Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
ahojte.mozno pre niekoho cudna otazka,ale zaujima ma to.....Baby co uz mate doma dietatko,mali ste "tusaka" ze vam zavolaju? stalo sa nieco ,podla coho ste potom usudili ze to bolo to znamenie ze je to uz na ceste alebo velmi blizsko?alebo ten telefonat prisiel ako blesk z cisteho neba?bez nicoho...vdaka
Volala som do NR...sme stále 25 v poradí a neposunuli sme sa za necelé dva mesiace ani o jedno miesto...
@denka40
Možno to bude znieť naozaj divne, no ja som mala asi dva mesiace pred telefonátom nutkanie všetko nachystať. Tak som po deťoch oprala babätkovské vecičky, zohnala kočík a postieľku. Manžel sa čudoval, čo robím, veď nevieme, kedy sa ozvú. Ja som ale vedela, že to bude čoskoro. Dokonca som dopredu ako keby “vedela” presný deň, miesto, kde budeme s manželom.😀 (Bolo to v čase plesov, manžel chcel ísť na jeden v sobotu, ja som nechcela, lebo veď budeme unavení. A keďže budú v pondelok volať, musíme byť predsa vyspatí😉 ).
To som manželovi nehovorila, lebo som si myslela, že mi už asi preskakuje😀.
Tak sme v tú sobotu na ples išli, v pondelok volali, že majú pre nás chlapčeka- a dokonca sme boli aj tam, kde som si myslela, že v tom čase budeme, keď budú volať!🤷♀️
O týždeň sme mali malého doma.😉
Ahojte, je tu niekto z NR kraja, kto caka na poloromske, alebo romske? Neviete ako sa v tomto pripde hybe poradovnik? Kolko sa caka? Dakujem
@denka40 U nás sme si chceli zaplatiť dovolenku,asi koncom februára,ale stále som.sa bála že čo ak...čo ak zaplatíme a potom sa nám ozvú...písala som aj na úrad,povedala pani že kľudne si ju naplánujte...no stále som sa bála že čo ako...vravela som si a tak uvidíme a keď nič tak zaplatíme neskôr..a dobre že sme nezaplatili.zaciatkom apríla volali...
Potrebné veci sme mali za deň...vôbec netreba dopredu...dokonca aj koč sme kupovali už keď sme malého malý doma týždeň...na začiatok ti veľa netreba 😉

@miriam439 Ďakujem za info