Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
@tulipan43 cez urád sma šli aj prvý krát, tak aj teraz, máme pekné spomienky, ale porovnať to neviem.
@djura my sme dva krát išli cez úrad a potom už cez iný subjekt, na úrade pani psychologičke vadil náš vek a povedala, že nás neodporučí vzhľadom k veku a to sme chceli väčšie dieťa a do pestúnskej starostlivosti.
@djura my sme dva krát išli cez úrad a potom už cez iný subjekt, na úrade pani psychologičke vadil náš vek a povedala, že nás neodporučí vzhľadom k veku a to sme chceli väčšie dieťa a do pestúnskej starostlivosti.
@tulipan43 @tulipan43 náš vek psychologicke nevadil, hoci sme už boli starší, ale po 5r čakaní už vadil pani z úradu , tak sme vek dieťaťa zvýšili až do 8 rokov. A pol roka na to nám volala, ze majú pre nás 5 mes. babo, mala som už 44 rokov, manžel vyše 55. Dnes má syn 7 rokov. Skamarátili sme sa s jeho nahradnou prvou maminou s DD a dnes už viem, že staršie deti v podstate na adopciu nie sú, ak tak na pestunsku. Držím palce, my sme šťastní, hoci nieje to vždy ľahké.
Ahojte, ja chcem len napísať nové info čo sa týka Bb kraja.. konecne nas oficiálne zapisali 🥰 bez pozastavenych sme na čísle okolo 30..snáď to pôjde rýchlo. A taká pikoska, ževraj na pondelok majú dve detičky tak maminky čakajte telefonát 🥰🥹
@michaelis to vážne vám povedali také nízke číslo? My sme práve v príprave a hovorili nám okolo 170 miesta budeme keď skončíme
Ahojte, ak pocas pripravy alebo neskor pocas cakania v zozname ziadatelov zmenime adresu trvaleho bydliska (okres by ostal rovnaky), ostaneme na rovnakom mieste v zozname? Pridu si z uradu pozriet nase nove bydlisko? Dakujem za radu 🙂
Ahojte, ak pocas pripravy alebo neskor pocas cakania v zozname ziadatelov zmenime adresu trvaleho bydliska (okres by ostal rovnaky), ostaneme na rovnakom mieste v zozname? Pridu si z uradu pozriet nase nove bydlisko? Dakujem za radu 🙂
@zuzanakapolva ano, do noveho byvania pride kontrola z uradu a znova napisu spravu. Miesto v poradovniku vam zostane.
@zuzanakapolva tiež sme to tak mali ze prišli najskôr do bytu a teraz ked sme postavili boli u nas znova na dome pozrieť.
@michaelis áno BB kraj
@skrecok321 tak to neviem prečo vám povedali, lebo je to blud..
Ahojte, takže zajtra máme šetrenie domaceho prostredia a v utorok psych-aktualizáciu... už nech sme v zozname ❤️🙏❤️
Ahojte dievčatá je tu niekto kto čaká v Nitre a sú už zapísaný do zoznamu ?
Baby stalo sa Vám,že Vám zamietli adopciu kvôli veku? Ja som sa bola informovať na úrade sociálnych veci a bolo mi povedané,že to ani nemám skúšať keďže už som dosť stará. Ste tu niektoré ktoré mali 39 a adopciu Vám odobrili?
@modrykolibrik ahoj, ja som mala tento rok 39 a zaradili nás.
@modrykolibrik ahoj, ja som mala tento rok 39 a zaradili nás.
@helga18 ja mam 46r a prave sme dostali novorodenca mal 3dni ked nam volali minulý týždeň sme prišli z pôrodnice bola som tam 5 dní sním.
@helga18 ja mam 46r a prave sme dostali novorodenca mal 3dni ked nam volali minulý týždeň sme prišli z pôrodnice bola som tam 5 dní sním.
@butterfly333 jeej blahozelam
@butterfly333 gratulujem k uzlíčku 🙂
@butterfly333 blahozelam 🙂 ... ak sa mozem opytat a ako dlho ste cakali a v ktorom kraji ?
@butterfly333 blahozelam 🙂 ... ak sa mozem opytat a ako dlho ste cakali a v ktorom kraji ?
@helga18 ďakujem sme TT kraj a presne 2roky
@helga18 ďakujem sme TT kraj a presne 2roky
@butterfly333 nám povedali že tak 4 roky to bude trvať kým prídeme na rad.
@butterfly333 nám povedali že tak 4 roky to bude trvať kým prídeme na rad.
@helga18 a aky ste kraj?

@djura idete si pre druhe?
@butterfly333 ano požiadali sme o druhé