Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
@denka40 ono sa asi hranica všade posuva vyššie, aj v TN hovoria cez 5 rokov. No a keď aj Ba už je na tom tak....
Ale nikdy nevieš čo sa stane.
Aj ja som depkovala z toho a po 2,5 roku to prišlo ako z neba.
Tie roky co tu uvádzate su strašné, verím Vám, ale niekedy sa aj zázraky deju. Držte sa!
Ahojte dievčence dneska som si priniesla papiere na vypisovanie a pri niektorých veciach si neviem rady najde sa tu nejaká ochotná osôbka čo by mi poradila aj do správy ďakujem
Prosím vás.ten zoznam je len jeden? Ako potom.vwdia kto chce aké dieťa a kolky jenv poradí? To znamená ze je to bordel jeden....😂😂
@zuzlicek44 majú tabuľku v PC. A podľa toho vedia na ktorom si mieste. Pri pároch ktoré chcú aj iné etnikum alebo zdravotné znevyhodnene je poznámka. Taký sú vadsinou na vrchu tabuľky obrazne povedané.
@zuzlicek44 zoznam je jeden a ked chces vediet kolka si v poradi napriklad len na biele zdrave babo tak ti to rata "rucne", cize vynecha tych co chcu napr. romske dieta, alebo starsie. To sa ale moc uradnickam robit nechce, hlavne ked si niekde uplne dole v zozname...
@zuzlicek44 kazdy kraj ma svoj zoznam...my sme cakali sice len 2 mesiace,ale vsetkym,ktori su na koncu zoznamu by som poradila zvazit pestunstvo a pytat sa na deticky,ktore nie su sice pravne volne,ale sanca,ze pojdu spat do rodiny je miziva.my sme mali stastie,ze nam take babatko ponukli a bude u nas navzdy. Dovtedy sme o pestunstve ani nepoculi, mysleli sme si ze alternativa k adopcii su len profirodicia. Mala je z ineho kraja.
Zapisani v dec.2014, teraz sme na 36. mieste v Ba...
@bibal123 gratulujem k výročiu. Aj nás o pár mesiacov čaká naše prvé výročie.
@kikuska_wedge viem pametam si to v tpm roku nas viac po sebe dostalo deticky💖 sme sa tu spolocne radovali😁
@kikuska_wedge dakujem💖
@kikuska_wedge vy uz rok???? Ty brdo....pamatam sa ako som sledovala tvoj kalendar
Tomi KID Kovács - o predsudkoch 😘
Neviete niekto,ako to vyzerá v BB kraji?
Ahojte, je tu aktualne niektora aj z TT kraja?
@mariannamk aj ja som z tt kraja ,ale uz mame dievcatko
Nam pokrstili staci papier ze je vam zvereny a bio pozbavena rod.prav a mate ich vy....
@mariannamk co by si vhcela vedirt?
@livinkita cca 30 a 4ja pozastavený....
@mariannamk aj mam v plane do konca mesiaca zajst po prvy krat na UPVSaR tiez budem patrit pod TT som z Piestan...
Baby nájdem na nete niekde vzor na návrh na predosvojitelskú starostlivosť?

@maja576 tak teraz si mi vyrazila dych..vyzera aj na NR na 5rokov uz?