angie_l
    21. mar 2024    Čítané 833x

    Prečo ísť na rodinnú dovolenku práve do Demänová rezort?

    Raj pre deti?

    Ak sa chystáme na dovolenku, kladiem dôraz na niektoré kritéria ako sú:

    • Aby sme sa všetci cítili komfortne a oddýchnuto
    • Výber kvalitneho a rôznorodeho jedla
    • Detské aktivity
    • Spoločné rodinné aktivity 

    Komfort a oddych v jednom:

    Keďže chce človek na dovolenke hlavne nabrať silu a oddýchnuť si, je dôležité mať kvalitné matrace. Áno, aj to nás zaujíma. Dopredu to človek nevie, ale tu na to dôraz kladú, čo je veľké plus. Matrace sú naozaj kvalitné, a spalo sa nám sladko, aj deťom. Náš apartmán v Demänová rezort 39sa volal Apartmán Comfort. Mali sme tam dve manželské postele, rozkladací gauč, dve kúpeľne i terasu s výhľadom. Hlavne terasu sme využívali na posedenie a zrelaxovanie, keďže sme mali priamy vyhlaď na ihrisko a tým pádom sme v kľude mohli sedieť pri čajíku alebo káve. Ja som už na tejto dovolenke veľmi aktívna nebola, keďže som bola už v 8.mesiaci tehotenstva, tak mi robilo problém behať za deťmi. Ešteže sú už viac-menej samostatné. 

    V jednej kupeľni bola vaňa,v druhej sprchový kút, deti využili kúpanie aj vo vani, my zase sprchový kut. Dva záchody tiež nie sú na škodu. Nikto nemusel na nikoho čakať.

    Stravovanie k pobytu

    Stravovanie v Demänová rezort prebieha v reštaurácii PINUS alebo v reštaurácii SAFRAN, k dispozícii sú aj all you can eat bufety. K dispozícii sme mali polpenziu - raňajky a večere. Výber jedla bol veľmi rôznorodý, dokonca deti si prišli na svoje s kútikom na stravovanie zvlášť pre deti, a najväčším lákadlom pre deti bola čokoládová fontána, to sme vždy deťom povedali, že až keď sa poriadne najedia, môžu sa pustiť veselo do čokoládovej fontány a teda zaberalo to perfektne. 

    Mne najviac ulahodili raňajky. Kombinácia sladkého a slaného v mojom stave,top. Výborné mini párky, čerstvé vajíčka na rôzne spôsoby a čerstvé lievance. Deťom zase chutili cereálie s mliekom rôzneho druhu, a mužovi omeleta. Na obed sme si zvykli dať pizzu, ktorú robia veľmi chutnú, majú aj detskú variantu. Nápoje sú potom len k raňajkám, na večer a na obed sme si dokupovali navyše. Jediné, čo nám trošku vadilo, že na večere bolo prezentované, že tam bude aj sushi a aj pizze, ale nakoniec tam nebolo ani jedno. Vynahradili to zrejme tým, že bol k dispozícii väčší výber mäsových jedál, a aj vegetariáni si prídu na svoje. Za mňa plus, že tam boli k dispozícii šaláty, aj ovocne aj zeleninové. Dezerty boli pomenej, ale vždy mali aj sladké jedlá, buchty, šúľance alebo palacinky.

    Detské aktivity

    Každý víkend sa animácie nesú v duchu nejakej zaujímavej témy, počas nášho pobytu si naše deti užili tému šmolkov,čo je u nás aj dosť aktuálne, takže si to veľmi užívali, a naozaj veľmi veľa času trávili práve s animátormi, počas dobrého počasia s deťmi trávili vonku a počas horšieho čo u nás našťastie zastihlo len jeden deň relaxovali vo welnesse, deti prvý krát zažili detské saunovanie, nevedeli sme či to vydržia a zvládnu ale máju to perfektne vymyslene deťom dali šmolko čapice, využili saunový rituál v detskom duchu použili pomarančovú arómu, deti mali zážitok. Najlákavejšie pre deti boli aj samozrejme kolotoče  a 3D bludisko ktoré zaujalo aj mňa ale teda už som nevládala ísť si to užiť spoločne ale v mojom stave to už veľmi nešlo, ale muž tam snimi pobehoval, kolotoče su rôznorodé a iné ako poznáme u nas, vyskúšali každý jeden, muž snimi vyskúšal aj veľkú reťazovku, čo je fajn že aj keď sa za kolotoče platí, stále ta cena je prijateľná, pre ubytovaných je to 2€ na osobu pre neubytovaných je to 3€ na osobu.Deti sa vždy na večer tešili na detské kino prvý deň premietali Šmolkovia 1, a na druhy deň pokračovanie Šmolkovia 2, ja s mužom sme zatiaľ relaxovali v štýle prechádzky na čerstvom vzduchu. 

    Ukonečenie pobytu spoločne vo welnesse:

    Náš pobyt sme ukončili spoločne vo wellnesse, k dispozícii vám poskytnú plachty a uteráky zdarma, župany su za poplatok,vystihli sme akurát čas kedy sme si ho užili úplne sami, čo samozrejme nám aj vyhovovalo. Na výber máte dve fínske, parnú a infra saunu s ochladzovacou kaďou, odpočiváreň a dve vonkajšie vírivky s úžasným výhľadom. S detičkami sa môžete zabaviť v krytom dvojbazéniku s vyhrievanou vodou, kde teda samozrejme naše deti strávili aj najviac času, využili sme celý welness,ja som veľmi sauny nemohla využiť išla som sa na chvíľu zahriať ale v mojom stave som využila lehátka v odpočivárni a mala výhľad na rodinku.

    Pobyt si plánujeme zopakovať, nás veľmi oslovilo že naše dievčatá mali stále možnosť využívať každú časť rezortu, a tým o zábavu mali stále postarane, ja s mužom sme mohli zrelaxovať a nabrať energiu, myslím že o tomto práve dovolenka je aby sme spoločne strávili čas a všetci si užili to čo potrebujeme, dievčatá sú vo veku 6 rokov a práve aj tým že sú naozaj samostatnejšie, využívali všetko čo bolo deťom poskytnuté. K dispozícii v areáli sú zdarma na zapožičanie aj kolobežky a rôzne odražadla pre menšie detičky. Ak by som mala ešte vyzdvihnúť na záver je perfektná káva, na tu si ja potrpím, muž si vychvaľoval pekný výhľad na hory, a samotnú prírodu, každý sme si našli to čo nám najviac ostane v pamäti.

    sunibrutal
    11. jan 2024    Čítané 261x

    Zimné radovánky - Demänová rezort

    Naša štvorčlenná rodinka veľmi rada cestuje - keď máme možnosť nevynecháme výlet, či je to na Slovensku alebo v zahraničí, pri vode či na hory... Žiaľ financie nám nedovolia toľko cestovať,koľko by sme chceli (určite to poznáte 🫣😊)... Ale vďaka tejto stránke a vďaka Demänová rezort sme tento rok mali možnosť ísť na zimnú dovolenku hneď začiatkom roka 2024. Začalo to s tým ,že som našla možnosť vyhrať testovanie - tak som aj ja prihlásila našu rodinku, veď aspoň to skúsim... A potom prišla správa, že ideme testovať ☺️ Hneď som teda kontaktovala rezort na uvedenom e-mail, bez problémov sme dohodli termín a už len nedočkavo čakali s rodinkou, kedy príde 3. Január ☺️

    Na dlhú cestu sme vyrazili hneď ráno a okolo 14:30 sme už boli "na mieste činu" 😁 Zaparkovali sme hneď pri recepcii. Milá pani nás šikovne a rýchlo vybavila - nakoľko som naše údaje vopred vyplnila pri on-line check in (odporúčam využiť, super služba, všetko vyplníte online raz-dva, a pri recepcii už s tým nemáte starosti). Dostali sme chipové karty a pani vysvetlila všetko potrebné, dostali sme aj mapu areálu. Za pár minút sme už boli na ceste k nášmu apartmánu. Dostali sme apartmán Lux v apartmánovom dome O, skoro na druhom konci areálu. Bolo to trošku ďaleko od diania, ale skôr sme to brali ako pozitívum - aspoň sme trochu aj po prechádzali na čistom vzduchu 😁 inak na celom rezorte nie je nič až tak ďaleko, kľudne to zvládne každý. 

    Apartmán bol perfektný, moderne zariadený, čistý, veľký. Náš apartmán bol na 3. Poschodí -  našťastie bolo v budove aj výťah - takže naše kufre mali raz-dva na izbe. Apartmán sme mali hneď pri výťahu - predizba bola dostatočne veľká s veľkými vstavanými skriňami - zmestí sa tam všetko potrebné. V apartmáne boli dve kúpeľne - obidve so sprchovacím kútom a s WC, dostali sme aj kvalitné,  mäkké uteráky. Kúpeľne boli tiež moderné a čisté, jedna vec tam mi trošku chýbal - koberček či predložka k sprche, ináč všetko super. 

    V apartmáne bola veľká obývacia izba s kuchynským kútom, stôl so stoličkami, veľký gauč - všetko krásne, jednoducho štýlové. A ešte veľké plus - hlavne pre deti - na tv bol dostupný aj Youtube aj Netflix. Ako v celom areály aj v apartmáne sme mali free Wifi (a to s veľmi dobrým signálom).

    Kuchynka bola vybavená so všetkým, čo potrebujete - rýchlovarná kanvica, mikrovlnka, príbor, taniere, hrnce,.... skoro ako doma 🙂 My sme to moc ani nevyužili, nakoľko sme mali super raňajky a večeru (ale o tom neskôr), ale kto chce aj niečo navariť, určite to problém nebude. 

    V apartmáne poľa aj "mini knižnica" ☺️ 

    Spálne sme mali na poschodí - dve menšie izby s posteľami. Izby boli jednoduché, ale pohodlné, práve ideálne na oddych. Žiadne zbytočnosti, v jednom bol len posteľ v druhom posteľ, skrinka a písací stôl - no nič viac sme ani nepotrebovali, takže pre nás spokojnosť.

    ...a ten výhľad z apartmánu...to bolo na nezaplatenie 😍 veď posúďte sami, pripájam foto :

    A teraz trochu k polpenzii... v krátkosti: SUPER ! Trošku dlhšie: raňajky aj večere sme mali v reštaurácii Šafran. S ponukou, s jedlami aj s obsluhou sme boli veľmi spokojný. Síce personál hovorí len po anglicky, ale žiadny problém to nebol pre nás. Na raňajky môžete vybrať z veľmi veľkej ponuky nápojov aj jedál. Ani neviem, či by som vedela niečo povedať, čo som tam nenašla. Máte chuť na sladké, či slané, mali všetko - koláče, musli, veľý výber syrov, salám, šunku, lekváre, jogurty, kašu, vajíčka - varené, praženicu, ham and eggs, párky, americké palacinky....ani neviem všetko vymenovať :D na určite každý najde niečo pre seba - malý aj veľký. Samozrejme tam boli aj ovocie, zelenina všetkého druhu. Mlieko - studené, vlažné, horúce, bezlaktózové, sójové... čaje, džúsy, kávy ... všetko možné aj nemožné :D

    Večere boli - ako aj raňajky - formou bufetových stolov. Pri večere sme mali nápoje objednať (a platiť) sami. Ako aj pri raňajkách, tak aj pri večere bolo veľmi veľký výber jedál. 2-3 druhy polievky a niekoľko hlavných jedál (minimálne 10) - môžete vybrať aj "suchú večeru"- boli vyložené pomazánky, syry, šunka, salám, klobásy atď., ale aj veľmi chutne varia, a mali aj vegánske jedlá každý deň. Vždy bolo dostatok mäsitých aj bezmäsitých jedál, lokálne aj ázijské dobroty, veľký výber príloh (varené zemiaky, pečené zemiaky, hranolky, cestoviny, ...) A samozrejme nezabudli ani na deti - sladké dobroty, ako parené buchty alebo niečo slané - ako hranolčeky....ale "čerešnička na torte" bola každý večer čokoládová fontána.

    Tu ešte musím pochváliť reštauráciu, že všetko bolo v najvyššej kvalite! Zeleniny aj ovocie boli ozaj chutné (nie také ,ako niekedy kúpim v obchode a ako by som jedla vodu), čerstvé , všetko bolo pekne poskladané. Vždy bolo všetkého dostatok, čašníci hneď doplnili, ak bolo treba. Veľmi veľká spokojnosť.

    Najviac času sme samozrejme strávili vonku - hoci počasie nám žial neprialo, ale aj tak sme chceli vyskúšať, čo sa dalo . 

    Celý rezort je kráľovstvo pre deti - na každom rohu sa nájde niečo pre nich. Ihrisko, fun zone, sánkovanie... Program nájdete na celý deň. Ako som písala, počasie nebolo najlepšie, veľakrát pršalo, sneh bol len na svahu- umelý. Napriek tomu sme zažili krásne chvíle na čerstvom vzduchu.

    Deti vyskúšali aj ihrisko pri reštaurácii - ako všetko v rezorte, aj ihrisko bolo krásne, moderné :

    Hneď na prvý deň sme vyskúšali aj fun zónu, je tam veľká veža - bludisko - čo deťom veľmi páčilo, viaceré kolotoče, zipline... (Kolotoče sú za príplatok) Nájdu tam svoje aj malé aj väčšie detičky. Nám už bolo trošku aj zima, no deti sa tam vybláznili, a mi sme tešili z ich radosti. Fun zónu sme navštívili potom každý deň, aspoň na chvíľku. 😁

    Na druhý deň sme plánovali lyžovanie. Ja lyžovanie milujem, náš ocko až taký veľký lyžiar nie je, a deti sa len teraz učia... Nakoľko výbavu nemáme, rozhodli sme využiť služby požičovne. Našťastie hneď pri svahu máte možnosť vypožičať všetko potrebné. Nakoľko ocko mal trochu nádchu a necítil sa veľmi dobre, lyžovanie nechal na nás. Pán v požičovni bol milý, profesionálny, dalo sa vidieť , že to má v krvi ☺️ opýtal sa na naše miery, ako dobre lyžujeme a za pár minút sme mali vybavenie. 

    Žiaľ deti boli na lyžovanie trošku netrpezlivý... Skúšala som ich učiť, no veľmi sa im nedarilo. Chceli sme využiť aj miesto pre začiatočníkov, no žiaľ to bolo vtedy preplnené. Ale aspoň trošku vyskúšali, možno keď budú väčšie,budú mať väčší výdrž a obľubujú tento šport tak,ako ja. Keďže deti už lyžovať nechceli, vrátili sa do apartmánu trochu oddychovať a ja som využila možnosť - hurrá na svah!

    ...a keďže z nášho apartmánu sme mali výhľad na svah, niekoľko krát som im mohla aj zakývať - a ony mňa pozerať z balkóna, ako púšťam dole z kopca. 

    Napriek počasiu, svah bol v dobrom stave, veľmi som vychutnala lyžovanie. 

    Tento deň sme rozhodli využiť aj wellness. Pred večerou sme zbalili plavky, a išli sme na to. Nakoľko otcko sa necítil dobre, on s nami neprišiel... Našťastie, lebo on neznáša veľký dav, a wellnes bol trochu preplnený. Pri vchode sme aj trošku museli čakať, no po cca 15 min. sme dostali uteráky, a išli sme do vnútra. Pani pri recepcii povedala, že vždy popoludnie je také trochu rušné, najlepšie je ísť okolo obeda, vtedy je wellness skoro prázdny. Inak wellnes je super vybavené, nájdete tam sauny,vírivku, jakuzzi, bazén pre deti aj miesto na odpočinok. Napriek toho, že bol tam veľa ľudí, miestnosti aj bazény boli čisté. Celý wellness centrum je veľmi príjemný má veľmi dobrú atmosféru, teplota vzduchu aj vody je ideálna. Určite vyskúšajte, po lyžovačke je to príjemný oddych.

    Po večeri deti ešte vyšantili na snehu - vyskúšali Snowtubing, kým sme mi dali teplý chutný čaj pri svahu. Veľmi sa im to páčilo, boli sme tam do záverečnej 😁 určite to nevynechajte ! Parádna zábava, len rehocali a rehocali, išli jedno kolo po druhom. 

    Naša dovolenka veľmi rýchlo odletela, piatok po chutných raňajkách sme vyrazili na cestu s plným bruchom a s milión zážitkami. Keď budeme mať možnosť,určite sa ešte vrátime.

    Na záver trochu zhrnutie : Demänová rezort nám veľmi páčilo, je to skvelé miesto pre rodinnú dovolenku. Mi sme boli v zime, ale určite to je pekné aj cez jar či leto, keď sú otvorené vonkajšie bazény.

    Stravovanie je jednoducho super, určite odporúčam polpenziu. 

    Toto miesto by som odporúčal každému, kto chce zažiť aktívnu dovolenku s deťmi. Celý rezort je kráľovstvo pre deti, pre rodiny. Určite tu nájdete kopu aktivít v každom počasí aj pre malých aj pre veľkých.

    https://www.modrykonik.sk/recenzie/demanova-rezort-pobyt-so-zazitkami/39

    sprituska
    7. jan 2024    Čítané 1437x

    Najlepší rodinný Silvester

    Osobne nemám rada tento nútený sviatok, kedy čakáte do polnoci pri trapnom programe v TV, aby ste si mohli štrngnúť a otočiť stranu v kalendári a začať ďalší rok. Preto som mala sen byť na Silvestra mimo domu, najlepšie niekde na horách. Bohužiaľ, každý rok som natrafila iba na hotely, ktoré ma nútili kúpiť si pobyt na min. 5 nocí v čase Vianoc, čo pri našom spôsobe trávenia sviatkov nepripadalo nikdy do úvahy. Ale konečne je tu rezort, kde si viete kúpiť pobyt aj na 2 noci.

    Ja som vďaka @konik_testuje dokonca mala tento pobyt pre našu rodinu zdarma. 🙂Prišli sme v piatok, bohužiaľ, v ten deň sme toho už moc nestihli. :( Check-in je od 15:00, ak máte šťastie a ubytujete sa načas, stihnete wellness, ktorý je pre deti do 17:00 a máte ho na 90 min. v cene pobytu. Je inak úžasný - sauny, vírivka, menší bazén s tryskami, detský bazén s hračkami, každý si príde na svoje. Od 17:00 je už iba pre dospelých.

    Prípadne viete ísť hneď lyžovať - skipas cez deň na 3 hodiny máte takisto v cene pobytu. Od 16:30 začína večerné lyžovanie, ktoré máte s 50% zľavou. Svah je tam fantastický na učenie sa lyžovať či snowboardovať. Využiť môžete aj lyžiarsku školu. Pred 2 rokmi sme synovi zaplatili jednu hodinu a odvtedy lyžuje tak, že sa nestíhame diviť. 🙂

    My sme lyžovali na Silvestra - žiadne čakačky na vleky, všetko išlo krásne hladko. Naozaj odporúčam všetkým, čo sa chcú naučiť lyžovať. Milí vlekári vám pomôžu aj spomalia vlek, ak potrebujete. Ak vám nestačí tento svah, tak rezort ponúka aj skibus do Jasnej.

    V rezorte sme stihli využiť aj dráhu na snowtubing. Za 5 eur si na hodinu zapožičiate nafukovací kruh a môžete jazdiť na vyhradených dráhach. Takisto pre menšie deti je tam spravený kopec na sánkovanie. Vonku nájdete aj obrovské ihrisko, zipline, klzisko a kolotoče, ktoré sú však za poplatok.

    Čo sa týka interiéru, mali sme prenádherný apartmán view, s tým najkrajším výhľadom (škoda len, že nebolo viac snehu). Izby sú dokonalé. Raz tam určite vyskúšame aj apartmán s vlastnou vírivkou a saunou. 🙂

    Reštaurácia je síce drahšia, ale za kvalitu sa platí a jedlo je tam naozaj vynikajúce.

    Čo sa týka silvestrovského programu, tak sme sa zabavili - pre deti boli nachystaní animátori - maľovali ich na tvár, tvorili z balónov... ale syn radšej išiel s nami na koncert Lukáša Adamca. 🙂

    Jediné mínus bola tombola (lístok stál 10 € a žrebovala sa až po pol 1 v noci, čo naše dieťa už naozaj nedalo 😒).A teda veľa ľudí čakalo, že bude nejaké občerstvenie počas večera, ale bolo až o 23:00 kapustnica a rezne so šalátom. Každopádne, večera v rámci polpenzie bola bezkonkurenčná.

    Pre viac info si môžete pozrieť krátke reels na mojej stránke https://www.facebook.com/reel/1297353274286968

    Ak by som to mala zhrnúť, tak napriek malým nedostatkom, ak hľadáte rezort ako stvorený pre deti v www.demanovarezort.sk ste na správnom mieste.

    Či prídete v zime alebo v lete, nudiť sa tam určite nebudete🙂 #test_demanova_rezort6 #recenzia

    • nádherné izby
    • úžasná kuchyňa
    • lyžiarska škola
    • svah pre začiatočníkov
    • skvelý wellness
    • kopec aktivít pre deti
    • animátori
    • keď prší tak je tam nuda 🙂
    • keď je tam príliš veľa ľudí, tak nestíha ani recepcia ani obsluha v reštike ( ale myslím, že to je normálne všade)
    • platené kolotoče, ktoré sa tam podľa mňa nehodia k tomu rezortu
    • umelé klzisko z nie moc kĺzavého materiálu :(
    anka2103
    26. okt 2023    Čítané 1577x

    Ako sa z nevinných slov stala o týždeň realita.

    Pred týždňom vravím mužovi. "Tak by som šla do Tatier 😔, ani si nevieš predstaviť".

    O týždeň čítam správu, že práve nás vybrali 😍😍.

    Pre mnohých klišé, no pre mňa a rodinku neskutočná vďaka #konik_testuje .

    Poďme si priblížiť, čo by každú maminu zaujímalo, ak by si chcela vybrať práve tento rezort na dovolenku s deťmi.

    Po rezervácii jesenného pobytu v #test_demanova_rezort6 a blížiaceho sa termínu som sa už ani netešila.
    Počasie aké hlásili-sneh, dážď, teplo a zima zároveň, no čo Vám poviem. Ideme do Tatier, a vonku takto?

    No v deň odchodu to bola neskutočná radosť. Žiadna katastrofa a zatial len zamračený deň.

    Ak by ste to chceli vidieť v krátkych reels, tak kľudne nahliadnite na môj profil na Instagrame @anka.zaky.

     Aspoň fotkami vypichnem to naj, no pozor! Fotiek bude veľa 😉📸.

    Prostredie pre každú vekovú kategóriu, veď posúdte sami. 

    Musím uznať, že za daždivého počasia by to bolo viac o hrách v apartmáne, ale aj to sa dá využiť.

    Náš mezonetový apartmán, že WAAU, krásny výhľad, izba pre nás rodičov a pre deti zvlášť. Veľká telka, terasa, kuchynka komplet vybavená a myslia aj na najmenších samozrejme a k tomu knižnica kníh na dobrú noc. 

    Ak mám opísať reštauráciu, tak počas pobytu sme mali k dispozícii práve indickú Safran na poschodí a nebol problém ani sa dorozumieť(kto nevie cudzí jazyk) pekne rozumejú aj nášmu jazyku. Nie je človek, ktorý si nevyberie. Moji drobci sú dosť vyberaví a aj oni našli toho mnoho. Majú po väčšine všetko, čo sa varí bežne u všetkých doma (základ).

    Myslia predovšetkým na deti, bezlepkových, celiatikov aj na lactofree ľudí. 

    Veľa zeleniny, sladkého aj menej slaného-čo oceňujem. Odkedy mám deti,tak nesolím ako pred tým. 

    Detičky majú aj kútik s hračkami, knihami a všetkým možným a samozrejmosťou je aj dosť detských stoličiek na jedenie.

    Nedá sa prezdieľať úplne všetko, to by bolo na knihu 🙂.

    V rezorte mnoho hojdačiek, šmýkaliek a snáď všetky športy v jednom.

    Basketbalové koše, futbalové ihrisko-tie moje využili na 100%, stolný tenis a veeeeeľa ďalšieho.

    Wellnes je tiež fajn, no práve na tom by mali popracovať ešte viac. 

    V lete asi super - vonku perfektné bazény, ale mimo leta veľmi málo bazénov a aj to vonku aj keď pod strechou. Pre plnú kapacitu rezortu je toto veľké mínus, lebo je to fakt malé. My sme vystihli poloprázdny rezort, tak sme sa vymočili až až, ale chcelo by to poriadny vnútorný bazénisko. Detičky síce majú akoby vnútorný bazénik a aj dostačujúci, no v poriadnej zime ísť do neho cez vokajšiu terasu.., no poviem Vám aj mne by drkotali zuby 😃😜. Manžel využil najmä sauny. Majú Infra, parnú aj suchú. Cez deň je aj detské saunovanie s animátormi, ktorí stále vymyšľajú deťom program - či už vonkajšie hry v areáli, alebo večerné kino. 

    V rezorte sú aj kolotoče, ale tie sa platia zvlášť, ale sú super-odskúšané aj nami dospelými 😂🙈. 

    Momentálne všade krásna strašidelná výzdoba.

    Boli sme sa v Jasnej prejsť aj okolo Vrbického plesa a aj keď veľmi fúkalo-paráda. Nájsť v lese ihrisko pre deti? Fuuu vymakané 👌.

    Dalo by sa tu písať ešte veľa, ale myslím, že názor si viete vytvoriť aj z toho najpodstatnejšieho.

    No ak to mám všetko zhrnúť do jednej vety, tak to bol najlepší zážitok tohto roka a k tomu teplé počasie bola len čerešnička a už teraz sa teším na nejaké ďalšie prípadné testovanie.

    konik_testuje
    18. sep 2023    Čítané 2569x

    Skúsenosti s rodinným pobytom v Demänová rezort

    V srdci nádhernej prírody sa nachádza útočisko, kde vás očarí zo severnej strany výhľadom na Kriváň a z južnej strany na Chopok. Je úplne jedno, či potrebujete jarné nakopnutie, utiecť do hôr pred horúcimi letnými dňami, láka vás zlatistá jeseň alebo zimné svišťanie na svahoch, tento rezort vám vždy ponúkne dostatok zábavy aj relaxu na jednom mieste. Poďte s nami testovať pobyt v Demänová rezort!39

    Čo budeme testovať

    Jarný pobyt v Demänová rezort je jednoducho energický. Na výber je mnoho aktivít priamo v Rezorte, ale aj mimo neho. Samozrejmosťou je wellness v cene pobytu, vydariť sa môže jarná lyžovačka, ale aj cykloturistika po okolitej prírode. V areáli rezortu je k dispozícii FUN Center s 3D bludiskom, mini zipline, bungee trampolínami, či skvelé animácie a špeciálne podujatia. Okrem toho, v tomto období je v areáli menej ľudí, než počas hlavnej sezóny. Nič vám nebráni si jarnú energiu užiť naplno!

    Letný pobyt vám ponúkne možnosť osvieženia a zábavy v detskom aquaparku Aqua FUN s vyhrievanou vodou či množstvo atrakcií vo FUN Center. Rezort ponúka detské tematické animácie, hudobné akcie a tiež letné kino pod hviezdami, ktorého čarovnú romantickú atmosféru ocenia deti i dospelí. Šmýkačky, hojdačky, preliezačky i veľká trampolína zabavia deti v Kids ZONE, ktorú majú rodičia na dohľad priamo z reštaurácie Pinus.

    Rezorte sa zábava a relax letom nekončí. Jesenný pobyt si dokážete užiť naplno aj počas jesene. Verte nám – areálu v Rezorte to v jesenných farbách poriadne pristane! Jesenný pobyt má mnoho výhod! Je tam menej ľudí než zvyčajne, stále sú otvorené vonkajšie aj vnútorné atrakcie, animačný program prebieha každý víkend. Na svoje si aj dospelí klienti, nielen deti. Po náročnom dni plnom aktivít je možné nabrať nové sily vo Wellness a užiť si parnú, suchú fínsku či infrasaunu; ľadovú sprchu, vírivku, ochladzovací či Kneippov kúpeľ alebo tepidárium. K dokonalému zrelaxovaniu prispeje určite aj uvoľňujúca masáž v Masážnom centre.  

    Zimné športy, nekonečná zábava na snehu od rána do večera, zasnežené hory všade naokolo a romantické svetielka po celom areáli – tak nejako si môžete predstaviť zimný pobyt! Demänová rezort v zimnom šate má skutočne obrovské čaro! Užijete zimu plnú snehových radovánok, ktoré nikdy neboli tak komfortné. Jednoducho sa zobudíte, skočíte do lyžiarok a na svahu ste s celom rodinou hop-šup! Nemusíte kráčať v lyžiarkach na svah kilometer ďaleko, niesť celú výstroj a pchať ju každý deň do auta, čakať v kolónach smerom do doliny, platiť neuveriteľne drahé parkovné, pretože svah máte priamo pod oknami. Priamo areáli môžete lyžovať, bežkovať, skialpovať či užívať zábavu na sánkach alebo snowtubingových kolesách! Ak by sa vám predsa žiadalo zažiť poriadne kopce, do Jasnej môžete ísť pohodlne Ski busom zadarmo priamo z areálu.

    Testerky získajú:

    - pobyt na dve noci pre 2 dospelé osoby a 2 deti (termín po dohode počas týždňa/víkendu závisí od obdobia a obsadenosti),

    - v cene ubytovania je vstup do wellness, Fun Center, Kids Zone, animácie, v zime skipass v SKI Centre, v lete do Aqua FUN

    - polpenzia,

    - testerky, ktoré budú ochotné zdieľať informácie na svojich sociálnych sieťach a majú dostatočne veľké publikum, môžu získať doplnkové služby zadarmo.

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie hľadáme 5 aktívnych mamičiek s detičkami staršími ako 6 rokov. Si mestský spoločenský typ, ktorý hľadá rezort na oddych pre seba a zábavu pre deti? Dokáže si tvoja rodina naplno užiť a vychutnať všetko, čo rezort ponúka? Preferuješ aktívny oddych a kvalitnú gastronómiu? Ak si na všetky otázky odpovedala áno a si ochotná sa s nami na Modrom koníku o svoje zážitky z testovania podeliť, rada píšeš, si dobrá vo fotení a aktívna na sociálnych sieťach, potom hľadáme práve teba.

    Ako sa zapojiť

    Ak si myslíš, že by si bola vhodnou kandidátkou na toto testovanie, presvedč nás. Predstav nám tvoju rodinu, odkiaľ ste, koľko majú rokov jej členovia a popíš nám, ako si predstavuješ ideálny rodinný pobyt. Pokojne pripoj aj fotografiu. Ak máš svoje verné publikum na Instagrame či Facebooku, pochváľ sa svojim profilom a počtom sledujúcich.

    Nezabudni napísať, o ktorý pobyt by si mala záujem – jarný, letný, jesenný, zimný alebo špeciálny silvestrovský pobyt!

    Následne vyberieme mamičky a ich rodiny, ktoré si včas dohodnú termín svojho pobytu podľa ročného obdobia, na ktoré boli vybraté.

    Tešíme sa na vaše komentáre.

    konik_testuje