Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
Baby to sa naozaj čaká na "biele" dieťa až 9 rokov 🙁 my si ideme len zajtra pre žiadosť, tak to bude na veelmi dlho, LV okolie je tu niekto prosím aké máte skúsenosti
Prosím vás tie ktoré ste už podávali návrh na osvojenie: koľko strán,resp.aky bol "dlhý" vás návrh ktorý ste podávali?
Ide o to že na neodkladne,aj na predosvojitelsku bol ten náš návrh oveľa rozsiahlejší ako teda na osvojenie...
Je návrh na osvojenie naozaj taký stručný,"jednoduchý"?
Ďakujem pekne
Takto pred rokom sme vypisovali prvé papiere na úrad a dnes? Dnes som mamou už 11týždňoveho Filipka. Chcem vás povzbudiť nebojte sa adopcie romského dieťatka, áno viem genetika a ešte je skoro, ešte je to krásne ňuňu babätko šak potom uvidím.. áno možno budu problémy možno nie.. neviem.. ale tie by mohli prisť aj pri bio dieťatku alebo "bielom" ❤❤❤ krásny deň
@zuzlicek44 ahoj.. podávali sme minuly mesiac a mal 1 a pol strany..
@zuzlicek44 my sme mali 3 a pol strany.
@zuzlicek44 tak pokial tam mate vsetko potrebne...tak je to ok 😉 nam to pisala advokatka a su tak vseliake odseky a tak, mozno zym sa to predlzilo....
@vrds
@tatiana198888
@berginkan
@joannita
Zienky, vy ste vsetky BA kraj? My sme boli do cakacky zaradeni v juny 2019 vtedy sme boli na 247 mieste, chceme romske zdrave dieta do 1 roku. Tento tyzden som sa snazila dovolat, ze by som vedela, ako to vyzera s nami, ale zatial sa mi to nepodarilo 🙂 vy ste sa o kolko za ten cas posunuli?
*da 😉
ahojte maminky čakateľky,,, len info nitra maly pár dnoví chlapček, zdraví biely,,, ale kedže sa uvadza otec neznámi je vedení ako polorom,,, aby ste mali predstavu ako sa zadeluju takzvane deti... čo je smutné... v nr je teraz cca 6 deti malých do 5 mesiacov... dalši priklad,,, ak je v hniezde zachrany, alebo utajení porod je na lekaroch a sestričkách aký povod daju, zvačajne odhadom z vyzoru,,, bud že,, biely,, polorom,, tmavy romsky,,, takže nedržte sa strikne toho že ja mám, čisto biele , možno to vaše drobčiatko troška z čokoladovie a určite ho nepojdete reklamovat,,, ale kdeže budete ho lubit najviac na svete 🙂 držte sa
moj nazor je ze najdolezitejsie je zdravie,,co z neho alebo z nej vychovate,,,,,a to uz je na vas....
@joannita ešte rozhoduje bydlisko matky alebo otca, a podla toho sa to aj ,, dáva,, no či je to spravne,, hm... ale radčej sa riadit srdiečkom a zdravotným stavom,,poznala som jeden pár strikne len biele a biele,,, prišli pozriet a maju krásnu slečnu, bielu by si povedala a v papieroch ma romka,,

@nikadomi dakujem, pojdem si tam aj po ziadost, tak uvidim co povedia a daju/nedaju 🙂