Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
Ahojte rodičia. Včera som Trnave doobeda porodila krásneho, zdravého chlapčeka anonimnym pôrodom. Žial, otehotnela som s mužom ktorý ma roky bil, tehotna som zostala po tom čo som od neho odišla a keďže na Slovensku je to tak, že nas nikto nechráni, bol to jediný spôsob ako pred ním babatko, seba aj moje dve deti ochrániť. Ja som sa s tym vyrovnala, polovicu tehotenstva som vedela že nezostane s nami a že je to babatko nejakej inej maminy o ktore sa staram, kym ona nemôže.... Niekomu z vás teda budú asi v pondelok volať aby si prišiel pozrieť svoje dieťatko. O babatko som sa celé tehotenstvo na 100% starala, nefajčiar som, nepila, jedla vitamíny, chodila na všetky kontroly. Absolvovala som aj trisomy šmtest a babatko bolo na 99,5 percent geneticky vporiadku. Chlapček sa narodil veľký, zdravý, so skóre 10/10... Ak si niekoho z vás nájde, chcem vám povedať, že som veľmi vďačná že sa o neho s láskou postaráte a že ho prijmete za svojho synčeka. Môžem vám na seba poskytnúť kontakt, aby ste ma v buducnosti mohli kontaktovať ak by bolo niečo treba...

Ahojte.. sme v poradí 34 z toho 16 pozastavenych… myslite že to bude tento rok?
@michaelis Podľa toho aké máš požiadavky a kde bývaš (kraj)