Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
@anonym_b1e246 veľmi krasne a zodpovedne gesto ❤️❤️❤️❤️
Želám vám v živote veľa stastia , pokoj a zdravie
Nech nájdete v živote co potrebujete a nech ste spokojná 🙏
@anonym_b1e246 ja mam synka z anonymneho porodu a tato sprava ma dojala. My o bio mame nic nevieme, ale naplna ma stastim predstava, ze jeho bio mama mohla mat teoreticky aj takyto pribeh, ze sa o neho v brusku s laskou starala s myslienkou na jeho buducu rodinu. Zelam vam vsetko dobre 🙏❤️👏
@anonym_b1e246 Ahoj, chcem len, aby ste vedela, že ste úžasná žena s veľkým Ž! Želám Vám a Vašej rodine veľa šťastia a zdravia, a dufam, že sa už budete mať len a len bobre! 🥰 Tiež máme synčeka z anonymného pôrodu, o bio mamke nevieme nič. Ale ja jej budem do konca života vďačná, že mi umožnila sa stať matkou krásneho synčeka!

Ahojte.. sme v poradí 34 z toho 16 pozastavenych… myslite že to bude tento rok?
@michaelis Podľa toho aké máš požiadavky a kde bývaš (kraj)