icon

Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?

cigaretka5
29. dec 2008

dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne

denka40
9. jan 2018

@maja576 tak teraz si mi vyrazila dych..vyzera aj na NR na 5rokov uz?

marcelarefat
10. jan 2018

@denka40 ono sa asi hranica všade posuva vyššie, aj v TN hovoria cez 5 rokov. No a keď aj Ba už je na tom tak....
Ale nikdy nevieš čo sa stane.
Aj ja som depkovala z toho a po 2,5 roku to prišlo ako z neba.
Tie roky co tu uvádzate su strašné, verím Vám, ale niekedy sa aj zázraky deju. Držte sa!

ajka1911
10. jan 2018

Ahojte dievčence dneska som si priniesla papiere na vypisovanie a pri niektorých veciach si neviem rady najde sa tu nejaká ochotná osôbka čo by mi poradila aj do správy ďakujem

solyka
10. jan 2018

@majka6425
@maja576
@denka40
Volala som do Nitry. Teraz sme na 46. mieste....po 2 rokov. Pani hovorila,ze minuli rok mali 36 deticiek.

zuzlicek44
10. jan 2018

Prosím vás.ten zoznam je len jeden? Ako potom.vwdia kto chce aké dieťa a kolky jenv poradí? To znamená ze je to bordel jeden....😂😂

bosorkabb
10. jan 2018

@zuzlicek44 majú tabuľku v PC. A podľa toho vedia na ktorom si mieste. Pri pároch ktoré chcú aj iné etnikum alebo zdravotné znevyhodnene je poznámka. Taký sú vadsinou na vrchu tabuľky obrazne povedané.

joannita
11. jan 2018

@zuzlicek44 zoznam je jeden a ked chces vediet kolka si v poradi napriklad len na biele zdrave babo tak ti to rata "rucne", cize vynecha tych co chcu napr. romske dieta, alebo starsie. To sa ale moc uradnickam robit nechce, hlavne ked si niekde uplne dole v zozname...

ellen2016
11. jan 2018

@zuzlicek44 kazdy kraj ma svoj zoznam...my sme cakali sice len 2 mesiace,ale vsetkym,ktori su na koncu zoznamu by som poradila zvazit pestunstvo a pytat sa na deticky,ktore nie su sice pravne volne,ale sanca,ze pojdu spat do rodiny je miziva.my sme mali stastie,ze nam take babatko ponukli a bude u nas navzdy. Dovtedy sme o pestunstve ani nepoculi, mysleli sme si ze alternativa k adopcii su len profirodicia. Mala je z ineho kraja.

brankova
12. jan 2018

Zapisani v dec.2014, teraz sme na 36. mieste v Ba...

evadek
12. jan 2018

@brankova ahoj...36 na biele dieta? ..JA som volala v teraz v jan. a my svysvetlili,ze biele dieta sa nenarodilo od juna 2017 .. a ja som 186 ...uf .:Drzim palce..nech je to cim skor...)

bibal123
12. jan 2018

Dievcata nebojte ked pride ten den budete najstastnejsie ako my sme dnes je to presne rok co sme sa stali rodicmi uzasnej dcerky.Drzim Vam palceky nech je to cim skor.

kikuska_wedge
12. jan 2018

@bibal123 gratulujem k výročiu. Aj nás o pár mesiacov čaká naše prvé výročie.

bibal123
12. jan 2018

@kikuska_wedge viem pametam si to v tpm roku nas viac po sebe dostalo deticky💖 sme sa tu spolocne radovali😁

bibal123
12. jan 2018

@kikuska_wedge dakujem💖

joannita
Autor odpoveď zmazal
joannita
12. jan 2018

@evadek tiez mi povedali ze posledne biele mali v juni. A 2 mesiace predtym mi povedali ze posledne biele mali v auguste.....ehm. Ja som teraz okolo cca 40 miesta tiez v BA a povedali mi ze este tak 2 roky ked to pojde tymto tempom.

anettta
12. jan 2018

@kikuska_wedge vy uz rok???? Ty brdo....pamatam sa ako som sledovala tvoj kalendar

mariana03
12. jan 2018
mana85
13. jan 2018

Tomi KID Kovács - o predsudkoch 😘

https://www.youtube.com/watch?v=HFAdlU6aW80
erio
15. jan 2018

@bibal123 Je krásna a veľmi sa podobá na našu, ešte aj bodynko majú rovnaké. Úžasná podoba. Gratulujem.😉

bibal123
15. jan 2018

@erio dakujem je to nase 💖

livinkita
15. jan 2018

Neviete niekto,ako to vyzerá v BB kraji?

mariannamk
16. jan 2018

Ahojte, je tu aktualne niektora aj z TT kraja?

bibal123
16. jan 2018

@mariannamk aj ja som z tt kraja ,ale uz mame dievcatko

silverrko
16. jan 2018

Nam pokrstili staci papier ze je vam zvereny a bio pozbavena rod.prav a mate ich vy....

anettta
16. jan 2018

@mariannamk co by si vhcela vedirt?

zuzlicek44
16. jan 2018

@livinkita cca 30 a 4ja pozastavený....

mariannamk
16. jan 2018

@bibal123 @anettta dakujem, ze ste sa ozvali. zatial sa len snazim najst niekoho, kto ma skusenosti s TT krajom. chystame sa v kratkej dobe po prvykrat na UPVSaR.

miriamkaaaa
16. jan 2018

@mariannamk aj mam v plane do konca mesiaca zajst po prvy krat na UPVSaR tiez budem patrit pod TT som z Piestan...

thera1
16. jan 2018

Baby nájdem na nete niekde vzor na návrh na predosvojitelskú starostlivosť?