icon

Adopcia v Bratislavskom kraji

bianchetka
25. sep 2012

Rada by som poznala skusenosti, dobu cakania a vsetkeho ineho co sa tyka adopcie v Bratislavskom kraji... 🙂

Strana
z2
andydi
30. dec 2016

@jajaaaaa Ahoj,mame biele dieta do jedneho roka, sme z Bratislavy, povedali nam, ze budeme cakat 2 roky, uz teraz je to 2,5 vidim to este na pol roka, rok . Myslim, ze keby si das kriterium starsie dieta, islo by to rychlejsie.

venusanka
7. jan 2017

Mne v decembri 2016 povedali v upsvare , že ten kto je teraz, na rade, čakal/i 2 roky a 10 mesiacov.

andydi
8. jan 2017

@venusanka ďakujem za info😊

ckatka
10. jan 2017

@andydi asi by sme mali rozsirit kriteria :/ takto sa hadam ani nedockame....

bosorkabb
14. jan 2017

@ckatka tak my sme čerstvo zaradený. A hneď sme boli 5, ale to preto že nám na etniku nezáleží. Inak by sme boli 234 tuším.
Takže dosť záleží na kritériách.

andydi
14. jan 2017

ckatka
vcera som volala na urad a dostala som informaciu, ze to ide pomaly, ze nebol boom ani na Vianoce co zvycajne byva.Registrovaní sme od začiatku jula 2014 a sme na 37 mieste, vraj tak do konca roka to snad bude.Len my mame dievcatko a vraj tie su ziadane, tak si este pockame 🙂 Ešte posledný pokus IVF a ak nie, tak musime byt trpezliví 🙂

ckatka
16. jan 2017

@andydi vdaka za info, drzim vam palce. Nam na pohlavi nezalezi. Takisto mame este jedno IVF pred sebou, ale aj keby to nahodou vyslo, aspon bude mat surodenca 🙂
@bosorkabb my sme nad tym dlho rozmyslali, zvazovali,...a nakoniec sme romske etnikum predsa len vylucili. Ani nie tak kvoli nam, ako kvoli tomu malemu. Byvame v mestecku, kde nie su ziadni romovia, a jedini, co sa tam mihnu, su zo susedneho mestecka, a to su zasadne ludia s nedobrymi umyslami, robia tu vytrznosti, kradnu a robia probolemy - cize ked sa u nas vyskytne s prepacenim cigan,...tak ho zenu kadelahsie. (Bohuzial, u nas ludia maju len negativne skusenosti, zaprinicene neprisposobivou komunitou, ktora fakt robi potom celemu etniku zle meno).
Prisamveru, cernoskov tu toleruju lepse ako romov :( Je to smutne ale je to tak. Nechcela by som mu "dopriat" tuto formu zlych skusenosti a sikany, a byt ta zla, co do naseho mesta priviedla romov, nech uz by nase umysly boli akokolvek ciste. Je to pre nas tazke, tazka debata, tazke rozhodovanie,...ale napokon sme sa rozhodli, ze radsej pockame a dame domov niekomu, komu bude u nas dobre. Lebo to nie je len o nas a nasom dome a nasej rodine, ale aj o skolke, skole, puberte, praci,...a celom dalsom (aj spolocenskom) zivote toho cloviecika.

bosorkabb
16. jan 2017

@ckatka chápem to. Tieto vsetky pochybnosti sme si vyjasnili na príprave. Ludia dokazu byt zlý aj ked mas bielu farbu pokožky. Manžel pracuje v Rakúsku a ma kolegou roznej národnosti a farby. No a ja tiez nepatrím k uplne k bielym typom podla pokožky

kirsten_45
18. júl 2025

@bianchetka rada by som sa opýtala na aktuálnejšie informácie. Aké sú momentálne čakacie len lehoty v BA kraji? Ak niekto je momentálne v poradovníku, budem rada za info. Vďaka

Strana
z2