icon

Adopcia pre homosexuálne páry - áno/nie

lilit35
2. jan 2015

Ked uz sa nam blizi to referndum, vela ludi argumentuje pri registrovanych partnerstvach tym, ze ak sa povolia tie, dalsi krok bude adopcia deti pre homosexualne pary.

Ja na tom nevidim nic zle... mozne to bude trochu narocnejsie zo zaciatku, kym si aj okolie zvykne na nieco taketo, ale nemyslim si ze homosexuali by mali svoje deti milovat menej, alebo ze ich deti budu mat nejake homo sklony... Vy by ste snad boli na zeny, len preto ze to vidite doma? Nemyslim si, ze nieco take sa da doma "naucit". Dalsia vec je, kolko deti je v detskych domovoch a nema sa o nich kto postarat, nevedia co zo sebou po osemnastke a navyse to aj stat stoji kopu penazi. Tu uz nevidim akykolvek dovod niekoho drzat radsej v decaku ako hoci aj u homosexualnej rodiny.

Vela ludi ma v tomto "jasno" a ani sa nad tym nezamysli, ziadneho homosexuala ani nepozna.

Zaujimal by ma preto vas nazor, co je pre vas najvacsi dovod preco si myslite, ze taketo pary by mali / nemali adoptovat deti.

amelie123
3. jan 2015

@cairka ale to uz je zas o inom. to uz je na temu, ze ked chce clovek auto potrebuje vodicak, ked chce dieta nepotrebuje nic...

hanka_april
3. jan 2015

ja som za to, aby si adoptovali deti, lebo nevidim dovod preco nie? Ak niekto zije v pare, kde su ludia natolko vyspeli, ze chcu mat rodinu a starat sa o niekoho, tak preco nie? Co by bolo na tom divne? 😕 😕 😕
nechapem.....teda tie lezbicky maju vyhodu, lebo si mozu dat dieta spravit a nikto im to nemoze zakazat, chlapi su v nevyhode, no.... 🙄

amelie123
3. jan 2015

@ivivaiveta si precitaj co som pisala predtym, nikde som netvrdila ze klasicka rodina je ta naj. dobra rodina, ktora sa o dieta stara a lubi ho, je ta naj.

smatka
3. jan 2015

@cecil36 bavme sa o zdravých ludoch!!!!

skolara
3. jan 2015

Ja som toho názoru nech sa dvaja chlapy, poprípade dve ženy pokúšajú splodiť potomka, ked sa im to podarí super budem sa tesit 😀 ale ked nie tak smola
Nie vždy môžme mat všetko co chceme

cecil36
3. jan 2015

@smatka tak sa bavme o zdravych ludoch, zdravy muz a zdrava zena mozu mat dieta....ak je homo muz zdravy pokojne si to dieta moze spravit ak po nom velmi tuzi, jeho sexualna orientacia z neho nerobi neplodneho. Rovnako zena lesbicka, moze mat dieta. Takze moja otazka opät, preco by si nemohli adoptovat ak chcu pomoct nejakemu dietatu z DD?

cecil36
3. jan 2015

@skolara asi si nikdy nemala problem s otehotnenim, ze takuto tupotu vypustis.... Ano dvaja hetero nie vzdy mozu mat dieta, takze hold smola????? Potesila si dlhodobe snazilky 😉

zienkaadomaca
3. jan 2015

jednoznacne ano

skolara
3. jan 2015

Teraz sa tu nebavíme o snazilkach ani o problémoch otehotnieť ale o tom ci môžu dvaja chlapy alebo dve ženy mat spolu dieta ženy a to je rozdiel.

wolfie
3. jan 2015

ach, ked si predstavim, ze clovek typu pavielko by mal moznost adoptovat si dieta a totalne ho zdegenerovat, tak mi je az na blitie, chudatka deti, az toto raz prejde

verra66
3. jan 2015

@skolara stačí dohoda medzi dvoma homo pármi opačného pohlavia a každý z nich môže mať vlastné dieťa... oni sa k tým deťom vedia dostať, lesbičky dokonca ľahšie. ide o to, že adopciou by na tom získali aj deti z domovov.

verra66
3. jan 2015

@wolfie prečo myslíš, že on by si dieťa chcel adoptovať. a myslíš, že by prešiel adopčným procesom a splnil podmienky? ani teraz nedajú dieťa hocikomu...

wolfie
3. jan 2015

@verra66 tak dufajme, lebo co sa tyka majetkovych pomerov, tak by urcite presiel...netvrdim, ze zrovna on si chce adoptovat dieta, ale som si ista, ze gayov jeho typu, je dost, co si dieta adoptovat chcu a spanombohom, ak prejdu

cecil36
3. jan 2015

@skolara ale bavime sa aj o nich, preco selektujes??? "Nie vždy môžme mat všetko co chceme " napriklad v tejto vete... A co sa tyka homosexulalov, ako zabranis pocat dieta homosexualovi a potom ho mat v stredavke? On moze byt ronako otec ako ty alebo ktorakolvek ina zena mama.

cecil36
3. jan 2015

@wolfie kolko gayov tuziacich si adopotovat dieta osobne poznas?

wolfie
3. jan 2015

@cecil36 chvalabohu, ziadneho...zatial

jana_eyre
3. jan 2015

@wolfie poznam viac homosexualov a ani jeden z nich nie je typ paviela.. extremne zvlastni ludia sa najdu v kazdej sexualnej orientacii.. ked uz spominas na strane homosexualov paviela, ja mozem spomenut na strane hetero napr. mojsejovcov.. ti maju pravo si deti adoptovat a zdegenerovat?

lilka5566
3. jan 2015

@stangb nie je to istota ale myslím si 🙂 je to podľa mňa ako u normálnych rodín,tí čo rodia deti ako na bežiacom pase to berú ako samozrejmosť a taki čo ich mať nemôžu si ich asi o troška viac vážia.ale zas nechcem urážať tich čo maju viac deti,ale chapes čo chcem povedať :D že viac si kazdy váži čo nemôže mat,asi tak nejak

cecil36
Odpoveď bola odstránená
skolara
3. jan 2015

Ženy vy to nevidíte ako je to na nás tlačené. ☹
Zabudnite na tradície, deti nech vychováva kto chce a jak chce. My Slovania sme známi tým ze rodiny držíme spolu a to je na nás obdivuhodne. To nenájdete v západnom svete a žila som tam veľmi dlho tak viem. Tiež som bola tolerantna , pekne prevychovana západom ze všetko je normálne.
Napr 3o ročne ženy fotia co jedia, aké su krásne a neviem co ešte lebo to je najdôležitejšie na svete super vyzerať mat super prácu byt top of the top 😝 a deti budú aj tu vychovávaní boh vie kým. Poniektorí chlapy su uz viac zozensteni ako my zeny a tiež sa podaktorí nechcu tu rodinu živiť a obedovat sa pre ňu tak sa len tak flakaju zivotom a hrajú playko. ked chcete vy si to toleruje aj ja som tolerovala ale ked som sa stala matkou vela sa zmenilo a myslím si ze rodina ma byt niečo posvätné a vzácne. 😕

jana_eyre
3. jan 2015

@skolara to je asi taky nazor akoby si zene bez vajecnikov a impotentnemu muzovi povedala, ze nech sa pokusaju splodit potomka a ked sa im to nepodari, tak maju smolu..

biologicky mozno dvaja muzi nemozu byt rodicmi jednemu dietatu, to ale neznamena, ze nemozu byt rodicmi nahradnymi.. tak ako mozu byt dobri rodicia zena bez vajecnikov a impotentny muz..

hlavny problem podla mna je, ze vela ludi na homosexualov pozera ako na nejakych uchylov, ktori svoje dieta bude vychovavat cez sexualitu.. ludia by si mali opravit optiku, pretoze to, ze je niekto homosexual neznamena, ze rozmysla len v sexualnej rovine..

ja mam doma "tradicnu" rodinu, spavam so svojim muzom, ale svoje deti tym nezatazujem - tak ako by tym svoje deti nezatazoval ani normalny homosexual..

skolara
3. jan 2015

Ja na homosexuálov nepozerám ako na uchýlov pozor to nie ale jednoducho si myslím ze deti mat nemôžu a bodka 😉

cecil36
3. jan 2015

@jana_eyre napodobne, ani jeden z mojich kamaratov nie je typ paviela....btw napríklad za koleníkom baby idu jak po udenom a toez mi nepripada ako paviel... 😀

skolara
3. jan 2015

A tie Dúhového pochody no zbohom ako povedal môj kamArat ze on tiež nechodí medzi ľudí a nekruti si s penisom že lubi zeny a vy ste fakt na vlastne oči videli ten pochod ? Tak si ho nabudúce pozrite na prechádzke napríklad aj s deťmi ked pôjdete Bratislavou.

jana_eyre
3. jan 2015

@skolara ano, ja som na vlastne oci videla ten pochod a nikto tam nekrutil penisom ani nic podobne.. uz to tu spominam asi 3x - mylis si to s love parade co je techno party na duhovom pochode nic take nebolo, vklude si vygoogli aj clanky ako to vyzeralo.. skor najdes nasich "milujucich" fasistov, co skandovali ako maju ist "buzeranti do plynu"..

skolara
3. jan 2015

https://www.google.sk/search?q=duhovy+pochod&bi...
@jana_eyre ok tak toho je úplne normálne správanie ľudí tak to máš riadne povolené hranice tolerancie 😀

skolara
3. jan 2015

Fajne vás ta Amerika masíruje len co je pravda len ktoré tam boli a videli to na vlastne oči kde spejeme 😖

smatka
3. jan 2015

@cecil36 A aku pomoc mas namysli? Dnesne deti su krute!!!! Robia si posmech zo vsetkeho. Uz len to ze su adoptovane je pre nich tazke a este k tomu aj homo rodicia? Vies si to predstaviť? Treba sa opytat deti z DD,ci by do toho sli.

jana_eyre
3. jan 2015

@skolara polovicka tych obrazkov, ktore ta poburuju nie su z duhoveho pochodu v bratislave.. ja rozpravam o duhovom pride v bratislave, zatial co ty ukazujes fotky z pochodov kdekolvek na svete..
a este mi prosim ukaz, kde niekto krutil penisom? alebo ta tak velmi poburuje, ak vidis bozkavat sa dve zeny, ci dvoch muzov?