Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
@ja1986 prepac, ale velmi zalezi od diagnozy. Ak ma matka ment. retardaciu, dietatko velmi jej limity neprekroci, ak ma psychiatricku diagnozu tam je moznost polemizovat nakolko je to dedicne a ako vazna diagnoza je, co sa s tym da robit v pripade, ze dieta tento dar podedi. Kazdopadne asi by som zazraky necakala.
Ahojte. Ja trošku mimo... Ale dnes som bola ako dobrovoľník v DD odovzdať darčeky a musím Vám napísať ADOPTUJTE, tie detičky tam na Vás čakajú a potrebujú Vás... Čakajú na pohladenie...
Ja mám šťastie, Boh mi doprial mať vlastné deti, ale srdce mňa bolí keď som to videla, maličké, večšie deti, ale nádherné deti ktoré Vás potrebujú...
Držím Vám palce, aby ste sa našli 🙂
@lotka12345 zial realita je asi taka, ze tie deticky co si mala moznost vidiet maju rodicov a nie je mozne si ich adoptovat ☹
@lotka12345 presne tak ☹
Vianoce sú, keď sa Božie dieťa narodí, Vianoce sú stretnutia s rodinou, s priateľmi, srdečnými objatiami, rozžiarenými detskými očami, darčekmi plnými lásky, Vianoce sú jednoducho o LÁSKE ktorú máme, dostávame a ktorú rozdávame.
Prajem vám všetkým moji milí, aby ste ich takto prežili a ďakujem Vám všetkým,že ste tu.
Krásne a požehnane Vianoce prajeme s naším Silvinkom 💗
uzitocne info priamo zo zdroja:
https://www.prohuman.sk/socialna-praca/zaujem-z...
@lotka12345 adopcia nieje len pre ľudí ktorí nemôžu mať deti...o to krajšie je ,keď si dieťa adoptuju ľudia ktorí majú svoje biologické rodiny a vedia otvoriť srdce a zázemie pre ďalšie nebiologickeho člena 🙂
@zuzlicek44 súhlasím 🙂 a už som začala doma túto tému aj riešiť. Máme 2 baby a chce to ešte chlapčeka 🙂🙂🙂 a manžel aj súhlasí 🙂
@joannita Tak, keď vaša bio podpísala súhlas, tak ak si dobre pamätám znenie zákona, tak ona mala už len 8 týždňov na odvolanie. Ale neviem, či si to nemýlim s utajeným pôrodom (ale už sa mi to nechce presne hľadať v zákone). Ale podstata je v tom, že v takom prípade ako u vás, sa už 6 mesiacov nečaká.
Ahojte mamičky a budúce mamičky 🙂 chcela by som sa opýtať či nemá niekto z vás predstavu, ako sa posunul poradovnik v Nitre za posledný polrok ? Veľmi pekne dakujem za odpoved 🙂
krasne a pozehnane sviatky zienky......poprosim vas o info ,viete niektora ci volaju aj medzi sviatkami ci az po novom roku?vdaka
ahojte dievcata,chcem sa len podelit, ze prave prezivame tie najnadhernejsie prve Vianoce s nasim pokladikom ❤️ aby ste sa tie co cakate citili povzbudene, ze co vas caka 😍 Vsetkym krasne sviatky, vela trpezlivosti, lasky a zdravia v novom roku 2020 a dakujem tejto skupinke a dievcatam, ktore su vzdy ochotne poradit 🎉🙏

@tanuska28 aj nášho malého mama navštevovala špeciálnu školu a malý je šikovný, rozpráva občas by aj toľko nemusel. Keď mu povieš nové slovo, už si ho zapamätá a používa ho vo vetách