Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
Zilina stoji uz 3 mesiace..ze ziadne dieta na adopciu 😟
@johanka121 ďakujeme za informáciu 😘😘😘
Baby ideme si podavat navrh na osvojenie (uz ten posledny sud) prosim poradite co vsetko tam potrebujeme dolozit? Pri predosvojitelskej nam dali na upsvare v ba zoznam a vzor navrhu. Mam to pytat znova od nich? Alebo od kuratorky dietata?
@johanka121 ja som volala septembri a januári a pohlo sa o 3 miesta
@nikitka2 to je mozne ale od decembra to stoji..
@johanka121 na ktorom mieste ste?
@nikitka2 na 7 na poloromske, na 52 na biele
Ani mne. Uz som zvedava.
@nikitka2 nie tak som to nemyslela,aspoň dúfam že to tak nie je. Ale napríklad ja som nechcela aby bolo naše dieťatko umiestnené do profi rodiny,chcela som aby sme si ho mohli zobrať domov priamo z pôrodnice,preto som častejšie volala. Lebo možno aj nejaké detičky uz sú ale možno ešte o nich nechcú informovať. A už keď sa umiestni do profi rodiny tak sa to zbytočné ťahá ďalšie týždne alebo mesiace...
Dievčatá takže pre info, boli sme zapísaní 6/2015 na biele neromske dieťatko 0-6 mesiacov s preferenciou novorodenec. V polovici februára sme boli na 2. - 3. mieste. Jedny čo sú pred nami majú pozastavené do apríla. Takže už sme blízko no hýbe sa to veľmi pomaly. V novembri sme boli 3. - 4.
Zabudla som napísať - NR kraj

Ahojte, vie niekto ako sa hybe Nitra? (zvedava som)