icon

Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?

cigaretka5
29. dec 2008

dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne

anettta
26. nov 2016

A odkedy cakate?

solyka
27. nov 2016

Ahoj macuskka ! Odkedy cakate? Naposledy kedy si informovala naposledy?
Ja som tam telefonovala v juni. teraz v decembri chcem volat znova.

labudka
28. nov 2016

Ahojte sú tu nejakí čakatelia na pestúnsku starostlivosť v Ba kraji? Dakujem

bosorkabb
28. nov 2016

Ahojte, neviete ako dlho sa čaká v BA kraji na dietatko 0-6 mesiacov, dievčatko na etniku nezáleží.

nikadomi
28. nov 2016

@bosorkabb ahoj, my sme mali podobné podmienky, akurát nám nezáležalo na pohlaví a aby bolo zdravé. Čakali sme 9mesiacov a máme chlapčeka- mal dva mesiace, keď nám zavolali..

bosorkabb
28. nov 2016

@nikadomi som zvedava ako to bude u nás. Lebo psychológ nam dnes na poslednom sedení splietal nieco o januári, co sa mi zdá velmi skoro.

macuskka
28. nov 2016

@solyka v apríli budú tri roky čo cakame ,dnes som opäť volala posunuli sme sa o jedno miesto a vraj ďaľšie majú v pôrodnici ,☺tak mi to povedala pani na úrade daj vedieť ako si ty natom ďakujem veľa trpezlivosti želám 😍😍😍

ellen2016
28. nov 2016

@bosorkabb budete v zozname max. 10-ty, ak nie 5-ty na romske dievatko , tak to moze ist relativne rychlo🙂

bosorkabb
28. nov 2016

@ellen2016 dakujem za info. Trochu som sa zlakla, ked mi to psycholog hovoril.

anettta
28. nov 2016

@bosorkabb myslis ze je to realne? my sme z tt kraja, ale predpokladam, ze tam to funguje nejako podobne...

nikadomi
28. nov 2016

@bosorkabb noo to sa zdá skoro aj mne, avšak nič nie je nemožné.. 😉

bibal123
28. nov 2016

@anettta aj ja som z tt kraja ...@bosorkabb je to mozne prvi krat sme boli osloven uz po 2 mesiacoch

bosorkabb
28. nov 2016

@anettta ja praveze vôbec netuším. Ja som rátala tak rok. Ale to som si len myslela. Neviem vôbec ako to chodí. Ešte som trochu zmätená.

marcelarefat
28. nov 2016

@bosorkabb ja poznam jednu z tt kraja co po 9 mes. dostali novorodenca, zdraveho, bieleho. Tam to ide expresnou rychlostou. Bodaj by to islo tak v kazdom kraji

bosorkabb
28. nov 2016

@marcelarefat wau, super. Ono asi záleží aj na požiadavkách paru. V BA to tak rychlo asi nejde.

anettta
28. nov 2016

@bosorkabb nam na priprave, ktoru sme prave ukoncili vraveli, ze bratislavsky ide uplne najrychlejsie. tak uvidime boroskabb 😉 kto bude skor 🙂 vy uz ste zapisani do zoznamu? my budeme tak do polky decembra. spravy ideme odovzdat tento tyzden.

kikuska_wedge
28. nov 2016

8. mesiac čakania za nami. Verím, že veľké finále je na dosah. ❤ ❤ ❤ Drobátka moje malé milované, ešte chvíľku.

bosorkabb
28. nov 2016

@anettta
Sme na tom podobne ako vy. Priprava ukončená, čakáme na správu.

lubka1709
29. nov 2016

Ahojte baby je tu niektora z Vas z PO kraja ktora čaka na ado alebo pestunstvo?

bitalka
29. nov 2016

@nikadomi waaau, naozaj ste cakali len 9 mesiacov? To je uzasne- ako tehotenstvo🙂 bodaj by to islo takto rychlo aj unas ))) kde si pre nho isli? Do domova?

nikadomi
29. nov 2016

@bitalka áno.. do domova 😉 Držím palce, nech nečakáte dlho .. ja neľutujem ani jeden deň čakania ☺️

nikadomi
29. nov 2016

@lubka1709 ahoj.. ja som síce BA kraj, ale máme ado chlapčeka z PO kraja, keďže tam oň nebol záujem, čo je teda preveľká škoda.. hoc pre nás nesmierne šťastie 😉 Drzím palčeky, nech sa čím skor dočkáte!!

bitalka
29. nov 2016

@nikadomi a mozem sa este opytat, ci biele alebo romske?

nikadomi
29. nov 2016

@bitalka možeš sa opýtať čokoľvek 😉 Poslala som Ti IP... a rómske... asi ☺️

silvinka40
29. nov 2016

Ahojte v piatok prisla pre nas.. rana pod pas... psychologicka nam povedala ze nas neodporuci ... zrutil sa mi cely svet😢som ztoho uplne na nervy .ma niekto s tim skusenosti?

bosorkabb
29. nov 2016

@silvinka40 a uviedla aj dôvod? Kam ste chodili na pripravu?

anettta
29. nov 2016

@silvinka40 a to akoze precooooooo??????😨 to som este nepocula!

marcelarefat
29. nov 2016

@silvinka40 To akoze preco????????????????

silvinka40
29. nov 2016

Chodili sme do tt naUPSVaR povedala ze sme sa malo zapajali

marcelarefat
29. nov 2016

@silvinka40 ako malo zapajali, co to znamena?