete aj Vy spokojní 🙂 

    kvadrinkaaa
    23. aug 2020    Čítané 214x

    Vôňa všade naokolo 🐻

    Bola som práve na kúpalisku a relaxovala, keď som si prečítala dobrú správu, že som bola vybratá na testovanie voňavého Coccolina. Veľmi som sa potešila.

    O týždeň mi prišiel balíček, kde bol prací gél a dva druhy aviváže. 

    Hneď som odložila svoje zásoby a začala som prať s Cocolino.

    Praci gél Coccolino care ma hneď zaujal svojou malou fľašou, šikovným uzáverom a svojou vôňou. Prací gél má zachovávať farby, udržovať tvar a chrániť vlákna.

    Jeden deň som bielizeň oprala pracím gélom a nedala som aviváž. Bielizeň sa sušila na balkóne a po vyschnutí extra nevoňala. Mala iba vôňu čerstvého vzduchu. Praci gél opral bielizeň dobre, odstránil bežné škvrny, ale zázraky sa nekonali. Staré fľaky neodstráni. Čo sa týka pracieho gélu, mám iných favoritov. 

    Prvý týždeň som používala aviváž Fresh Sky. Praktická fľaška je 100 % recyklovateľná. Jej veľkosť je viac ako prijateľná a má šikovný uzáver.

    Mám 7 kg práčku a stačilo pol uzávera, aby bola bielizeň mäkká, ošetrená a voňavá. Keď som dala jeden plný uzáver, bielizeň bola prevoňaná a vôňa sa držala na oblečení veľmi dlho. Aj teraz cítim sviežu vôňu na pyžame. Vôňa je príjemná, no proste neodolateľná. Verím, že so mnou súhlasí mnoho mamičiek, ktoré už našli túto parádu. Stále mám nutkanie ovoniavať oblečenie. 💙 Bielizeň je po vyschnutí jemná na dotyk, mäkká a ľahko sa mi ukladala. Mimochodom, ukladanie oblečenia a iných vecí nemám v obľube, ale s Cocolino to išlo ľahšie. 😊 Túto aviváž už nič neprekoná a je jasné, že zostáva v našej domácnosti. 

    Druhý týždeň som používala aviváž Heavenly Nectar. Keď som prvýkrát otvorila fľašku, vôňa bola intenzívna a vtieravá. Niečo mi na nej vadilo, ale uvedomovala som si, že vôňa po opratí bielizne je vždy iná. 

    Veľmi ma bavia tieto nové fľašky, ktoré sú, ako som spomínala, zo 100 % recyklovateľného plastu. Aviváž ma nesklamala a po vyvesení bielizne na balkón sa vôňa vznášala snáď všade naokolo. Nejeden raz som zacítila vôňu bielizne z vedľajšieho balkóna, tak verím, že aj vôňa novinky Coccolina niekoho príjemné pošteklila v nose. Bielizeň bola čistá, mäkká, farebná a dostala kvalitnú starostlivosť. 

    Ďakujem za možnosť testovať tieto príjemné produkty, ktoré mi spestrili dni. 

    bubik91
    23. aug 2020    Čítané 298x

    Luxusné pranie s Coccolinom

    Naša domácnosť už Coccolino pozná. Vyskúšali sme už viac aviváží od Coccolina, ale prací gél, ani tieto typy aviváží sme ešte nemali. Musím povedať, že ma veľmi prekvapili. Potrpíme si na voňavú bielizeň, proste, keď sa bielizeň vešia a skladá, musí voňať. Vždy sme hľadali aviváže, ktoré vydržia aj po praní a uskladnení nejaký ten čas voňavé. Toto testovanie sa u nás osvedčilo. 

    V našej domácnosti sa perie skoro každý deň. Máme malé dieťa, ktoré sa vždy niečím zašpiní, chodíme na našu záhradku a tam sa vždy niečím všetci ušpiníme. Chodíme cvičiť a veci si perieme každý vždy po odcvičení. Som rada za príležitosť otestovať niečo nové.  

    Pri každom praní sme používali prací gél Coccolino care, ktorý má špeciálnu technológiu Care Serum, vďaka ktorej aj naozaj bola bielizeň jemnejšia a nekrčila sa. Som žena, ktorá neznáša žehlenie. U nás sa žehlí, len keď sa musí. Keď som bieliteň zvešala, nebola pokrčená. Vonia príjemne a jemne, ale nijako by ma samotná vôňa nezaujala. Čo sa týka škvŕn, opralo, čo sa dalo. Obyčajne znečistené oblečenie, ani škvrny po paradajke, neopralo. Skúšala som prať iba s pracím gélom a mne bielizeň nevoňala. Chýbala mi aviváž na vôňu. Skúšala som vyliať gél len tak do bubna na bielizeň, ale veci neopralo, tak za mňa len do zásuvky, kam prací gél patrí. Mne viac vyhovuje prací gél vo forme kapsúl, ale videla som, že aj Coccolino má gélové kapsule. Ale skôr ostanem pri inom pracom prostriedku, ktorý opere lepšie bielizeň. 

    Pre mňa naj aviváž, ktorú som kedy použila, je Coccolino Deluxe Heavenly Nectar. Naozaj veľmi luxusná vôňa. Cítila som kvetiny a pôsobila ako parfum. Aviváž som používala na veci pre nás dospelých, športové oblečenie, čo používam každý deň, a pri cvičení som cítila krásnu vôňu aviváže. Manžel si opral aj košele a dokonca aj výstroj na hokej, lebo aviváž sa mu veeeeľmi páčila. Tak za nás veľký TOP. 

    Keď som prvýkrát otvorila aviváž Coccolino Intense Fresh Sky a ovoňala, určite by som si ju nekúpila podľa prvej vône. Neviem ako vy, ale vždy kupujem podľa prvej vône alebo na odporúčanie od iných. Táto vôňa ma veľmi prekvapila po opraní. Strašne sa mi hodila na detské veci, uteráky a bielizeň. Vonia tak jemnučko a sviežo. Oprala som synčekovi detské perinky a hneď zahlásil, že hmm, máme nové perinky 😊 A použila som aviváž na všetky jeho vecičky. Uteráčiky boli krásne jemné a voňavé, čo sa mi pri málo avivážach stalo. 

    Pri používaní gélu a avivážach Coccolino boli veci jemné a voňavé. Dávala som pri každom praní plný dávkovač, či som prala viac alebo menej bielizne. Dokonca som pri plnej práčke dala aj o trošku viac. Pri pol odmerke mi vôňa neprišla taká intenzívna. No keď si predstavím, koľko dávam pri bežných avivážach, je to oveľa menej a zaručene väčšia vôňa. 

    Coccolino ostane aj naďalej v našej rodine a som rada, že som vyskúšala niečo nové z radu aviváží. Ostaneme pri týchto menších baleniach, ale čo sa týka pracieho gélu, ostaneme pri našom pôvodnom, čo nám vyperie všetko 🙂

    pepca28
    22. aug 2020    Čítané 208x

    ❤ Coccolino - dva týždne plné vône ❤

     Ahojte,

    v prvom rade sa chcem poďakovať #konik_testuje, že som bola vybraná na testovanie. Prišlo to naozaj práve v čase, keď sa u nás púšťa intenzívna vlna prania, keďže rodinné návštevy si u nás podávajú kľučku. Ruku hore, kto to pozná. Človek vytiahne po čase aj posledné zásoby obliečok, ešte zdedených po babke (ešteže som ich v nejakom záchvate nevyhodila 😉).

    Leto končí, prací gél minutý, po avivážach ostala len vôňa v skrinke..

    Čo sa týka efektívnosti pracieho gélu ohľadom škvŕn, v tomto smere neviem a nedokážem úprimne odpovedat. Kto má decko vie, že na väčšinu detských škvŕn (jedlo,tráva,atď.) už treba použiť iné techniky a podľa mňa, ani neexistuje nejaký zázračný prášok (podľa reklám síce áno🤣), že hodíte do práčky a bum, oblečenie ešte aj pôvodnú farbu chytí 😜 Keďže periem prevažne na 40tke, nemám šancu proti extrémnym škvrnám. Dnešná doba je taká, že buď to vyperie, alebo to proste buchnem do koša a kúpim nové. Lebo dnešné materiály len tak švacnút na 90tku je dosť veľký risk 😉 Ale prací gél Coccolino mi vyhovoval, i keď, dosť rýchlo som ho minula. Ale keďže som v priemere prala 3 práčky denne, ani sa nečudujem... (Kks,to zas bude nedoplatok).

    Aviváže už dlhodobo považujem za fantastické. Hlavne posteľná bielizeň v skrini vonia. A to som tam doteraz, ako stará babka, dávala mydlá 😜

    Predstavte si teraz, v tomto úžasnom obdobi, letnom, horúcom, vlhkom, že beháte po rajóne, obsluhujete, do kuchyne a naspäť - po 10 minútach som spotená, orosená ako pivo desina, prezliekam sa hádam aj 5x za smenu. Vlasy dupkom, po mejkape už ani chýru a príde zákazník, že: "Ako pekne voniate." 🤣 Nuž, myslela som, že ma balí, starú korčulu, ale mal pravdu, napriek všetkému mi oblečenie naozaj intenzívne voňalo. 🍲🥘🥗

    Ešte chcem dodať, že som vôbec nekombinovala gél a aviváže, lebo na mňa príliš veľký mix vône. K avivážam som použila taký neutrálnejší prášok 😉

    S pracími prostriedkami je to ako s parfumom. Buď sadne, alebo nie. Čiže niekomu nútiť, že toto musíš kúpiť, lebo to úžasne vonia, je hlúposť. Ten, kto má rád intenzívne vône, si príde pri Coccoline na svoje. Ten, čo nie, si uženie akurát dobrú migrénu 😉 

    Ja som spokojná a keďže som vyňuchala "akssiu", už som si dokúpila ďalšie, iné, tentokrát som vybrala bez toho, aby som ich ovoňala, lebo viem, že niekedy prvý dojem vie človeka odradiť.  Hádam budem milo prekvapená 😉 

    Záver:

    (Tento bude patriť predovšetkým všetkým opindavačkám všetkých testovaní na MK). 

    Táto recenzia mohla byť pokojne aj negativna, pretože nie som platená za pozitívnu a ani to nebolo v podmienkach testovania. Som rada, že som bola vybraná, lebo naozaj som prací maniak. Oblečenie periem po jednom nosení, či ho mám na sebe hodinu, alebo celý deň (aj detské). Každý má nejakú tú "uchylku ". Takže ja som úprimne rada, že som dostala túto možnosť vyskúšať niečo nové, lebo už som dlhodobo stagnovala pri jednom prášku a aviváži a nemala som ani nejakú chuť na zmenu 😉

    A aby to nebolo celé také super, tak nakonec mi ešte aj odpálilo práčku 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Cez víkend si operiem u našich, dúfajúc, že by sa tu mohla vyskytnúť nejaká súťaž o novú práčku 🤣 Dobre, teraz vážne, tak, ako som skoro skolabovala, keď mi odišla umývačka, teraz kolabujem dvojnásobne. Ešte riady ručne umyjem, ale bielizeň??? Nieeeee🤣🤷‍♀️😈

    Petra

    majka813
    22. aug 2020    Čítané 140x

    Rozmaznaná s Coccolinom. Hebkosť, jemnosť a sviežosť!

    Ako húževnatá matka sa veľmi často zapájam do rôznych súťaží, hoc nemávam zrovna šťastie. To sa zmenilo pri súťaži s Coccolinom. V daný deň si vravím, skúsim napísať a snáď sa usmeje šťastie. Ani som nezúfala, keďže súťažiacich bolo mnoho. Deň mi zlepšila správa, že si ma vybrali na testovanie. 

    Mám dve deti a bývame v domácnosti ešte s manželovou rodinou. Snáď ani nemusím písať, ako mi padlo takéto testovanie vhod. Patrím medzi matky, ktoré majú rady poriadok a čistotu. A to nevravím, že okolo mňa musí byť vôňa 🤗

    Coccolino používam už veľmi dlho a vždy som bola spokojná. Ich vôňa prevoňala celý dom.

    Keď prišiel balíček, ako prvé ma zaujal krásny dopis. #konik_testuje si dáva záležať na dokonalosti a na tom, aby sa maminky cítili dobre. Veľmi sa mi páčila aj ich komunikácia, čím zisťovali, ako sa s produktami pracuje a či je všetko v poriadku.

    Coccolino deluxe Heavenly Nectar je hotový luxus.

    • Veľké plus je menšie balenie, čo sa týka aj druhej aviváže. Za pozitívum to hodnotím preto, že je spratné a naozaj do ruky. Negatívum asi len to, že by mohlo byť viac tých balení 😁😁
    • Stačí použiť menšie množstvo a bielizeň bude voňat stále krásne a sviežo.

    Druhú avivaž Coccolino Intense Fresh Sky som použila pri praní posteľnej bielizne mojej dcérky. Dcérka mi po oblečení čistej bielizne vravela, že krasne vonia. A to je u mňa základ. Aby bola spokojná a aby mala sladký spánok. Chcem, aby sa v posteli cítila ako na obláčiku, sviežo a jemnulinko. Keď som si večer ľahla do postele, vôňa prenikala až ku mne. A vtedy som si povedala, že je naozaj skvelá. (Na druhý deň som prala aj sebe).

    Na farebnú bielizeň som vyskúšala tento prací gél Coccolino care, ktorý farby zvýraznil a tak zostali pestré a krásne farebné. Nestratili pružnosť a bielizeň nebolo treba ani žehlit. Ja som však pedantná matka a mám rada všetko krásne uložené, voňavé a vyžehlené. Vôňa mi pripomenula leto a prirovnala by som ju k farbe tejto bielizne. 😁 

    Ja osobne si neviem vybrať, ktorý je najlepší. Coccolino je u mňa skvelý a každý niečím výnimočný.

    Chcem sa poďakovať #konik_testuje za takúto krásnu príležitosť a podobné testovanie by som si vyskúšala znova. Prajem vám krásny voňavý deň a ja idem skladať bielizeň, ktorá mi už stihla uschnúť ❤ 

    Na záver krátka básnička:
    Jemná vôňa Coccolina, vždy mi niečo pripomína...
    Detičky ju rady majú, sladučko si pospinkajú...
    Prenádherná vôňa hebkosti, preniká nám priam až do kosti.

    chymenitta33
    Správa bola zmenená    19. aug 2020    

    Dnes od rána ako správna žienka domáca periem vo veľkom 💦
    priznám sa je to moja najobľúbenejšia aktivita🤷 potom nasleduje žehlenie.
    Odkedy mám sušičku aviváž som nepoužívala. Prádlo bolo jemné aj bez nej.

    Nikdy nezabudnem nato, ako som chystala mini vecičky ešte Davidovi, keď som bola tehotná 🤰Vôňa je ako hudba, vždy sa mi to spája s nejakou udalosťou, spojím si to s emóciou.

    Ktorá upratovacia činnosť vám najmenej vadí?
    alebo dokonca je nato vytvorená úchylka? 🤣☝️

    #test_coccolino

    #test_coccolino

    Vcera som skusila oprat len s tymto tekutym praskom na pranie, kedze nie zakazdym pouzivam avivaz no a nemiesto tej som do priehradky dala trosku octu, co velmi často zvyknem, funguje aj ako dezonfekcia pradla a aj ako zmakcovadlo kedze my mame velmi tvrdu vodu. Pradlo nikdy octom necitit. Prave naopak, bolo jemne citit po tomto tekutom prasku. Cize som spokojna. Opral mierne znecistene oblecenie po beznom noseni,vacsie flaky na synovom oblecku väčšinou aj tak zapieram zlcovym mydlom alebo iným prostriedkom.
    Takze za mna spokojnost 🍀

    ajush5
    Správa bola zmenená    16. aug 2020    

    Najdôležitejším prvkom každého outfitu je pre mňa vôňa, a keďže neexistuje parfém, ktorý by zachránil stuchnuté prádlo, najlepšou zbraňou je kvalitný práci gél a aviváž. Čistotou voňajúce prádlo má zaujme častejšie, ako drahý parfém, práve preto som si toto combo obľúbila 💙

    #test_coccolino

    kvadrinkaaa
    Správa bola zmenená    16. aug 2020    

    Tento týždeň som sa zamerala na Heavenly nectar ♥️🧡💛 a aj keď je testovanie už na konci, u nás doma coccolino nekončí ani náhodou. 😊 Toto voňavé testovanie nemalo chybu...
    #test_coccolino

    Tak žienky, prezraďte mi, periete v nedeľu viac ako cez týždeň alebo vôbec a radšej vyletujete?

    #test_coccolino

    Mňa dnes čakali dve várky prania okrem iného a teraz musím odbehnúť do práce.. zvyšok rodiny mal svoj vlastný program a stavali stan na záhrade 😁

    Ako trávite nedeľu vy? 🙂

    (2 fotky)
    kvadrinkaaa
    Správa bola zmenená    15. aug 2020    

    ...s Coccolino to nie je práca, ale zážitok 🧡🧡
    #test_coccolino

    nikki2201
    Správa bola zmenená    15. aug 2020    

    #test_coccolino
    ..tak prišlo na rad trochu si "promluvit"o aviváži značky Coccolino..ja konkrétne som dostala za úlohu testovať okrem inej aj túto (intense parfume) Deluxe Heavenly nectar... musím uznať,že keď som krabicu na testovanie rozbalila a uvidela čo idem testovať.. samozrejme som hneď otvárala vrchnáky a ovoniavala..tak mi voňala viac tá druhá (fresh sky, modrý)lebo mi pripomína jednu aviváž inej značky, tiež modrú😉..ale časom som si akosi viac obľúbila túto..je síce aromatickejšia,ale tak veľmi príjemne.. žiadne ťažké vône..(ale ja mám rada aj orientálne parfumy takže..s ťažkými vôňami nemám problém 🤭)..no táto aviváž je naozaj nato ako je aromatická je aj príjemná zároveň 👌😍..a naozaj dávam iba jeden vrchnák 😳🤣ja a jeden 🤦🏻‍♀️tá kdeeee 🤣.. naozaj to stačí..lebo moja babka mi minule kričala pod terasou,že preboha koľko dávaš tej aviváže,že to cítiť až ku bránke🤣👌.. a ešte ku vrchnáku..veľmi zaujímavý tvar..taký som nevidela ešte asi 🤔..a páči sa mi,že ide ťažko otvoriť..teda je tam nejaký systém"click"..ja síce nemám už malé deti 🤔,ale našu dcéru hocičo ešte nepadne 🤣🤦🏻‍♀️

    Skvelá kombinácia na pranie bielizne. Lenkina bielizeň na sladký spánok je voňavá a jemná. Zas a znova som sa presvedčila, že Coccolino je u nás naj!!

    #test_coccolino

    Bola som na navsteve u rodicov, a ked som prisla manzel mi hovori, ze to coccolino vonia ozaj perfektne. Rovno si opral kosele 😂 On si tiez velmi potrpi na vonave pradlo a vybera skor avivaze on. Tak tieto vone u neho zabodovali 😊
    #test_coccolino

    #test_coccolino uzivame si vonu aj na terase..po veľkej prerabke, s ktorou sa pasujeme už niečo cez tyzden,som poprala aspoň zavesy na terase (sak po roku aj konecne) ..škvrny síce nezmizli, to som ani nepredpokladala, keďže sú celoročne vystavene vonkajším vplyvom, ale aspoň chvíľu budem mať pocit, že sú nové ❤ a nech to slak trafi, dala som tam pekne dvojitú dávku avivaze 😜

    nikki2201
    Správa bola zmenená    13. aug 2020    

    #test_coccolino

    ...skúšam , periem..💪
    .. milujem keď prádlo krásne vonia 😍👌,že ho cítiť na kilometre 😍
    ..tento prášok mi zatiaľ príde "good".. vôňou mi pripomína časy keď bola naša dcera malý dzuk a prala som jej prádlo podobným práškom 😍🤗 takže sa stále usmievam pri ovoniavaní prášku (nie nefetujem ho🤣🤭🤣)..čo sa týka škvŕn..tak tie bežné, klasické, ktorým sa nedá vyhnúť (viete ako ..a to nehovorím o malej ale o manželovi,ten je väčšie prasiatko 🤣🤫🤭)..tak tie pekné odstráni..no tie , ktoré každá mamička či manželka neznáša idú ťažko aj týmto práškom..ale tu mi nepomôže ani ten praslávny odstraňovač škvŕn 🤫🤭..ale všimla som si,že ak sa to periem viackrát idú aj takéto škvrny preč..teda sa sperú alebo ako to nazvať..zatiaľ toľko..😉🙏.. píšeme si😉

    #test_coccolino

    Vcera som oprala obliecky s týmto voňavým pomocníkom (koncentrovaná avivaz) a teda moze byt. Vôňa sviežosti a čistoty sa nesie celou spálňou ❤️🥰😍

    pepca28
    Správa bola zmenená    11. aug 2020    

    #test_coccolino pôvodne som chcela napísať aj skôr,ale u nás udreli také teploty, že ja som behala maximálne v plavkách a malý celý deň nahaty pri bazéne..čiže pranie muselo počkať.(nebolo čo😜).
    Musím uznať,že vône sú fantastické.navliecky už dávno uložené v skrini a stále krásne vonaju (doteraz som tam mala nahadzane mydla, ako stará babka 😉🤣)
    Keďže dovca mi skoncila, aspoň som si poprala veci do roboty..co sa týka pracovných veci,tam si dávam pozor na výber vône..pracujem v kuchyni,momentálne v extrémnych teplotach ,čiže po 5 minútach mam spocene ešte aj ponožky,a nie každá avivaz koresponduje aj s potom..😳🤦‍♀️😳zlý výber a neviem vydržať sama so sebou..(momentálne tu mám 50% vlhkost a 41°,teplomer je pokazeny )
    Coccolino intense ale moooooze byt 😉😉😉😉

    (2 fotky)
    ajush5
    Správa bola zmenená    10. aug 2020    

    Moja úplne najviac obľúbená aviváž bola a zostáva #coccolino Happy Yellow, no vôňa Havenly Nectar je tak dokonalá do postele, že som v nej vyprala obliečky matracov, plachty, paplóny, vankúše a posteľné prádlo a decká mi z postieľky neustále vykrikujú “mama voňá”. Je to pre mňa taká pokojná vôňa. A pritom tej aviváže stačí do prania skutočne málo a dostanete späť v podobe voňavého prádla veľa.
    #test_coccolino 🧡

    Vôňa tohto tekutého prášku Coccolino je presne taká ako farba tejto bielizne 🤣 letné svieže farby s príjemnou letnou arómou 🌞☀️bohužiaľ nachvilku slniečko odišlo tak som musela sušit na balkóne, avšak to nič nemení na výsledku.
    #test_coccolino